Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada lisää Google-liikennettä (ilman korkeampaa sijoitusta)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada lisää Google-liikennettä (ilman korkeampaa sijoitusta)

Googlen orgaanisen liikenteen tuottaminen on yhä vaikeampaa. Orgaaninen kilpailu ja hakukoneoptimoinnin budjetit kasvavat nopeasti samalla kun Google ottaa käyttöön uusia hakuelementtejä, jotka häiritsevät hakijoiden huomion orgaanisista tuloksista.

Sivustosi sijoituksen saaminen korkealle vaatii enemmän aikaa ja vaivaa kuin viisi vuotta sitten…

Mutta entä jos kerron sinulle, että voit kasvattaa orgaanista hakuliikennettäsi parantamatta sijoitustasi?

Kuulostaa mahdottomalta?

No, se on itse asiassa varsin toteutettavissa. Voit lisätä blogisi orgaanista liikennettä nostamalla nykyisten sijaintiesi napsautussuhdetta eli tekemällä hakukatkelmistasi klikattavampia.

Näin:

1. Luo vastustamattomia nimikkeitä

Tiedän, että tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Kaikki sanovat, että otsikoidesi tulee olla voimakkaita, mutta mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa?

Useimmiten Google käyttää sivujen otsikoita luodakseen haun katkelman näkyvimmän osan eli sen napsautettavan osan:

Siellä on perusteellinen artikkeli parempien otsikoiden kirjoittamisesta sekä luettelo työkaluista, jotka auttavat sinua luomaan napsautuksia lisääviä otsikoita. Muista tarkistaa nämä molemmat resurssit. Kerron vain muutaman asian, jotka ovat tärkeimpiä Googlen hakukatkelmien suhteen:

 • Aseta otsikon tehokkain osa ensin, niin Google voi katkaista sen.
 • Yritä tehdä niistä lyhyempiä. Se on pitkään ollut paras SEO-käytäntö pitää otsikot 15–40 merkin sisällä. Hyvä ystäväni Lior Krolewicz Yaelin konsultointi suosittelee, että otsikot ovat enintään 55 merkkiä pitkiä.
 • Lopuksi muotoile otsikkosi kysymykseksi. Otsikot kysymysmuodossa on löydetty saada 14,1 % napsautuksia kuin ne, joilla ei ole kysyttävää.

Katso inspiraatiota hyvän kysymyksen keksimiseen Tekstin optimointi joka käyttää semanttista analyysiä luodakseen luettelon kysymyksistä kohdehakukyselysi ympärillä:

Toinen hyvä kysymysinspiraation lähde on Googlen ihmiset myös kysyvät laatikot, jotka sisältävät nykyiseen hakukyselyysi liittyviä kysymyksiä.

Tässäkään ei ole yhtä ainoaa reseptiä (muuten kaikki olisivat käyttäneet sitä tähän mennessä, kunnes se menettää tehonsa). Pelaa eri ideoilla ja temppuilla ja katso, kumpi tuottaa parempia tuloksia. On olemassa useita WordPress-laajennuksia – mukaan lukien tämä – joiden avulla voit testata otsikoitasi A/B-testaamalla tehokkaamman otsikon.

2. Luo metakuvaukset

Google käyttää usein (ei aina) metakuvauksia luodakseen sivun kuvauksen, joka näkyy hakukatkelman otsikon alla:

Yleisesti ottaen useat tutkimukset (mukaan lukien yllä viitattu) toteavat, että metakuvaukset auttavat orgaanista napsautettavuutta, koska voit tehdä siitä mahdollisimman huomiota herättävän. SEO:ssa mitä enemmän asioita hallitset, sen parempi.

🔥 Empfohlen:  Web-hosting-yritykset, jotka hyväksyvät PayPal-maksut – 2023-opas

Lyhyesti:

 • Tee se ytimekkäästi: Noin 3 lausetta riittää
 • Sisällytä avainsanat ja niiden synonyymit (ne lihavoidaan haussa)
 • Esitä kysymyksiä myös metakuvauksessasi

Voit esikatsella, miltä otsikkosi ja metakuvauksesi voivat näyttää haussa käyttämällä Sivuston tarkistus:

3. Pidä sisältösi tuoreena

Tämä on toinen haastava tehtävä täällä. Moniin kyselyihin (etenkin niihin, jotka ansaitsevat tuoreuden) Google näyttäisi päivämäärät suoraan hakukatkelman sisällä:

Epäilemättä nämä päivät vaikuttavat napsautussuhteeseen. Itse haun käyttäjänä kiinnitän yleensä katseeni uudempaan päivämäärään.

Google ottaa kyseisen päivämäärän suoraan sivulta. Kun sivulla on monta päivämäärää, Googlen valinta on usein ylin päivämäärä, mutta usein se on satunnainen.

Kaksi suurta poimintaa tässä ovat seuraavat:

 • Pidä päivämäärät ajan tasalla jokaisessa artikkelissa
 • Paras idea on olla vain yksi päivämäärä, jotta Google ei arvaa

Se on jälleen kerran helpommin sanottu kuin tehty. Kuinka pitää KAIKKI sisältösi tuoreena? Pitäisikö meidän muuttaa blogitekstien päivämääriä?

Googlen ohjeiden mukaan pelkkä päivämäärän muuttaminen ilman “olennaista” muokkausta on huono, manipuloiva taktiikka. Sillävälin siellä ei ole saanut mitään rangaistuksia suunnattu blogeille, jotka tekevät niin, myös siellä voi olla riski. Koska minulla ei ole aavistustakaan, onko se turvallista vai ei, en suosittele tekemään sitä täällä.

Suosittelen, että pidät silmällä eniten liikennettä kerääviä artikkeleitasi ja päivität ne kerran vuodessa. Googlen Search Console on paras ystäväsi näiden tunnistamisessa. Kirjaudu Googlen hakukonsoliin, siirry “Suorituskyky”-raporttiin ja napsauta sitten “Sivut”-välilehteä:

Tämä on luettelo sivuista, joita kannattaa pitää silmällä. Voit viedä luettelon Excel-tiedostoon.

Verkkoanalytiikka-alustasi on toinen tapa havaita sivuja, jotka saattavat tarvita päivittämistä. Tässä on esimerkiksi raporttini Finteza joka osoittaa selvästi napsautusten vähenemisen, johon pitäisi puuttua:

Kun tiedät, mitkä artikkelit saattavat vaatia päivitystä:

 • Tarkista rikkinäisten linkkien varalta
 • Muuta julkaisupäivämäärää
 • Päivitä kuvakaappaukset
 • Poista vanhentuneet tiedot
 • Lataa kuvat uudelleen, jotta niiden URL-osoitteet ovat uudempia

Emme tarkalleen tiedä, mikä “merkittävä” päivitys on, mutta ei ole koskaan haittaa lisätä kappale tai kaksi, joissa mainitaan uudemmat työkalut tai sisällytetään tuoreempia tietoja.

Lisäksi upota uudempi video

Yksi Googlen uudemmista liikkeistä on näyttää päivämäärä, jonka he hakevat artikkeliin upotetusta videosta. Tässä on se, mistä puhun:

Nyt tämä voi mennä nopeasti pieleen, varsinkin kun upotat vanhemman videon tai säilytät vanhemman videon päivitettyäsi artikkelin itse.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hakkeroida OnlyFans-tilejä vuonna 2023

Jos huomaat napsautussuhteesi laskevan, tarkista, voiko tämä päivämäärä aiheuttaa ongelman. Tässä vaiheessa sinulla on kolme vaihtoehtoa:

 • Poista videokoodi
 • Lataa vanha video uudelleen uuteen päivämäärään (huomaa, että tämä katkaisee linkit vanhaan videoosi, jos sellaisia ​​on)
 • Luo uusi video, joka on luultavasti paras vaihtoehto, varsinkin kun se ei ole niin vaikeaa nykyään. Voit helposti muuttaa olemassa olevaa tekstiäsi ja kuvat videoiksi ja luoda uutta sisältöä.

