Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada lisää Instagram-tykkäyksiä kuviisi ja videoihisi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada lisää Instagram-tykkäyksiä kuviisi ja videoihisi

Mietitkö kuinka saada lisää tykkäyksiä Instagram-sisältöösi? Jatka lukemista.

Nyt kun Instagram on vapauttanut ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat piilottaa tykkäyksiään viesteissään, yritysten keskuudessa on kasvava huoli – “onko Instagramin tykkäyksillä nyt väliä?”

Vastaus on voimakas: Instagram-tykkäyksiä lisääminen on yksi niistä tekijöistä, joiden avulla voit sijoittua Explore-sivulle ja rakentaa sosiaalista näyttöä brändillesi. Se on todellakin merkki suuremmasta sitoutumisesta ja liikenteen lisääntymisestä brändillesi.

Tästä artikkelista löydät 11 toimivaa strategiaa, joilla voit saada yleisösi kaksoisnapauttamaan viestejäsi.

Miksi tykkäykset Instagramissa ovat tärkeitä?

Useimmat ihmiset arvioivat Instagram-menestystään seuraajiensa määrän perusteella. Mutta nykyään yhä useammat käyttäjät ostavat vääriä Instagram-seuraajia. Potentiaaliset kumppanisi, brändisi ja jopa yleisösi ovat tietoisia tästä, mikä on lisännyt sitoutumisen merkitystä.

Tykkäämiset Instagramissa ovat tärkeitä, ja jopa Instagram on samaa mieltä. Yksityiskohtaisessa viestissä, jonka Instagram jakoi “Kuinka Instagram toimii”, he huomauttavat, että tykkäämiset ovat muiden mittareiden ohella se, mitä he huomioivat sisällön luokittelussa sen mukaan, mitä kukin käyttäjä saattaa haluta nähdä syötteessään.

Vastaus on yksinkertainen: kun ihmiset käyttävät Instagram-tiliä päivittäin esim. tykkäämällä sisällöstäsi, se viestii Instagram-algoritmille, että yleisö on kiinnostunut tarjoamastasi sisällöstä. Ja siten he antavat viestisi suoraan paremmaksi syötteessään.

Miten ymmärrät sen sisällön, jota yleisösi rakastaa eniten?

Instagram-tykkäykset ovat yksi mittareista, joiden avulla saat reilun käsityksen parhaiten menestyvästä sisällöstäsi. Kun tiedät, mikä toimii ja mikä ei, voit muokata sisältöstrategiaasi ja viestityyppejäsi.

Mitä tapahtuu, kun henkilö löytää brändisi? Miljoonien samankaltaisten Instagram-tilien ansiosta kuinka ihminen luottaa brändiisi? Yksi tärkeä tekijä on sitoutuminen. Mitä enemmän tykkäyksiä sinulla on Instagramissa, sitä vahvempi sosiaalinen todiste brändistäsi on.

Tykkäyksillä ei ole vain aineettomia etuja, kuten sosiaalisen todisteen luominen, vaan ne myös auttavat tehostamaan julkaisuasi tutkia-osiossa, jolloin sivullesi tulee enemmän vierailijoita, jotka voivat myös auttaa lisäämään tuloksia.

Kuinka saada lisää Instagram-tykkäyksiä – 11 yksinkertaista strategiaa

Nyt kun olemme todenneet Instagram-tykkäysten tärkeyden, miten voit luoda niitä Instagram-tilillesi? Alta löydät toimivia strategioita, joiden avulla voit lisätä tykkäyksiäsi Instagram-sisällössä.

Julkaise Instagram-viestisi oikeaan aikaan

Miksi ajan käsite on niin tärkeä Instagramiin kirjoitettaessa?

Vastaus löytyy Instagram-algoritmista. Vaikka Instagram ei näytä viestejä kronologisesti, se algoritmi suosii viimeaikaisuutta. Lisäksi kyse ei ole täysin tykkäysten määrästä, vaan myös siitä, kuinka nopeasti keräät ne. Siksi on tärkeää löytää paras aika julkaista ja ajoittaa Instagram-postaukset, jotta oikeaa aikaa ei koskaan menetä.

Jotta voit tunnistaa oikean ajan julkaista Instagramissa, sinulla on oltava syvälliset yleisötiedot. Esitä kysymyksiä, kuten “Milloin yleisösi näkee todennäköisemmin viestisi?” ja “Milloin saat eniten sitoutumista viestiisi?”

Arvauksella mennään kuitenkin vain niin pitkälle. Selvittääksesi monimutkaisen asian, joka liittyy oikean ajan löytämiseen Instagramiin julkaisemiseen, on parempi ottaa avuksi luotettava ja edullinen työkalu, kuten Pallyy. Voit muokata työkalua selvittääksesi, mikä on paras aika julkaista erityisesti sitoutumista varten.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat tehdä sen itse, yleisön demografisten tietojen, kuten sijainnin ja sukupuolen, ymmärtäminen on avainasemassa Instagram-julkaisujen ajoittamisessa oikeaan aikaan. Jos esimerkiksi pyörität paikallista kauppaa tai ravintolaa, julkaisujesi ajoittaminen silloin, kun paikkakunnallasi olevat ihmiset ovat aktiivisimpia, toimisi parhaiten sen sijaan, että valitsisit globaaleja ajanjaksoja.

Sen avulla voit hyödyntää Instagram Analyticsia. Se on omistanut kokonaisen osion yleisön oivalluksille, jotta voit ymmärtää yleisöäsi paremmin. Näin voit tehdä sen:

 • Vaihe 1 – Siirry “Insights”-kohtaan.
 • Vaihe 2 – Vaihda “Yleisö”-välilehteen.
 • Vaihe 3 – Vieritä alas kohtaan “Seuraajat”.
 • Vaihe 4 – Kaksoisnapauta nähdäksesi kellonajan, jolloin yleisösi on aktiivisin.
 • Vaihe 5 – Vaihda asetukseksi “Päivit”, jotta ymmärrät, mikä viikonpäivä on paras julkaista sinulle.

Huomautus: Voit käyttää Instagram Analyticsia vain, jos sinulla on yritystili. Vaihda yritystiliin saadaksesi arvokkaita yleisönäkemyksiä.

Tässä on parhaat ajat julkaista Instagramissa, SproutSocialin mukaan.

Kun olet löytänyt parhaan ajan julkaista sivullesi, on aika ajoittaa julkaisusi etukäteen. Viestien ajoittaminen vie paljon stressiä – et koskaan menetä parasta aikaa tai päivää. Tämä varmistaa, että saat suurimman sitoutumisen muutaman ensimmäisen tunnin aikana, mikä helpottaa pylvään pitoa.

🔥 Empfohlen:  Huhtikuu 2023 Niche Site Report

Mitä tulee Instagram-julkaisujen ajoittamiseen, voit jälleen käyttää Pallyyn kaltaista työkalua. Sen avulla voit myös tarkastella, miltä syötteesi näyttäisi ajoitettujen viestien kanssa. Tämän ominaisuuden avulla voit varmistaa, että säilytät tuotemerkin johdonmukaisuuden.

Älykäs hashtagejen käyttö

Yksi helpoimmista tavoista tulla huomatuksi Instagramissa on käyttää valikoivia hashtageja, jotka toimivat brändillesi ja toimialallesi. Hashtagien tarjoaman kattavuuden ansiosta saatat olla taipuvainen käyttämään monia suosittuja hashtageja, joilla on jo paljon seuraajia. Mutta tämä on vaarassa, että viestisi haudataan muun muassa muutamassa sekunnissa.

Älykäs strategia olisi tasapainottaa suosittuja hashtageja ja hashtageja, jotka eivät ole yhtä suosittuja, mutta joilla on kapea yleisö. Tässä on muutamia tapoja löytää oikeat hashtagit Instagram-viesteihisi:

 • Kilpailija-analyysi – Tarkista kilpailijoiltasi, mitä hashtageja he käyttävät. Se voi antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, mikä alalla toimii. Sinun ei tarvitse käyttää täsmälleen samoja hashtageja. Analyysi perusteella voit etsiä vaihtoehtoisia hashtageja, jos et halua kilpailla samoista silmämunoista. Nämä kilpailijan tutkimustyökalut auttavat.
 • Yleisöanalyysi – Analysoi, minkä tyyppisiä viestejä yleisösi julkaisee Instagramissa. Se voi antaa sinulle hyvän käsityksen heitä kiinnostavista hashtageista. Voit tehdä luettelon hashtageista Excel-taulukolle ja löytää yleisösi eniten käyttämän hashtagin.
 • Aiheeseen liittyvät hashtagit – Kun olet tunnistanut sisältösi aiheet, käytä Instagram-hakua löytääksesi trendaavat hashtagit. Etsi ydinavainsana ja napauta sitten hakupalkin alta “Tagit”. Jos avainsanasi on esimerkiksi , hae sitä ja siirry sitten Tunnisteet-välilehteen nähdäksesi liittyvät hashtagit.
 • Toimialan johtajien analyysi – Vaikuttajat ja muut alan johtajat voivat olla kultakaivos brändillesi, koska heillä on sama kohdeyleisö kuin sinulla, mutta he eivät välttämättä ole suoria kilpailijoitasi. Löydät suositut vaikuttajat (ja mikrovaikuttajat) seuraamalla yleisösi kiinnostuksen kohteita. Analysoi sitten, millaisia ​​hashtageja he käyttävät.

Huomautus: Vaikka voit käyttää jopa 30 hashtagia, yksimielisyys on, että kuvatekstiäsi ei saa tunkeutua hashtageihin ja 11 näyttää olevan maaginen numero monille käyttäjille.

Analyysin analysointi löytääksesi, mikä toimii (ja tehdä siitä enemmän)

Suorituksesi säännöllinen arviointi on tärkeä osa Instagram-kasvuasi. Sen avulla voit ymmärtää, mikä toimii (ja ei). Ehkä lyhyillä tekstityksillä varustetut viestit saavat enemmän tykkäyksiä tai rullat saavat paremman otteen. Suorituskyvyn perusteella voit muokata Instagram-strategiaasi keskittyäksesi enemmän siihen, mikä toimii brändillesi.

Käytä Instagram Analyticsia saadaksesi tarkkoja tietoja viestiesi tehokkuudesta. Analytics seuraa monia mittareita puolestasi. Tässä on selitys siitä, mitä kukin mittari merkitsee tilillesi:

Yleisö

Yleisö-välilehdeltä löydät kaikki mahdolliset yleisöösi liittyvät tiedot. Heidän väestötiedoistaan ​​sijaintiin – näin voit käyttää tietoja Instagram-viestiesi tykkäysten lisäämiseen:

 • Seuraajien kasvu – Näet seuraajamääräsi erittelyn tästä osiosta. Käytä sitä havaitaksesi piikit seuraajien määrässä ja jäljittääksesi kasvuasi nopeuttaneet viestityypit.
 • Väestötiedot – Yleisösi iän ja sukupuolen ymmärtäminen auttaa sinua luomaan kiinnostavampia viestejä ja kuvatekstejä. Jos sinulla on esimerkiksi nuorempi yleisö, voit yrittää luoda samankaltaisia ​​meemejä ja GIF-kuvia. Tämän avulla voit myös seurata, kohdistatko oikeita ihmisiä vai oletko laimentanut seuraajiasi.
 • Huippupaikat ja aktiivinen aika – Yleisösi sijainnin ja aktiivisten tuntien perusteella voit julkaista paremmalla ajalla. Sen lisäksi voit puhua paikallisista tapahtumista, jos yleisösi on keskittynyt tietylle alueelle.

Toiminta

“Toiminta”-välilehti näyttää, että yleisösi on tekemisissä kanssasi. Tämän osion tärkeimmät mittarit ovat:

 • Löytö – yleisösi pitää sinut tärkeänä. Tämä osio antaa sinulle myös käsityksen siitä, onko yleisösi yhteydessä sinuun vai ei. Jos esimerkiksi viestisi saavat näyttökertoja, mutta et seuraajia tai sitoutumista, saatat käyttää vääriä hashtageja ja kohdistaa väärään joukkoon ihmisiä.
 • Sisältö – Voit käyttää “Sisältö” -osiota analysoidaksesi, mitkä viestit toimivat sinulle. Voit suodattaa julkaisujasi tyypin (rulla, valokuva, video) ja mittareiden, kuten tykkäysten, kommenttien, klikkausten, sitoutumisasteen ja näyttökertojen mukaan. Optimoi tykkäyksiä varten suodattamalla “Tykkäät” tai “Kommentit” analysoidaksesi viestit, joilla on enemmän sitoutumista. Yritä ymmärtää malli ja käyttää sitä tulevissa viesteissäsi.

