Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada käteistä takaisin Walmartissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada käteistä takaisin Walmartissa

Mietitkö, voitko saada käteistä takaisin Walmartissa? Lyhyt vastaus on kyllä!

Käteisten takaisin saaminen Walmartista on yksi suosikkitehtävistäni. Walmartissa ostaminen on hienoa – alhaisilla hinnoilla tarvitsen mukaan lukien päivittäistavarat.

Mitä minun kaltaiseni säästäväinen ihminen aikoo tehdä? Löydä lisää tapoja säästää Walmartissa!

Tarkemmin sanottuna halusin selvittää parhaat käteispalautusvaihtoehdot Walmartissa ja Walmart.com Walmart Rewards -sovelluksen lisäksi.

Kaivetaan asiaa, mutta ensin, kuinka paljon käteistä takaisin voit saada Walmartissa?

Kuinka paljon käteistä takaisin voi saada Walmartissa?

Kuinka paljon käteistä takaisin saat Walmartissa?

Jos käytät noin 1 000 dollaria vuodessa Walmartissa, keskimääräinen palkkio-luottokortti voi saada sinut takaisin 50–100 dollaria käteisenä takaisin.

Mutta nämä ovat paskoja lukuja, haluan saada rajattomasti käteistä takaisin Walmartilta.

Siksi pinon erilaisia ​​sovelluksia saadakseni paljon käteistä takaisin ja käytän palkintokorttia saadakseni käteistä takaisin Walmartissa.

Olen listannut tähän kaikki huomionarvoiset sovellukset, jotka tarjoavat Walmartille käteispalautuksen. Nämä ovat laillisimpia sovelluksia – joiden avulla voit saada käteistä takaisin Walmartilta.

Parhaat tavat ansaita Walmart Cash Back

Tässä on lopullinen luettelo parhaista tavoista ansaita Walmartin käteistä takaisin.

1. Ibotta

Lataa ilmainen Ibotta sovellus ansaita rahaa Walmart-kuitteistasi. Yleensä voit saat 1–5 dollaria takaisin jokaisella ruokakaupalla. Ensimmäistä kertaa rekisteröityneille on myös 10 dollarin tervetuliaisbonus.

Ibotan avulla voit ansaita oikeaa rahaa takaisin joka kerta, kun teet ostoksia verkossa tai myymälässä Walmartissa. Tarkista vain Ibotta ennen kuin teet ostoksia myymälässä tai verkossa, matkustat, syöt ulkona tai teet ostoksia suosikkisovelluksissasi, niin voit saada rahat takaisin.

Ibotta tekee yhteistyötä johtavien merkkien ja jälleenmyyjien kanssa, mukaan lukien Walmart, Best Buy, Lowe’s, Safeway, eBay ja kaikki suuret ruokakaupat, jotta voit säästää rahaa ilman perinteisten kuponkien tai tarjouskoodien vaivaa.

Mistä ladata:

 • Lataa Ibotta Android-laitteille täältä
 • Lataa Ibotta iOS-laitteille tästä

2. Liu’uta

Jos olet kuten minä, sinulla on jo Ibotta. Mutta tiesitkö, että voit ansaita 4 % käteistä takaisin välittömästi Walmartin kassalinjoilla?

Tapaa Slide, se on lähimaksutapa myymälässä ja verkossa. Sillä ei ole maksuja, ei rajoituksia ja se tarjoaa rajattoman 4 % käteispalautuksen välittömästi.

Käytä Slidea maksaaksesi kassalla Walmartissa, lunasta sitten 4 %:n käteispalautus ja käytä tätä kuittia rahat takaisin Ibottan tai muiden kuittien skannaussovellusten avulla.

Voit alkaa ansaita tästä lähtien jopa 20 % käteistä takaisin kaikista ostoksistasi Walmartissa tekemällä näin. Hieno Walmart-hakkerointi!

