Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada lisää seuraajia ja tykkäyksiä Instagramissa – NOPEASTI!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada lisää seuraajia ja tykkäyksiä Instagramissa – NOPEASTI!

Näytämme sinulle, kuinka saat lisää seuraajia instagramissa muutamalla helpolla vaiheella!

Instagramista on nopeasti tulossa uusi Facebook. Mitä enemmän seuraajia ja tykkäyksiä joku voi luoda yhtä kuvaa kohden Instagramissa, sitä paremmin hänen viestinsä näkyvät. Kuitenkin, kun niin monet ihmiset julkaisevat kuvia joka sekunti joka päivä, voi olla vaikeaa erottua joukosta. Siellä on useita kunnollisia Instagram-työkaluja avuksi, mutta jos etsit jotain paljon halvempaa yleisön kasvattamiseksi, alla olevasta infografiaastani voi olla sinulle hyötyä.

Olitpa sitten yrittämässä kasvattaa näkyvyyttä Instagramissa liiketoiminnassa tai haluat vain saada paljon seuraajia ja tulla Insta-tähdeksi, on olemassa muutamia tapoja lähestyä tilannetta. Näin voit saada lisää seuraajia ja tykkäyksiä Instagramissa.

Perusteet

Instagramissa on ymmärrettävä muutama perusasia, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin yrität tulla Instagram-rokkitähdeksi. Kun olet saanut perusasiat piiloon, monimutkaisempia asioita on helppo käsitellä.

Hashtagit

Monet ihmiset eivät tiedä mitään kuvien julkaisemisesta Instagramissa. He olettavat, että kyse on vain nopeasta kuvan ottamisesta ja sen julkaisemisesta, mutta ellei heillä ole jo kunnollista seuraajaa, on epätodennäköistä, että kukaan näkee valokuvaa. Instagram toimii kuten Twitter valokuvien merkitsemisessä – vaikka merkin pituus on paljon enemmän kuin 140 merkkiä, hashtagit ovat erittäin tärkeitä. Lisäämällä asiaankuuluvia hashtageja käyttäjät, jotka etsivät tietyntyyppisiä valokuvia, löytävät omasi. Toisaalta hashtagejen käyttäminen, joilla ei ole mitään tekemistä kuvan kanssa, voi vieroittaa potentiaalisia seuraajia.

Huomaa – Facebook on alkanut ottaa hashtageja käyttöön kaavassaan, joten näet niiden yleistyvän ajan myötä. Totu käyttämään niitä nyt, niin olet edelläkävijä.

Yhdistä Facebook Instagramiin

Yli 20 % kaikista Instagram-käyttäjistä käyttää myös Facebookia, ja melko moni heistä julkaisee kuvia Facebook Instagramiin. Yhdistämällä nämä kaksi tiliä voit saada seuraajia Facebookista. Anekdoottisten todisteiden mukaan Facebook-ystävistäsi on noin 3 %; Voit kuitenkin lisätä tätä määrää pyytämällä ihmisiä seuraamaan sinua.

Toinen tapa saada seuraajia Facebookista on pyytää Instagramia lähettämään kuvia Facebookiin samalla, kun lataat ne palveluun. Kuvien latausprosessin toisessa vaiheessa voit tehdä tämän yhdellä napin painalluksella.

Lukuisat kokeet ovat osoittaneet, että tuhansista kuvista tykkääminen päivässä tuo suuren määrän Instagram-seuraajia. Tämä voi kuitenkin olla erittäin työlästä, ja saat usein suuren määrän botteja seuraajiksi – joidenkin lähteiden mukaan noin 16,6 %. Tämä voi kuitenkin olla yksi tehokkaimmista tavoista kasvattaa seuraajia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka poistaa kommentit käytöstä WordPressissä 9 helpolla tavalla [2023]

Kuvien kommentoiminen on paljon tehokkaampi tapa saada vastaus kuin pelkkä niistä tykkääminen. Se tekee sinusta ikimuistoisen, ja vastaanottaja todennäköisemmin vastaa sinulle ja seuraa.

Täytä profiilisi.

Kun rekisteröidyt Instagramiin ensimmäisen kerran, sinulle annetaan mahdollisuus kirjoittaa lyhyt elämäkerta. Tässä tiedostossa on vain 150 merkin rajoitus, mutta sinun tulee hyödyntää sitä. Sen täyttäminen muutamilla tärkeillä tiedoilla siitä, kuka olet, lisää todennäköisyyttä, että joku seuraa sinua. ihmiset ovat kiinnostuneita muista ihmisistä, eivät yksiulotteisista kasvoista.

