Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada seuraajia TikTokissa – Huijauslehti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada seuraajia TikTokissa – Huijauslehti

Markkinointiliiketoiminnassa tiedät, että seuraajien hankkiminen eri alustoilla vaatii erilaisia ​​ponnisteluja ja tekniikoita. Varsinkin TikTokin kaltaisella alustalla, jolla on yli miljardi käyttäjää. Siksi olemme luoneet huijausarkin siitä, kuinka saada seuraajia TikTokissa vuonna 2022. Jatka lukemista saadaksesi selville!

Kuinka monta TikTok-seuraajaa ja -tykkäystä sinun pitäisi tavoitella, jotta sinua pidettäisiin “TikTok-kuuluina”?

Tämä on kysymys, jonka monet TikTokin käyttäjät kysyvät itseltään yrittäessään selvittää, kuinka saada lisää seuraajia sovellukseen. TikTokin maineen saavuttaminen ei ole helppo saavutus.

Sinulla on oltava tietty määrä seuraajia, ennen kuin voit alkaa saada tykkäyksiä videollesi. Jotkut saattavat ajatella, että seuraajamäärälläsi ei ole väliä yksittäisissä TikTokin videoissa.

Mitä enemmän seuraajia sinulla on, sitä todennäköisempää on, että muut käyttäjät pitävät sinusta ja sinut lisätään For You -sivulle (FYP), jossa on entistä enemmän näyttökertoja.

Voitko saavuttaa kasvun ostamalla TikTok-seuraajia ja tykkäyksiä?

Seuraajien ja tykkäysten ostaminen sosiaalisen median alustoilla on yleinen käytäntö. Monet ihmiset eivät kuitenkaan tiedä, auttaako tämä heitä kasvattamaan seuraajiaan TikTokissa.

Siksi sanomme, että seuraajien ostaminen TikTokista voi olla valtavaa rahanhukkaa, koska TikTok mainostaa sisältöäsi väärennetyille seuraajillesi, mikä ei lisää profiilisi mainostamista mahdollisille seuraajille asiakkaille.

Paras ratkaisu tähän ongelmaan on turvautua TikTok Growth Agencyyn, joka kasvattaa tiliäsi orgaanisesti, jos et voi tehdä sitä itse.

7 hakkeria, joilla voit saada vaivattomasti seuraajia TikTokissa

TikTokilla on nyt yli 800 miljoonaa aktiivista käyttäjää ja 1,5 miljardia latausta maailmanlaajuisesti.

Jos siis olet markkinoija, joka haluaa mainostaa tuotteitasi ja palveluitasi, voit käyttää tätä alustaa ja lisätä seuraajaasi.

Mitä enemmän TikTok-seuraajia, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on lisätä bränditietoisuutta ja ohjata liikennettä sivustoillesi. Tämä blogiviesti kertoo 7 tehokkaimmasta menetelmästä, jotka auttavat sinua saamaan todellisia ja orgaanisia seuraajia TikTok-profiilillesi!

🔥 Empfohlen:  Kasvuosakkeet ovat palanneet valikkoon, kun kolmannen maailmansodan pelot häviävät

1. Tunnista kohdeasiakkaasi

Kaikkia ei voi tyydyttää, joten markkinointisuunnitelmassasi on olennaista selvittää kohdeyleisösi väestörakenne ja luoda alkuperäistä sisältöä heidän ainutlaatuisten tarpeidensa perusteella.

Oletetaan, että olet juuri aloittamassa TikTokin käyttöä. Vaikka verkkomarkkinointi saattaa silti olla hankalaa, analytiikan seuranta on avainasemassa, jotta voit päättää, kuinka alustaa käytetään tehokkaasti.

Tiedot todellisista seuraajistasi, julkaisujen viestit ja tiedot ovat vain muutamia työkaluja, joita voit käyttää markkinointistrategiasi kehittämiseen. TikTok-videoidesi menestystä voidaan arvioida useilla eri mittareilla – TikTok-tykkäyksiä, seuraajia, kommentteja, jakoja, videoiden katselukertoja ja sitoutumistasoja!

2. Luo trendikästä sisältöä

TikTokissa on kyse trendikkään ja mukaansatempaavan sisällön luomisesta todellisten seuraajien hankkimiseksi, jos olet sisällöntuottaja. Sosiaalisen alustan trendaavia aiheita voivat olla monet asiat, kuten äänet, tanssit, siirtymät ja suositut hashtagit.

Kun yrität kasvattaa seuraajiasi TikTokissa, trendaavan sisällön mukaisten videoiden luominen on yksi parhaista strategioista saada lisää seuraajia.

Tehdäksesi tämän, sinun tulee tehdä tulevasta / uudesta trendistä soveltuva tiettyyn markkinarakoon. Aloittaessa ei tarvitse luoda monimutkaisimpia trendejä.

Luo sen sijaan yksinkertaisia ​​trendejä ja keskity pitämään videon laatu korkealla ja julkaise säännöllisesti. Varmista, että lisäät kuvatekstiisi toimintakehotuksen varmistaaksesi paremman profiilin sitoutumisen ja orgaanisen kasvun.

Löydä trendaavat kappaleet ja äänet TikTokista ja käytä tätä kappaletta videoihisi

On erittäin tärkeää hypätä trendikkääseen soundiin ennen kuin on liian myöhäistä ja miljoonia käyttäjiä kuuntelee sitä. Tällä tarkoitamme, että sinun tulee yrittää käyttää ääntä ennen kuin trendiääni alkaa häipyä.

3. Lataa hashtag-haasteet

TikTok on loistava alusta haastaa seuraajillesi. Hashtag-haasteet ovat viimeisimmät sosiaalisen median trendit, erityisesti TikTokissa.

Kun lisäät trendaavia hashtageja TikTok-viesteihin, videosi voivat näkyä miljoonille. Se voi auttaa lisäämään TikTok-seuraajien määrää lyhyessä ajassa.

Vaikka on hienoa kasvattaa yleisöäsi lisäämällä virushashtageja, on tärkeää muistaa käyttää hashtageja oman kohdeyleisösi mukaan.

Oletetaan esimerkiksi, että olet Seattlessa sijaitseva pieni yritys ja teet toimituksia vain Yhdysvaltojen sisällä. Se ei auta yritystäsi kasvamaan haluamallasi tavalla, jos liität Etelä-Afrikasta alkaneeseen viraaliseen hashtag-trendiin.

🔥 Empfohlen:  Esittele matkustusasiantuntemusi CP Travel Ambassadorina

Varmista, että kaikki sisältösi (mukaan lukien tekstitykset ja hashtagit) on tarkkaa, jotta kohdeyleisöäsi ei hämmennetä.

4. Lataa UGC-videoita sitoutumisen lisäämiseksi

UGC on pohjimmiltaan sitä, kun brändit kutsuvat asiakkaitaan luomaan heille sisältöä ja esittelemään sitä myöhemmin sosiaalisen median tileillään. UGC on digitaalisesti sama asia kuin suu-ja suuhun-markkinointi.

Tämä on eräänlainen sosiaalinen todiste, sillä ihmiset esimerkiksi ostavat todennäköisemmin tuotteen, jota muut jo käyttävät. Toisin sanoen ihmiset sitoutuvat todennäköisemmin brändiisi, jos muut tekevät niin.

TikTokissa käyttäjien luoma sisältö rakentaa asiakasuskollisuutta, lisää sitoutumistasoa ja johtaa oikeaan kasvuun.

5. Esitä duettoja muiden tekijöiden kanssa

Saadaksesi TikTok-seuraajia tehokkaaseen sitoutumiseen, voit aloittaa duettojen esittämisen suosituimpien käyttäjien kanssa. TikTok-duettojen avulla käyttäjät voivat toistaa tehokkaasti jonkun toisen videosisältöä tekemällä heidän videonsa.

Molemmat videot näkyvät vierekkäin TikTok-näytöllä neliömäisessä muodossa.

TikTok-duetto on loistava tapa saada laadukasta sitoutumista. Jos duettoit jonkun samalla markkinaraolla kuin sinä, on erittäin suuri mahdollisuus, että saat paljon seuraajia toisen käyttäjän tililtä.

6. Lataa videosi täydelliseen aikaan

Jos haluat saada kaiken irti TikTokista, sinun on tiedettävä, milloin julkaista. Yksi tapa tehdä niin on omistaa tilivastaava, joka tietää täydellisen ajan alustalle julkaisemiseen, jotta hän tavoittaa muita korkealaatuisia tilejä.

Mutta vaikka sinulla ei olisi henkilökohtaista tilivastaavaa, voit silti saada korkealaatuisia sitoutumismuotoja! Annamme oivalluksia parhaista postausajoista ja siitä, miten tiedät, mikä niistä on oikea tilillesi.

Jotta yritykset menestyisivät TikTokissa, niillä tulee olla suunnitelma viesteilleen ja niiden julkaisuhetkelle. Saadakseen suuren määrän sitoutumista ja seuraajia oikeilta tileiltä, ​​he tarvitsevat tietyn tason ajoitusta viesteissään.

Tässä on joitain parhaita hetkiä lähettää sisältöä TikTokiin ja saada korkeampi sitoutuneisuus:

 • Maanantai: 6–10, 22
 • Tiistai: klo 2–4, 9
 • Keskiviikkona: 7.00-8.00, 23.00
 • Torstai: 9.00, 12.00-19.00
 • Perjantai: 11.00, 19.00-20.00
 • Lauantai: klo 7-8, 16
🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää ASL:ää vuonna 2023?

Vaikka nämä ajat ovat hyvä paikka aloittaa sisällön optimointi ja saada lisää seuraajia, nämä ajat eivät ole perimmäinen ohje täydellinen julkaisujen ajoitus TikTokissa.

7. Seuraa menestystäsi

TikTok analytics on ilmainen sisäänrakennettu työkalu, jonka avulla voit mitata videoidesi yleistä ja yksittäistä suorituskykyä, yleisön demografista ja profiilin kasvua. Tarvitset TikTok pro -tilin kaikkien näiden mittareiden ja KPI:iden mittaamiseen.

Mietitkö, kuinka löytää TikTok-analytiikan?

 1. Siirry TikTok-profiiliin mobiililaitteella.
 2. Napsauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa
 3. Näet Analytics-välilehden tilisi asetusluettelon lopussa.
 4. Napauta analytiikkavaihtoehtoa löytääksesi kaikki TikTok-tilisi mittarit ja tilastot.

TikTok näyttää kolme pääluokkaa analytiikan hallintapaneelissaan, ne ovat:

 1. Profiilin yleiskatsaus – Tässä osiossa voit analysoida videoiden katselukertojasi, profiilisi katselukertoja ja seuraajien määrää.
 2. Sisältötilastot – Sisältö-osio antaa sinulle syvällisiä tietoja kaikista videopostauksista, trendaavista videoista ja yksittäisten viestien analytiikasta.
 3. Seuraajien oivallukset – voit löytää seuraajien välilehdeltä mittareita, kuten seuraajien kokonaismäärän, sukupuolen, suosituimmat alueet, seuraajien toiminnot ja paljon muuta.

Käärimistä

TikTok tarjoaa käyttäjille loputtomasti mahdollisuuksia lähettää sisältöä ja saada paljon sitoutumista, mikä antaa käyttäjien lopulta unohtaa näyttöajan hallinnan. Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua saamaan lisää seuraajia ja lisäämään sitoutumisastettasi TikTokissa. Pysy kuulolla saadaksesi lisää sisältöä!