Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada lisää napsautuksia Google-hausta: Pikaopas orgaanisen napsautussuhteesi kolminkertaiseen kasvattamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada lisää napsautuksia Google-hausta: Pikaopas orgaanisen napsautussuhteesi kolminkertaiseen kasvattamiseen

****

37 %.

Orgaaninen napsautussuhde (CTR) on laskenut 37 prosenttia vuodesta 2015 lähtien.

Ei ole salaista syytä: lukuisia mainoksia täällä, siellä ja kaikkialla, tuotekarusellit, esitellyt katkelmat, “Ihmiset myös kysyvät” ja paljon muuta.

Hakutulokset ovat täynnä. Ja saadaksesi napsautuksia, linkin on oltava kiistatta houkutteleva tai sinulla ei ole siihen mahdollisuutta.

Joten mikä on ratkaisu?

 1. Istu alas ja itke.
 2. Yritä kovemmin, kunnes saat helvetin tuloksen.

Olemme Chantylla valinneet toisen tavan ja testanneet monia napsautussuhteen optimointimenetelmiä. Otsikon ja kuvauksen luomisesta verkkosivuston päivittämiseen skeeman mikrotiedoilla. Lopulta olemme saavuttaneet kolminkertaisen kasvun Chantyn napsautussuhteessa.

Kiinnostaako oppia miten?

Sukellaan syvälle viiteen tapaan, joilla voit nostaa napsautussuhdettasi ja voittaa kilpailun hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

1. Tunne yleisösi

Markkinointipäällikkö Lenny. Pienyrityksen omistaja Chris. Opiskelija Rebecca. Tiedätkö keitä blogisi lukijoita ovat? Tai paremmin: kuinka paljon tiedät niistä?

Yleisösi tulee olla yleisen markkinointistrategiasi ja napsautussuhteen optimoinnin ytimessä.

Kuvittele tämä:

Olet käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa luodaksesi kiiltävän, nerokkaan upean sisällön.

Mutta mitä tapahtuu seuraavaksi?

Tuntematta kohdeyleisöäsi, saat sisältöä väärien ihmisten eteen, jotka eivät koskaan klikkaa linkkiäsi Googlessa.

Pohditaanpa tarkemmin, kuinka tärkeää on tietää, keitä lukijasi ovat.

Kohdeyleisösi syvä ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää sisällön luomisessa, tuote- ja liiketoiminnan kehittämisessä ja oikeastaan ​​kaikessa, joka liittyy hankintaan ja säilyttämiseen, puhumattakaan napsautussuhteesta. Vain sisältö, joka keskittyy ainutlaatuisiin kamppailuihin ja täyttää lukijoiden odotukset, voi saada aikaan tuloksia.

Tässä tulee kysymys: kuinka saat paremman käsityksen yleisöstäsi?

Aloita tavoittamalla nykyiset lukijasi kyselyllä. Käytä sitten työkalua, kuten; SurveyMonkey tai Google Forms laatiaksesi ensimmäisen vaivattoman kyselysi.

Huomautus: Voit lähettää tämän kyselyn sähköpostitilaajillesi ja seuraajillesi sosiaalisessa mediassa. Mutta älä unohda, että myös jatkuva palaute voi olla hyödyllistä – yritä sisällyttää se sähköpostisi tervetulosarjaan, jotta kaikki uudet tilaajat saavat sen.

Jos sinulla ei vielä ole lukijoita, tutki markkinoita ja mahdollisia kilpailijoita itse. Lue yritystoimintaan liittyviä foorumeita, tutustu Twitteriin ja Redditiin, surffaa Googlessa kuin huomista ei olisi. Käytä paljon aikaa tutkimuksen tekemiseen. Yhtä iltaa kannettavan tietokoneen ääressä ei lasketa.

Okei, nyt sinulla on täydellinen kuva kohdeyleisöstäsi ja heidän kipupisteistään. Mitä seuraavaksi? On aika ymmärtää, kuinka he yrittävät täyttää tarpeitaan.

Toisin sanoen, mitä avainsanoja he käyttävät löytääkseen hyödyllisen artikkelin itsehallinnosta tai terveellisestä ruoasta? Käytä työkalua, kuten VastausPublic (tai jokin näistä) ja räätälöi blogikirjoituksesi löydettyjen avainsanojen mukaan.

2. Paranna otsikoitasi ja metakuvauksiasi

Googlen hakutuloksissa näkyminen on puoli voittoa. Sinulla on alle sekunti aikaa kiinnittää vierailijoiden huomio, kun he skannaavat SERP:ää. Älä piiloudu huppariisi, vaan houkuttele lukijoita saamaan lisätietoja. Tässä on yhden orgaaninen napsautussuhde Chanty tiimikeskustelu artikla:

🔥 Empfohlen:  Miksi verkkosivuston nopeus on tärkeä

Ylikansoitettuista ja järjettömän kilpailluista tiimiviestintämarkkinoistamme puhuttaessa 20 prosenttia on hieno tulos. Muokattuamme loputtomasti otsikoidemme ja kuvauksiemme jokaista kolkkaa, olemme valmiita jakamaan napsautussuhteen optimoinnin opetukset, jotka olemme oppineet kantapään kautta.

Voit vapaasti varastaa nämä todistetut taktiikat optimoidaksesi Google-tietosi:

 • Käytä tunteellisia otsikoita. Käyttää voima sanat tehdäksesi otsikoistasi houkuttelevampia, esim. yksinkertaisia, outoja, erinomaisia, lupaavia, ilmaisia, käytännöllisiä, kannattavia, outoja, varmoja jne.
 • Sisällytä numerot. The lukuja osoittavat, että käyttäjät napsauttavat todennäköisemmin otsikoita, jotka sisältävät lukuja, varsinkin parittomat. Älä vältä mahdollisuutta lisätä napsautussuhdettasi tällä yksinkertaisella temppulla. Muista myös tarkistaa Google-hakutulokset etukäteen ja valita numero, jota kilpailijasi eivät vielä käytä.
 • Sisällytä hakasulkeet ja erikoissymbolit, jotka ovat todistetusti kiinnittävät käyttäjän huomion.
 • Kirjoita vakuuttavia metakuvauksia käyttämällä todistettuja copywriting-kaavoja. Google saattaa näyttää sisällöstä luodun kuvauksen, mutta se on silti tärkeää.
 • Käytä AdWords-mainoksia inspiraationa. Ihmiset tekevät paljon työtä AdWords-kampanjoidensa optimoinnissa. Siksi kilpailevilla avainsanoilla näkemäsi mainokset ovat yleensä läpäisseet tuhansia jakotestejä tullakseen napsautettaviksi mainoksiksi nykyään.

3. Erotu joukosta

Vaikka otsikoiden ja metakuvausten parantaminen voi auttaa, sinun ei pitäisi pysähtyä tähän.

Sinun on erotettava hakutietosi paremmin, jotta saat entistä enemmän napsautuksia.

Ja voit tehdä tämän kahdella päätavalla. Katsotaanpa:

a) Rich Snippets -katkelmien käyttäminen

Näillä on muutama muu nimi – Schema ja strukturoitu data. Mutta pysytään Rich Snippetsissä.

Olet luultavasti nähnyt ne ennenkin Google-hakua tehdessäsi.

Tarkista tähdet, keittoajat, tapahtumaajat, artikkelitiedot ja paljon muuta. Olemme jopa saaneet ne blogikirjoituksiimme:

Joten miten saat Rich Snippet -katkelmia?

Yksinkertaisesti sanottuna Rich Snippets ovat koodinpätkiä, joita voit lisätä sisältöösi parantaaksesi hakutulosten näyttämistä Googlessa ja muissa hakukoneissa.

Ja mikä tärkeintä, koska käsittelemme täällä “strukturoitua” dataa, se helpottaa hakukoneiden indeksointirobottien ymmärtämistä sisällöstäsi.

The Schema.org -sivustolla on lisätietoja kaikista erityyppisistä Rich Snippet -katkelmista, joita voit käyttää.

Se on hienoa, mutta tämän sivuston lukeminen voi olla epämukavaa satunnaisille käyttäjille. Hyvä uutinen on, että jos käytät WordPressiä, voit käyttää useita laajennuksia, jotta sinun ei tarvitse sotkea mitään koodia. Schema Pro on hyvä esimerkki laajennuksesta, joka tekee tämän helpoksi.

Tarvitsetko lisätietoja? Tässä on muutamia postauksia, joista on apua:

b) Suositeltujen katkelmien sijoitus

Tietyissä hakukyselyissä Google korostaa joskus tietyn sisällön, joka sijoittuu ensimmäisellä sivulla.

Tämä voi olla kappaleen, luettelon tai taulukon muodossa, josta Google hakee sisältöä sivulta ja näyttää sen seuraavasti:

🔥 Empfohlen:  Honey vs Rakuten (2023) – Kuinka säästin yli 1 000 dollaria

Tätä kutsutaan joskus “sijoitukseksi 0”, koska se on maksuton hakutulos, joka on kaikkien muiden orgaanisten hakutulosten yläpuolella.

Mikä tässä on erittäin tehokasta, on se, että sen avulla voit hypätä muutaman sijoituspaikan ja saada tehokkaasti kaksi paikkaa ensimmäisellä sivulla. Mahtavaa eikö?!

Luvut osoittavat, että esitellyt katkelmat voivat varastaa huomattavan määrän tietyn avainsanan napsautuksia.

Joten miten sijoittelet suositeltuja katkelmia?

Sinun ei tarvitse pelleillä minkään koodin tai lisäosien kanssa. Sen sijaan sinun on keskityttävä sisältösi optimointiin Rich Snippets -katkelmia varten.

Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä, joilla olemme vaikuttaneet suuresti:

 • Tarkista, onko kohdeavainsanassamme esitelty katkelma – tämä voidaan tehdä tekemällä Google-haku (käytä incognito-selainikkunaa) tai se voidaan tehdä mittakaavassa samalla kun teet avainsanatutkimusta esimerkiksi työkalujen avulla. Serpstat tai SE Ranking.
 • Vastaa kysymyksiin suoraan viestissäsi.
 • Muotoile sisältösi oikein käyttämällä H1-, H2- ja H3-tageja.
 • Varmista, että sisältösi kulkee loogisesti.
 • Laajenna sisältöäsi ja tee siitä yksityiskohtaisempi ja tehosta sitoutumismittareita.

Totuus on, että suositeltujen katkelmien sijoitus toimii hieman eri tavalla esitellyn kuvan tyypin mukaan.

Muista siis tutustua David Hartshornen opastettuihin katkelmiin täällä Blogging Wizardissa.

Huomautus: Google testaa monia avainsanojaan, joten on mahdollista, että joissakin avainsanoissa on esitelty katkelmia nyt eikä tulevaisuudessa.

Joten se tekisi niiden optimoinnista osittain ajanhukkaa, eikö niin? Ei.

Suositeltujen katkelmien optimointiprosessi auttaa tekemään sisällöstäsi käyttäjäystävällisempää. Tämä auttaa käyttäjiä saamaan vastauksia kyselyihinsä ja vähentää todennäköisyyttä palata SERP:ihin jatkamaan hakuaan.

Tämä tarkoittaa hyödyllisempää sisältöä – mihin meidän kaikkien pitäisi pyrkiä.

4. Älä petä lukijoitasi

Huono sisältö ei koskaan nouse korkealle, riippumatta siitä, kuinka monta erikoissymbolia olet lisännyt otsikkoon. Jos lukijat poistuvat blogistasi välittömästi käytyään siinä, Google huokaa pahoitellen ja pudottaa resurssi asemaa. Miksi? Koska Google haluaa sinun julkaisevan sisältöä, joka tekee käyttäjät onnelliseksi.

Mitä kauemmin käyttäjät viipyvät blogissasi (niin sanottu viipymäaika), sitä paremmin sijoitut. Toisaalta, mitä nopeammin käyttäjät poistuvat (ns. välitön poistumisprosentti), sitä heikompi on paikkasi Google-haussa. Mitä matalampi sijaintisi, sitä pienempi napsautussuhde. Yksinkertaista matematiikkaa.

Varmista siis, että sisältösi on lukemisen arvoista. Laadukkaan sisällön luominen on ainoa tapa saada korkea napsautussuhde.

Tässä on suuri kysymys:

Kuinka voit parantaa viipymäaikaasi, poistumisprosenttiasi ja luoda mehukkaita blogipostauksia? Tutustu seuraaviin varmoihin temppuihin pölyn poistamiseen ja sisältösi hiomiseen:

1. Luo sisältöä selkeällä tarkoituksella – Jokaisen julkaisemasi artikkelin tulee lisätä arvoa lukijoille. Kouluta kohdeyleisösi, saa heidät hymyilemään, ratkaise heidän haasteensa.

2. Ryhdy tarinankertojaksi – Saatat olla samaa mieltä siitä, että vielä on paljon tylsiä, kuivia kuin luu, “sisältöä sisällön vuoksi”. On haastavaa löytää mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä. Siksi ihmisystävälliset, kokemukseen perustuvat artikkelimme pitävät Slack Alternativesin käyttäminen saa lukijoiden rakkauden ja huomion. Joten ilmaise mielipiteesi sekä artikkeleissasi että otsikoissasi. Lisää sanoja, kuten “kokemukseni”, “palautteemme” ja “olen yrittänyt”, resonoidaksesi lukijoidesi kanssa.

🔥 Empfohlen:  Interaktiiviset JavaScript-opetusohjelmat

3. Käytä erittäin lyhyitä 1-3 lauseen kappaleita – Totuus on, että ihmiset skannaavat sisältöä mieluummin kuin lukevat. Luo siis helposti selattavaa sisältöä kiinnittääksesi heidän huomionsa. Lyhyet kappaleet parantavat luettavuutta ja pidentävät viipymäaikaa. Vastusta myös pitkien lauseiden käyttöä.

4. Leikkaa nukka. Vaikka Google rakastaa pitkiä lukuja, vältä toistamista ja tylsää.

5. Tee samalla sisällöstäsi järjettömän syvällistä – Tutki kilpailua ja tee siitä parempi. Kauemmin. Rohkeampi. Arvokas sisältö on paras tapa estää lukijoitasi pomppimasta.

6. Sisällytä kuvia, videoita, GIF-tiedostoja, taulukoita, numeroituja ja luettelomerkittyjä luetteloita – Kaikki mikä saa vierailijat viettämään pari ylimääräistä minuuttia blogissasi.

7. Lunasta otsikossasi antamasi lupaus – Näiden napsautusten saaminen on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on varmistaa, että sisältösi täyttää otsikossa (ja tietysti myös metakuvauksessa) antamasi lupaukset.

5. Testaa, testaa, testaa

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: aloita optimointitaktiikkojen testaus hallitusti.

80 prosenttia sisällöstäsi menee hukkaan (muistatko 80/20-säännön?). Keskimäärin noin viisi prosenttia sisältö tuo merkittäviä tuloksia. Vain viisi prosenttia! Varaudu siis siihen, että suurin osa artikkeleistasi voi uppoaa ilman jälkiä. Matematiikka on julma tiede. Voit kuitenkin yrittää nostaa osumaprosenttiasi muutamalla askeleella:

 • Jokaisen tekemäsi oletuksen kohdalla sinun on noudatettava “käynnistä – mittaa – paranna – toista” -sykliä
 • Kokeile paljon löytääksesi, mikä todella toimii
 • Skaalaa mikä toimii

Napsautussuhteen optimointi ei ole rakettitiedettä. Jokainen voi olla hyvä siinä. Tarvitset vain pisaran luovuutta ja valtameren kärsivällisyyttä jatkaaksesi testaamista.

Keskeiset takeawayt

Napsautussuhteen parantaminen on syystäkin ratkaisevan tärkeää.

Blogisi napsautusten määrä vaikuttaa liikenteeseen ja viime kädessä sisältösi sijaintiin SERP:issä.

Tässä on nopea yhteenveto siitä, mitä sinun tulee tehdä:

 • Katso kohdeyleisöäsi mikroskoopin alla ja opi heistä kaikki mitä voit
 • Käytä vakuuttavia otsikoita saadaksesi kannanottoa ja houkuttelemaan uusia lukijoita
 • Erotu joukosta monipuolisilla katkelmilla ja esitellyillä katkelmilla
 • Tuota sisältöä, josta olet itse kiinnostunut
 • Testaa mahdollisimman monia optimointitaktiikoita hallitusti (skaalaa sitten mikä toimii)

Table of Contents