Kuulostaako monimutkaiselta? Se on!

Mutta se on myös tärkein osa Instagram-kasvuasi. Hyödynnä Pallyyn kaltaisia ​​sosiaalisen median analytiikkatyökaluja saadaksesi käsityksen syvemmästä analytiikkasta ja sen merkityksestä brändillesi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hakea WhatsApp Business API:tä vuonna 2023?

Käytä geotageja

Sijaintitunnisteet (tai geotagit) vaikuttavat suoraan viestiesi katsojamäärään tuomalla viestisi useammille ihmisille. Kun lisäät viesteihisi sijainnin, ne tavoittavat yleisön, joka etsii jotain tiettyä paikasta ja sen ympäristöstä.

Jos pidät yllä julkaisujesi laatua, lisääntyneet näyttökerrat lisäävät tykkäyksiä ja mahdollisesti lisää seuraajia Instagram-sivullesi.

Kun kirjoitat, valitse “Lisää sijainti” -vaihtoehto lisätäksesi sijaintitunnisteet viesteihisi. Voit myös lisätä sijaintitarran Instagram Storiesiisi saadaksesi paremman tavoittavuuden.

Järjestä Instagram-arvonta

Kukapa ei haluaisi ilmaisen tuotteen tai ilmaisen kuukauden tilauksen saamista?

Monet brändit huomaavat piikin sitoutuneisuudessaan järjestäessään Instagram-palkintoja. Lahjoitukset voivat auttaa sinua tavoittamaan enemmän ihmisiä ja edistämään sitoutumista. Esimerkiksi Coconut Bowls pystyi tuottamaan enemmän kuin 41 000 liidettä ja 37 000 seuraajaavain lahjana.

Kuinka järjestää arvonta, jos olet pieni yritys:

Sinulla ei tarvitse olla suurta seuraajaa järjestääksesi arvontaan. Tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla voit järjestää arvontaan, vaikka sinulla olisi tällä hetkellä vähän seuraajia.

Tee yhteistyötä alasi tuotemerkkien kanssa

Et ehkä halua antaa liikaa ilmaisia ​​tuotteita, kun olet pieni yritys. Älykäs tapa ratkaista tämä on tehdä yhteistyötä alasi brändin kanssa.

Tarkoittaako tämä kumppanuutta kilpailijan kanssa? Ei välttämättä.

Tässä on esimerkki kwhbridalin yhteistyöstä a morsiuskorukauppa arvontaan käynnistäminen:

Lahjoita uusia tuotteitasi

Sen sijaan, että arvostat kalliita ja parhaiten myyviä tuotteitasi, voit järjestää sellaisen uusille tuotteillesi. Tämä myös auttaa uutta tuotetta tunkeutumaan markkinoille, ja voit myös saada arvostuksia samasta ihmisistä, jotka voittavat lahjat.

Järjestä kilpailu

Voit luoda kilpailun, jossa yleisösi on osallistuttava aktiivisesti voittaakseen. Se voi olla jotain yksinkertaista, kuten kuvien jakaminen tuotteesi kanssa tai uuden tunnuslauseen keksiminen tulevalle tuotteellesi. Tämä auttaisi sinua saamaan käyttäjien luomaa sisältöä (UGC), ja se olisi hauska tapa saada yleisösi mukaan ja lisätä sitoutumista viesteihisi.

Mutta kysymys kuuluu, kuinka voit parantaa palkintosi tuloksia ja varmistaa, että saat halutun sitoutumisen? Lisäksi, miten varmistat, että järjestät kilpailut oikein?

Älykäs tapa olisi hyödyntää lahjasovellusta, kuten SweepWidget. Tämä varmistaa, että tavoitat oikeanlaisia ​​ihmisiä ja lisäät sitoutumista. SweepWidgetin avulla voit luoda lahjan tyhjästä. Voit mukauttaa merkintätyyppiä, kuten tykkää, seuraa, tägää ystävää jne., widgetin tyyliä ja ulkoasua, ja upottaa sen helposti myös verkkosivustollesi.