Mistä ladata:

 • Lataa Slide Android-laitteille tästä
 • Lataa Slide iOS-laitteille tästä
🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä sähköpostikampanjoita [Best Guide for 2022]

3. Rakuten

Olisit typerää, jos et saisi käteistä takaisin tuotteista, jotka olisit joka tapauksessa ostanut Walmartista. Voit tehdä tämän tekemällä ostoksia verkossa tai myymälässä Rakutenilla. Jos haluat saada jopa 6 % käteistä takaisin ja jopa 40 % alennuskuponkeista Walmartissa, Rakuten on oikea tapa.

Lisäksi voit saada käteispalautuspalkintoja kaikissa suosikkimyymälöissäsi ja nauttia lyömättömistä ostostarjouksista ja säästää Rakutenin tarjouskoodeilla ja kuponkeilla.

Säästä rahaa ja rekisteröi ilmainen tili – se on helppoa! Tutustu tarjouksiin, tee ostoksia yli 2 500 kaupassa, kuten Walmartissa, ja ansaitse rahaa takaisin ostaessasi. Saat myös 10 dollarin tervetuliaisbonuksen, kun olet uusi jäsen.

Pro-vinkki: Napsauta tätä rekisteröityäksesi Rakuteniin ja saat $10 aloittaaksesi.

Mistä ladata:

 • Lataa Rakuten Android-laitteille täältä
 • Lataa Rakuten iOS-laitteille täältä

4. Capital One Rewards -kortti

Jos käytät Walmartia päivittäistavaroihin ja päivittäiseen ostokseesi, hyötyisit Capital One Walmart Rewards -kortista.

Ne, joilla on tämä kortti, nauttivat seuraavista eduista:

 • 5% käteispalautus: klo Walmart.commukaan lukien nouto ja toimitus.
 • 2% käteispalautus: Walmart-myymälöissä, ravintoloissa ja matkoilla.
 • 1 % käteispalautus: Kaikkialla muualla hyväksytään Mastercard.

Tämänhetkinen johdantotarjous on, että voit ansaita 5 % käteistä takaisin Walmart-myymälöissä ensimmäisten 12 kuukauden aikana hyväksynnän jälkeen, kun käytät Capital One Walmart Rewards Card -korttiasi Walmart Payn kanssa – nopealla ja kosketusvapaalla maksutavalla puhelimellasi Walmartissa.

Voit lunastaa palkintosi käteisellä, tiliotteella, lahjakorteilla tai matkoilla. Ilman vuosimaksua – jokaisen Walmart-ostajan tulisi harkita liittymistä.

5. Swagbucks

Swagbucks on toinen käteispalautusportaali, jolla voit ansaita ylimääräistä rahaa ostoksistasi. Se on samanlainen kuin Rakuten, mutta on myös muutamia muita tapoja ansaita rahaa jäsenenä (mukaan lukien 10 dollarin bonus vain rekisteröitymisestä).

Kaiken kaikkiaan olemme tarkistaneet kymmeniä online-kyselysivustoja, ja Swagbucks on yksi parhaista tavoista ansaita ilmaisia ​​Walmart-lahjakortteja (kyllä, todella). Swagbucks tarjoaa useita tapoja ansaita “Swagbucks” aina kyselyiden täyttämisestä verkossa surffaamiseen, videoiden katseluun tai verkkokaupankäyntiin. Swagbucks on kannattava tapa ansaita rahaa vapaa-ajallasi.

Käteispalautus, jonka ansaitset Walmart-ostoksista, ansaitaan SB-pisteinä. 1 SB:n ansaitseminen käytettyä dollaria kohden vastaa 1 % käteisen ansaitsemista täällä. Tämän jälkeen voit nostaa SB:n käteiseksi PayPalin tai erilaisten lahjakorttien kautta.

Pidämme Swagbucksista, koska se on all-in-one-sovellus, joka tarjoaa enemmän kuin vain Walmartin käteispalautuksia, ja lisätietoja Swagbucksin käytöstä on täydellisessä Swagbucks-arvostelussamme.