Hashtagien ymmärtäminen

Nyt kun ymmärrät, miten hashtageja on tarkoitus käyttää, sinun on ymmärrettävä jotain muuta: suosituimmat tagit eivät välttämättä ole parhaita. Tässä on luettelo suosituimmista Instagram-hashtageista:

  1. #rakkaus
  2. #instagood
  3. #ei filtteriä
  4. #minä
  5. #tbt
  6. #söpö
  7. #Päivän kuva
  8. #instamood
  9. #iphonesia
  10. #päivän kuva
  11. #tyttö
  12. #tweegrammi
  13. #kaunis
  14. #instadaily
  15. #kesä
  16. #instagramhub
  17. #seuraa
  18. #iphone vain
  19. #igdaily
  20. #päivän paras

Tarkasteltaessa hashtageja on helppo ymmärtää, miksi ne voivat olla niin suosittuja. Useimmat yleisesti käytetyt hashtagit edistävät onnea ja iloa; Tämä tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että kirjaimellisesti tuhansia valokuvia lähetetään joka sekunti samoilla tunnisteilla. Vaikka tietyt tunnisteet, kuten #bestoftheday tai #photooftheday, saattavat auttaa kiinnittämään huomiota kuviisi, sinun tulee yrittää välttää tylsiä, ei-kuvaavia tunnisteita, kuten #girl tai #beautiful.

Keskity sen sijaan hyvin erityiseen nimijärjestelmään. Sen sijaan, että julkaiset valokuvan koirastasi tunnisteella #koira, merkitse se #saksanpaimenkoira tai #yorkie. Tällä tavalla kohdistat paljon tiiviimmin ryhmiteltyyn ihmisten osaryhmään kuin jos käytät hajallaan olevaa lähestymistapaa laajojen luokkien kanssa.

Tee tutkimusta.

Selaa kuvia, kuten sen, jonka haluat lähettää, ja selvitä, mitä yleisiä tunnisteita niillä on. Instagram-blogista otettu esimerkki osoittaa, että käyttäjät, jotka julkaisevat kuvia Volkswagen pakettiautoista, käyttävät #vw -merkkiä lähes kaksi kertaa enemmän kuin todellinen maailma #volkswagen; Koska et kuitenkaan ole rajoitettu hashtagejen käyttöön, voit hyödyntää molempia alajoukkoja käyttämällä molempia tageja.
Hyvä nyrkkisääntö on, että mitä vähemmän kuvia näytetään hashtagilla, sitä vähemmän suosittu se on. Kuitenkin, jos sillä on jatkuvaa toimintaa, se on hyvä tapa löytää hyvin erikoistunut ihmisrako.

Kerro tarina.

Yksi suosituimmista Instagramissa seurattavista ryhmistä on National Geographic, ja jos kiinnität huomiota, he eivät vain julkaise valokuvaa ja jatka matkaansa. Vaikka kuva voi olla 1000 sanan arvoinen, kuvan mukana selittäminen voi auttaa lukijoita ymmärtämään ja suhtautumaan siihen paljon helpommin. Instagram-kuvauksilla ei ole merkkirajoitusta, joten voit vapaasti tehdä siitä tarinan niin kauan kuin haluat; Varmista kuitenkin, että se on myös relevantti. Älä harhaile tangenttien suhteen. Jos esimerkiksi julkaiset kuvan auringonlaskusta, voit liittää mukaan tämän tarinan:

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä Canvan avulla

”Olimme juuri nousseet mäen huipulle ja osuimme #leirille 8 tunnin vaelluksen jälkeen. Väsyneenä mutta iloisena otin hetken pois teltan pystyttämisestä ja otin tämän kuvan #auringonlaskusta #Alppien yli.”

Se on paljon houkuttelevampaa kuin pelkkä sanominen: “Katso tätä auringonlaskua!” Ja huomioi – siinä tarinassa käytetään hashtageja. Hashtagejen sijoittelulla ei ole vaikutusta niiden hyödyllisyyteen, ja niiden sijoittaminen läpi tarinan mahdollistaa niiden tehokkaamman toteuttamisen sen sijaan, että laittaisit mahdollisimman monta kuvauksen alareunaan.

Ota kuvasi oikein

Mitä tulee todellisiin julkaisemiisi kuviin, on muutamia tapoja, joilla voit osua naulan päähän joka kerta. Tässä on mitä tehdä.

Lähetä kuvia, joihin ihmiset liittyvät.

Kuten kaikki sosiaaliset verkostot, Instagram on tapa, jolla ihmiset ympäri maailmaa voivat olla yhteydessä toisiinsa. Inhimillisten kuvien julkaiseminen, kuten joku, jota rakastat nauramassa, tai rakas lemmikki, joka tekee hölmöä kasvoja, ovat asioita, joihin kaikki voivat samaistua. Samaan aikaan upealla auringonnousulla voi olla sama vaikutus kuin kentällä täynnä tähtiä. Älä kuitenkaan pelkää päästää hieman tunteita läpi valokuvan; se on osa ihmisen tilaa, ja ihmiset todennäköisemmin noudattavat sitä.

Lähetä ne oikeaan aikaan.

Sosiaalisen median asiantuntijat ovat jo pitkään havainneet aktiivisuustrendejä. Jos haluat eniten tunnustusta vähimmällä vaivalla, sinun on varmistettava, että julkaiset kuvat juuri oikeaan aikaan. Instagramissa tämä on yleensä keskiviikkona klo 17 ja 18 välillä – vaikka enemmän ihmisiä postaa torstaina, he näyttävät olevan aktiivisempia keskiviikkoisin iltaisin kuin mikään muu päivä viikossa. Valokuvasi näkyy vain muutaman tunnin ajan, ennen kuin muut hautaavat sen kokonaan, joten sinun on hyödynnettävä rajoitettu aika.

Sisällytä toimintakehotus.

Kun julkaiset valokuvasi, älä vain lopeta sitä. Lisää loppuun toimintakehotus, kuten “Tykkää kaksoisnapauttamalla” lisää saamiesi tykkäysten määrää. Tämä on yleinen taktiikka myyntipsykologiassa, ja kuulet sen usein television mainoksissa muodossa “Soita tähän maksuttomaan numeroon tänään!” On syy, miksi sitä käytetään niin usein: se toimii.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta käänteistä linkkiä kuukaudessa on turvallista? (vastattu)

Pidä kiinni.

Monilla Instagramin tunnetuimmilla julisteilla on yksi teema, jonka ympärillä heidän viestinsä yleensä pyörivät. Jos voit kehittää tällaisen teeman itsellesi, saat lisää seuraajia hyvin nopeasti. Joillekin ihmisille tämä tarkoittaa useiden selfien julkaisemista. Toisille tämä voi tarkoittaa satoja kuvia söpöistä koirista. Mitä tahansa päätätkin tehdä erikoisalastasi, älä poikkea siitä liian kauas tai saatat menettää seuraajia.

Toisaalta pelkkä kuvien julkaiseminen päivittäisestä elämästäsi ja kiinnostuksen kohteistasi voi myös ansaita sinulle paljon seuraajia. Se saa sinut tuntemaan olosi enemmän oikeaksi henkilöksi kuin viihteen lähteeksi hitaan osan päivää.

Pidä kiinni aikataulusta.

Säännöllinen julkaiseminen ansaitsee paljon seuraajia. Jos et ole aktiivinen, ihmiset alkavat ajatella, että olet lopettanut Instagramin käytön ja lopettavat seuraamisen. Kuitenkin, jos he tietävät odottavansa uutta valokuvaa kerran viikossa, voit luottaa tasaiseen nousuun.

Suodatin, suodatin, suodatin.

Käyttämällä oikeita suodattimia oikeille kuville saat seuraajia vanhanaikaisesti: tekemällä kuvistasi hauskoja katsella. Oikean kuvan suodattimen tietäminen vie aikaa, ja se riippuu suurelta osin siitä, millaisia ​​tunteita yrität herättää valokuvalla. Instagramissa on kuitenkin sovelluksessa jo 20 suodatinta, ja lisää on saatavilla useiden kuvankäsittelyohjelmien kautta. Älä pelkää kokeilla ja selvittää, mikä toimii sinulle.

Instagram on sosiaalisen median nouseva tähti, joka saa nopeasti käyttäjiä niin paljon, että se saattaa pian kilpailla Facebookin kanssa. Älä missaa. Kun opettelet käyttämään järjestelmää nyt, voit tulla supertähdeksi Instagramissa ja ansaita enemmän tykkäyksiä ja seuraajia kuin tiedät mitä tehdä.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.

Table of Contents