Seuraa trendejä ja hyödynnä trendaavia meemejä

Strategisesti käytettynä meemit ja trendit voivat olla loistava tapa aktivoida viestejäsi. Ne eivät ole vain suhteellisia, vaan ne ovat myös kiinnostavampia yleisölle. Esimerkiksi meemistä tuli niin kuuluisa, että Valkoinen talo käytti sitä jopa maahanmuuttouudistuskampanjassaan. Se on meemimarkkinoinnin voima.

Kuinka ottaa tämä käyttöön Instagram-strategiassasi

Voit aloittaa trendien käyttämisen viesteissäsi helposti seuraavilla vaiheilla:

Seuraa virustrendejä, joita yleisösi seuraa

Tämä liittyy yleisösi ymmärtämiseen. Ehkä se on vain uusi elokuvasarja, joka on ilmestynyt, tai uusi muotityyli, josta yleisösi kiihottaa. Näin Netflix loi meemisarjan Squid Game -peliin, uusimpaan draamasarjaan:

Sijoita tuotteesi strategisesti

Lisää sisältöösi tavanomaisen merkkituotesisältösi sijaan nokkelaa tai humoristista makua mainostamalla tuotteitasi meemien avulla.

Luo yhteisö meemien avulla

BarkBox jakaa yleisönsä kanssa meemejä, jotka valloittavat heidän sydämensä heidän yhteisen rakkautensa koiria kohtaan:

Ota inspiraatiota muilta Instagram-tileiltä

Suorien kilpailijoiden analysoinnin lisäksi katso myös muiden markkinarakojen parhaiten menestyviä viestejä. Näin brändisi erottuu kilpailijoistasi.

Löydät nämä tilit yksinkertaisesti etsimällä trendikkäitä hashtageja tai etsimällä kuuluisia brändejä verkosta. Esimerkiksi Glossier käyttää yksinkertaista päätöspuuta auttaakseen asiakkaitaan tekemään parhaan valinnan tuotteistaan.

Huomaa, mitä muut tekevät toisin. Esittävätkö he kiinnostavia kysymyksiä kuvatekstissä vai kokeilevatko he säännöllisesti erilaisia ​​medioita? Tutkimuksesi perusteella voit sisällyttää trendin myös viesteihisi. Saatat esimerkiksi törmätä tällaiseen viestiin ja päättää kokeilla Instagram TV:tä (IGTV):

Kirjoita mukaansatempaavia tekstityksiä

Kun luot katseenvangitsijaa visuaalisesti, älä unohda optimoida tekstityksiä yleisöäsi varten. Tutkimuksen mukaan FohrInstagramin tekstitysten keskimääräinen pituus on kaksinkertaistunut vuodesta 2016. Siitä on tullut yksi suurimmista trendeistä vuonna 2020, kun sisällöntuottajat ja brändit hyödynsivät pitkien tekstitysten voimaa sitouttaakseen ja ollakseen yhteydessä seuraajiinsa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa mediayritys Intiassa

Kuvatekstillä on valta houkutella lukijat viesteihisi. Mitä sitoutuneempia he ovat, sitä suurempi on mahdollisuus saada heiltä kaksoisnapautus.

Kuinka keksiä upeita kuvatekstejä

Kun kirjoitat Instagram-tekstityksiä, varmista, että ne on kohdistettu kapealle yleisöllesi. Tässä on joitain tapoja, joilla voit kokeilla kuvatekstiäsi:

 • Päästä tarinoiden kertomisen voima valloilleen – Tarinoiden kertominen luo emotionaalisen yhteyden seuraajiisi.
 • Ota kaikki irti ensimmäisestä lauseesta – Instagram-viestisi ensimmäinen virke auttaa lukijaa päättämään, haluaako hän jatkaa lukemista vai ei. Voit joko aloittaa kysymyksellä tai käsitellä heidän kipukohtaansa saadaksesi heidät kiinnostumaan viestistäsi.
 • Sisällytä toimintakehotus – Houkuttelevat tekstitykset ilman kutsua jatkaa vuoropuhelua yleisösi kanssa voivat mennä vain niin pitkälle. Lopeta kuvateksti toimintakehotuksella, kuten mielenkiintoisella kysymyksellä, johon yleisösi voi osallistua. Voit esimerkiksi päättää tekstin “Oletko samaa mieltä?” ja anna seuraajiesi kommentoida mielipiteitään. Voit myös suoraan pyytää heitä tykkäämään julkaisusta, jos he ovat samaa mieltä. Tämä vaikuttaa suoraan viestisi tykkäyksiin.

