Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada toimitusjohtajasi ja talousjohtajasi investoimaan sisältömarkkinointiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada toimitusjohtajasi ja talousjohtajasi investoimaan sisältömarkkinointiin

Hyvä sisältöstrategia vie aikaa näyttääkseen tuloksia. Kun maailma ympärilläsi liikkuu kiihkeästi, on suuri kysymys oikeuttaa rahat sellaiseen, jonka hedelmää voi kestää kuukausia.

Niille, joilla on vaikeuksia saada sisältömarkkinointibudjettisi allekirjoitettua, olemme tehneet työn ja selittäneet, kuinka ylemmän johtoryhmän esittelyt tehdään.

Opit:

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Miksi sisältömarkkinointi on arvokas sijoitus?

Oletamme tässä vaiheessa, että sinulla on sisältöstrategia mielessäsi. sisältömarkkinointistrategian kokoaminen on puoli voittoa. Toinen puoli on vakuuttaa budjetin haltijan siitä, että sisältö ratkaisee nykyiset haasteesi.

Saadaksesi onnistuneesti tarvitsemasi sijoituksen, sinun on luotava kohtaus vanhemmalle tiimillesi.

Näytä ylimmille esimiehille, miksi sinun pitäisi käyttää sisältöä saavuttaaksesi liiketoimintatavoitteesi. Sinun tulisi kiinnittää huomiota seuraaviin kohtiin, kun puhut sisältöön sijoittamisesta:

 • Lisää bränditietoisuutta – Et houkuttele asiakkaita, jos he eivät tiedä sinun olemassaolostasi.
 • Rakenna luottamusta asiakkaiden kanssa – Asiakas katsoo sisältösi useita kertoja ennen kuin ostaa sinulta. Sisällöllä on keskeinen merkitys asiakkaiden suostuttelussa ostamaan tuotteesi tai palvelusi.
 • Ohjaa orgaanista liikennettä – Vaikka mainoksilla on paikkansa, ne voivat olla kalliita. Ilmaisten liikenteen lähteiden tulee aina olla osa palveluasi liidien luomisen strategiaja laadukas, hyödyllinen sisältö tekee tämän mahdolliseksi.
 • Paranna sijoitusta hakukoneissa – Google etsii hakutarkoitusta osana sijoitusprosessiaan. Jos tuotat kiinnostavaa sisältöä, joka vastaa asiakkaidesi kysymyksiin, Google sijoittuu sinulle korkealle.

C-Suite-johtajien suostuttelu: Mitä hyötyä sisältömarkkinoinnista on?

Tue esittelyäsi vanhemmalle joukkueelle todisteilla. Jos sinulla on numerot pyyntösi tueksi, varmista, että ne ovat kaikkien sisältökeskustelujen etupuolella ja keskellä.

On useita sisältöön sijoittamisesta on hyötyä. Niihin kuuluvat seuraavat:

 • Kustannustehokas strategia – Sisältöä voidaan luoda itse tai ulkoistaa. Vaikka joutuisit maksamaan sisällöstä, se voi tuoda paljon enemmän tuloja kuin kirjoittaminen maksaa. Sijoittaminen hyvään sisältöön tarkoittaa, että pääset helposti kohdeyleisösi eteen, mikä auttaa luomaan lisää viittauksia.
 • Korkeammat muuntokurssit – Hyvä sisältö rakentaa luottamusta. Kun ihmiset luottavat sinuun, he käyttävät todennäköisemmin kovalla työllä ansaitun rahansa kanssasi.
 • Pitkän aikavälin ROI – Hyvin harkitun sisällön avulla voit vakiinnuttaa itsesi ajatusjohtajaksi alallasi. Muistaminen saa asiakkaat ajattelemaan sinua ennen kuin he lähestyvät kilpailijoitasi. Tämä auttaa lisäämään asiakkaiden pysyvyyttä.
 • Tue muita markkinointitoimia – Vankka sisältöstrategia, joka liittyy sinuun digitaalisen markkinoinnin strategia auttaa luomaan yrityksesi luotetuksi brändiksi.
 • Kilpailuetu – Mitä kilpailijasi tekevät? Hyvä sisältöstrategia saa sinut huomioiduksi ja houkuttelee asiakkaat tulemaan luoksesi ennen muita saman alan toimijoita.
🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa 3D-tulostimella

Yleisiä virheitä, joita tulee välttää sisältömarkkinointiin investoitaessa

Kun esität C-sarjan, sinun on varmistettava, että strategiasi on selkeä. Selkeän sisältöstrategian puute voi siis tappaa kaikki mahdolliset tulevaisuuden investoinnit Varmista, että ymmärrät tavoitteesi sisällön tuotannossa ja että strategiasi tukee sitä.

Ensinnäkin, tiedätkö kuka on ihanteellinen yleisösi?

Olisit yllättynyt niiden yritysten määrästä, jotka käynnistävät sisältöstrategian vain nähdäkseen sen epäonnistuvan, koska he eivät ole tehneet asianmukaista huolellisuutta ymmärtääkseen, keitä heidän asiakkaat ovat ja mitä he haluavat.

Toiseksi sisältöstrategia elää ja kuolee sen mukaan, kuinka johdonmukaisesti tuotat sisältöä. Jopa maailman mahtavimmalla sisällöllä ei ole toivottua vaikutusta, jos sitä ei julkaista säännöllisesti.

Lopuksi, keskittyminen määrään laadun sijaan tai tuottamasi sisällön mainostamisen laiminlyönti voi lopettaa sisältöstrategiasi ennen kuin se pääsee liikkeelle.

Varmista siis, että olet ottanut nämä seikat asianmukaisesti huomioon ja suunnittele, kuinka toteutat luomasi.

Sisältömarkkinointibudjetin rakentaminen

Realistisen budjetin asettaminen auttaa tukemaan pyyntöäsi.

Selvitä, mitä sisällön luominen maksaa (sekä maksujen että ajan suhteen).

Muista ottaa huomioon kaikkien tarvitsemiesi työkalujen tai alustojen kustannukset.

Sinulla tulee myös olla suunnitelma tarvittavien resurssien osoittamiseksi myynninedistämiseen ja jakeluun.

Jos et aio hallinnoida sisältöä talon sisällä, sinun on harkittava kustannuksia, jotka aiheutuvat kolmannen osapuolen hoitamisesta puolestasi. WriterAccess voi auttaa sinua tuottamaan sisältöä, joka tukee tavoitteitasi ja pysyy budjettisi rajoissa.

Varmista, että suunnitelmasi sisältää sisällön säännöllisen tarkistamisen ja päivittämisen.

Sisällön virkistäminen on hyödyllistä mainellesi (se osoittaa, että pysyt ajan tasalla toimialasi viimeisimmästä kehityksestä) ja hyödyttää SERP:itä.

Sisältömarkkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentin mittaaminen

Kun menet ylimmän johtoryhmän eteen, yksi ensimmäisistä asioista, joita he kysyvät, on sijoitetun pääoman tuotto (ROI).

Kaikkia investointeja on seurattava, jotta sen tehokkuus ymmärretään ja strategiaan voidaan tarvittaessa tehdä muutoksia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tekoäly havaitsee verkkopetokset: menetelmät ja tehokkuus

Varmista, että sinulla on seuraavat tiedot pyyntösi tueksi:

 • Keskeiset suoritusindikaattorit – Ne määräytyvät sen mukaan, kuinka tekniikkasi pino on ja miten yrityksesi tunnistaa tärkeimmät KPI:t.
 • Google Analytics -tiedot (tai tiedot mistä tahansa muusta käyttämästäsi SEO-työkalusta) – Nämä tiedot antavat sinulle hyvän käsityksen sisältösi tehokkuudesta. Saatat myös joutua käyttämään sisältö markkinointityökaluja, jotka auttavat hallitsemaan sosiaalisen median kampanjoitasi. Monissa näistä työkaluista on raporttitoimintoja, jotka analysoivat sosiaalisen median sisältöäsi paljon helpommin.
 • Asiakkaan hankintahinta – Kuinka paljon kulutat hankkia asiakas? Jos luotat maksettuihin mainoksiin, tämä kustannus voi olla korkea. Hyvä sisältöstrategia voi auttaa merkittävästi vähentämään näitä kustannuksia.
 • Asiakkaan elinikäinen arvo – Mikä on asiakkaasi keskimääräinen kulutus? Kuinka kauan he pysyvät kanssasi asiakkaana ennen kuin he jatkavat? Nämä luvut tukevat jälleen sisältöstrategiasuunnitelmaasi.

Ota yhteyttä ylemmän johtoryhmän yleisiin huolenaiheisiin

Yhteisten huolenaiheiden käsitteleminen on usein ongelma, kun haetaan rahaa sijoitukseen.

Jos sinulla on aiemmin tässä artikkelissa mainitsemamme tiedot, sinun pitäisi pystyä vastaamaan kaikkiin johtoryhmäsi kysymyksiin.

Käytä tietojasi hyvän sisällön mahdollisen vaikutuksen näyttämiseen liidien luomiseen, asiakashankintaan ja tulojen kasvuun.

Kokoa tapaustutkimuksia käyttämällä dataasi, jotka osoittavat, kuinka sisältö on auttanut sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Voit myös jakaa esimerkkejä alan vertaisilta tukeaksesi asiasi.

Paras käytäntö yhteistyölle vanhemman tiimisi kanssa

Viestintä on elintärkeää onnistuneelle työsuhteelle. Varmista, että kaikki esittämäsi liiketapaukset ovat selkeitä ja ytimekkäitä.

Hyvä liiketoimintatapaus kuvaa nykyistä tilannetta, kuinka aiot ratkaista ongelman, mikä on budjetti ja kuinka aiot hallita projektia ja viestiä edistymisestä.

Vanhempi tiimisi odottaa säännöllisiä päivityksiä kaikista tekemistään investoinneista, joten asianmukaisten tietojen varustaminen (ja sen varmistaminen, että mittaat KPI:t tarkasti) auttaa tukemaan sisältöstrategiaasi.

Ota vanhempi tiimi mukaan hakemalla heidän panostaan ​​säännöllisesti ja pitämällä viestintälinjat auki.

🔥 Empfohlen:  Kuinka chatbotit voivat parantaa sähköpostimarkkinointistrategiaasi

Kun raportoit, varmista, että pääset helposti käsiksi tarvittaviin tietoihin.

Kaikki asiaankuuluvat KPI:t yhdistävän kojelaudan rakentaminen auttaa sinua tunnistamaan nopeasti mallit ja trendit, jolloin voit reagoida nopeasti, jos strategiasi ei toimi.

Oletko valmis investoimaan sisältömarkkinointiin?

No, toivon, että ainakin sinä tunnet olevasi valmis vakuuttamaan johtosi tekemään niin.

Muistuta heitä siitä, että toimivan sisällön luominen vaatii aikaa, vaivaa ja sisältömarkkinointialan tuntemusta.

Onneksi voit helposti löytää täydellisen kumppanin WriterAccessista! Kirjoittajamme, toimittajamme ja kääntäjämme ovat kaikki täysin tarkastettuja, joten voit olla varma, että sisältö kiinnostaa yleisöäsi.

Lisäksi keskitymme tarjoamaan helppokäyttöisiä työkaluja, jotka nopeuttavat sisällön kehitysaikataulujasi – jotta näet hyödyt nopeasti.

Oikean henkilöstön palkkaaminen kokopäiväisistä projektipäälliköistä, toimittajista ja kirjoittajista olisi vakava haaste useimmille tiimeille. Pelkästään hyväksynnän saaminen sisältömarkkinointitiimin luomiseen tai laajentamiseen on vaikeaa nykypäivän vaikeassa taloudessa.

Kun teet yhteistyötä WriterAccessin kanssa, pääset välittömästi käsiksi joihinkin maan parhaista kirjoittajista, joilla kaikilla on kokemusta työskentelystä eri liiketoiminta-aloilla.

Aloita omasi ilmainen kokeiluversio WriterAccessilla tänään ja katso, kuinka voimme auttaa skaalaamaan sisältösi kehitystyötäsi ilman suuria etukäteissijoituksia.