Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada kuvan URL-osoite – vinkkejä ja temppuja 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada kuvan URL-osoite – vinkkejä ja temppuja 2023

Sinun on tiedettävä, kuinka löytää kuvan URL-osoite, jos haluat laittaa kuvan verkkosivulle tai ladata sen tietokoneellesi.

Tämä artikkeli näyttää, kuinka saat minkä tahansa kuvan URL-osoitteen Google-kuvahausta tai mistä tahansa sivustosta millä tahansa verkkoselaimella.

Kuvan URL-osoite: nopea käyttöopas

 • Sisään KromiSafari, Firefox, ja Ooppera selaimissa, voit hakea kuvan URL-osoitteen napsauttamalla kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla “Kopioi kuvalinkki“.
 • Sisään Reuna selaimessa, saat kuvan URL-osoitteen napsauttamalla kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla “Kopioi kuvan linkki” (ei “Kopioi kuva”).

Mikä on URL-osoite?

Jokaisessa Internetistä löytämässäsi kuvassa on Uniform Resource Locator (URL) joka on tietty verkko-osoite, joka linkittää kyseiseen kuvaan (kuten: https://www.trustindex.io/wp-content/uploads/2023/04/6fce3dc5-71f6-4998-bed0-cf587fd59c45-1536×1024.png)

Näytämme, kuinka voit kopioida kuvan URL-osoitteen ja liittää sen tekstieditoriin, sähköpostiin tai uuteen selainikkunaan, jotta kuka tahansa voi avata ja tarkastella kuvaa sen alkuperäisestä lähdelinkistä. Bonuksena osaat tehdä URL-osoitteen PC-kuvillesi.

Näitä ohjeita voidaan käyttää sekä PC- että Mac-tietokoneissa useimmissa selaimissa.

3 helppoa vaihetta kuvan osoitteen kopioimiseen 5 selaimessa

1) Chrome

 1. Hanki kuvan osoite, jonka haluat kopioida

2. Napsauta valittua kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja napsauta “Kopioi kuvan osoite”.

kuva kuinka kopioida kuvan URL-osoite Chromessa

3. Liitä se sähköpostiin tai selainikkunaan

kuva kopioidusta URL-osoitteesta sähköpostissa
kuva googlen hakukoneen kotisivulta

2) Safari

 1. Valitse kuva, jonka haluat kopioida
 2. Napsauta kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja napsauta “Kopioi kuvan osoite”
 3. Liitä kopioitu osoite sähköpostiin, tekstieditoriin tai uuteen selainikkunaan.

3) Kopioi kuvan sijainti Mozilla Firefoxissa

 1. Siirry kuvaan, jonka haluat kopioida
 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse “Kopioi kuvalinkki”
napsauta kuvaa ja kopioi URL-osoite Mozillassa

3. Liitä kopioitu osoite sähköpostiin, tekstieditoriin tai uuteen selainikkunaan.

4) Kopioi kuvan sijainti Microsoft Edgessä

 1. Etsi kuva, jonka osoitteen haluat kopioida
 2. Napsauta kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja napsauta “Kopioi kuvalinkki”
🔥 Empfohlen:  Kuinka maailman rikkaimmat ihmiset välttävät verojen maksamisen?
napsauta Edge-selaimen kuvaa ja kopioi kuvalinkki

3. Liitä sähköpostiin, uuteen selainikkunaan tai tekstieditoriin.

5) Kopioi kuvan sijainti Operassa

 1. Valitse kuva, jonka haluat kopioida
 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja sitten “Kopioi kuvalinkki”
 3. Liitä se selaimen osoitepalkkiin tai sähköpostiin.

Tärkeää: Jos kopioit kuvan osoitteen (URL-osoitteen), verkkosivuston omistaja voi milloin tahansa päättää poistaa kuvan. Joten, jos kuva on tärkeä ja tekijänoikeus sallii, on hyvä idea tallentaa se tietokoneellesi.

Kuinka kopioida kuvan URL-osoite mobiililaitteeseen

 1. Etsi kuva, jonka haluat kopioida
kuva google-kuvatuloksista mobiililaitteella

2. Valitse se ja napsauta Jaa kuvaketta ja napsauta sitten ‘Kopio

kuva kuvan jakamisesta ja kopioimisesta mobiililaitteella

3. Liitä kuvan URL-osoite uuteen välilehteen

Tee URL PC-kuvillesi

Jaamme valokuvamme eri tavoin, kuten sosiaalisessa mediassa tai työtovereiden kanssa. Jos haluat käyttää kuvaa johonkin, on tärkeää osata luoda erityinen verkko-osoite, jota kutsutaan kuvan URL-osoitteeksi. Tässä on kaksi yleistä tapaa luoda osoite tietokoneellasi oleville valokuville.

1. Ammattilainen

Jos teet jotain työn tai liiketoiminnan vuoksi, kuten teet portfoliota tai projektia, tarvitset kuvallesi ammattiosoitteen. Nämä sivustot luovat verkkolinkin eli kuvan URL-osoitteen, jonka voit jakaa tärkeiden ihmisten kanssa, joiden kanssa työskentelet.

 • Digital Asset Management (DAM) on yksi parhaista tavoista tehdä web-osoitteista kuvia. Se on suunniteltu yrityksille ja tarjoaa turvallisimman tavan jakaa kuvalinkkejä. DAM sopii erinomaisesti myös yrityksille, joiden on tallennettava paljon kuvia.
 • 500 pikseliä on verkkosivu, jolla luodaan osoitteita tärkeille valokuville, kuten portfolioihin tai yritysprojekteihin. Hieno asia 500 pikselissä on, että siinä on työkalu, joka näyttää, kuinka hyvin valokuvasi ja portfoliosi menestyvät. Vastuuvapauslauseke, sinun on maksettava ennen kuin voit ladata kuviasi.
 • SmugMug on valokuvaajien suosituin verkkosivusto, jossa he voivat luoda linkin valokuviinsa, varsinkin jos he jakavat niitä portfoliossa tai asiakkaiden kanssa. Se on tehty ammattivalokuvaajille, jotka tarvitsevat kuviensa näyttävän parhaimmillaan. Sivulla on myös rajoittamaton tallennustila ja ilmainen kokeilu.
🔥 Empfohlen:  Mikä on iFrame? – Toiminnot ja käyttötarkoitukset selitetty

2. Sosiaaliselle medialle

Helpoin tapa tehdä web-linkki kuvalle tietokoneellasi on käyttää kuvapalvelua. Jos haluat jakaa kuvan ystävien tai perheen kanssa sosiaalisessa mediassa, tässä on kolme verkkosivustoa, joita voit käyttää kuvien isännöintipalveluihin.

 • Imgur on verkkosivusto, jonka avulla voit luoda osoitteen kuvallesi nopeasti. Näin voit tehdä sen: mene Imgur-sivulle ja napsauta vihreää “Uusi viesti” -painiketta sivun vasemmassa yläkulmassa. Tämä vie sinut uudelle sivulle, jolle voit ladata kuvasi ja saada sille osoitteen. Muista, että Imgur on tehty valokuvan jakamiseen muiden kanssa. Siksi se sopii parhaiten sosiaaliseen mediaan.
 • Flickr on kuvien isännöintipalvelu, joka edellyttää rekisteröitymistä, ennen kuin voit ladata valokuvan ja tehdä niille verkko-osoitteita. Tämä voi olla hyvä tai huono sen mukaan, kuinka tärkeää turvallisuus on sinulle. Aloita rekisteröimällä tili. Napsauta sitten pilvikuvaketta ladataksesi valokuvan. Valitse ladattavat valokuvat ja videot -painikkeella etsi kuva, jolle haluat antaa osoitteen, ja avaa se.
 • Postikuva on yksi kuvan isännöintipalveluista, jonka avulla voit luoda osoitteen valokuvallesi ilman ylimääräisiä vaiheita. Lataa valokuvasi sivustolle siirtymällä PostImageen ja napsauttamalla Valitse kuvat -painiketta. Napsauta sitten “Avaa” ja jaa saamasi verkko-osoite.

FAQ

Mikä on valokuvan URL-osoite?

Suorien kuvien URL-osoitteet ovat kuvien tarkka sijainti Internetissä. Ne päättyvät usein tavalliseen valokuvatunnisteeseen, kuten: Jpgs,. PNG- tai GIF-tiedostot.

Kuinka saan kuvan koko URL-osoitteen verkkosivustolta?

Valokuvat tunnistetaan etsimällä verkkosivuston URL-osoitemallia tällä menetelmällä. Tämän avulla voit avata kuvan toisessa välilehdessä. Avaa se samoilla hiiren kakkospainikkeella valikon vaihtoehdoilla ja siirry kuvan URL-osoitteeseen.

Table of Contents