Ota yhteyttä yleisöösi

Sitoutuminen yleisöösi ei ainoastaan ​​auta sinua saamaan enemmän tykkäyksiä, vaan myös luo aidon yhteyden. Joten Instagram-algoritmista riippumatta brändisi menestys Instagramissa riippuu suurelta osin vuorovaikutuksesta yleisösi kanssa.

Varmista, että vastaat julkaisujesi kommentteihin ensimmäisten 30–60 minuutin kuluessa julkaisun julkaisemisesta. Syy: se kaksinkertaistaa viestisi kommenttien määrän. Viestisi ensimmäisen tunnin sitoutumisaste lisää viestiäsi, mikä auttaa sinua keräämään enemmän tykkäyksiä.

Näytä myös seuraajillesi, että olet todellinen ihminen etkä kasvoton brändi. Julkaise kulissien takana olevaa sisältöä, osallistu Instagram-tarinoihin esittämällä kysymyksiä ja tekemällä galluppeja, jopa jaa kuvia sinusta ja tiimistäsi ahkerassa työssä luomassa sisältöä seuraajillesi.

Hyödynnä Instagram-tarinoita

Toisin kuin syöteviestit, Instagram-tarinat ovat kronologisia, mikä tarkoittaa, että sinulla on paremmat mahdollisuudet tavoittaa enemmän ihmisiä Storiesin kautta.

Voit sitten käyttää Instagram Stories -tarinoita strategisesti houkutellaksesi lisää liikennettä alkuperäiseen syöteviestiisi. Löydä mielenkiintoisia tapoja kiusata viestiäsi tarinassasi. Voit esimerkiksi sijoittaa viestisi päälle GIF-kuvia tai tarroja saadaksesi seuraajasi kiinnostumaan julkaisusta.

Kuten edellisessä strategiassamme mainittiin, Instagram-tarinat ovat loistava tapa olla yhteydessä yleisöösi. Voit antaa erityismaininnat yksittäisille seuraajille, esittää kysymyksiä, luoda kyselyn tai tietokilpailun jne.

Ota yhteyttä muihin Instagram-tileihin

Yhteydenpito muiden tilien kanssa on yhtä tärkeää kuin sitoutuminen seuraajiisi.

Kun käsittelet muiden tilien viestejä säännöllisesti, he huomaavat ponnistelusi ja se tarkoittaa, että tuet heitä. Tämä pieni ele rohkaisee henkilöä tarkistamaan Instagram-tilisi ja antamaan muutaman tykkäyksen takaisin.

Muiden kanssa tekeminen parantaa myös asemaasi Instagram-algoritmissa, koska Instagram haluaa nähdä, että olet todellinen henkilö ja käytät alustaa tarkoitetulla tavalla.

Huomautus: roskapostin “Like for Like” saadakseen tykkäyksiä. “Like for Like” -strategia ei saa sinulle laadukkaita Instagram-seuraajia. Muista, että aidot kommentit toimivat parhaiten sen sijaan, että lähettäisit saman kommentin jonkun postaukseen joka päivä.

Kasvata sivuasi lisäämällä Instagram-tykkäyksiä

Vaikka on helppoa ostaa väärennettyjä tykkäyksiä ja seuraajia, se ei tuo sinulle tuloksia ja todellista yleisöä yrityksellesi. Joten aseta etusijalle Instagram-tykkäysten lisääminen oikealla tavalla.

Tykkäämiset ja sitoutuminen auttavat yritystäsi kasvamaan, mutta älä rajoita vain tykkäyksiin. Konversiot ovat yhtä tärkeitä brändillesi. Kun olet luonut vakaan sitoutumisasteen, aloita konversioiden lisääminen käyttämällä näitä Link In Bio -työkaluja.