Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka sammuttaa VPN iPhonessa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka sammuttaa VPN iPhonessa vuonna 2023

Suosituin Instagramin orgaaninen kasvupalvelu vuonna 2023. Sano ei väärennetyille boteille ja työkaluille, kokeile 100 % ihmisvoimaista kasvupalvelua.

Liity InstaGroviin nyt!

VPN:n poistaminen käytöstä iPhonessa:

Oletko iPhonen käyttäjä? Oletko uusi? Onko se vähän hämmentävää? Haluatko etsiä ratkaisujasi Internetistä? Onko VPN:n sammuttaminen yksi ongelmista?

Jos kyllä, tämä artikkeli on sinua varten. Joissakin maissa iPhone-käyttäjä voi olla ongelma, koska ne eivät salli kaikkien verkkosivustojen pääsyä. Saatat kohdata monia muita vaikeuksia yksinkertaisesti työskennellessäsi ja surffaaessasi Internetissä.

Jotkut tekemäsi asiat, ehkä viralliset tai kenties henkilökohtaiset, tarvitsevat enemmän yksityisyyttä ja turvallisuutta kuin mitä saat tavallisen selaamisen aikana. Joskus pelkkä julkisen Wi-Fi:n käyttö voi myös vaarantaa sinut. Ja pitääksesi puhelimesi ja tietosi turvassa, saatat joutua asentamaan ohjelmiston tai sovelluksen iPhoneen.

Tässä tulee esiin VPN eli Virtual Private Network. Jokainen Internetin käyttäjä on kuullut siitä. Ihmiset eivät ehkä tiedä, miten he työskentelevät tai mitä he tekevät teknisesti, mutta kaikki ovat kuulleet heidän nimensä ja tarkoituksensa. Niille, joilla ei ole paljon ymmärrystä aiheesta, yritämme selittää aihetta tarpeeksi ymmärryksesi ymmärtämiseksi. Ensimmäinen kysymys, joka tulee kaikkien uusien mieleen, on, mikä VPN tarkalleen on?

VPN – mikä se on?

VPN tai Virtual Private Network on sovellus tai ohjelmisto, joka auttaa laitettasi piilottamaan käyttäjän identiteetin ja pitämään yhteyden turvassa. Pohjimmiltaan se ei salli Internet-palveluntarjoajan ottaa ohjeita tietyn verkkosivuston saavuttamiseksi. Se ohjaa liikenteen VPN-palveluntarjoajan palvelimelle, jotta se voi auttaa sinua peittämään toimintasi ja identiteettisi. Tämä auttaa pitämään sinut nimettömänä.

VPN auttaa ohittamaan useita maantieteellisiä rajoituksia ja palomuureja sekä piilottamaan omistamasi iPhonen IP-osoitteen. Se tekee yhteytesi turvalliseksi mihin tahansa muuhun Internet-verkkoon. Tätä sovellusta voidaan käyttää virallisesti tai henkilökohtaisesti milloin tahansa. Se auttaa myös piilottamaan henkilöllisyytesi.

🔥 Empfohlen:  Napsautuskohtaisen maksun sisällyttäminen digitaaliseen markkinointiin

Maksullinen VS ilmainen VPN iPhonelle:

VPN-verkoille on tarjolla useita maksullisia ja ilmaisia ​​vaihtoehtoja iPhoneille. Voit käyttää mitä tahansa niistä pitääksesi tietosi turvassa tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, jonka haluat tehdä. Maksulliset ovat loistava vaihtoehto, mutta on ihmisiä, jotka eivät halua investoida ohjelmistoon tai sovellukseen, jota he aikovat käyttää ensimmäistä kertaa. Tämä voi olla käyttäjien vaikeaa edes aloittaa alustan käyttöä, jos heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin maksaa palvelusta kokonaisen kuukauden tai enemmän kokeilematta palvelua.

Tämä vaikeuttaa myös luotettavan yrityksen valitsemista. Mutta tästä ongelmasta ei tarvitse olla enää huolissaan, koska sinulle on tarjolla monia VPN-verkkoja, joissa on ilmainen kokeiluversio. He antavat sinulle ilmaisen muutaman päivän kokeilujakson, jotta voit tietää, mikä on paras iPhonellesi ja tarpeisiisi. Sitten saat maksaa palvelun, kun olet käyttänyt palvelua ilmaiseksi muutaman päivän. Tämän vaihtoehdon tarjoavat VPN-palvelut ovat aina etusijalla käyttäjille, jotka ovat uusia sen käytössä.

VPN:n edut:

 • Se auttaa sinua ohittamaan maantieteelliset rajoitukset, jotka asettavat verkkosivustot suoratoistamaan ääntä tai videoita.
 • Se auttaa sinua katsomaan sisältöä, joka ei ole saatavilla maassasi tai maassa, jossa olet.
 • Se auttaa sinua suojaamaan iPhoneasi ja sen tietoja epäluotettavilta WiFi-hotspotilta, mukaan lukien julkinen WiFi.
 • Se auttaa sinua piilottamaan henkilöllisyytesi verkossa piilottamalla sijainnin, josta olet verkossa.
 • Se antaa sinulle turvaa.
 • Voit myös säästää rahaa aluekohtaisessa verkkokaupassa.

Mitä nyt voi tapahtua, kun alat käyttää näitä palveluita?

Kun aloitat ohjelmiston käytön, olet todella tyytyväinen siihen. Mutta entä ne ajat, kun et halua sen kytkevän päälle? Yksi asia, kun olet uusi iPhone-käyttäjä tai joku, joka ei ole koskaan käyttänyt VPN:ää iPhonessa, on se, että joidenkin asetusten tunteminen ei ehkä ole mahdollista kaikille. Ja tästä he alkavat googlettaa sitä!

🔥 Empfohlen:  MOU-kumppanuusseremonia The Sandboxin ja Saudi-Arabian välillä

VPN:n käyttäminen iPhonessa on hauskaa ja pelejä, kunnes yrität sammuttaa sen, mutta et pysty. Se voi häiritä myös sosiaalisen median tilisi sijaintia, mikä saattaa ärsyttää sinua.

VPN:n poistaminen käytöstä iPhonessa:

On olemassa yksinkertaisia ​​tapoja sammuttaa VPN iPhonesta. Kun käytät palvelua, sinun tulee myös osata sammuttaa se. Keskustelemme kahdesta tapaa saada se aikaan. Yksi asia on muistaa, että kun sammutat VPN:n, jotkin verkkosivustoistasi ja sovelluksistasi lakkaavat toimimasta.

Tapa 1:

Jos haluat poistaa VPN:n käytöstä iPhonessa,

 • Ensin sinun on siirryttävä Asetukset-sovellukseen.
 • Sitten siirryt “Yleiset”-osioon.
 • Seuraavaksi vierität napauttamalla “VPN ja laitehallinta” -vaihtoehtoa.
 • Jos se ei ole saatavilla, napauta “VPN” -vaihtoehtoa sivun yläreunassa.
 • Napauta sitten tilanvaihtokytkintä kytkeäksesi VPN pois päältä.
 • Sinun täytyy odottaa ja nähdä “Katkaistaan” -viesti.
 • Vaihtokytkin siirtyy vasemmalle ja VPN kytkeytyy pois päältä.

Jos VPN kytketään päälle heti näiden vaiheiden suorittamisen jälkeen, tämä tarkoittaa, että sovelluksessa on Connect on Demand -kytkin päällä. Tämän välttämiseksi sinun on painettava i-painiketta ja kytkettävä sitten Connect on Demand -kytkin pois päältä sovelluksessa.

Tapa 2:

Toinen tapa sammuttaa VPN on tehdä se itse sovelluksen kautta. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan välttämättä ole käytettävissä kaikissa käyttämissäsi VPN-palveluissa tai -sovelluksissa. Suurin osa sovelluksista antaa sinulle mahdollisuuden. Sinun tulee:

 • Avaa sovellus.
 • Siirry Asetuksiin.
 • Etsi ‘Katkaise yhteys’ -vaihtoehto.
 • Vaihtoehto voi olla myös jossain “Asetukset” -kohdan ulkopuolella.

Johtopäätös:

VPN tai Virtual Private Network on verkko, jota käytät useisiin tarkoituksiin. Sinulla voi olla useita syitä asentaa se iPhoneen. Saatat joutua käyttämään eri verkkosivustoja, suojaamaan yhteytesi tai monista muista artikkelissa käsitellyistä syistä. VPN:n sammuttaminen on myös erittäin tärkeää sen käytön kannalta. Se voi myös häiritä sosiaalisen median tiliesi sijaintia jne.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sammuttaa kameran ääni Snapchatissa

VPN:n sammuttamiseksi olemme keskustelleet kahdesta tapaa. Yksi on iPhone-asetusten kautta ja se tehdään puhelimen kautta, mutta toinen tapa on VPN-sovelluksen kautta. Molempia voidaan käyttää, mutta ensimmäinen tapa voidaan tehdä jokaiselle VPN-sovellukselle, kun taas toista tapaa käytetään vain niille, jotka tarjoavat sovelluksissaan yhteyden katkaisemisen.

Lue myös: