Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Screenrant houkuttelee suurimman osan 29 miljoonasta kuukausittaisesta kävijästään orgaanisesti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Screenrant houkuttelee suurimman osan 29 miljoonasta kuukausittaisesta kävijästään orgaanisesti

Vuonna 2003 luotiin Screenrant-niminen verkkosivusto, jonka tehtävänä oli olla elokuvauutisten, arvostelujen ja pääkirjoitusten lähde. Sivusto onnistui tässä tavoitteessa, ja nykyään se on yksi Internetin suurimmista viihdesivustoista, joka tarjoaa uutisia televisiosta, elokuvista ja videopeleistä sekä teknisiä artikkeleita ja julkkisten juoruja.

Screen Rant on laajentanut läsnäoloaan kattamaan raportoinnin punaisen maton tapahtumista Los Angelesissa, New Yorkin elokuvafestivaaleilla ja San Diego Comic-Con -paneeleilla.

Sivustolla on yli 367 000 sivua ja noin 30 miljoonaa kävijää kuukausittain. Joten mikä tekee tästä sivustosta niin menestyneen? Otetaan selvää…


Kuinka Screenrant saa liikennettä

Valtavat 82 % Screenrantin liikenteestä tulee hausta. Se on järjettömän korkea luku, ja se tarkoittaa, että suurin osa sivustolla käyvistä ihmisistä tekee niin, koska he ovat kirjoittaneet jotain Googleen (tai toiseen hakukoneeseen) ja Screenrantin artikkelit ovat tulleet tuloksiin.

Tämä on uskomaton saavutus, ja se on osoitus sivuston SEO-strategiasta. Mutta miten Screenrant sijoittuu niin korkealle hakutuloksissa?

On olemassa muutamia tekijöitä, jotka vaikuttavat korkeaan sijoitukseen hakutuloksissa, ja Screenrant näyttää tekevän kaiken oikein.

Ensinnäkin sivusto julkaisee valtavan määrän artikkeleita päivittäin – sinä päivänä, kun tutkin tätä artikkelia, sivustolla oli julkaistu 85 viestiä. Tämä tarkoittaa, että jatkuvasti julkaistaan ​​uutta sisältöä, jota hakukoneet haluavat nähdä.

Toiseksi, sivuston artikkelit ovat aina hyvin optimoituja hakukoneoptimointia varten. Tämä tarkoittaa, että ne sisältävät osuvia avainsanoja, niillä on tarttuvia otsikoita ja niitä on helppo lukea.

Screenrant tekee myös hienoa työtä mainostaakseen sisältöään sosiaalisessa mediassa. Joka kerta kun uusi artikkeli julkaistaan, se työnnetään ulos sivuston laajalle sosiaalisen median seuraajille, mikä auttaa lisäämään liikennettä.

66 % heidän sosiaalisen median liikenteestä saapuu Facebookin kautta, joten on selvää, että tämä on heille tärkeä alusta.

🔥 Empfohlen:  Googlen tavoite korvata tekstiviestit RCS:llä. Onnistuuko se?

Kaikki nämä tekijät muodostavat täydellisen SEO-menestyksen myrskyn, ja ei ole ihme, että Screenrant on yksi Internetin menestyneimmistä viihdesivustoista.

Minkä tyyppisiin avainsanoihin Screenrant kohdistaa?

Heidän menestynein artikkelinsa tällä hetkellä koskee Obi Wan Kenobia, joka epäilemättä käy kauppaa äskettäin julkaistussa samannimisessä Disney+ -sarjassa ja tulevassa Konnalentue -elokuvassa. Se julkaistiin kaksi päivää sitten tätä artikkelia kirjoitettaessa, joten on selvää, että heidän verkkotunnuksensa ansiosta heidän sisältönsä sijoittuu heti, kun se julkaistaan.

Viihdeuutissivustona niiden sisällön on oltava tuoretta ja ajankohtaista menestyäkseen, minkä vuoksi he julkaisevat joka päivä niin monia artikkeleita “ruokkiakseen petoa”!

Vain heidän 30 suosituinta artikkeliaan tuovat yli 0,1 % liikenteestä, joten on selvää, että suurin osa heidän liikenteestään jakautuu valtavaan määrään artikkeleita. Vaikka ne ovatkin uutissivusto, suosituimpien sivujen joukossa on muutamia ikivihreitä artikkeleita, mukaan lukien “kaikkien aikojen parhaat elokuvat” ja “iphonet järjestyksessä”.

