Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka siirtyä Blogger.comista WordPress.orgiin: Se on vain kytkin!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka siirtyä Blogger.comista WordPress.orgiin: Se on vain kytkin!

Useimmat blogit alkoivat nykyään Blogger.comista tai WordPressistä. Blogger oli nopea ja helppo ratkaisu kirjoittajille, jotka haluavat luoda toimivan verkkosivuston yksinkertaisella sisällönhallinnalla. Monet Blogger.com-sivustot ovat kuitenkin vaihtaneet WordPressiin viime vuosina. Tuhansien responsiivisten teemojen, erilaisten laajennusten ja WooCommercen kaltaisten verkkokaupparatkaisujen ansiosta bloggaajat voivat skaalata verkkosivustoaan entistä monipuolisemmin.

Lisäksi Blogger.com ansaitsee rahaa sivustosi ylläpidosta, ylläpidosta ja omistamisesta. Jos haluat ansaita rahaa itse omilla mainoksillasi, tuotteillasi tai sponsoroinnillasi, tarvitset tätä monipuolisuutta oman verkkosivustosi rakentamiseen.

WordPressiin siirtyminen Blogger.comista on vaiheittainen prosessi, joka periaatteessa kopioi viestisi WordPress-alustalle. Yksi huomioitava asia on, että tämä prosessi sisältää isännöinnin ja oman verkkotunnuksen hankkimisen, jotta sinulla on ammattimainen verkkosivusto. Selitämme alla kustannukset ja vaihtoehdot osana siirtymisprosessia.

Aloitus: yhden napsautuksen siirtotyökalu ja muutama varoitus

Useimmat ihmiset ajattelevat, että voit käyttää yhden napsautuksen siirtotyökalua vaihtaaksesi, mutta se itse asiassa aiheuttaa muutamia ongelmia. On kuitenkin muutamia asioita, joita monet eivät ymmärrä ennen tämän prosessin suorittamista. Tarvitaan lisätyötä ongelmien korjaamiseksi ja nykyisten lukijoiden ilmoittamiseksi uuden verkkosivustosi olinpaikasta.

Jos saat tällä hetkellä paljon liikennettä sivustollesi Blogger.comissa, sinun on ilmoitettava lukijoille, että olet siirtänyt sivuston, ja annettava uusi WordPress-URL-osoite. Saatat menettää kävijöitä, jos sinulla ei ole sosiaalisia profiileja Facebookissa tai viestiä nykyisellä sivustollasi, joka kertoo ihmisille, mistä uusi verkkosivusto löytyy.

Yhden napsautuksen siirtotyökalu ei itse asiassa poista Blogger.com-sivustoasi. Se ei myöskään päivitä linkkejä, jotka linkittävät vanhalle sivustollesi. Uuden sivustosi linkit on korjattava niin, että se linkittää uuden sivustosi URL-osoitteeseen. Tämä varmistaa, että vierailijat pysyvät uudella verkkosivustollasi eivätkä joudu hämmentymään napsauttamalla viestejä, jotka linkittävät takaisin vanhaan Blogger.com-URL-osoitteeseesi.

Koska olet vaihtamassa uuteen verkkosivustoon, sinun on tehtävä ylimääräistä hakukoneoptimointityötä luodaksesi linkin vanhan ja uuden sivuston välille. Haluat käyttää useita uudelleenohjauksia, päivittää vanhan sivuston linkkejä linkittääksesi uuteen sivustoon tai yksinkertaisesti luoda sisältöä vanhalle sivustollesi, joka ohjaa ihmiset uudelle sivustolle.

Uudella sivustolla haluat käyttää samaa SEO-strategiaa kuin ennen ja myös luoda sisältöä, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi uudelle sivustolle. Näin Googlen indeksointirobotit yhdistävät sivustot ja tehostavat uuden sivustosi hakukoneoptimointia. Huomaa kuitenkin, että aloitat hakukoneoptimoinnin alusta uudella sivustolla siirron jälkeen.

Yksi tapa rakentaa online-näkyvyyttäsi uudella verkkosivustolla on brändin uudelleen strategia. Voit valita uuden logon, tunnuslauseen ja sisällön tukeaksesi uutta tuotemerkkiä. Julkaisemalla sisältöä sosiaalisen median sivustoille, kuten Facebook, Pinterest, Twitter ja Instagram, voit markkinoida uutta verkkosivustoasi saadaksesi uusia seuraajia.

Mutta älä jää vain sosiaalisen median markkinointiin!

Monet bloggaajat sisällyttävät myös uutiskirjeen tilausviestin, jotta seuraajat voivat rekisteröityä saadakseen ilmoituksen siirrosta ja saada sisältöä toimitettua suoraan WordPress-sivustoltasi. Sähköpostiin rekisteröityminen antaa sinulle myös mahdollisuuden lähettää sähköpostia seuraajillesi, kun uusia julkaisuja ja tuotteita julkaistaan ​​uudella verkkosivustollasi.

Vaiheittainen opas siirtymiseen Blogger.comista WordPress.orgiin

Jos haluat siirtyä ilman käyttäjien ja hakukoneoptimoinnin menetystä, on olemassa toinen prosessi, jonka avulla voit pitää linkit, seuraajat ja hakukoneen näkyvyyden.

Mitä tarvitset

1. Verkkotunnus
2. Web hosting
3. WordPress-asennus

Vaihe 1: Etsi hyvä verkkohotellin palveluntarjoaja

Sinun on ostettava verkkotunnus ja hosting hosting-palveluntarjoajalta jatkaaksesi tätä siirtovaihtoehtoa.

Vaikka WordPressistä on olemassa ilmainen versio, se ei ole paras tapa säilyttää kaikkea sisältöäsi, eikä se tarjoa sinulle eniten skaalautuvuutta.

BlueHost
HostGator
DreamHost
A2 hosting
Liquid Web

Nämä ovat joitain hyvämaineisia web-isännöintipalveluntarjoajia, joilla on WordPress-isännöinti tai cPanel yhden napsautuksen WordPress-asennuksella sekä kohtuulliset hinnat kuukausittaisesta ja vuosittaisesta isännöinnistä.

Hosting mahdollistaa ainutlaatuisen tietokannan ja sisällön luomisen omin ehdoin, minkä vuoksi siirrymme Blogger.comista WordPress.org:iin!

🔥 Empfohlen:  Maksuton liiketoimintamalli | Kuinka ilmaismaksu tekee rahaa?

Todella nopeasti: mistä tietää, mikä on hyvä webhotelli?

Web-isännöintipalvelujen tarjoajien tulisi tarjota erilaisia ​​paketteja, jotka tarjoavat kaistanleveyttä, tallennustilaa ja ohjauspaneelisovelluksia. Esimerkiksi Bluehostin avulla voit ostaa jaetun hosting-palvelun jopa 2,95 dollarilla kuukaudessa.

Pikaopas isännöintivaihtoehtoihin

Jaetun isännöinnin liikennekapasiteetti on pienempi ja skaalautuvuus pienempi. Jaat palvelimen muiden verkkosivustojen kanssa ja saatat kärsiä seisokkeista.

Omistettu hosting mahdollistaa suuremman liikenteen, mutta maksaa enemmän. Ostat käytännössä oman koneen verkkosivustosi tallentamista ja ylläpitämistä varten.

VPS- tai Cloud-hosting tarjoaa sinulle suuremman, skaalautuvan koneen, joka voi jakaa muiden kanssa, mutta joka tarjoaa jatkuvasti 100 % käytettävyyden pilviresurssien käytön ansiosta. Tässä mallissa maksat vain tarvitsemastasi tallennustilasta. Se voi kuitenkin tulla kalliiksi, jos liikenne lisääntyy äkillisesti.

