Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka saada vahvistus TikTokissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada vahvistus TikTokissa

Kaikilla suosituilla TikTokin sisällöntuottajilla on yksi yhteinen piirre: sininen valintamerkki käyttäjänimen vieressä. Jos uskot, että TikTokissa vahvistus on vain tekijöiden tilasymboli, sinun on ehkä harkittava sitä uudelleen tänään. Tämä pelkkä TikTok-vahvistus voi olla lopullinen askel brändisi uskottavuuden lisäämiseksi, näkyvyyden lisäämiseksi ja tilisi erottamiseksi joukosta. Joten kuinka saat vahvistuksen TikTokissa ja ansaitset Blue Tickin käyttäjätunnuksesi viereen?

No, vastaus on melko monimutkainen, ja olemme täällä jakaaksemme kaikki monimutkaiset kohdat käytännön vaiheiksi, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan vahvistetun tunnuksesi TikTokissa paljon aikaisemmin kuin odotat! Aloitetaanko?

Mitä tarkoittaa vahvistuksen saaminen TikTokissa?

Kun saat vahvistuksen TikTokissa, saat sinisen vahvistetun merkin, mikä tarkoittaa, että TikTok on vahvistanut, että tilisi kuuluu oikealle sitä edustavalle käyttäjälle. Se näkyy käyttäjätunnuksesi vieressä ja näkyy sekä profiilissa että hakutuloksissa.

Yli miljoonalla seuraajalla yksinkertainen sininen rasti voi nostaa sisältösi ulottuvuuden uusiin korkeuksiin. Aloittaen sisällön näkyvyyden lisäämisestä profiilisi auktoriteetin lisäämiseen. Se antaa profiilillesi enemmän tunnustusta muihin verrattuna ja tarjoaa korkeamman etuoikeuden alustalla.

Kuinka monta seuraajaa tarvitset saadaksesi vahvistuksen TikTokissa?

Pidä sitä hyvänä osana TikTokia, sillä ei ole asetettuja ohjeita vahvistuksen saamiseksi ja sinisen merkin ansaitsemiseen. Ei ole suoria kynnysarvoja, jotka on täytettävä, eikä mitään erityistä seuraajien vertailuarvoa. Joillakin on muutama sata seuraajaa, kun taas toisilla ei ole miljardeja. Jopa Tiktok-profiilit, joissa ei ole viestejä, vahvistetaan, kuten Tom Cruise!

TikTokin varmennusjärjestelmä koostuu kokonaisesta henkilökunnasta, joka tarkistaa eri profiilit ja selvittää, mitkä niistä ansaitsevat TikTokin sinisen merkin.

Miksi saada vahvistus TikTokissa?

Kuten mainitsimme, TikTokissa vahvistuksen saaminen antaa sinun vahvistaa online-läsnäolosi turvallisemmin ja arvovaltaisemmin. Olitpa muusikko, näyttelijä tai yrityksen omistaja, voit nauttia lukuisista eduista onnistuneen TikTok-vahvistuksen jälkeen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Zomato selviytyi pandemiasta - tapaustutkimus

Tässä ovat mahdolliset edut, kun saat vahvistuksen TikTokissa:

Aitous

Jokaisessa viestissä käyttäjät tietävät kuka olet. Saat enemmän voimaa äänellesi ja voit jakaa mielipiteesi, ja se voi jopa vaikuttaa koko maailmaan. Muistatko kuinka yksinkertainen Elon Muskin twiitti onnistui muuttamaan koko valuuttamarkkinoiden tilastoja? Tämä on vahvistuksen vaikutus eri sosiaalisen median alustoilla. Kaikki mitä sanot, vaikuttaa yleisöösi ja erottuu muista sisällöntuottajista.

Altistuminen

Jos tarkkailet tarkasti, huomaat, että jo vahvistetut TikTok-profiilit näkyvät ensisijaisesti syötteessäsi. Tämä on TikTokin varmentamisen toinen etu. Viestisi saavat näkyvyyttä useammin, mikä lisää sitoutumisastettasi. Mitä enemmän katsojia näkee sisältöäsi; sitä paremmat mahdollisuudet saada enemmän tykkäyksiä ja seuraajia TikTok-tilillesi. Kaikki se on noidankehän alla, joka toimii vain, kun ansaitset premium-sinisen merkin TikTokissa.

Kuinka saada vahvistus TikTokissa?

Toki olemme todenneet, että onnistuneelle TikTok-todennukselle ei ole erityisiä ohjeita; On kuitenkin harkittava tarpeellisia toimenpiteitä lisätäksesi mahdollisuuksia saada vahvistus TikTokissa. Tarkastellaan niitä.

Lähetä aitoa sisältöä johdonmukaisesti

Ensimmäinen askel TikTokissa varmennettavaksi on vahvan brändin luominen. Brändin perustaminen vaatii jatkuvaa työtä aidon ja suositun sisällön tuottamiseksi päivittäin. Sinun on luotava jatkuvasti sisältöä TikTok-tilillesi ja varmistettava, että se houkuttelee oikeantyyppisiä seuraajia.

Tässä on esimerkkejä sisältöideoista, joista voit aloittaa TikTokissa:

  1. Pysy ajan tasalla TikTok-haasteista ja niihin liittyvistä hashtageista
  2. Osallistu TikTok-trendeihin
  3. Valitse uusimmat ja ikoniset kappaleiden nimet
  4. Varo trendikkäitä tanssiaskeleita

Varmista, että sisällölläsi on myönteinen vaikutus seuraajiisi. Pidä tietty aikajana julkaistaksesi joka päivä. Kun julkaiset säännöllisin väliajoin joka päivä, sinulla on enemmän mahdollisuuksia olla seuraajillesi näkyvissä.

Luo omaperäisyys

Vaikka osallistuisit TikTok-trendeihin, varmista, että luot alkuperäistä sisältöä, älä vain kopioi muiden sisältöideaa ja julkaise se profiiliisi odottaen seuraajamäärän nousua.

Sisällöntuottajien on oltava luovia, ja tätä TikTok-tiimi noudattaa valitessaan tarkistettavia profiileja. Mitä enemmän luot omaperäisempää sisältöä, joka on tarpeeksi luovaa houkuttelemaan lisää seuraajia tilillesi, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on tulla huomatuksi ja varmennetuksi TikTokissa. Kuuntele uusimpia biittejä, mutta loista muut sisällöntuottajat luovuudellasi ja omaperäisyydelläsi.

🔥 Empfohlen:  Mikä on tulojen vaikuttavuus ja kuinka raportoit siitä MarketingCloudFX:n avulla?

Korkea aktiivisuus ja sitoutumistaso

Useimmilla vahvistetuilla TikTok-tileillä on korkea sitoutumisaste. Joillakin heistä on yleensä yksi suuri räjähdys, joka tekee niistä viraalisia, ja seuraavaksi näet tuhansia ja miljoonia seuraajia, joilla on vahvistettu merkki!

Siksi korkea sitoutuminen ja aktiivisuus ovat kaksi merkittävää mittaria, joita TikTok-tiimi tutkii analysoidakseen, pitäisikö heidän hyväksyä vahvistusprosessisi vai ei. Johdonmukaisuus ja kärsivällisyys ovat ainoat kaksi tapaa nostaa sitoutumisastettasi ajan myötä. Saatat jopa saada viruksen yön yli. Kukaan ei tiedä.

Tässä on joitain tapoja parantaa profiilisi sitoutumisastetta:

  1. Aloita TikTok-videosi hauskalla ja tarttuvalla tavalla. Videosi ensimmäisten sekuntien pitäisi pystyä kiinnittämään katsojien huomio.
  2. Kerro tarina, joka on kiehtova ja voi vangita kohdeyleisösi.
  3. Pidä TikTok-videosi lyhyempinä. Useimmat ihmiset katsovat mieluummin 10–20 sekunnin videon kuin yhden minuutin videoita. Jos et pysty välittämään kaikkea haluamaasi tietoa muutaman sekunnin kuluessa, voit valita pidemmän muodon videoihin.
  4. Ole enemmän vuorovaikutuksessa seuraajiesi kanssa. Muista vastata jokaiseen kommenttiin ja olla vuorovaikutuksessa seuraajien kanssa usein. Mitä enemmän olet vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa, sitä korkeampi sitoutumisprosenttisi on TikTokissa.

Hanki vahvistus muilla sosiaalisen median alustoilla

Varmentaminen eri sosiaalisen median alustoilla osoittautuu hyödylliseksi myös TikTok-vahvistetun tunnuksesi pisteytyksen kannalta. Jos et ole vielä vahvistettu muilla alustoilla, kuten Facebook, Twitter, Instagram jne., on aika aloittaa vahvistusprosessi.

Muilla tällä hetkellä suosituilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterillä, Instagramilla ja Facebookilla, on yksinkertaisempi vahvistusprosessi kuin TikTok. Näillä alustoilla käyttäjille on annettu erityiset ohjeet vahvistuksen saamiseksi, jotka voit tarkistaa.

Varmennus muilla alustoilla voi myös edistää vahvistuksen saamista TikTokissa. Tämä johtuu siitä, että kun TikTok-tiimi tietää, että olet jo sensaatio muilla alustoilla, he todennäköisesti hyväksyvät tunnuksesi myös TikTokissa!

Noudata TikTokin sääntöjä

Lopuksi, kuten mikä tahansa muu sosiaalisen median alusta, TikTok tarkistaa vain profiilit, jotka noudattavat yhteisön ohjeita ja palveluehtoja. Jos rikot sääntöjä ja ohjeita, TikTok-moderaattorit voivat merkitä sinut vahvistusprosessisi aikana. Se voi lopulta heikentää merkittävästi mahdollisuuksiasi saada varmennus. Siksi julkaise sisältöä ja ole vuorovaikutuksessa TikTokissa vain niiden sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti.

🔥 Empfohlen:  10+ parasta huutoäänenvaihtajaa (Suosituin uusin 2023)

Johtopäätös

Nämä ovat muutamia vaiheita, jotka tuovat sinulle menestystä TikTok-vahvistusyrityksessäsi. Nämä vaiheet eivät kuitenkaan takaa merkkiä. Tavoitteena on keskittyä verkkonäkyvyyden kasvattamiseen, luoda uusia yhteyksiä ja luoda jatkuvasti uutta ja hauskaa sisältöä kohdekäyttäjille. Ole luonnollinen ja aito brändissäsi, niin voit hitaasti voittaa kilpailun TikTokissa vahvistuksesta ja kehua rintamerkkiä kuin julkkis!