Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka sähköinen kirja toimii markkinoinnin muunnostyökaluna

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka sähköinen kirja toimii markkinoinnin muunnostyökaluna

Kun vierailijat saapuvat sivustollesi, he saavat kaiken tarjoamasi arvon. luotettavat tiedot, mukaansatempaava sisältö, houkutteleva asiakasliittymä ja tapa ottaa sinuun yhteyttä, jos he haluavat lisätietoja.

Verkkosivusto on tapa viestiä arvolupauksestasi asiakkaillesi.

Mutta eikö viestintä ole kaksisuuntainen katu? Mitä saat tästä verkkosivustosi ja liikentesi välisestä vuorovaikutuksesta? Jos et käytä sähköistä kirjaa muuntotyökaluna, menetät sen.

Voidaan jopa sanoa, että menetät tilaisuuden puolustaa omaa osaa keskustelussasi, joten katso kuinka e-kirjojen markkinointia voi auttaa yrityksesi tulosprosenttia.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Kuinka sähköinen kirja toimii markkinoinnin muunnostyökaluna

Uusi e-kirjasi toimii muunnostyökaluna antamalla sinulle mahdollisuuden:

 • Käytä lukijoiden yhteystietoja markkinoidaksesi heille jatkossa sähköpostilistasi kautta
 • Sisällytä e-kirjaan sisäisiä linkkejä, jotka johtavat takaisin sivustollesi, jossa voit käyttää monipuolista sisältöä markkinoidaksesi edelleen e-kirjaasi lukijoille
 • Asetu itsesi alan asiantuntijaksi, jotta ihmiset tulevat luoksesi tietoa
 • Anna sivuston vierailijoille vain yksi syy ostaa sinulta kilpailijoidesi sijaan.

Miksi e-kirjojen markkinointi ovat niin suosittuja?

Oletko koskaan käynyt verkkosivustolla ja saanut tarjouksen ilmaisesta e-kirjasta? Tietenkin olet. Näitä tarjouksia on kaikkialla. E-kirjojen markkinointi on suosittua kaikenlaisten yritysten keskuudessa, mukaan lukien suuryritykset, kotiyritysten omistajat ja keskisuuret yritykset. Miksi kaikki ovat niin kiinnostuneita e-kirjojen markkinoinnista?

Ilmeinen vastaus on, että se toimii. eBook-markkinoinnista on tullut yksi tehokkaimmista ja edullisimmista markkinoinnin työkaluista kaikenkokoisille yrityksille. Katsotaanpa joitain eBook-markkinoinnin etuja.

E-kirjojen markkinoinnin edut

Sähköisten kirjojen luominen on edullista

E-kirjoja on erittäin edullinen tuottaa. E-kirjan nimelliskustannukset ovat melko alhaiset. Sitä on helppo hallita useimpien markkinointibudjettien rajoissa. Lisäksi e-kirjaa voidaan käyttää uudestaan ​​​​ja uudestaan. Joten sijoitetun pääoman tuottoprosentti – sijoitetun pääoman tuotto – on myös erittäin houkutteleva.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää Crypto.com-sivustoa vuonna 2023? (Käyttötilastot)

e-kirjoilla on luontainen arvo

Tähän mennessä yleisö on tottunut ostamaan e-kirjoja verkossa Amazonista. Tämä antaa e-kirjoille luontaisen arvon. Joten kun tarjoat ilmaisen sähköisen kirjan yrityksesi verkkosivustolla, uskotaan, että annat pois jotain arvokasta, jolla on paljon painoarvoa sivustosi vierailijoille.

Sähköisiä kirjoja voidaan luoda nopeasti

Sinun ei tarvitse odottaa liian kauan nähdäksesi eBook-markkinointisi toiminnassa. Sähköisiä kirjoja voidaan tuottaa hyvin lyhyessä ajassa. Kun olet päättänyt aiheen ja valinnut WriterAccess-kirjoittajan, sinun tarvitsee vain suunnitella asettelu ja olet valmis lisäämään latauslinkin verkkosivustollesi.

eBooks asettaa sinut asiantuntijaksi

Yksi liikenteen muuntamisen tärkeimmistä elementeistä on vahvistaa sinusta alan asiantuntija. Tämä on alue, jolla eBook-markkinointi on erinomaista. Kun täytät e-kirjasi arvokkaalla tiedolla, lukijasi näkevät luonnollisesti, että tiedät mistä puhut. Tämä tekee sinusta luotettavan resurssin ja asiantuntijan aiheesta.

Tämä ei ole kattava luettelo eBook-markkinoinnin eduista. E-kirjan käyttämisessä markkinoinnissa on lukuisia etuja, joista ei ole juurikaan haittaa. alkaa Luo e-kirjasi tänään työskentelemällä WriterAccessin kirjoittajan kanssa. Vain lyhyessä ajassa saatat ymmärtää omat ainutlaatuiset eBook-markkinoinnin edut.

Mitä eBook Marketing on?

Selvyyden vuoksi emme puhu e-kirjan markkinoinnista. Puhumme tavaroidesi ja palveluidesi markkinoinnista e-kirjana.

Markkinointiin tarkoitettu e-kirja on digitaalinen kirja, jonka ihmiset voivat ladata. Tämän artikkelin tarkoituksia varten sisältömarkkinoinnin e-kirja olisi ladattavissa yrityksen verkkosivustolta. (On olemassa myös sellaisia ​​​​e-kirjoja, joita myyt Amazonissa, mutta se on erityyppinen e-kirja.)

Sähköiset kirjat ovat avainasemassa saapuvan markkinoinnin kannalta, koska niillä voidaan saavuttaa useita tavoitteita. Mitä jos sinulla olisi automaattinen tapa:

 • Muunna sivuston liikenne maksaviksi asiakkaiksi
 • Ota yhteyttä asiakkaisiin
 • Tuo asiakkaat takaisin verkkosivustollesi yhä uudelleen ja uudelleen
 • Hanki asiakkaiden yhteystiedot
 • Rakenna sähköpostimarkkinointiluettelosi
 • Kasvata bränditietoisuuttasi
 • Kannusta toistuvaa liiketoimintaa

On sellainen tapa. Vastaus on eBook-markkinointi.

🔥 Empfohlen:  Slice-menestystarina – kuinka siitä tuli suurin vaihtoehto luottokorteille!

Lyhyesti sanottuna sivustollasi ladattavaksi asettamasi e-kirja toimii sekä houkuttimena että syöttinä. Nyt syötti ei ole kaunis sana markkinoinnissa, mutta kutsutpa sitä syötiksi tai vieheeksi, teet sivuston vierailijoiden houkuttelemista saadaksesi e-kirjan vastineeksi jostakin. Vaihto on:

 • Sivuston vierailijat saavat e-kirjan arvokasta sisältöä
 • Saat heidän yhteystietonsa sekä mahdollisuuden saavuttaa kaikki yllä luetellut tavoitteet.

Tämä on reilua vaihtoa, kunhan et käytä väärin heidän yhteystietojaan (myymällä niitä tai lähettämällä roskapostia sivustosi vierailijoille) ja niin kauan kuin e-kirjan sisällöllä on todellista arvoa.

Haluatko lisätä e-kirjojen markkinointiprojektisi arvoa? Rekisteröidy ilmaiseen kokeilujaksoon WriterAccessissa päästä käsiksi edullisiin e-kirjojen markkinointipalveluihin ja palkata yksi asiantuntijakirjoittajistamme luomaan laadukasta sisältöä brändillesi.

Näin varmistat, että e-kirjasi on arvokas resurssi yleisöllesi, ja voit vakiinnuttaa itsesi alan asiantuntijaksi.

Table of Contents