Vaihe 2: WordPress-asennus yhdellä napsautuksella

WordPressin asentaminen on helppoa minkä tahansa edellä mainitun web-hosting-palveluntarjoajan kanssa, koska ne tarjoavat WordPress-asennuksen yhdellä napsautuksella. Tämä prosessi kestää sekunteja.

Kun olet ostanut verkkotunnuksen ja isännöinnin isännöintipalveluntarjoajalta, voit napsauttaa valikkoa löytääksesi WordPressin asennusoppaan tai siirtyä cPaneliin. cPanelissa voit siirtyä sovellusselaimeen ja valita asennettavan WordPressin.

Valitset vain polun, jolle haluat asentaa ja jonka pitäisi olla vain verkkosivuston pääjuuri, ellet halunnut asentaa WordPress-blogia aliverkkotunnukseen, kuten blog.yourwebsite.com tai yourwebsite.com/blog. Tästä on hyötyä vain, jos aiot rakentaa muun verkkosivustosi HTML-kielellä tai muulla alustalla, kuten Magento.

Sinun on myös asetettava WordPress-järjestelmänvalvojan käyttäjätunnus ja salasana. Haluat valita vahvan salasanan. Kun olet antanut kaikki tiedot, viimeistele asennus napsauttamalla “Lähetä”.

Sovellusselain asentaa WordPress-tiedostot verkkosivustollesi alle 60 sekunnissa. Kun olet valmis, pääset uudelle WordPress-sivustollesi heti kirjautumalla sisään. Se vie sinut kojelautallesi. Voit nähdä, miten sivut, viestit, mediakirjastot, laajennukset, widgetit, asetukset ja teemat toimivat, napsauttamalla vasemman sivupalkin valikkoa.

Voit määrittää uuden teeman ja laajennukset, kun olet tuonut Blogger.com-sivustosi.

Vaihe 3: Tuo Blogger.com-sivustosi WordPressiin

Kaikki Blogger.comin sisältösi on vielä siirrettävä uudelle verkkosivustolle. Jokainen vaihe voidaan suorittaa WordPress-hallintapaneelissasi kirjautumisen jälkeen. Sinun ei tarvitse kirjautua Blogger.com-sivustoon ollenkaan suorittaaksesi tämän vaiheen.

Kun olet kirjautunut WordPress-sivustollesi, napsauta “Työkalut” -välilehteä vasemmassa sivupalkissa. Tämä tuo mukanaan muutamia erilaisia ​​kohteita seuraavasti:

Käytettävissä olevat työkalut
Tuonti
Viedä

Napsauta “Tuo” aloittaaksesi siirron. Uusi sivu latautuu erilaisilla tuontivaihtoehdoilla. Sinun pitäisi nähdä Blogger-linkki yläreunassa, mutta luettelo näyttää tältä:

Napsauta “Blogger” asentaaksesi ja aktivoidaksesi uuden laajennuksen. Tätä laajennusta kutsutaan Blogger Importeriksi, ja se auttaa siirtämään kaiken sisältösi uudelle verkkosivustolle. Kun olet napsauttanut Bloggeria, napsauta asennusta ja napsauta sitten “Aktivoi ja suorita” lopettaaksesi. Sen pitäisi näkyä sekunnin kuluttua.

Blogger Importer on näppärä laajennus, joka tuo luokat, viestit, kommentit ja kuvat. Sinun tulee kuitenkin ottaa huomioon asiat, joita ei tuoda:

  • Sivut
  • Widgetit/widget-tiedot
  • Mallit/teema
  • Kommentti ja kirjoittaja Avatarit

Napsauta “Valtuuta” -painiketta Blogger Importarin kanssa aloittaaksesi siirtoprosessin. Sinun on annettava joitain tietoja Blogger-sivustostasi, jotta WordPress voi valtuuttaa siirron. Tämä vie sinut sivulle, joka muodostaa yhteyden Google-tiliin, jossa Blogger-tiliäsi isännöidään. Sinun tulee käyttää Blogger.com-sivustossasi käyttämääsi Google-kirjautumistunnusta tämän prosessin viimeistelemiseksi.

Kun olet kirjautunut oikealle Google-tilille, napsauta “Salli pääsy” antaaksesi WordPressille siirtää sivuston. Se kysyy “Hallinnoi Blogger-tiliäsi”.

Kun olet napsauttanut Salli käyttö, uusi sivu latautuu, jossa on luettelo kaikista Blogger-sivustoista, jotka olet liittänyt Google-kirjautumistunnukseesi. Napsauta Blogger.com-sivustoa, jonka haluat siirtää WordPress.orgiin. Widgetin pitäisi avautua kuvien, viestien, kommenttien ja linkkien kanssa. Oikealla on “Tuo”-painike.

Periaatteessa haluat varmistaa, että kaikki viestisi, kommenttisi, kuvasi ja linkkisi siirretään tälle sivulle. Jos näet “0” jossakin ruudussa, palaa takaisin ja tarkista, että napsautit oikeaa tiliä ennen kuin siirryt sivustolle tai et ehkä tuo oikeaa sisältöä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Googlen yleishaun sijoitus toimii – Darwinismi haussa

Napsauta “Tuo” lopettaaksesi siirron.

Nyt Blogger Importer tuo sisällön uudelle WordPress-sivustolle. Se pyytää myös luomaan uuden käyttäjän, joka julkaisee sisällön. Tämän pitäisi olla henkilökunnan nimi tai jotain erityistä, joka on helppo muistaa myöhemmin.

Nyt kun olet siirtänyt olennaisen sisällön sivustostasi, haluat myös varmistaa, ettei siirtosi ole vaikuttanut hakukoneoptimointiin ja pitää käyttäjäsi samalla sivulla.

Vaihe 4: Aseta pysyvät linkit oikein

Tätä vaihetta varten siirry takaisin vanhaan Blogger.com-sivustoosi ja napsauta mitä tahansa viestiä tai sivua nähdäksesi sen pysyvän linkin rakenteen.

Pysyvä linkki on URL-osoite selaimessa, joka määrittää verkkosivustosi rakenteen. Joidenkin verkkosivustojen URL-osoitteissa on numeroita ja päivämääriä, kun taas toiset käyttävät luokkia tai vain julkaisevat otsikoita. Haluat huomioida, kuinka pysyvät linkit on määritetty, jotta voit rakentaa saman rakenteen uudelle verkkosivustollesi WordPressissä.

Paras tapa tehdä tämä on varmistaa, että sivustosi URL-rakenne näyttää samalta kuin Blogger.com-sivustosi. Tämä voi auttaa hakukoneita yhdistämään nämä kaksi ja siirtämään SEO-sijoituksia vanhalta sivustoltasi.

Voit määrittää uuden sivustosi pysyvät linkit siirtymällä WordPress-hallintapaneelin vasempaan sivupalkkiin ja napsauttamalla “Asetukset”. Asetukset-kohdassa sinun pitäisi nähdä seuraavanlainen näyttö:

Napsauta “Pysyvät linkit” jatkaaksesi.

Tällä sivulla voit määrittää manuaalisesti, miltä haluat sivustosi rakenteen näyttävän. Useimmissa Blogger.com-sivustoissa on kuukausi- ja nimimuodot URL-osoitteille. Jos haluat siirtää hakukoneoptimoinnin, sinun on valittava sama rakenne uudelle WordPress-sivustollesi.

Löydät Kuukausi ja nimi -asetuksen Pysyvät linkit -valikon Yleiset asetukset -kohdasta.

Kun olet määrittänyt pysyvän linkin rakenteen, WordPress säätää sisältöäsi. Tämän pitäisi auttaa hakukoneoptimointirobotteja löytämään sisältösi ja sovittamaan se vanhaan sivustoosi, mikä antaa sinulle parhaat mahdollisuudet pitää hakukoneoptimointisi ehjänä vaikuttamatta sijoitukseen.

Hakukoneoptimoinnin ylläpitämiseen ja seuraajien ohjaamiseen uudelle verkkosivustollesi on kuitenkin vielä yksi pala.

Vaihe 5: Määritä uudelleenohjaukset SEO:n ja vierailijoiden ylläpitämiseksi

Huolimatta siitä, että käytät Blogger Importeria ja pysyviä linkkejä sisällön ja hakukoneoptimoinnin ylläpitämiseen, käyttäjät eivät tiedä siirrosta itsestään, ellet ilmoita heille jollain tavalla. Voit kuitenkin tehdä jotain verkkosivuston löytämisen helpottamiseksi.

Tähän asti käyttäjäsi kävivät edelleen Blogger.com-sivustolla eivätkä voineet nähdä uutta sisältöäsi. Sama koskee hakukoneiden indeksointirobotteja. Googlen indeksointirobotit olettavat yksinkertaisesti, että olet lopettanut vanhan sivuston käytön ja heikentävät verkkotunnuksen arvoa ajan myötä.

Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että WordPress-sivusto on täysin uusi, eikä se ole rakentanut samaa SEO-mainetta kuin vanha sivusto.

Jos uskot SEO:n käyttämiseen verkkosivustosi mainostamiseen ja sijoittumiseen hakukoneissa, tiedät kuinka haitallista liikenteen säilyttäminen voi olla.

Voit käyttää uudelleenohjauksia ylläpitääksesi hakukoneoptimointiasi ja pitääksesi käyttäjät.

Uudelleenohjausten määrittäminen on yksinkertainen prosessi, joka jokaisen sivuston omistajan on tehtävä, kun he siirtyvät uuteen verkkotunnukseen ja haluavat säilyttää hakukoneoptimoinnin. Tässä prosessissa käytetään kahdenlaisia ​​uudelleenohjauksia:

Ensimmäinen uudelleenohjaustyyppi lähettää ihmiset uudelle sivustolle vanhasta Blogger.com-osoitteestasi.

Toinen uudelleenohjaus lähettää vierailijat oikealle sivulle, jos he napsauttavat vanhaa Blogger.com-sivua. Jos he napsauttavat esimerkiksi “Ota yhteyttä” -sivua, haluat heidän laskeutuvan uudelle yhteystietosivullesi saadakseen oikeat tiedot.

Aloita uudelleenohjaukset kirjautumalla sisään vanhan Blogger.com-sivustosi hallintapaneeliin.

Kun olet kirjautunut vanhalle sivustollesi, napsauta “Malli” kojelaudan vasemmalla puolella. Se lataa valikon. Siirry alas sivun alaosaan ja napsauta “Palauta perinteisiin malleihin” -linkkiä.

Tämä muuttaa vanhan verkkosivustosi ulkoasua ja poistaa pääsyn uuteen Blogger.com-versioon sisältyvään mallin suunnittelijaan. Et kuitenkaan tarvitse näitä työkaluja, koska sinulla on jo uusi sivusto. Palaamalla pääset käyttämään uudelleenohjauksia, joiden avulla voit tehostaa uuden sivustosi hakukoneoptimointia.

Jos uudelleenohjaukset tehdään oikein, vierailijat ohjataan suoraan uudelle sivustollesi, vaikka he yrittäisivät siirtyä vanhalle sivustolle. Pohjimmiltaan vierailijat eivät näe vanhaa sivustoasi ollenkaan.

🔥 Empfohlen:  Arvonta: 1000 käyntikorttia Next Day Flyersista

Vieritä alas Muokkaa mallin HTML-koodia -alueelle. Sinun on muokattava tätä koodia, jotta voit määrittää uudelleenohjaukset oikein.

Napsauta Muokkaa mallin HTML-aluetta ja paina sitten CTRL+A valitaksesi kaikki tämän alueen koodit. Kun olet korostanut koko tämän tekstin, voit korvata sen seuraavalla koodilla:

<$BlogPageTitle gt;

<$BlogTitle gt;

<$BlogItemTitle gt;

<$BlogItemBody gt;

Muista korvata www.uusisivustosinimi.com uuden WordPress-sivustosi URL-osoitteella tai tämä prosessi ei toimi.

Voit korvata kaikki nämä esiintymät painamalla CTRL+F ja käyttämällä korvaustoimintoa.

Kun olet liittänyt uuden koodin ja päivittänyt sivuston nimen, napsauta “Tallenna malli” tallentaaksesi muutokset.

Nyt hakukoneet ja käyttäjät ohjataan suoraan uudelle WordPress-sivustolle, vaikka he yrittäisivät navigoida vanhalle kotisivulle.

Jos kuitenkin haluat estää heitä pääsemästä vanhan sivustosi muille sivuille, kuten Tietoja ja Sisältö, sinun on myös määritettävä uusi kooditiedosto Muistiolla.

Uudelleenohjaustiedoston luominen Muistiossa

Voit käyttää mitä tahansa HTML-editoria, mutta Notepad on helpoin sovellus tämän tiedostotyypin tallentamiseen.

Kun olet avannut Muistio-sovelluksen, kopioi ja liitä seuraava koodi tyhjään muistioon ja tallenna se sitten .PHP-laajennuksella.

function blogger_query_vars_filter( $vars ) { $vars[] = “bloggaaja”; palauttaa $vars; } add_filter(‘query_vars’, ‘blogger_query_vars_filter’); function blogger_template_redirect() { globaali $wp_query; $blogger = $wp_query->query_vars[‘blogger’]; if ( isset ( $blogger ) ) { wp_redirect( get_wordpress_url ( $blogger ) , 301 ); poistua; } } add_action( ‘mallin_uudelleenohjaus’, ‘blogger_template_redirect’ ); function get_wordpress_url($blogger) { if ( preg_match(‘@^(?:https?://)?([^/]+)(.*)@i’, $blogger, $url_parts) ) { $query = new WP_Query ( array ( “meta_key” => “blogger_permalink”, “meta_value” => $url_parts[2] ) ); if ($kysely->have_posts()) { $kysely->viesti(); $url = get_permalink(); } wp_reset_postdata(); } palauttaa $url ? $url : home_url(); }

Voit antaa tälle tiedostolle minkä tahansa nimen, mutta on parasta luoda unohtumaton tiedostonimi. Tässä esimerkissä käytämme tiedostoa redirect_site.php tämän tekstitiedoston tallentamiseen.

Kun tämä tiedosto on luotu, käytä FTP-asiakasta, kuten Filezillaa, tai siirry cPanelin tiedostonhallintaan päästäksesi Public_HTML-juuritasi. Tänne tallennetaan teematiedostosi uutta WordPress-sivustoasi varten.

Kun olet kirjautunut FTP:hen tai tiedostonhallintaan cPanelissa, etsi teemahakemistopolku ja lataa tiedosto Notepadista tallentamaasi hakemistoon.

Kirjaudu uudelleen WordPress-sivustollesi ja napsauta Sivut.

Luo uusi sivu ja nimeä se “bloggeriksi” ilman lainauksia tai isoja kirjaimia. Tämä on tärkeää, koska sen avulla vanha sivustosi voi ohjata kaikki sivut juuri teemahakemistoon ladatun tiedoston kautta.

Kun olet avannut uuden sivun ja kirjoittanut nimen, katso oikealta puolelta ja etsi “Sivun attribuutit”. Tämä avaa avattavan Mallit-valikon, kun sitä napsautetaan. Napsauta valikkoa löytääksesi Muistiosta tallentamasi bloggerin PHP-tiedoston nimen.

Valitse malli luettelosta ja napsauta “Julkaise” sivun ominaisuudet -alueen yläpuolella.

Nyt hakukoneet ja käyttäjät päätyvät oikeille sivuille yrittäessään navigoida vanhalle sivustollesi. Tämä pitää seuraajasi ja hakukoneoptimointisi ennallaan!

Nyt voit nauttia sivustostasi WordPressissä!

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.