Mistä ladata:

 • Lataa Swagbucks Android-laitteille täältä
 • Lataa Swagbucks iOS-laitteille täältä

6. Mr. Rebates

Mr. Rebates perustettiin vuonna 2002 kekseliääksi tapaksi säästää rahaa käteispalautusalennuksilla tehdessään ostoksia kuluttajille verkossa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka nauhoittaa näyttöä iPhone 12:ssa? (Parhaat näytön tallennussovellukset)

Seuraavien vuosien aikana he ovat lisänneet tuhansia myymälöitä (joihinkin näistä myymälöistä ovat Walmart, Target ja eBay), toimittaneet parhaat tarjoukset ja kuponkeja, lisänneet uusia innovatiivisia ostosominaisuuksia ja myöntäneet miljoonia dollareita käteistä takaisin taitavalleen. jäsenet.

Mutta luultavasti ihmettelet kuinka se kaikki toimii? Esitin yksityiskohtaisen täydellisen Mr. Rebatesin katsauksen, jossa käsitellään kaikkea.

Mistä ladata:

 • Lataa Mr. Rebates Android-laitteille täältä
 • Lataa Mr. Rebates iOS-laitteille täältä

7. Shopkick

Shopkick on suosikkisovellukseni, joka palkitsee sinut ilmaisilla lahjakorteilla vain, kun kävelet läheisiin liikkeisiin.

Liity miljoonien Shopkickerien joukkoon, jotka ovat ansainneet yli 63,8 miljoonaa dollaria ilmaisilla lahjakorteilla.

Voit saada pisteitä vain kävelemällä sisään joidenkin liikkeiden ovesta (mukaan lukien Walmart, Target, TJMaxx ja muut) sekä erilaisten tarjousten täyttämisestä tai suosittujen tuotteiden ostamisesta.

Voit myös ansaita palkintoja ystävien tai perheen suosittelemisesta! Se on loistava tapa ansaita rahaa sivussa.

Voit oppia lisää rahan ansaitsemisesta tällä sovelluksella Shopkick-arvostelustamme.

Mistä ladata:

 • Lataa Shopkick Android-laitteille täältä
 • Lataa Shopkick iOS-laitteille täältä

8. Hae palkinnot

Upeita uutisia alusta alkaen – Fetch Rewards antaa sinulle 2 dollarin bonuksen rekisteröintibonuksena.

He työskentelevät myös suoraan suosittujen tuotemerkkien kanssa tuodakseen sinulle säästöjä tuhansista tuotteista joka päivä riippumatta siitä, mistä hankit päivittäistavarasi.

Skannaa vain Walmart-kuittisi ja anna tämän sovelluksen tehdä kaikki työ saadaksesi rahat takaisin välittömästi. Saat maksut lahjakorteilla suosittuihin liikkeisiin, mutta voit aina vaihtaa ne käteiseksi.

Mistä ladata:

 • Lataa Fetch Rewards Android-laitteille täältä
 • Lataa Fetch Rewards iOS-laitteille täältä

9. Dosh

Tee ostoksia Doshilla ja saat käteistä takaisin Walmartista ostamistasi tavaroista. Voit myös saada rahaa ostoksille, syömiseen ja hotellien varaamiseen.

Se on yksi markkinoiden parhaista passiivisen tulon sovelluksista: lataa vain Dosh-sovellus, yhdistä luotto- ja maksukorttisi turvallisesti ja elä normaalisti.

Joka kerta kun käytät näitä kortteja, Dosh etsii saatavilla olevia tarjouksia. Jos Dosh löytää sellaisen, se lunastaa tarjouksen automaattisesti ja muuntaa sen kylmäksi, kovaksi käteiseksi ja tallettaa sen sitten suoraan Dosh-lompakkoosi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Pro-vinkki: Voit saada 1 dollarin rekisteröitymisbonuksen täältä (luotto-/debit-kortin yhdistämisen jälkeen).

Mistä ladata:

 • Lataa Dosh Android-laitteille täältä
 • Lataa Dosh iOS-laitteille täältä

10. Pudota

Ansaitse pisteitä tehdessäsi ostoksia huippumerkeillä Dropilla. Lunasta pisteesi rahapalkintoihin milloin ja missä haluat.

Tee jokaisesta päivästä palkitsevampi. Ansaitse pisteitä ostamalla suosittuja brändejäsi – kuten Walmart, Uber, Amazon ja Starbucks – ilman kömpelöä kanta-asiakaskorttia. Lunasta sitten pisteet lahjakorteiksi kaikissa suosikkibrändeissäsi suoraan sovelluksesta. Se on niin yksinkertaista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka puhehaku vaikuttaa digitaaliseen markkinointiin vuonna 2023

1. Yhdistä luotto- ja maksukorttisi suojattuun Drop-tiliisi – ansaitse pisteitä automaattisesti!
2. Tee ostoksia suosikkibrändeistäsi tai löydä uusia sinulle kuratoituja – ansaitset pisteitä kummallakin tavalla.
3. Hemmottele sitten itseäsi – ja lunasta pisteesi välittömästi rakastamiesi merkkien lahjakorteiksi.

Mistä ladata:

 • Lataa Drop Android-laitteille tästä
 • Lataa Drop iOS-laitteille tästä

11. Kassa 51

Checkout 51 tarjoaa ruokatarjouksia ja käteistä takaisin Walmartissa aivan käden ulottuvilla.

Hanki päivittäistavarakaupan säästöjä, käteispalautustarjouksia ja paljon muuta suoraan puhelimestasi tai kannettavasta tietokoneesta.

Walmart-ruokakaupan tarjoukset on helppo lunastaa, nappaa vain valokuva kuitista ja ansaitse käteispalautuspalkintoja, jotka ovat yhtä hyviä kuin ilmaista rahaa.

Katso koko Checkout 51 -arvostelu saadaksesi lisätietoja.

Mistä ladata:

 • Lataa Checkout 51 Android-laitteille täältä
 • Lataa Checkout 51 iOS-laitteille täältä

12. Tutustu siihen

Yksi parhaista tavoista ansaita vakavia käteisvaroja ja ylimääräistä rahaa on hyödyntää luottokorttien rekisteröintibonuksia.

Suosikkiluottokorttini on Discover it® -luottokortti, jolla ei ole maksuja ja koska voit ansaita 5 % käteistä takaisin jokapäiväisistä ostoksista eri paikoissa joka vuosineljännes, kuten Walmart, Amazon.com, ruokakaupat, ravintolat, huoltoasemat ja milloin tahansa. maksat PayPalilla, neljännesvuosittaiseen enimmäismäärään asti, kun aktivoit.

Ostoksille ja saldonsiirroille saat myös 0 % Intro APR 14 kuukaudeksi, joten jos sinulla on korkeakorkoisia luottokorttivelkoja, kannattaa vaihtaa, jotta säästät koroissa. Sitten voit löytää tapoja maksaa luottokorttivelka pois samalla kun säästät koroissa.

Myös tämä kortti on hyödyllinen, jos haluat lunasta 50 dollarin bonus sen jälkeen, kun olet tehnyt ostoksen uudella kortillasi kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Saat 50 dollaria takaisin tiliotteen muodossa.

Johtopäätös Walmart Cashbackista

Oletko siis valmis alkamaan ansaita Walmart-käteispalautuksia?

Vaikka mikään kauppa ei kirjaimellisesti maksa sinulle ostoksista Walmartissa, ellet käytä rahaa tienaavia sovelluksia, voit varmasti ansaita rahaa takaisin ostoksistasi.

Sanoisin, että helpoin tapa ansaita käteistä takaisin Walmartissa on käyttää Slidea.

Slide on nopein ja palkitsevin tapa maksaa päivittäiset ostokset myymälässä ja tarjoaa välittömän 4 % käteispalautuksen yli 150 kumppaniliikkeessä.

Voit oppia lisää Slidesta täältä.