Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada lisää seuraajia Snapchatiin: Aloittelijan opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada lisää seuraajia Snapchatiin: Aloittelijan opas

Haluatko oppia saamaan lisää Snapchat-seuraajia?

Kuka voi syyttää sinua? Jopa muiden sosiaalisen median alustojen, kuten TikTokin, nousun myötä Snapchatilla on edelleen miljoonia päivittäisiä aktiivisia käyttäjiä.

Ja vaikuttajana, markkinoijana tai yrityksen omistajana sinulla ei ole varaa irtisanoa näitä ihmisiä. Sinun on otettava heidät mukaan, jos haluat saavuttaa tavoitteesi.

Mutta kun otetaan huomioon Snapchatin luonne, jossa viestit katoavat jonkin ajan kuluttua, onko mahdollista kasvattaa seuraajia alustalla?

Spoilerivaroitus: Se on täysin mahdollista oikealla strategialla. Ja näytän sinulle kuinka tässä viestissä.

Aloitetaan:

Hanki lisää Snapchat-seuraajia näillä menetelmillä

Tässä on joitain käytännön vinkkejä siitä, kuinka voit saada lisää Snapchat-seuraajia ja ystäviä.

1. Ole löydettävissä

Aloitetaan jostain yksinkertaisesta. Haluat valmistautua menestykseen varmistamalla, että Snapchat-tilisi ei ole vain saatavilla, vaan myös hyvin mainostettu.

Mitä tuo tarkoittaa?

Sinun on kerrottava kaikille, jotka kuuntelevat, että sinulla on Snapchat-tili. Lisää verkkosivustollesi linkki Snapchat-profiiliisi. Mainitse se blogikirjoituksessa. Luo muilla sosiaalisen median sivustoillasi viesti, jossa kehotetaan kaikkia seuraamaan sinua Snapchatissa.

Onko sinulla painettu markkinointimateriaali? Jos teet niin, muista mainita siellä myös Snapchat-tilisi.

2. Käytä Snapcodes-koodeja

Snapcoden käyttäminen kannustaaksesi käyttäjiä seuraamaan sinua on hyvä idea. Tuntemattomille Snapcodes toimivat aivan kuten QR-koodit. Kun ihmiset skannaavat ne Snapchat-sovelluksella, heidät ohjataan määrittämällesi aloitussivulle tai käynnistävät alustaan ​​liittyviä toimia.

Snapcode-koodeja käytetään kuitenkin usein saadakseen muut lisäämään sinut ystäväksi. Tämä tarkoittaa, että jokainen, joka haluaa lisätä sinut, voi joko tehdä sen manuaalisesti tai skannata Snapcodesi. Tämä ei ainoastaan ​​yksinkertaista prosessia, vaan tekee siitä myös hauskaa ja interaktiivista.

Voit jakaa Snapcodesi digitaalisesti tai lähettää sen jonnekin todelliseen maailmaan ihmisten löydettäväksi. Jos olet yrityksen omistaja, jolla on fyysinen kauppa, voit sijoittaa Snapcodesi alueelle, jossa ihmiset voivat helposti nähdä ja skannata sen. Voit myös lisätä sen markkinointimateriaaleihisi, kuten esitteisiin ja käyntikortteihin.

Jotkut jopa asettavat sen profiilikuvakseen muilla sosiaalisen median tileillään.

3. Tee lahjoja

Ihmisten kannustaminen seuraamaan sinua ei ole ollenkaan huono vaihtoehto. Järjestämällä lahjan tai kilpailun kannustat ihmisiä paitsi seuraamaan sinua myös olemaan vuorovaikutuksessa Snapchat-tilisi kanssa.

Se on todella hyvä tapa saada uusia Snapchat-kavereita.

Paras tapa käynnistää arvonta on käyttää kolmannen osapuolen työkalua, kuten SweepWidget. Lahjoitussovelluksen käyttäminen on erittäin helppoa. Sen määrittäminen kestää vain muutaman minuutin, kun olet rekisteröitynyt.

Tavoitteesi olisi tehdä seuraamisestasi Snapchatissa sisäänpääsyvaatimus. Napsauttamalla toimintakehotusta, kuten Seuraa Snapchatissa, käyttäjät saavat mahdollisuuden voittaa palkinnon.

