Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka selvittää, onko yritys tai yritys petos vai ei?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka selvittää, onko yritys tai yritys petos vai ei?

Puhuminen yritysten tai yritysten huijauksista ja petoksista on tullut nykyajan muotiin. Lista nousee vain ylöspäin, kun viattomia ryöstetään, on tullut välttämättömäksi pysyä ajan tasalla ja olla ajan tasalla yrityksen tai yrityksen suhteen.

Federal Trade Commissionin mukaan USA mainitsee, että petolliset mahdollisuudet esiintyvät enimmäkseen kymmenen parhaan kategorian joukossa sen tietokannan raporteissa, joissa kuluttajat valittavat petoksista.

Intiassa huijareita on vaikea välttää. Monien työttömien työnhakijoiden vuoksi Intian väärennettyjen yritysten luettelo on pitkä. Tämä huijaustoiminta kasvaa valtavaa vauhtia ja suuren riskin digitaalimaailmassamme.

Jos ajatellaan petoksia, Internetin käyttö on synnyttänyt monia turvallisuushaasteita, joihin ihmiset ovat taipuvaisia ​​jäämään loukkuun. Vuosien varrella Intia on nähnyt monia yrityspetoksia, jotka ovat jättäneet syvän haavan monien sijoittajien luottamukseen. Yritykset, kuten Satyam, Kingfisher Airlines, DHFL ja YES Bank, ovat joitain suuria yrityspetoksia, joita maa on nähnyt.

Nämä huijarit ovat kehittyneitä, koska he tietävät tarkasti, miten, kenelle ja minne kohdistaa asiakkaat. Kaikkeen liiketoimintaan sijoittaessaan kuluttajien on etsittävä oikeaa tietoa ja tunnettava oikeutensa. Jos yrityksellä ei ole tietoa saatavilla, sitä pitäisi käsitellä punaisena lippuna, koska se ei jatka sitä.

Vaikka nämä yrityspetokset pidetään mielessä, on oltava tietoisuusohjelma petosyritysten tunnistamiseksi. Kunnes tiettyjä ohjelmia ei ole saatavilla, voit aina tarkistaa yrityksen itse.

Tässä artikkelissa olemme koonneet vinkkejä vilpillisen yrityksen tai yrityksen tunnistamiseen.

Seuraavia asioita, jotka on otettava huomioon yrityksessä, jotta voidaan tietää, ovatko ne todellisia:

Tarkista, onko yritys rekisteröity, käymällä MCA:n verkkosivustolla
Tarkista, onko yrityksellä verkkosivusto ja etsi muita tietoja heidän sivustostaan
Tarkista, onko virheellinen oikeinkirjoitus ja kielioppi
Tarkista heidän tietosuojakäytäntönsä
Tarkista heidän asiakkaidensa suositukset ja arvostelut
Tarkista, hyväksyykö yritys maksut

🔥 Empfohlen:  Autokaupan IPO Osakkeen hinta, päivämäärä, tiedot

Tarkista, onko yritys rekisteröity, käymällä MCA:n verkkosivustolla

Intiassa yrityksen on rekisteröitävä itsensä yritysrekisteriin saadakseen lisenssin. MCA on yritysasiainministeriön lyhyt lomake, joka on hallituksen sääntelemä online-portaali, joka sisältää tiedot kaikista Intiassa perustetuista yrityksistä.

Tältä sivustolta voit tarkistaa yrityksen rekisteröintinumeron, yrityksen tyypin, perustamispäivän ja muut vastaavat tiedot.

Tarkista, onko yrityksellä verkkosivusto ja etsi muita tietoja heidän sivustostaan

Vaikka yrityksellä olisi verkkosivusto, yritä katsoa tarkemmin osoite ja yhteysnumero. Jokaisella verkkosivustolla on yhteyssivu, jolle annetaan osoite ja puhelinnumero yhteyden ottamiseksi.

Yritä soittaa heille annettuun numeroon ja etsiä Google Mapsista varmistaaksesi, että se on todellinen toimisto eikä väärennös. Sinun tulee kuitenkin myös muistaa, että puhelinnumerot on erittäin helppo väärentää, joten pelkästään tästä tosiasiasta riippuen ei voi koskaan antaa tarkkoja tietoja yrityksestä.

Jos yritys sanoo verkkosivuillaan “paikallinen yritys”, yritä etsiä muista kaupungeista nähdäksesi, toimivatko ne muilla paikkakunnilla. Jos he näyttävät saman verkkosivuston myös muilla alueilla, tiedä, että ne eivät ole oikein. Näillä yrityksillä on yleensä kopioituja malleja, joissa on monia rikkinäisiä hyperlinkkejä.

Tarkista, onko virheellinen oikeinkirjoitus ja kielioppi

Oikeinkirjoitus ja kielioppi ovat kaksi tärkeintä asiaa, jotka tekevät vaikutuksen keneen tahansa. Varmista, että käyt läpi kaikki verkkosivustolla annetut yksityiskohdat, ja jos huomaat epätyydyttäviä englanninkielisiä lauseita ja kirjoitusvirheitä, sinun on aika olla sietämättä niitä. Virheellinen lauseen muodostus osoittaa selvästi, että jotain on vialla, ja sinun tulee tutkia asiaa tarkemmin ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Tarkista heidän tietosuojakäytäntönsä

Toinen asia, jonka voit etsiä yritykseltä lailliseksi, on lukea sen tietosuojakäytäntö huolellisesti. Lue heidän historiastaan, joka antaa lyhyen kuvan siitä, kuinka kauan yritys on toiminnassa.

Vaikka heillä olisi tietosuojakäytäntö, lue heidän tehtävänsä ja visionsa ja etsi mitään epäilyttävää. Kun luet heidän tietosuojakäytäntönsä, voit myös antaa tietoja heidän rekisteröidystä yritysosoitteestaan ​​ja muita tietoja, jotka voit tarkistaa MCA:n verkkosivustolta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka syöttää koodisi Prime Video MYTV:hen?

Tarkista heidän asiakkaidensa suositukset ja arvostelut

Palaute tai arvostelut ovat paras tapa saada tietoa yrityksestä. Arvostelut voivat heijastaa eri ihmisten mielipiteitä ja antaa sinulle konkreettisen kokonaiskuvan yrityksestä.

Tarkista, hyväksyykö yritys maksut

Jos yrität työllistyä kyseiseen yritykseen, muista, että he eivät koskaan pyydä sinua maksamaan käteistä tai minkäänlaista maksua. Muuten, jos maksat jostain palvelusta, on tärkeää nähdä, kuinka yritys hyväksyy maksut.

Heidän tulisi hyväksyä maksut turvallisin menetelmin eikä hämärillä ja epävarmoilla tavoilla, kuten paperisekeillä tai käteisellä. Harkitse maksutapojen etsimistä, joilla voit saada rahasi takaisin, jos jokin menee pieleen tai jos heidän tuotteensa tai palvelunsa ei tuota tyydyttäviä tuloksia.

Johtopäätös

Huijaukset ovat osa järjestelmää, ja meidän on hyväksyttävä, että tällaiset tapaukset ovat väistämättömiä. Voi olla turvallista sanoa, että yritysten ja ylipäätään hallituksen on luotava vahva pohjajärjestelmä, joka seuraa tarkasti tällaista toimintaa.

Mittava järjestelmä säännöllisellä seurannalla, yritysten vankka rekrytointiprosessi ja yleisölle suunnattujen tiedotusohjelmien käynnistäminen ovat sellaisia ​​asioita, joita kipeästi tarvitsemme.

Edellä mainitut seikat ovat niitä tekijöitä, joiden kautta voit tarkistaa yrityksen laillisuuden, mutta aina on parempi luottaa vaistoihisi, jos sinusta tuntuu, että yrityksessä on jotain vialla.

UKK

Mistä tietää, onko yritys laillinen vai ei?

Tarkista yrityksen tavaramerkki, tarkista yrityksen liiketoiminta MCA:ssa, etsi kielioppivirheitä ja tutustu yrityksen tietosuojakäytäntöön.

Miten yritykset tunnistavat ja hallitsevat petoksia?

Monet yritykset kehittävät strategian petoksia vastaan, suojelevat yrityksiään kyberhyökkäyksiltä ja tuntevat asiakkaat sisään ja ulos.

Table of Contents