Kun tarkastelemme avainsanoja, joihin he kohdistavat artikkeleissaan, voimme nähdä, että ne liittyvät enimmäkseen ajankohtaisiin elokuviin, tv-ohjelmiin ja julkkisjuoroihin. Nykyisillä trendeillä on valtava rooli niiden liikenteessä, mikä on odotettavissa viihdeuutissivustolta.

On selvää, että Screenrantin sisältöstrategia keskittyy julkaisemaan artikkeleita, jotka kiinnostavat heidän kohdeyleisöään, ja he näyttävät tekevän siinä hienoa työtä. Vahvan SEO-pelinsä ansiosta he voivat sijoittua korkealle suurelle määrälle avainsanoja ja ohjata valtavasti liikennettä verkkosivustoonsa.

Miltä heidän sivunsa näyttävät

Värimaailma ja brändäys ovat yhdenmukaisia ​​kaikilla sivuilla, mikä auttaa luomaan yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen.

Itse artikkelit ovat hyvin kirjoitettuja ja helppolukuisia, ja niissä on lyhyitä kappaleita ja runsaasti kuvia. Tämä tekee lukukokemuksesta paljon miellyttävämmän, mikä on tärkeää, kun ihmiset etsivät vain mehukkaita artikkeleita.

Kaiken kaikkiaan Screenrant on tehnyt hienoa työtä luodakseen verkkosivuston, joka on sekä visuaalisesti houkutteleva että helppokäyttöinen.

🔥 Empfohlen:  Kanadan suosituimmat nähtävyydet: 25 käyntikohdetta

Screenrant on houkutellut paljon käänteisiä linkkejä Wikipediasta, muilta viihdeuutissivustoilta ja fanisivustoilta. Tämä on odotettavissa, sillä niiden sisältöä käytetään usein vertailukohtana muille artikkeleille.

Google painottaa paljon käänteisten linkkien laatua, joten on hyvä nähdä, että Screenrantin linkkiprofiili koostuu korkealaatuisten verkkosivustojen linkeistä.

Mitä sivusto tekee hyvin?

Screenrant on hyvin suunniteltu verkkosivusto, jossa on helppo navigoida ja joka on täynnä mielenkiintoisia artikkeleita. Julkaisemalla sisältöä näin suurella nopeudella he pystyvät ylläpitämään jatkuvaa läsnäoloa hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa.

Tämä yhdessä heidän vahvan SEO-pelinsä kanssa tarkoittaa, että he pystyvät houkuttelemaan valtavan määrän liikennettä verkkosivustoonsa.

Kuinka Screenrant ansaitsee rahansa?

Sivusto on kaupallistettu mainoksilla ja kumppanilinkeillä.Esimerkiksi heidän “10 parasta opetusvideopeliä” -julkaisussa on linkkejä, joiden avulla voit ostaa kaikki Amazon-pelit kumppanilinkin kautta. Myös muiden tuotteiden ja palveluiden bannerimainoksia on tarjolla.

Screenrant on loistava esimerkki sivustosta, joka on onnistuneesti ansainnut liikenteensä kumppanilinkeillä ja mainoksilla. Tuottamalla korkealaatuista sisältöä, joka on voimakkaasti optimoitu SEO:lle, he pystyvät houkuttelemaan valtavan määrän liikennettä ja tuottamaan huomattavan määrän tuloja.

Mitä voimme oppia Screenrant-verkkosivustolta?

  • Viihdeuutissivustona Screenrant tietää SEO:n ja tuoreen ja ajankohtaisen sisällön julkaisemisen tärkeyden.
  • Kohdistamalla trendeihin liittyviä avainsanoja he voivat houkutella valtavan määrän liikennettä verkkosivustoonsa.
  • Hyvin suunnitellun verkkosivustonsa ja vahvan linkkiprofiilinsa ansiosta he voivat ansaita rahaa liikenteensä mainoksilla ja kumppanilinkeillä.

Yhtenä Internetin suurimmista viihdesivustoista Screenrant on erinomaisessa asemassa. Heillä on suuri yleisö, eivätkä he osoita merkkejä hidastumisesta. Itse asiassa, kun otetaan huomioon nopeus, jolla he julkaisevat uutta sisältöä, on todennäköistä, että heidän liikenne kasvaa vain pitkälle tulevaisuuteen.