Mutta mikä palkinto sinun pitäisi antaa SweepWidgetin avulla?

Se riippuu sinusta. Todellisuus on, että ihmiset osallistuvat todennäköisemmin, jos palkinnolla on paljon arvoa. Varmista vain, että se on jotain, mitä he todella haluavat. Palkinnon pitäisi loppujen lopuksi sopia yleisöön.

Mutta pienemmille sisällöntuottajille tai yrityksille palkintojen, kuten alennusten, aloittaminen voi silti toimia. Älä painosta itseäsi tekemään kaikkea, jos sinulla ei ole siihen varaa. Tai voit yrittää työskennellä sellaisen brändin kanssa, joka olisi halukas sponsoroimaan kilpailuasi.

4. Julkaise hauskoja videoita

Jos haluat menestyä Snapchatissa, sinun on tehtävä muutakin kuin vain julkaistava sisältöä säännöllisesti. Näet, Snapchat on hauskaa. Ainoa tapa saada Snapchat-seuraajia on julkaista hauskaa ja jännittävää sisältöä.

Tämä on jotain, joka sinun on välitettävä muutamassa sekunnissa. Kuinka teet tuon?

Se alkaa loistavalla otsikolla. Otsikoiden tulee olla tarttuvia. Ja heidän on kuvailtava vain parilla sanalla, mistä viestissä on kyse. Tai voit yrittää jättää otsikot hieman epämääräisiksi herättääksesi uteliaiden mielen.

Mitä muuta voit tehdä tehdäksesi keskimääräisestä videosta jännittävämmän? Musiikin lisääminen – yksi Snapchatin pääominaisuuksista – muuttaa minkä tahansa videon tylsästä katsottavaksi sisällöksi.

Mutta muista:

Snapchatin yleisö haluaa lyhytmuotoista sisältöä. Yritä siis pitää videosi mahdollisimman lyhyinä. Pidä se liian pitkänä ja vaarana on, että käyttäjät pyyhkäisevät poispäin nähdäkseen muiden käyttäjien videoita.

5. Luo arvokasta sisältöä

Yksi asia on julkaista hauskoja videoita. Mutta se riittää vain saamaan muiden Snapchat-käyttäjien huomion. Jos haluat ylläpitää seuraajasi, sinun on luotava arvokasta sisältöä.

🔥 Empfohlen:  Jockey-markkinointistrategia | Kuinka he "jokivat" tiensä menestykseen

Mikä on arvokasta sisältöä?

Se riippuu kohdeyleisöstäsi. Yrityksille tämä voi tarkoittaa uusien tuotteiden ja tapahtumien ilmoittamista. Vaikuttajat voivat julkaista eksklusiivista sisältöä – sellaista, jota heidän seuraajansa eivät näe muilla sosiaalisen median kanavilla.

Voit myös käyttää Snapchatia tietyntyyppisen sisällön lähettämiseen. Jotkut saattavat esimerkiksi pitää Snapchatia omana sosiaalisen median alustana suoratoistoa varten. Tai voit käyttää sitä antamaan muille käyttäjille ainutlaatuisen kuvan kulissien takana tapahtuvista tapahtumista, jos sinulla on vähittäiskauppa.

6. Tee yhteistyötä vaikuttajien kanssa

Osa näkyvyydestä Snapchatissa edellyttää näkyvyyttä joiltakin alustan suuremmilta nimiltä. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä yhteistyötä Snapchat-vaikuttajien kanssa.

Onneksi vaikuttajista ei ole pulaa, jotka ovat valmiita työskentelemään brändien tai muiden luojien kanssa. Sinun tarvitsee vain löytää ne ja ottaa yhteyttä.

Mutta on joitain asioita, jotka sinun on otettava huomioon. Ensinnäkin haluat työskennellä vain ihmisten kanssa, jotka houkuttelevat kohdeyleisösi.

Ja sinun on tutkittava jokainen henkilö, jonka kanssa haluat tehdä yhteistyötä. Kiistanalaiset luvut kiinnittävät yleensä vääränlaisen huomion. Haluat välttää ihmisiä, jotka voivat kaataa sinut.

Vielä tärkeämpää on, että työskentelet vain sellaisten ihmisten kanssa, joilla on samat ihanteet kuin sinulla tai yritykselläsi. Moraalisesti linjassa oleminen on valtava plussa. Joskus kumppanuudet ovat muutakin kuin vain tuotteen tai brändin mainostamista ja myyntiä.

7. Ota Snapchat haltuun

Snapchat-valtaukset ovat tapahtumia, joissa vaikuttaja julkaisee sisältöä brändin tilille omansa sijaan. Vaikuttajat eivät tietenkään voi lähettää viestejä toisen käyttäjän Snapchat-tilille. Tästä syystä brändit ovat vastuussa kaiken perustamisesta.

Omalta osaltaan vaikuttajat saisivat yleensä korvauksen jollain tavalla. Tavoitteena on, että brändi saa Snapchat-seuraajia kaikesta vaikuttajan antamasta huomiosta. Se on myös loistava tapa kiinnittää ihmisten huomio markkinoille tuomaan uuteen tuotteeseen tai saada uudet katseet brändiisi.

Kuinka löydät oikean henkilön työskentelemään Snapchatin haltuunotossa?

Käytät samoja standardeja, jotka asetat tehdessäsi yhteistyötä muiden vaikuttajien kanssa. Etsi joku, jolla on samat ihanteet kuin sinulla. Ajattele, millaista yleisöä he tuovat mukanaan. Jos heidän yleisönsä ei vastaa sinun, sinun kannattaa harkita muita ehdokkaita.

Tietenkin sinun kannattaa varmistaa, että heillä on tarvittavat määrät haltuunottoa varten. Ollakseni rehellinen, joudut todennäköisesti maksamaan heidän avustaan ​​jollain tavalla. Joten haluat varmistaa, että saat rahoillesi vastinetta.

Tarkista, saako vaikuttaja hyvän sitoutumisen. Katso, eivätkö heidän tyylinsä ja sävynsä ole ristiriidassa brändisi kanssa. Harkitse keskustelua vaikuttajamarkkinointitoimiston kanssa, jos sinulla on vaikeuksia löytää oikeita Snapchat-käyttäjiä, joiden kanssa yritysostot tehdään.

Yritysten ei kuitenkaan tarvitse työskennellä vaikuttajien kanssa, jos he eivät halua. Muita haltuunottovaihtoehtoja ovat asiakkaan, asiakkaan tai työntekijän esittäminen. Snapchatin haltuunotto on vain käsite. Kuinka käytät sitä, on täysin sinun päätettävissäsi.

Kun olet määrittänyt Snapchatin haltuunottosi, älä anna vieraasi tehdä kaikkea raskaita nostoja. Sinun on tehtävä oma osasi ja mainostettava sitä.

8. Käytä suodattimia

Kun käytät Snapchat-sovellusta, huomaat hitaasti joitakin sen monista ominaisuuksista. Näet kuinka Snapchat Stories toimii ja mitä voit tehdä niillä. Ja totut käyttämään Snapchat-suodattimia.

Suodattimet auttavat tekemään Snapchat-sisällöstäsi viihdyttävämpää. Ja jos käytät sitä oikein, se voi auttaa sinua tarjoamaan lisätietoja tai antamaan tekstillesi kontekstin. Voit jopa käyttää useampaa kuin yhtä suodatinta viestiin, jotta sinun ei tarvitse valita vain yhtä.

Käyttäjät voivat esimerkiksi sisällyttää tietoja, kuten nopeus, lämpötila, korkeus ja aika.

Saat lisää Snapchat-kavereita, jos käytät mielenkiintoisia suodattimia, joita he eivät ehkä ole ennen nähneet. Jos käytät suodattimia riittävän usein, he saattavat alkaa seurata sinua nähdäkseen, mitä muita suodattimia käytät tulevissa viesteissä.

Jos etsit inspiraatiota, katso, mitä suodattimia alustan suurimmat tekijät käyttävät. Vielä parempi, miksi ei luo oma Snapchat-suodatin? Jos sinulla on esimerkiksi suuri tapahtuma, Snapchat-suodatin, joka on rakennettu erityisesti sitä päivää varten, olisi valtava julkisuustyökalu.

9. Käytä Snap AR:tä

Tosin tämä strategia ei välttämättä sovi kaikille. Mutta jos olet täysin sitoutunut Snapchatiin ja haluat todella saada kaiken irti alustasta, sinun kannattaa oppia, mitä Snap AR voi auttaa sinua.

Snap AR käyttää lisättyä todellisuutta luodakseen tehosteita, joita ihmiset voivat käyttää linsseinä sisällössään. Tämän tekniikan avulla ihmiset voivat asettaa kasvojensa päälle erityisiä suodattimia luodakseen visuaalisesti upeita tehosteita.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tulla viileäksi ihmiseksi työssä

Yksinkertaisemmin sanottuna voit käyttää erikoistehosteita, kun teet selfie-videoita, jotka muuttavat ulkonäköäsi pennun korvilta tai vampyyrin hampailta.

Snapchatin käyttäjänä sinulla ei ole ongelmia löytää AR-suodattimia käytettäväksi sisällössäsi. Se ei ole ongelma. Sinun tulee käyttää AR-suodattimia aina, kun se on tarkoituksenmukaista tehdäksesi viestistäsi hauskoja seuraajillesi.

Todellinen haaste on oman vaikutuksen luominen. Snapchat on avoin kolmannen osapuolen kehittäjille, jotka käyttävät Snap AR:tä ideoidensa toteuttamiseen. Siellä on jopa työpöytäsovellus nimeltä Objektiivistudio jonka Snapchat avulla kehittäjät voivat ladata ja pelata ilmaiseksi.

Keskivertohenkilöllä ei ehkä ole taitoja eikä kärsivällisyyttä luoda omia linssiä. Mutta brändit ja vaikuttajat, joilla on keinoja tehdä räätälöityjä, voivat tehdä Snapchat-sisällöstään paljon viihdyttävämpää.

Kannattaako Snap AR:hen sijoittaa?

Se voisi olla. AR voi auttaa lisäämään sitoutumista, mikä tarkoittaa enemmän Snapchat-seuraajia. Mutta sen käyttöönotto kestää jonkin aikaa. Ja jos olet liian kiireinen yrityksesi hoitamiseen, aika saattaa olla resurssi, johon sinulla ei ole varaa. Puhumattakaan siitä, että todennäköisesti päädyt palkkaamaan kehittäjän auttamaan projektissa.

Joten sinun on päätettävä, pitäisikö sinun käyttää Snap AR: tä.

10. Käynnistä sisältökalenteri

Jos sinulla ei vielä ole sellaista, sinun tulee luoda sisältökalenteri ennen Snapchat-kampanjasi alkamista. Itse asiassa sinulla pitäisi olla sisältökalenteri kaikille sosiaalisen median alustoille.

Sisältökalenteri on hyvä tapa ajoittaa kaikki viestit. Se antaa sinulle yleiskatsauksen kaikesta, mitä olet valmistanut seuraavien parin päivän, viikon tai kuukauden aikana. Näin voit lähettää viestejä johdonmukaisemmin.

Yksi seuraajien hankkimisen ja pitämisen salaisuuksista millä tahansa sosiaalisen median alustalla on johdonmukaisuus. Haluat postata säännöllisen aikataulun mukaan. Mutta jos olet liian kiireinen, saatat vahingossa unohtaa luoda sisältöä tälle päivälle. Voit välttää sen viittaamalla aina sisältökalenteriin.

Voit myös käyttää sisältökalenteria Snapchat-tarinaideoiden käsittelemiseen.

11. Tutustu Snapchat-trendeihin

Snapchatissa on ominaisuus nimeltä Snapchat Trends, joka – kuten nimestä voi päätellä – antaa käyttäjille välähdyksen alustan uusimmista trendeistä. Se on tehokas työkalu, jonka avulla yritykset ja vaikuttajat voivat mitata, miten ihmiset suhtautuvat tiettyyn aiheeseen tiettynä ajankohtana.

Voit käyttää Snapchat Trendsin tarjoamia tietoja sisältöideoiden keksimiseen tai osallistumiseen Snapchat-seuraajien kesken käyviin keskusteluihin.

Käyttäjät voivat myös tehdä tutkimusta mistä tahansa yläosasta syöttämällä avainsanan tai tuotteen. Se, mikä oli trendissä pari päivää sitten, ei ehkä ole trendissä tänään. Snapchat Trends pystyy kertomaan, mitkä aiheet ovat edelleen kuumia ja mitkä voit jättää huomiotta toistaiseksi.

Jos olet perehtynyt Google Trendsiin, se on tavallaan samanlainen.

Miten tämä auttaa sinua?

On vaikea seurata, mitä Snapchat-yhteisössä tapahtuu kulloinkin. Tämä koskee erityisesti niitä, joilla on kiire rakentaa yrityksiä tai kasvattaa yleisöään muilla kanavilla. Snapchat Trends antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, mikä on viime aikoina suosittua Snapchat-kavereidesi keskuudessa.

Huipputrendeihin liittyminen voi auttaa sinuakin leviämään. Ihmiset puhuvat todennäköisemmin sisällöstäsi, jos se on ajankohtainen.

12. Mainosta Snapchatissa

Ne, joilla on siihen budjetti, voivat harkita mainostamista Snapchatissa saadakseen lisää seuraajia. Koska Snapchat-mainokset näkyvät orgaanisten viestien välissä, lisäät mahdollisuuksiasi tulla sellaisten ihmisten löytämäksi, jotka eivät muuten olisi koskaan törmänneet sisältöösi.

Voit tehdä still-kuvan tai videon, mikä tarkoittaa, että voit saada käyttäjiä joustavasti mukaan.

Yrityksillä on myös mahdollisuus tehdä kokoelmamainoksia. Nämä mainokset ovat samanlaisia ​​kuin tavalliset mainokset. Se antaa ihmisille kuitenkin mahdollisuuden napsauttaa tuoteruutuja kuvan tai videon alla. Jos käyttäjät napsauttavat tuoteruutua, heidät ohjataan määrittämällesi tuotesivulle. Se on kätevä ominaisuus erityisesti verkkokauppayrityksille.

Mainokset Snapchatissa voivat olla monia muita muotoja. Voit lähettää täyden mainoksen, jos haluat käyttää tätä lähestymistapaa. Tai voit tehdä tarinamainoksia, jotka jäljittelevät muuta alustan sisältöä. Jotkut jopa käyttävät kamerasuodattimia mainoksissaan.

13. Mainosta UGC

UGC tai käyttäjien luoma sisältö ovat viestejä, joita Snapchat-käyttäjät luovat tukemaan vaikuttajaa tai brändiä. Mitä enemmän UGC:tä sinusta löytyy, sitä enemmän saat näkyvyyttä alustalla.

Jos huomaat, että Snapchat-seuraajasi luovat viestejä, joissa puhutaan sinusta tai tuotteistasi, sinun tulee yrittää tunnistaa heidän ponnistelunsa. Tällä tavalla kehität vahvan yhteisön Snapchatissa. Mainosta kaikkia näkemiäsi UGC:itä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka teknologia voi mullistaa työvoiman hallinnan?

Voit myös rohkaista Snapchat-kavereitasi jakamaan tunteitaan sinua tai brändiäsi kohtaan. Ja kun he tekevät, voit mainostaa niitä, joista pidät omalla tililläsi. Uskolliset fanit eivät halua jakaa tarinoitaan. Mutta jos huomaat, että ihmiset eivät ole yhtä vastaanottavaisia ​​idealle, voit kannustaa heitä tarjoamalla jotain vastineeksi, kuten kuponkikoodeja.

Ja jos ihmiset päätyvät jakamaan negatiivisia tarinoita sinusta, älä jätä niitä huomiotta. Sen sijaan kerro heille, mitä aiot tehdä saadaksesi asiat kuntoon. Saa heidät tuntemaan itsensä kuulluiksi.

Snapchat-käyttäjät, jotka näkisivät kaiken vuorovaikutuksen fanien kanssa, liittyvät todennäköisemmin yhteisöösi.

Onko Snapchat edelleen ajankohtainen?

Yksi suurimmista kysymyksistä, joita markkinoijat, yritysten omistajat ja vaikuttajat kysyvät itselleen, on sisällyttääkö Snapchat sosiaalisen median strategiaansa vai ei. On syytä todeta, että markkinoilla olevien muiden pelaajien, kuten Metan ja TikTokin, kanssa Snapchat ei ehkä ole enää niin merkityksellinen kuin ennen.

Mutta se ei ole ollenkaan totta. On monia syitä, miksi haluat luoda sisältöä Snapchatille.

Ensinnäkin Snapchatin käyttäjien määrä on edelleen miljoonia. Itse asiassa alusta on kokenut jatkuvan kasvun vuoden 2014 ensimmäisestä neljänneksestä lähtien. Ja vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä Snapchatilla on keskimäärin 363 miljoonaa päivittäistä aktiivista käyttäjää.

Et uskoisi sitä, mutta Snapchatilla on itse asiassa enemmän kuukausittaisia ​​aktiivisia käyttäjiä kuin Twitterillä. Snapchatilla on kuukausittain 557 miljoonaa aktiivista käyttäjää verrattuna Twitterin 436 miljoonaan tammikuussa 2022 Statistan mukaan.

Snapchat sopii myös paremmin brändeille ja vaikuttajille, jotka etsivät nuorempia markkinoita. Suurin osa Snapchatin käyttäjistä on nuoria. Snapchat väittää että se saavuttaa 75 % milleniaaleista ja sukupolvesta Z.

Tämä tarkoittaa, että Snapchatissa olevat brändit saavat hienoja pisteitä vain alustalla olemisesta. Et voi sanoa samaa Facebookin kaltaisesta sosiaalisen median sivustosta.

Snapchat for Business

Alusta ei ole vain edelleen relevantti, vaan sillä on pitkä lista erityisesti yrityksille rakennettuja työkaluja. Alusta todella haluaa työskennellä potentiaalisten mainostajien kanssa. Ei siis ole yllätys, että se päivittää jatkuvasti ominaisuuksiaan saadakseen tuotemerkit tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Sinun tulisi hyödyntää kaikkia näitä ominaisuuksia, koska ne voivat auttaa sinua saamaan näkyvyyttä.

Brändit voivat luoda julkisia profiileja. Nämä on suunniteltu auttamaan sinua tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat ja seuraajat korostamalla hyödyllisintä ja kiinnostavinta sisältöäsi. Voit käyttää julkista profiiliasi esitelläksesi AR-objektiivisi, jos sinulla on sellainen.

Vielä parempi, voit käyttää sitä tuotteiden myymiseen suoraan sovelluksesta.

Snapchat sanoo että brändit, jotka julkaisevat orgaanista sisältöä Snapchat Spotlightiin, kasvattavat yleisöään 1,5 kertaa nopeammin kuin ne, jotka eivät julkaise Spotlightissa.

Jos haluat saada julkisen profiilin, sinun on ensin määritettävä yritystilisi. Sinun ei tarvitse maksaa Snapchat-yritystilistä. Jopa ei-mainostajilla voi olla sellainen. Kun sinulla on yritystili, julkisen profiilin luominen on yhtä helppoa kuin profiilin päivittäminen.

Johtopäätös

Jos kohdeyleisösi on aktiivinen Snapchatissa, on järkevää olla läsnä myös alustalla. Kaikki riippuu siitä, onko alusta linjassa tavoitteidesi kanssa.

Snapchat-seuraajien saaminen on helppoa, kunhan ymmärrät hyvin alustan vahvuudet, erityisesti sen ainutlaatuiset ominaisuudet.

Mutta tärkeintä on, että pysyt aitoina. Ei ole väliä kuinka monta seuraajaa saat, jos he eivät pysy mukana, koska vaikutat valheelta. Älä näyttele, kun lisäät ystäviä. Näytä heille kuka todella olet.

Älä myöskään yliarvioi hyvän profiilikuvan voimaa. Katso, haluaako joku olemassa olevista kontakteistasi lisätä sinut. Mainosta Snapchattiasi uusille seuraajille muilla sosiaalisilla kanavilla. Ja varmista, että sinulla on Snapchat-käyttäjänimi, joka erottuu helposti paketista.

Haluatko tietää lisää Snapchatista? Katso nämä tilastot.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat kerätä seuraajia muilla alustoilla, tutustu näihin viesteihin: