Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada lisää orgaanista liikennettä Pinterestin avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada lisää orgaanista liikennettä Pinterestin avulla

Jokaisella hakukoneella on algoritminsa, Pinterest ei eroa toisistaan. Pinterest Smart Feed -algoritmin avulla jokainen käyttäjä voi löytää parhaat nastat tietylle hakulausekkeelle. Se, mikä tekee Pinterestistä erilaisen, on se, että se ei aseta uusimpia nastaja ensin. Pinterest valitsee ne nastat, jotka on optimoitu asianmukaisesti. Tästä syystä markkinoijat pitävät silmänsä algoritmissa löytääkseen parhaan tavan saada enemmän orgaanista Pinterest-liikennettä.

Tässä artikkelissa tutkimme Pinterest-algoritmia tarkemmin. Näemme myös, kuinka oppimaamme tietoa voidaan soveltaa orgaanisen Pinterest-liikenteen lisäämiseen.

Pinterestin älysyöte: Yleiskatsaus

Smart Feed toimii hyvin yksinkertaisesti, mikä on tehokkain. On olemassa kolme pää “allasta”, jotka perustuvat nastatyypeihin:

  • Repins on asettanut Seuraavien altaan ihmisten eteen
  • Aiheeseen liittyvät Pin-merkit laitetaan “Aiheeseen liittyvään pooliin”
  • Kiinnostuspinssit laitetaan “Intress Pooliin”

Kuinka Pinterest-haku toimii

Pinterest-haussa on muutamia pieniä eroja keskimääräiseen hakukoneeseen. Pinterestin toimitusjohtajan Ben Silbermanin mukaan Pinterest-hakukonetta voidaan kuvata ihmisen indeksointikoneena. Uusimpien teknologioiden avulla Pinterest-algoritmi toteuttaa koneoppimisen tarjotakseen parasta, ihmismäisintä sisältöä, ennustaen roskapostia, suosituksia ja pinnabiliteettia.

Koneoppimisen ja datatieteen avulla rakennetaan teknologioita, jotka maksimoivat yksilölliset tuotesuositukset ja laajan tuoteyhteysjärjestelmän.

Yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa, että markkinoijien ja pienyritysten paras tapa järjestää Pin-pisteensä pitäisi olla muiden ihmisten helppo löytää etsimänsä.

Jos esimerkiksi asut pienessä asunnossa ja sinulla on pieni kylpyhuone, etsit “pienen kylpyhuoneen säilytysideoita”. Yritä siirtyä Pinterestiin ja alkaa kirjoittaa avainsanoja. Algoritmi arvioi viimeisimmän avainsanasi 90 %:ksi ja luokittelee sen ensimmäiseksi tai toiseksi ehdotukseksi, kun taas pienemmillä sanoilla se sisällytetään ensimmäisten 6–8 vaihtoehdon joukkoon.

Keskeinen ero Pinterestin ja Googlen välillä on, että ensimmäinen on enemmän suuntautunut erityisiin ja erilaisiin esimerkkeihin tee-se-itse-projekteista ja visuaalisista ratkaisuista hakuusi. Katso yksityiskohtaisesti tässä saadaksesi paremman käsityksen.

Analyticsin hallintapaneelin yleiskatsaus

Pinterest Analyticsin tavoitteena on tarjota tietoa Pinterestin profiilin yleisestä tehokkuudesta maksullisen ja orgaanisen julkaistun sisällön kautta. Voit tarkastella kokonaissuorituskykyä Pinterest-yritystilisi Analyticsin Yleiskatsaus-painikkeesta. Täällä voit:

  • Suodata tulokset vasemmalla puolella. Se on osio, jossa sisältöä voi tarkastella päivämäärän, julkaistujen PIN-analyysien, vaatimustilien, laitteen, lähteen ja muodon mukaan.
  • Katso suosituimmat Pinssit ovat alhaalla sivulla näyttökertojen ja sitoutumisten järjestyksen mukaan
  • Vie tiedot oikeassa yläkulmassa CSV-tiedostona.

Nämä tiedot voivat hyödyttää Pinterestin orgaanista liikennestrategiaa suuresti. Insightin avulla saatat nähdä, että suurin osa näyttökerroista on mobiililaitteita. Se tarkoittaa, että verkkosivustosi tulisi optimoida mobiilinäyttöjä varten, ja se todennäköisesti johtaa liikenteen lisäämiseen molempiin suuntiin. Käytettävyyden, tietopäivitysten ja sujuvan kaupan pitäminen on avainasemassa kaiken tyyppisessä liiketoiminnassa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Mogi I/O pyrkii häiritsemään videon suoratoistotilaa hyödyntämällä tekoälyä

Tärkeitä seurattavia mittareita

Mittarit ovat tärkeitä, jotta ne tarjoavat sisältökohtaista käsitystä yleisötyypistäsi, vuorovaikutuksestasi ja kattavuudestasi. Tässä on luettelo tärkeimmistä mittareista, joihin on kiinnitettävä huomiota.

a. Top Pins

Suosituin sisältö on suodatettua dataa, joka on tehnyt katsojien kanssa eniten sitoutumista, joko orgaanista tai maksettua. Parhaat Pin-merkit lajitellaan eniten näyttökertojen mukaan. Jos tarvitset muita tietoja, siirry Top Pins -suodattimeen ja päivitä se vastaavasti. Kaikki tämä pätee myös Top Boardin näkemykseen.

b. Impressiot

Nämä tiedot antavat käsityksen siitä, kuinka monta kertaa Pin-pisteesi tai sponsoroitu sisältösi olivat näytöllä.

c. Napsauta Linkit

Tammikuussa 2021 julkaistujen uusimpien Pinterest-päivitysten perusteella näiden mittareiden nimet on muutettu. “Kiinnitetty napsautus” maksullisessa sisällössä ja “Lähtevä napsautus” maksuttomassa sisällössä. Kiinnitetty napsautus antaa tietoa toiminnasta ja siitä, kuinka käyttäjä napsauttaa PIN-merkkiä ruudukosta. Lopuksi lähtevä napsautus viittaa napsautukseen PIN-koodin URL-kohdetta kohti.

d. Säästää

Selvitys niiden ihmisten määrästä, jotka ovat tallentaneet tietyn Pin- tai taulun profiiliinsa.

e. Napsauta Rate

Tämä viittaa Pin- tai mainoksen sisältöön Pinterestissä tai sen ulkopuolella tehtyjen napsautusten kokonaismäärään jaettuna Pin-merkkien tai mainosten kokonaismäärällä käyttäjien näytöllä.

Tehokkaita tapoja lisätä orgaanista Pinterest-liikennettä

Orgaanisen Pinterest-liikenteen lisääminen on loistava tapa saada brändin näkyvyyttä ja uusia seuraajia ja asiakkaita. Myös huolellinen suunnittelu voi hyödyttää verkkosivustoasi suuresti ja jopa lisätä tuloja. On monia tapoja lisätä Pinterest-liikennettä, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja jotka eivät lisää budjetiisi kuluja ja lisäävät läsnäoloasi merkittävästi.

1. Optimoi profiili

Optimoinnin ensimmäinen vaihe on varmistaa, että olet luonut yritystilin ja toimittanut onnistuneesti ja tarkasti kaikki yritystäsi koskevat tiedot. Muista antaa käänteisen linkin URL-osoite jokaiselle julkaisemallesi PIN-koodille. Seuraa sisältöä, järjestä tauluja, näytä mainoksia ja kokeile Rich pinsejä.

Varmista, että profiilisi on optimoitu vahvistuksen, tärkeimpien avainsanojen ja linkkien avulla muihin lähteisiin, kuten verkkosivustoon tai muihin sosiaalisen median alustoihin.

2. Käytä korkealaatuista optimoitua valokuvaa

Laadukkaat kuvat ovat olleet tärkeitä Pinterestin alusta lähtien. Mutta nykyään kovassa kilpailussa, kuvien lähettämisessä niiden esteettisyyden vuoksi ja ilman asianmukaista optimointia et saavuta odotettuja tuloksia ja liikenteen kasvua.

Vaikka sinulla ei olisikaan laadukkaita valokuvia mainossisältöä varten, yritä mennä verkkosivustoille, jotka tarjoavat rojaltivapaita kuvia, etsi yrityksellesi houkuttelevia kuvia ja käytä niitä lisäämällä käänteinen linkki sekä asianmukainen kuvaus.

3. Optimoi nastat

Jokaisen lähetetyn PIN-koodin tulee edustaa profiiliasi. Laita kirjoitushatut päähän ja anna paras mahdollinen kuvaus. Käyttämällä oikeita avainsanoja, jotka kulkevat luonnostaan ​​kuvauksessa, hakukoneen on helpompi tunnistaa ja lajitella lähetetyt nastat.

🔥 Empfohlen:  Top 5 Tiktok Ads -kurssia

4. Ole sosiaalinen ja ole vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa

Viestintä käyttäjien kanssa on tärkeintä, jos haluat käydä laadukasta ja orgaanista keskustelua yleisösi kanssa. Näet, kuinka todellinen ja hyvä sitoutuminen voi lisätä orgaanista Pinterest-liikennettäsi, koska ihmiset haluavat olla vuorovaikutuksessa oikeiden ihmisten kanssa. Ole yhteydessä heidän kanssaan, vastaamalla kommentteihin ja kysymyksiin sekä olemalla vuorovaikutuksessa heidän profiileissaan, nastoissaan ja tauluissaan aika ajoin.

5. Liity ryhmän hallitukseen

Vaikka nämä toimet olivat aikaisemmin tehokkaampia, uudet profiilit voivat ehdottomasti hyötyä uusien hallitusten liittymisestä. Heillä on useampi kuin yksi avustaja, joka pystyy lisäämään nastat. Joillakin ryhmälaudoilla voi olla tietyt säännöt, ohjeet ja valvojat. joten muista kiinnittää niihin tarkasti huomiota, ennen kuin lähetät minkäänlaista mainossisältöä.

Loistava tapa oppia ryhmätaulujen luetteloista, suosittelemme menemään osoitteeseen PinGroupie.com tai katsomaan oppaaksesi.

6. Kiinnitä johdonmukaisesti

Kaikki sosiaalisen median alustat vaativat sinnikkyyttä. Julkaise johdonmukaisesti, jotta käyttäjät tottuvat brändisi läsnäoloon. Innosta yleisöäsi osallistumaan sisältöön ja saada keskustelu käymään Pin-pisteidesi ympärillä.

7. Ole kärsivällinen

Kaikki vie aikaa, joten älä odota taikatuloksia orgaanisesta Pinterest-liikenteestä yhdessä yössä. Tarkkaile julkaisujasi, vuorovaikutustasi ja demografisia tietojasi. Kokeile viestien tyyppiä, julkaisuaikaa ja sitä, missä ihmiset seuraavat sinua.

Jos sinulla on esimerkiksi pieni paikallinen yritys, et pyri olemaan enemmän tekemisissä ihmisten kanssa, jotka rakastavat sisältöäsi mutta jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Tee paikallisista aktiviteeteista näkyväksi lähiympäristösi ihmisille, osallistu ja katso kuinka luvut kasvavat ajan myötä.

8. Pinssit, jotka johtavat arvokkaisiin resursseihin

Tärkeästä sisällöstä voi olla suurta hyötyä käyttäjille (kuten tee-se-itse- tai infografiikkasisältö). Yritä ottaa huomioon, minkä tyyppistä viestiä, tietoa ja sisältöä kohdeyleisösi tarvitsee.

Aseta laatu määrän edelle ja suunnittele julkaisustrategia etukäteen käytettävissäsi olevien materiaalien (tai vaikkapa päivittäisten pinssien ja uusien taulujen) mukaan ja koordinoi sen mukaisesti.

9. Käytä Rich Pins -merkkejä

Tämä parannettu versio tavallisista nastaista tarjoaa enemmän tietoa siitä, mutta selkeämmin ja järjestelmällisemmin. Rich-nastatyyppejä on kuutta tyyppiä, jotka ovat: sovellus, elokuva, resepti, artikkeli, tuote ja paikka. Rich-pinnit toimivat paremmin hakusijoituksessa, ja niitä suositellaan käyttämään, jos pystyt millään tavalla yhdistämään sisällön tyypin verkkonäkyvyytesi kanssa.

10. Kiinnitä pystysuuntaiset kuvat

Kohdeyleisöstäsi ja heidän liikkuvuudestaan ​​riippuen kannattaa harkita pystykuvien käyttöä. Pystykuvat vievät enemmän tilaa syötteessä ja yleisö huomaa ne helpommin kuin vaakasuuntaiset kuvat.

Pystyneulan ihanteellisen koon tulisi olla noin 736 x 2000 px, joten se on riittävän suuri viemään syötteessä tarvittavan tilan ja antamaan kaikki tarvittavat tiedot.

🔥 Empfohlen:  Kuinka päivittää WhatsApp iPhonessa ja Androidissa

Pinterest-työkalut ja resurssit liikenteen kasvattamiseen

On olemassa useita erilaisia ​​työkaluja ja resursseja, jotka voivat auttaa sinua strategiassasi Pinterest-liikenteen lisäämiseksi. Tässä segmentissä keskityimme niihin, jotka ovat jo olemassa alustalla ja jotka voivat lisätä liikevaihtoa, liikennettä ja sitoutumista yrityksen brändiin.

1. Ostettavat pinssit

Kuten nimensä kertoo, ostettavien pinssien avulla yritykset voivat myydä tuotteita suoraan Pinterestissä. Näet helposti ostettavat pinssit, koska niissä on sininen väri ja “Lisää laukkuun” -painike.

Tämän ominaisuuden suurin etu on, että se toimii mobiilissa ja verkossa, ja se mahdollistaa myynnin aina, kun joku on valmis ostamaan. Yleisösi voi tehdä tilauksen helposti ja maksaa luottokortilla tai Käytä maksua. He saavat myös automaattisen viestin tilauksistaan, kun heidän maksunsa on onnistunut.

2. Promoted Pins

Mainostetut nastat tarjoavat mahdollisuuden tavoittaa tietty yleisö demografisten tietojen ja muiden kontekstuaalisten tekijöiden avulla. Kun opit lisää mainostettujen nastajen yksityiskohdista, voit päästä alkuun kilpailussa.

Markkinoijat saavat eniten lisäarvoa mainostetuista pinneistä laajentamalla tavoittavuuden ihmisiin, jotka eivät muuten voisi nähdä brändisi lähettämiä nastaja. Mainostettu sisältö voi saada heidän huomionsa ja muuntaa sen myöhemmin sosiaaliseksi sitoutumiseksi, liideiksi ja myyntiin.

3. Rich Pins

Tämän tyyppiset orgaaniset Pin-merkit synkronoivat automaattisesti tiedot verkkosivustolta Pin-pisteisiisi. Voit tunnistaa ne lähikuvan kuvan ylä- tai alapuolella olevista lisätiedoista; sekä syötteen lihavoitu otsikko. Pinterest-algoritmin havaitsemat automatisoidut nastat voivat olla hyvä etu. Se voi päivittää mahdolliset muutokset ilman, että sinun tarvitsee muuntaa ne manuaalisesti koko ajan.

Lopulliset ajatukset

Tavoitteistasi riippuen on harkittava erilaisia ​​sosiaalisen median alustoja. Voit saavuttaa tavoitteesi lisätä orgaanista liikennettä Pinterestissä Pinterest-kasvutoimistolla, sisältömarkkinointisuunnitelmalla ja edellä mainituilla työkaluilla. Ne säästävät aikaa ja lisäävät tehokkuutta markkinointiisi. Muista, että kaikki vaatii aikaa ja harjoittelua. Johdonmukaisuus ja laadukas sisältö ovat menestyksen kaava.

Table of Contents