Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka selata verkkoa ilman CAPTCHA-koodeja Chromessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka selata verkkoa ilman CAPTCHA-koodeja Chromessa

Google testaa kokeellista Chrome-ominaisuutta, jonka avulla voit ohittaa CAPTCHA:t, kun selaat verkkoa. Mikä parasta, voit kokeilla ominaisuutta itse heti, mutta sinun on käytettävä eri Chrome-versiota kuin se, johon olet todennäköisesti tottunut.

Oletko kyllästynyt CAPTCHA:sta? Googlen automaattinen vahvistustoiminto voisi olla vastaus

Kaikki vihaavat CAPTCHA:ita, mutta noin 50 % kaikesta verkkoliikenteestä on boteja Statista– Toiset ilkeämpiä kuin toiset.

Valitettavasti verkkosivustot tarvitsevat tavan estää robotteja ylikuormittamasta palvelimiaan, luomasta väärennettyjä tilejä, tekemästä petoksia ja kaikenlaista muuta haitallista. Tästä syystä olemme niin tottuneet näkemään ärsyttäviä CAPTCHA-ponnahdusikkunoita, kun yritämme käyttää verkkosivustoa. Ne ovat ärsyttäviä, mutta CAPTCHA:t ovat tärkeitä.

Asiaa pahentaa se, että CAPTCHA:t ovat yleistymässä robottiliikenteen kasvaessa. Niitä on myös vaikeampi läpäistä, mutta bottitekniikka kehittyy jatkuvasti. Itse asiassa uusimmat tutkimukset osoittavat, että nykyaikaiset robotit läpäisevät CAPTCHA-testit paremmin kuin ihmiset Kalifornian yliopistosta.

Onneksi Google on ryhtynyt toimiin vapauttaakseen meidät tästä CAPTCHA-painajaisesta Chromen kokeellisella ominaisuudella. Ominaisuuden nimi on automaattinen vahvistus, ja se on tällä hetkellä saatavilla vain Chromen kokeellisimmassa ja epävakaimmassa versiossa nimeltä Canary.

Kuinka automaattinen vahvistus toimii?

Automaattinen vahvistus tallentaa periaatteessa tiedot Chromeen, jonka mukaan olet läpäissyt CAPTCHA-testin aiemmin. Chrome sallii verkkosivustojen käyttää ja tallentaa näitä tietoja, mikä vahvistaa, että olet ihminen ilman uutta testiä.

Tärkeää on, että myös verkkosivustot, joilla vierailet ensimmäistä kertaa, voivat käyttää näitä tietoja. Joten vaikka et olisi koskaan läpäissyt CAPTCHA:ta uudella verkkosivustolla, Chrome voi vahvistaa, että olet ihminen, ja ohittaa CAPTCHA-kehotteen.

Ominaisuus näyttää toimivan hyvin, mutta sitä on vaikea testata, koska se toimii taustalla. Satunnaisena käyttäjänä huomaat ongelman vain, jos näet odottamattomia CAPTCHA-kehotteita.

🔥 Empfohlen:  Kiinalainen sovelluskielto: Uusien tilojen luominen intialaisille startup-yrityksille

Kuinka saada aikainen pääsy automaattiseen vahvistukseen

Voit hankkia automaattisen vahvistuksen ennakkoon käyttämällä Chrome Canarya – selaimen kokeellisin versiota. Muista, että ominaisuus on vielä testauksen alkuvaiheessa ja käyttämällä sitä nyt osallistut näihin testeihin aktiivisena käyttäjänä.

1. Lataa Chrome Canary työpöydälle

Ensin sinun on ladattava Chrome Canary työpöydällä. Canary on saatavilla myös iOS:lle ja Androidille.

Kuten Google tekee hyvin selväksi, Canary on Chromen epävakain versio. Käytännössä tämä tarkoittaa, että joudut useammin kaatumisiin kuin muut selaimen versiot, ja jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi odotetulla tavalla. Onneksi voit normaalisti ratkaista ongelmat käynnistämällä sovelluksen uudelleen.

2. Ota automaattinen vahvistus käyttöön

Ota automaattinen vahvistus käyttöön napsauttamalla kolmen pisteen kuvake Canary-selainikkunan oikeasta yläkulmasta ja valitse Asetukset > Tietosuoja ja suojaus > Sivustoasetukset > Sisällön lisäasetukset > Automaattinen vahvistus.

Napsauta seuraavassa näytössä vieressä olevaa liukusäädintä Automaattinen vahvistus aktivoidaksesi ominaisuuden. Saatat huomata, että ominaisuus on jo aktivoitu oletusarvoisesti, joten varmista, että vaihtokytkin on asetettu oikealle ja väritetty siniseksi. Jos kytkin on asetettu vasemmalle ja väri on harmaa, automaattinen vahvistus ei ole käytössä.

3. Selaa verkkoa ilman CAPTCHA-koodeja

Kun automaattinen vahvistus on käytössä, sinun tarvitsee vain selata verkkoa normaalisti. Jos kaikki menee hyvin, suoritat yhden CAPTCHA:n jossain vaiheessa, ja tämän pitäisi olla ainoa testi, joka sinun on läpäistävä.

Valitettavasti tämän ominaisuuden testaamista on vaikea nopeuttaa, koska tiedät vain, että se ei toimi kunnolla, jos näet useita CAPTCHA-kehotteita. Ainoa mitä voit tehdä, on tehdä muistiinpano, kun läpäiset ensimmäisen testin, ja pitää silmällä tulevia kehotteita.

Kyllä, voit yrittää pakottaa CAPTCHA:t käyttämällä VPN-sijaintia, jolla on huono maine bottiliikenteessä ja toistuvasti vierailemalla verkkosivustoilla. Tämä ei kuitenkaan todennäköisesti ole reilu testi. On kohtuullista odottaa, että automaattinen vahvistus antaa sivustoille mahdollisuuden näyttää CAPTCHA-kehotteita, jos liikenne näyttää epäilyttävältä.

🔥 Empfohlen:  Suosituimmat työpaikat opiskelijoille, jotka ansaitsevat rahaa kotoa käsin

4. Anna palautetta, jos sinulla on ongelmia

Ottamalla automaattisen vahvistuksen käyttöön Chrome Canaryssa autat Googlea testaamaan ominaisuutta oikeiden käyttäjien kanssa. Voit auttaa sitä saamaan ominaisuuden ulos testausvaiheesta nopeammin antamalla palautetta, jos kohtaat ongelmia. Esimerkiksi, jos saat jatkuvasti CAPTCHA-iskuja.

Onko automaattinen vahvistus vastaus CAPTCHA-painajaisiisi?

Vain aika näyttää, onko automaattinen vahvistus vastaus CAPTCHA-painajaisiisi. Se kuulostaa tehokkaalta ratkaisulta ja näyttää toimivan hyvin Chrome Canaryssa, mutta taustalla toimivasta ominaisuudesta on vaikea tehdä johtopäätöksiä.

Google ei ole selventänyt, mitä “tietoa” verkkosivustot voivat tallentaa varmistaakseen käyttäjien inhimillisyyden, joten tämä voi olla kiistanalainen kohta. Siinä määritetään, että sivustot eivät voi tunnistaa sinua tai tarkastella selaushistoriaasi, mutta siinä todetaan epämääräisesti, että “sivustot voivat jakaa pienen määrän tietoja osana vahvistusta”.

Ollaan kuitenkin rehellisiä, pieni yksityisyyden uhraaminen selaimen parhaiden ominaisuuksien vuoksi on osa Chromen käyttökokemusta.