Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä (26 toimivaa menetelmää)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä (26 toimivaa menetelmää)

Tässä artikkelissa opit saamaan laadukkaita käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi.

Ja mikä parasta – ne ovat ilmaisia.

Alta löydät todistetut tekniikat laadukkaiden käänteisten linkkien luomiseen, ja ne parantavat hakukoneoptimointitoimiasi (SEO) lisäämällä verkkotunnuksesi auktoriteettia.

Kaikki tietävät, että kun saat laadukkaita käänteisiä linkkejä, se lähettää positiivisia signaaleja hakukoneiden indeksoijille siitä, että linkitetty verkkosivusto on arvokas, hyödyllinen ja paremman näkyvyyden arvoinen hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

Seuraamalla alla olevia vinkkejä voit luoda laadukkaampia linkkejä sisältöön, joista monet ovat dofollow-käänteisiä linkkejä, jotta se sijoittuisi korkeammalle kohdeavainsanoillesi.

Kuinka saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä

1. Luo laadukkaita käänteisiä toimittajilta

Ensimmäinen tapa saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä on käyttää ilmaista palvelua nimeltä Help a Reporter Out (HARO).

HARO antaa sinun olla yhteydessä toimittajiin, toimittajiin ja bloggaajiin, jotka tarvitsevat asiantuntijalausuntoja, lainauksia ja mielipiteitä sisällöstään. Annat vastauksen, ja ne voivat sisältää nimesi, tuotemerkkisi ja verkkosivustosi URL-osoitteesi toimituksellisena käänteisenä julkaistuna sisältönä.

Monet toimittajat, jotka käyttävät HAROa korkean tason uutissivustojen ja blogien, kuten Business Insider, CNN, Fox News, Mashable, Good Housekeeping jne., tiedottamiseen.

Kuten tässä viestissä kerrotaan, kuinka HAROa käytetään SEO-käänteislinkkeihin, sinun tulee tehdä kolme yksinkertaista asiaa parantaaksesi mahdollisuuksiasi saada laadukas linkki toimittajilta:

 • Anna toimittajalle juuri se, mitä he tarvitsevat. Ei enempää eikä vähempää.
 • Yritä vastata vastaukseesi.
 • Liitä vastauksesi alle linkki kotisivullesi.
 • Sisällytä ylimääräinen verkkosivun URL-osoite vain, jos se liittyy suoraan toimittajan kyselyyn.
 • Käytä aitoa valokuvaa itsestäsi verkkosivustollasi.
 • Tee verkkosivustostasi näyttävän markkinaraon huippuviranomaiselta.

2. Hyppää ajankohtaisiin uutisiin ja trendeihin

Yksinkertainen tapa saada laadukkaita käänteisiä linkkejä nopeasti on hypätä ajankohtaisiin uutisiin ja trendaaviin aiheisiin.

Uutisarvoisiin ja trendaaviin aiheisiin liittyvän sisällön lähettäminen verkkosivustollesi voi usein johtaa käänteisiin linkkeihin uutissivustoilta, bloggaajilta ja muilta nopeasti muuttuvilta tiedotusvälineiltä. Ja jos annat polarisoivan mielipiteen käsiteltävästä aiheesta, se voi myös auttaa lisäämään linkkejä sivustollesi, koska muut ihmiset haluavat kommentoida sitä ja linkittää artikkeliisi yleisönsä luettavaksi.

Todellinen temppu tässä on toimia nopeasti ja julkaista sisältösi verkossa ennen kuin muut suositut sivustot lähettävät vastauksensa. Tämä varmistaa, että saat eniten liikennettä ja linkkejä ennen kuin trendi tai uutisaihe kyllästyy.

Voit myös merkitä muistiin toistuvia uutisia ja trendejä, joita tapahtuu vuosittain alallasi tai markkina-alueellasi. Sitten voit valmistaa osan korkealaatuista sisältöä etukäteen, jotta se voidaan julkaista välittömästi verkkosivustollasi heti, kun suosittu tapahtuma tapahtuu.

3. Hanki korkealaatuisia käänteisiä suosituksia

Toinen huippuvinkki laadukkaiden käänteisten linkkien luomiseen on antaa suosituksia tuotteista ja palveluista, joita käytät liiketoiminnassasi tai henkilökohtaisessa elämässäsi.

Jokainen yritys haluaa esitellä positiivisia arvosteluja brändistään, ja jos annat heille rehellisen arvion heidän tuotteistaan ​​tai palveluistaan, he voivat vain sijoittaa sen kotisivulleen tai toiselle paljon liikennettä saaneelle sivulle verkkosivustonsa dofollow-käänteisen linkin kanssa.

4. Luo käänteisiä linkkejä vanhentuneista resursseista

Internet on jatkuvasti kehittyvä paikka. Ja verkkoresurssi, joka on linkitetty tähän päivään, voi kadota huomenna ilman varoitusta, mikä johtaa kuolleeseen linkkiin.

Brändit lakkaavat toimimasta, linkitetty sisältö siirtyy toiseen URL-osoitteeseen ja artikkelit poistetaan, mikä kaikki aiheuttaa rikkinäisiä linkkejä sadoille tuhansille verkkosivustoille joka kuukausi. Mutta onneksi tämä on loistava tilaisuus luoda enemmän kontekstuaalisia linkkejä asiaankuuluvilta sivustoilta verkkosivustollesi.

Rikkinäisten linkkien rakentaminen vanhentuneilla resursseilla on loistava tapa saada laadukkaita linkkejä. Ja se on erittäin skaalautuva, kunhan sinulla on hyvä prosessi.

Ahrefsilla on täydellinen rikkinäisen linkin rakentamisopas, joka voi auttaa sinua tässä; Nämä ovat kuitenkin nopeita vaiheita, jotka sinun on suoritettava:

 • Luo luettelo arvovaltaisista kilpailijoista omalla kapeallasi.
 • Käytä Ahrefs Site Exploreria verkkotunnusten analysointiin.
 • Käytä Ahrefs Broken Link Checkeria löytääksesi rikkinäiset linkit siirtymällä kohtaan Site Explorer -> Sivut -> Paras linkkien mukaan -> HTTP 404 -virheiden suodatus.

Tämä prosessi voi auttaa sinua löytämään eniten linkitetyt sivut, joita ei enää ole verkkosivustolla, ja sitten voit analysoida viittaavat verkkotunnukset selvittääksesi, mihin se on linkitetty Internetissä.

Kun olet tehnyt tämän, voit luoda samanlaisen sisällön uudelleen ja ottaa yhteyttä viittaavan verkkotunnuksen sivuston omistajiin varoittaaksesi kuolleista linkeistä ja tarjota linkin uuteen sisältöösi sopivaksi tilalle.

Huomautus: Minulla on toinen perusteellinen opas käänteisten linkkien pyytämiseen oikealla tavalla, jos tarvitset ohjeita sähköpostin tavoittamiseen. Ja artikkeli avainsanojen käyttämisestä SEO:n käänteislinkeissä liiallisen optimoinnin välttämiseksi.

5. Hanki hyviä linkkejä Wikipediasta

Tässä on yksinkertainen tapa saada hyvälaatuisia käänteisiä linkkejä Wikipediasta.

Jos haluat lukea koko prosessin lisäselvitystä varten, käy tällä sivulla: kuinka saada käänteisiä linkkejä Wikipediasta. Muuten tässä pikavinkkejä:

 • Luo Wikipedia-tili.
 • Määritä kohdeavainsanasi, joilla on wikisivuja.
 • Etsi kuolleita linkkejä Wikipediasta tai asiaankuuluvista osioista lisätäksesi uusia viittauksia.
 • Luo verkkosivustollesi hyvä resurssi, jota voit lainata kyseiselle Wikipedia-sivulle.
 • Lisää käänteinen linkki verkkosivustollesi kyseiselle wikisivulle.
🔥 Empfohlen:  Tally App 2023 -arvostelu: Päästä eroon luottokorttiveloistasi

6. Luo samanlaatuisia linkkejä kuin kilpailijasi

Jos sinulla on kilpailija, joka ylittää sinut hakukoneiden tulossivuilla (SERP), se voi johtua siitä, että heillä on vahvempi verkkosivustolinkkiprofiili kuin sinulla. Joten helpoin strategia tässä on rakentaa samat linkit, joita heillä on SEO-pisteesi parantamiseksi.

Tämä on nopea tapa saada lisää laadukkaita käänteisiä linkkejä, mutta se vaatii kilpailijoiden analysointia ja yhteydenpitoa. Mutta nämä ovat noudatettavat perusvaiheet:

 • Valitse sivustostasi verkkosivu, johon haluat lisää käänteisiä linkkejä.
 • Valitse SEO-työkalu, jonka avulla voit skannata kilpailijoiden käänteisen linkin profiilin. Ahrefs, Semrush ja LinkMiner ovat suosittuja työkaluja tähän tehtävään.
 • Etsi verkkosivustoja, joilla on korkeammat SEO-tiedot, ja analysoi sitten, kuinka kilpailijan sivusto linkitetään sisällössä.
 • Julkaise uusi sisältö, joka on yhtä syvällinen ja kattava kuin kilpailijan artikkeli.
 • Ota yhteyttä viittaavan sivuston omistajaan ja kysy heiltä, ​​linkittääkö hän myös artikkelissasi Web-sivullesi.

Voit myös ulkoistaa tämän työn palkkaamalla linkkien rakentajan. Katso tämä liittyvä viesti, jossa on luettelo parhaista linkkien rakentamisyrityksistä tämäntyyppiseen työhön.

7. Hanki listattu asiantuntijaselvityksiä

Asiantuntijapostauksiin pääseminen on loistava tapa luoda korkealaatuisia käänteisiä linkkejä (joista monet ovat dofollow-linkkejä) ja samalla lisätä tietoisuutta verkkosivustostasi ja brändistäsi.

Aloita tämän käänteisen linkitystavan käyttäminen siirtymällä Google-haku -kohtaan ja käyttämällä näitä tarkennettuja hakuoperaattoreita:

 • [your keyword] + “asiantuntijan yhteenveto”
 • [your niche] + “asiantuntijan yhteenveto”

Nämä hakuoperaattorit tuovat takaisin luettelon tällä hetkellä indeksoiduista artikkeleista, jotka sisältävät joukon alan tai markkinaraon asiantuntijoita.

Seuraava askel on ottaa yhteyttä verkkosivustojen omistajiin ja kysyä, voitko myös olla esillä heidän luetteloissaan. Anna vain tarjous, joka vastaa nykyisten asiantuntijoiden vastausten tyyliä ja sävyä, sekä nimesi, brändisi ja linkin verkkosivuston URL-osoite.

8. Ota kuvat takaisin linkkisijoitteluilla

Joskus ihmiset kopioivat kuvia verkkosivustoltasi ja käyttävät niitä omassa sisällössään mainitsematta sivustoasi. Ja tämä on helppo tapa palauttaa kuvat takaisin linkin avulla.

Se on hieman manuaalinen linkkien rakentamisprosessi, mutta tässä on kaksi tapaa tehdä se:

 • Kopioi kuvan verkko-osoite (URL) ja liitä se Googleen. Google näyttää sitten luettelon kaikista löytämistään verkkosivustoista, jotka käyttävät kuvaasi.
 • Käytä palveluita, kuten TinyEye, kuvien lataamiseen tai verkko-osoitteen liittämiseen. TinyEye on kuvantunnistus- ja käänteinen kuvanhakuohjelmisto, joka voi löytää muita sivustoja, jotka ovat ladanneet kuvasi.

Kun löydät sivustot, jotka ovat käyttäneet kuviasi ilman lupaa, sinun on lähetettävä sivuston omistajille sähköposti, jossa heitä pyydetään lainaamaan verkkosivustoasi käänteisen linkin kera. Jos he eivät halua noudattaa vaatimuksia, heidän on poistettava kuva verkkosivustoltaan tai he joutuvat vastuuseen tekijänoikeusrikkomuksesta.

9. Linkitä hyville verkkosivustoille ja kerro heille siitä

Toinen yksinkertainen tapa rakentaa laadukkaita käänteisiä linkkejä on linkittää alasi viranomaissivustoille ja kertoa heille siitä.

Tämä taktiikka on erityisen hyödyllinen kumppanisivustojen omistajille, joilla on usein vaikeuksia saada linkkejä kaupalliseen sisältöönsä. Ottamalla yhteyttä tuotemerkkeihin, joita mainostat artikkeleissasi ja kertomalla heille, että he “pääsivät top 10 -listallesi” tai julkaisit “yksittäisen tuotearvostelun”, he voivat antaa sinulle ilmaisen käänteisen linkin vastineeksi.

Olen käyttänyt tätä menetelmää luodakseni tehokkaita linkkejä moniin huipputuotemerkkien yhteistyökumppanien osto-oppaisiin pääsemällä luetteloon heidän verkkosivustonsa uutisissa tai media-osioissa. Ja se on vahva osa yleistä affiliate SEO -strategiaani menestykseen.

Tämä menetelmä toimii kuitenkin myös muilla sivustoilla. Linkitä vain muut sivustot ja kerro heille, että ne ovat olleet esillä. Jotkut sivustojen omistajat antavat sinulle vastavuoroisen linkin vastineeksi ilmaiseksi, koska se on heille hyvää julkisuutta.

10. Julkaise enemmän ikivihreää sisältöä

Jos haluat saada luonnollisempia käänteisiä linkkejä tekemättä kovasti töitä niiden eteen, paras tapa, jonka voit käyttää, on julkaista enemmän ikivihreää sisältöä.

Toisin kuin viimeisimpien uutisten ja trendien hyppääminen, kuten yllä olevassa vihjeessä 2 mainittiin, ikivihreä sisältö sisältää ajatonta tietoa ja on ajankohtainen. Näin Web-sivusi houkuttelevat loputtoman määrän luonnollisia käänteisiä linkkejä, kun uudet sivustot löytävät sisältösi ja linkittävät siihen.

Evergreen-sisällön tulisi olla iso osa jokaista SEO-sisältömarkkinointistrategiaa, jotta voit jatkaa verkkosivustosi auktoriteetin rakentamista ja kasvattaa liikennettä ajan myötä.

11. Tuota alkuperäinen tutkimus linkkejä varten

Haluatko tietää, kuinka saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä arvovaltaisimmalla tavalla?

Julkaise alkuperäinen tutkimus.

Ja sitten jakaa se maailman kanssa.

Kyselyjen tekeminen, tapaustutkimusten tuottaminen, toimialatietojen analysointi ja syvällisen sisällön luominen, joka perustuu alkuperäiseen tutkimukseen, jota ei löydy muilta sivustoilta, on tehokas tapa tulla huomatuksi verkossa.

Se on myös edistynyt linkkien rakentamismenetelmä, johon monet ihmiset eivät halua käyttää aikaa ja resursseja. Se voi kuitenkin tuottaa uskomattomia tuloksia linkinrakennuskampanjaasi, koska muut verkkosivustojen omistajat linkittävät todennäköisesti takaisin uusiin tietoihisi, koska Internetissä ei ole muuta vastaavaa.

12. Luo hyviä infografioita käänteisille linkeille

Infografiikat ovat graafisia visuaalisia esityksiä tiedosta, tiedosta tai tiedosta, joiden tarkoituksena on esittää tiedot nopeasti ja selkeästi. Ja arvokasta tietoa ja hyvän suunnittelun sisältävät infografiat voivat olla hyvä työkalu laadukkaaseen linkkien rakentamiseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka parantaa tuottavuutta työskennellessäsi kotoa

Voit muuttaa olemassa olevista blogikirjoituksista ja artikkeleista visuaalisesti houkuttelevia infografioita tai esitellä edellisessä vinkissä mainitut alkuperäisen tutkimuksen tiedot.

Kun infografiisi on valmis, voit ladata sen infografiikkalähetyssivustoille, jakaa sen sosiaalisessa mediassa, julkaista sen omalla verkkosivustollasi ja ottaa yhteyttä muihin bloggaajiin pyytääksesi heitä julkaisemaan sen verkkosivuillaan ja linkittämään siihen.

13. Luo lisää linkkejä kehittämällä interaktiivista sisältöä

Kuten toisessa oppaassani ilmaisten käänteisten linkkien luomisesta mainittiin, interaktiivinen sisältö on hyvä tapa luoda lisää linkkejä ilman, että tarvitset paljon apua. Mitä useammat ihmiset löytävät interaktiivisen sisältösi ja nauttivat siitä, web-sivu saa luonnollisempia jakoja verkossa.

Hyviä interaktiivisia sisältöjä, joita voit luoda linkeille, ovat mm.

 • Tietokilpailut
 • Äänestykset
 • Laskimet
 • Pelit
 • Kartat

14. Pyydä asiantuntijoita vierailemaan sivustollasi

Miten haluaisit kasvattaa blogisi sisältöä ja saada samalla lisää linkkejä?

ilmoita tästä ilmoituksesta

Jos tämä kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, alan asiantuntijoiden vaikutusvalta voi auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen melko nopeasti.

Näin saat laadukkaita käänteisiä linkkejä tällä menetelmällä:

 • Tee luettelo oman markkina-alueensi parhaista asiantuntijoista sekä tulevista vaikuttajista.
 • Lähetä jokaiselle henkilölle sähköposti tai ota heihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa ja kysy, haluaisivatko he kirjoittaa vieraspostauksen sivustollesi.
 • Selitä heille, että tämä tilaisuus on vain kutsu, ja teet kaikkesi jakaaksesi sisällön yleisösi kanssa, jotta saat mahdollisimman paljon liikennettä ja näkyvyyttä heidän viestilleen.
 • Kun sisältö on julkaistu, kysy asiantuntijalta, jakaisiko hän sen sosiaalisessa mediassa ja linkittäisikö se takaisin verkkosivustoltaan.

15. Tule haastateltavaksi

Tässä on tapa saada laadukkaita dofollow-käänteisiä linkkejä muilta alasi asiantuntijoilta ja samalla lisätä oman brändisi näkyvyyttä.

Ota yhteyttä suosittuihin podcasteihin ja YouTuben käyttäjiin ja kysy, voidaanko sinua haastatella heidän ohjelmassaan. Monet näistä isännistä etsivät aktiivisesti hyviä vieraita esittelyyn, ja jos voit tarjota lisäarvoa heidän yleisölleen, he antavat sinulle jonkin verran lähetysaikaa ja linkittävät samalla takaisin verkkosivustollesi ohjelman muistiinpanoissa.

16. Aloita podcast

Toinen tapa kasvattaa verkkosivustosi käänteisiä linkkejä on aloittaa oma podcast. Ota sitten yhteyttä alasi asiantuntijoihin ja haastattele heitä.

Haastattelun kohteliaisuutena voit pyytää paluulinkin ilmaista lähetysaikaa vastaan.

17. Luo linkkejä YouTubeen

Jos aiot tosissasi rakentaa brändiäsi ja hyödyntää jokaista ilmaista mahdollisuutta lisätä tietoisuutta sisällöstäsi, YouTube-kanavan perustaminen on digitaalisen markkinoinnin strategia, jota sinun tulee harkita.

Jokaisen lataamasi videon kuvauksessa voit sisällyttää linkin verkkosivustollesi.

Yksinkertainen videooptimointi SEO-strategiassa on nykyisten blogiviestien ja artikkelien uudelleenkäyttö videosisällöksi. Linkitä sitten takaisin näille verkkosivuille YouTuben kuvauksissa.

Voit tehdä tämän videosisällön useilla tavoilla, mukaan lukien:

 • Tee yhteenveto blogikirjoituksistasi kameran edessä.
 • Diaesityksen luominen kuvista ja artikkelin tärkeimmistä tekstistä luettelopisteinä näytöllä.
 • Ääniversion tallentaminen blogikirjoituksesta ja arkistokuvan lisääminen videon paikkamerkinnäksi, jotta se voidaan ladata videona YouTubeen.
 • Vuokraa koko tuotanto tiedottajalle tai videoeditorille.

18. Luo Crunchbase-tili ilmaiselle käänteiselle linkille

Crunchbase on verkkosivusto, joka tarjoaa tietoa yksityisistä ja julkisista yrityksistä sekä ottaa yhteyttä muihin, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita.

Lisäksi kuka tahansa voi luoda yritystilin Crunchbasessa, lisätä käänteisen linkin verkkosivustoonsa ja saada välittömän viittaavan verkkotunnuksen, jonka auktoriteettipistemäärä on 90+.

19. Käytä blogitekstejä uudelleen sosiaaliseen mediaan

Jos haluat rakentaa lisää käänteisiä linkkejä laajassa mittakaavassa, sosiaalinen media voi auttaa sinua tässä prosessissa.

Jokainen sivustosi blogikirjoitus voidaan jakaa pienemmiksi sisällöiksi, joita voidaan loputtomasti jakaa suosituilla sivustoilla, kuten Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Reddit jne.

Gary Vaynerchuck popularisoi tätä sisältömarkkinointistrategiaa, ja hänellä on verkkosivustollaan ilmainen diasarja, jossa kerrotaan, kuinka voit jakaa sisältösi helposti yli 30 osaan. Yleinen strategia koostuu yhden pilarin sisällön valitsemisesta ja sen sitten pilkkomisesta mikrosisällöksi, jota voidaan jakaa missä tahansa sosiaalisessa kanavassa.

20. Lahjoita ilmainen kirja, PDF tai kurssi linkkisyöttönä

Kaikki rakastavat ilmaisia ​​asioita. Ja jos luot korkealaatuisen kirjan, PDF:n tai kurssin ja annat sen ilmaiseksi yleisöllesi, voit luoda joukon käänteisiä linkkejä nopeasti, kun se jaetaan Internetissä.

21. Järjestä lahja

Kuten yllä olevassa vinkissä 20, lahjan järjestäminen voi tarjota paljon ilmaista julkisuutta ja kuhinaa brändillesi sekä loputtoman määrän linkkejä.

Luovuttamalla rahaa tai palkintoa ja mainostamalla sitä alallasi, ihmiset haluavat hypätä kyytiin saadakseen mahdollisuuden voittaa.

Hyvä temppu tässä on vaatia jonkinlaista linkinrakennusstrategiaa vastineeksi jokaisesta kilpailijasta. Voit pyytää ihmisiä jakamaan linkin kotisivullesi, rekisteröintisivullesi tai muuhun sisältöön osallistuaksesi arvontaan.

Varmista vain, että kaikki säännöt ja määräykset on hahmoteltu täysin yksityiskohtaisesti, jotta yleisösi voivat lukea ja noudattaa niitä sekä suojautua kaikilta laillisilta velvoitteilta.

22. Palauta tuotemerkkimaininnat

Joskus verkkosivusto mainitsee brändisi tai yrityksesi nimen artikkelissa, mutta ei linkkiä sivustollesi. Ja tämä linkittämätön brändimaininta voi olla hyvä tilaisuus saada hyvä käänteinen linkki etusivullesi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka toteuttaa onnistunut vaikuttajamarkkinointikampanja...

Kun löydät linkittämättömän brändimaininnan, voit vaatia sen takaisin ottamalla yhteyttä sivuston omistajaan ja kysymällä, voisiko hän linkittää verkkosivustollesi. Helppo ja yksinkertainen.

Löydät nämä mahdollisuudet tekemällä kaksi asiaa:

 • Määritä Google-hälytys, joka lähettää sinulle päivittäisiä sähköposteja, kun hakukonealgoritmi havaitsee, että tuotenimesi mainitaan.
 • Tee Googlesta manuaalinen haku brändinimelläsi lainausmerkeillä löytääksesi olemassa olevia verkkosivustoja, jotka mainitsevat yrityksesi, ja skannaa verkkosivut nähdäksesi, onko se linkitetty.

23. Luo pilvenpiirtäjäsisältöä käänteisille linkeille

Pilvenpiirtäjämenetelmän laadukkaiden käänteisten linkkien saamiseksi suosituksi Brian Dean, joka aiemmin omisti Backlinkon. Ja hän paljastaa, että tämä linkinrakennusmenetelmä auttoi häntä rakentamaan käänteisiä linkkejä viranomaissivustoilta, kuten Entrepreneur, HubSpot ja Godaddy, melko helposti.

Tämän strategian perusvaiheet sisältävät:

 • Etsi paljon liikennettä keräävä avainsana Googlesta.
 • Analysoi huippuluokan tuloksia.
 • Luo sisältöä, joka on 5–10 kertaa parempaa kuin mitä löysit.
 • Mainosta uutta sisältöäsi hulluna.

Voit myös analysoida hakuvaiheessa löytämiesi parhaiden URL-osoitteiden backlink-profiileja. Lähetä sitten suorat tiedotuspuheenvuorot sivustoille, jotka linkittävät kyseisille sivuille kertomalla heille, että sisältösi on parempaa ja katsomisen arvoista.

24. Hanki käänteisiä linkkejä Googlelta

Tiesitkö, että voit saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä suoraan Googlelta indeksoitavien resurssien, kuten Google Docsin, Sheetsin, My Mapsin, Kalenterin ja muiden kautta? Mikä parasta, jotkut näistä linkeistä ovat dofollow-linkkejä, jotka välittävät eniten PageRank-arvoa SEO:lle.

Tässä toisessa oppaassa Googlen käänteisten linkkien hankkimisesta saat selville kaikki tavat, joilla voit käyttää Google-ominaisuuksia luodaksesi laadukkaita linkkejä verkkosivustollesi Googlen omista luotettavista sivustoista. (Strategia, joka tunnetaan myös nimellä Google Authority Stacking.)

25. Rakenna äärimmäisiä oppaita tullaksesi huomatuksi

Jos todella haluat tulla huomatuksi alallasi rakentamaan lisää käänteisiä linkkejä, voit varmasti luoda sisältöä, jota kutsutaan “lopullisiksi oppaiksi”.

Ultimate-oppaat ovat erittäin perusteellisia sivuja, jotka sisältävät yleensä 4 000 sanaa tai enemmän ja jotka kattavat aiheen kaikki osa-alueet. Sisältö vastaa pohjimmiltaan jokaiseen aihetta koskeviin kysymyksiin ja poistaa halun mennä muualle etsimään lisätietoa.

Ultimate-oppaat ovat eräänlaista ikivihreää sisältöä, joka voi luoda satoja tai tuhansia linkkejä ajan myötä. Ja ne ovat hyvän hakukoneoptimoinnin pilarisisältöstrategian kulmakivi.

26. Pyydä lukijoitasi antamaan sinulle käänteinen linkki

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, saatat pystyä saamaan paljon uusia käänteisiä linkkejä nykyiseltä yleisöltäsi vain pyytämällä niitä.

Jos olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa, sinulla on sähköpostilista tai sinulla on paljon yhteyksiä alallasi, pelkkä linkkipyyntö verkkosivustollesi voi riittää saadaksesi laadukkaan käänteisen linkin sivustollesi.

Jos et pyydä, et saa.

Tätä linkkien rakentamisopasta, jota luet juuri nyt, pidetään täydellisenä oppaana, kuten mainitsin yllä olevassa vihjeessä 25. Ja yksi syy, miksi julkaisin sen, oli saada laadukkaita linkkejä SEO Chatter -sivustolle. Joten tämän viimeisen vihjeen toteuttamiseksi käytäntöön, kysyn nyt, voisitko linkittää tähän URL-osoitteeseen omalta verkkosivustoltasi, jos se liittyy digitaaliseen markkinointiin tai hakukoneoptimointiin. Ja myös jaa se sosiaalisessa mediassa muidenkin iloksi 😊.

Kiitos tuesta!

Laadukkaiden käänteisten linkkien yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta laadukkaiden käänteisten linkkien saamiseksi.

Kuten olet huomannut, on olemassa useita tapoja luoda laadukkaita käänteisiä linkkejä, jotka ylittävät tyypillisen tavoittavan linkinrakennuskampanjan. Ja linkkien luominen verkkosivustollesi ja yksittäisille verkkosivuille ei ole niin vaikeaa kuin miltä se saattaa näyttää, kun tiedät tehtävän parhaat tekniikat.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.