4. Luo sivulle sisällysluettelo

Yleensä mitä enemmän klikattavia linkkejä onnistut luomaan hakukatkelmassasi, sitä enemmän napsautuksia se saattaa houkutella. Verkkokäyttäjät ovat koulutettu etsiäksesi klikattavia linkkejä.

Jokainen bitti on tärkeä, ja sivulla olevasta napsautettavasta sisällysluettelosta voi olla todella apua.

Tässä on esimerkki sisällysluettelosta, joka luo lisää linkkejä hakukatkelmaan:

Ja tässä on sivu jossa on napsautettava sisällysluettelo:

Nämä linkit luodaan käyttämällä ns HTML-ankkurit joita on helppo luoda. Vaikka on olemassa WordPress-laajennuksia, jotka voivat luoda tämän sisällysluettelon automaattisesti puolestasi, minulla on aina ollut parempi onni luoessani ne manuaalisesti. Voit pelata molemmilla ja nähdä itse.

5. Käytä Schema.org-sivustoa

Google tukee useita Schema-merkintöjä, jotka auttavat sisällöntuottajia luomaan “tehostettuja” hakukatkelmia, jotka sisältävät enemmän tietoa kuin tavallinen linkki + kuvaus. Nämä “rikkaat” katkelmat erottuvat aina haussa ja tarjoavat usein ylimääräisiä klikattavia linkkejä, joita hakijat voivat napsauttaa.

Tässä on muutamia kaaviotyyppejä, joita haluat ehkä alkaa käyttää:

5.1. UKK Schema

Yksi uusimmista tuetuista Schema-tyypeistä, tämä on edelleen helpoin saada. Ei ole rajoituksia sille, missä voit käyttää sitä, kunhan sinulla on sivulla enemmän kuin kaksi vastausta kysymykseen. Rich Snippets sisältää luettelon sivulta haetuista kysymyksistä. Jokaista kysymystä voidaan laajentaa vastaamaan:

Voit toteuttaa tämän skeeman käyttämällä harmonikkalohkoa alkaen Ultimate Blocks tai erillinen FAQ-skeemalaajennus, kuten tämä laajennus.

5.2. Arvostele Rich Snippet

Tämä näyttää haussa kauneimmalta, mutta on myös kyseenalaisin. Tätä Rich Snippet -katkelmaa parantaa tähtiluokitus, ja se voi sisältää myös arvioijan nimen. Virallisesti Google sallii tämän merkinnän lisäämisen seuraaviin sisältötyyppeihin:

 • Ohjelmistosovellus (työkalu)
 • Kirja
 • Kurssi
 • Tapahtuma
 • Miten
 • Elokuva
 • Resepti

Pidän tätä Rich Snippet -katkelmaa kyseenalaisena, koska Google on rankaisenut verkkosivustoja, jotka eivät seuraa heidän ohjeita (joka myös joskus muuttuu). Jos haluat pitää tarinan lyhyenä, sinun on käytettävä tuettua merkintää arvostelun sijoittamiseen. Toisin sanoen, jos tarkistat työkalua, sinun on käytettävä sitä Ohjelmistosovellusmalli määrittääksesi tämän sivun selvästi arvosteluksi.

🔥 Empfohlen:  Pakollinen osallistuminen AI- ja ML-konferensseihin vuonna 2023

Tätä ei monet bloggaajat tee, ja muutamia rangaistuksia on jo kirjattu. Selvyyden vuoksi nämä rangaistukset eivät vaikuttaneet kyseisten sivujen orgaanisiin sijoituksiin. He menettivät vain rikkaan katkelmansa. Joten se ei näytä vielä liian ankaralta.

Tältä arvostelun Rich Snippet -katkelma näyttää haussa:

Minulla on ollut onnea luoda arvostelumalli arvosteluilleni tätä käyttämällä kytkeä mutta kokeilla on vielä useita. Lue lisää WordPress-skeemalaajennuksia käsittelevästä artikkelistamme.

5.3. HowTo Schema

Tämä Rich Snippet -katkelma luo lisätietoa tietyn opetusohjelman suorittamisesta. Se voi sisältää useita vaiheita sekä aikaa ja tarvittavia välineitä. Sitä käytetään yleensä tee-se-itse-nichessä:

Mutta olen myös nähnyt sen toimivan melkein missä tahansa opetusohjelmassa:

Mobiililaitteella Rich Snippet -katkelma on myös interaktiivinen, joten voit laajentaa jokaista vaihetta nähdäksesi tiedot:

Hiiva voi auttaa lisäät tämän mallin opetusohjelmiisi.

6. Lisää taulukoita

Lopuksi, tämä on luultavasti yksi vähiten käsitellyistä temppuista: Google rakastaa sisältöä, joka on rakennettu . Usein he ottivat osan taulukosta ja näyttävät sen hakutuloksissa. Näitä hakutuloksia kutsutaan “strukturoiduiksi katkelmiksi”, ja ne herättävät huomion tavallisia hakukatkelmia pidemmät ja rohkeammat:

Taulukoita ja kaavioita voi käyttää paljon enemmän kuin uskotkaan. Sinun ei tarvitse järjestää paljon dataa voidaksesi käyttää taulukkoa. Voit luoda nopean yhteenvedon tai yleiskatsauksen luetelluista työkaluista luodaksesi taulukon. Katso tässä yksi esimerkki:

Yhteenvetona: Kuinka tehdä hakutuloksistasi klikattavampia?

Menetelmä Miksi se toimii
Luo klikkaa kutsuvia otsikoita Otsikko on haun katkelman näkyvin elementti. Se on myös klikattava.
Pidä sisältösi tuoreena Google hakee julkaisupäivämääriä hakeakseen katkelmia, ja hakijat valitsevat todennäköisesti tuloksen, jolla on tuoreempi päivämäärä.
Lisää klikattava sisällysluettelo Google käyttää usein HTML-ankkuria luodakseen minisivustolinkkejä haun katkelmia varten. Nämä ovat ylimääräisiä linkkejä, joita hakijat voivat napsauttaa päästäkseen artikkelisi tiettyyn osaan.
Käytä Schema.org Google käyttää strukturoituja merkintöjä luodakseen “rich Snippets” -katkelmia, eli hakukatkelmia, joita on täydennetty lisätiedoilla, kuten tähtiluokituksilla, usein kysytyillä kysymyksillä ja opetusohjelman suorittamisen vaiheilla. Kaikki nämä rikkaat katkelmat erottuvat ja houkuttelevat katsetta.
Käytä taulukoita Google hakee tietoja taulukoista luodakseen “strukturoituja katkelmia”. Nämä katkelmat näyttävät yksityiskohtaisemmilta ja sisältävät enemmän lihavoitua fonttia, joten ne erottuvat SERP:istä.

Hakukatkelmia ei tietenkään voi optimoida kaikelle vanhalle sisällöllesi. Joten suosittelen katsomaan ensin sijoituksiasi #2-#6 ja yrittää parantaa niitä.

Tee lisäksi hyvä tapa arvioida suosituinta sisältöäsi säännöllisesti: suorittaa nopea tarkastus neljännesvuosittain nähdäksesi, onko sivuilla, jotka tarvitsevat huomiota.

Nykyisten Google-sijoituksesi optimointi korkeamman napsautussuhteen saavuttamiseksi on alhainen hedelmä, joka on kaiken vaivan arvoista. Lisäksi monet yllä olevista menetelmistä (kuten kysymyksiin vastaaminen, yhteenvetotaulukoiden lisääminen, otsikoidesi työstäminen jne.) auttavat todennäköisesti parantamaan myös sijoitustasi, joten voittaja on!