Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka sisältömarkkinointi voi vahvistaa Lead Generation

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka sisältömarkkinointi voi vahvistaa Lead Generation

Sisältömarkkinointi on tärkeä osa liidien luomista ja digitaalisen markkinoinnin strategioita.

Kyse ei kuitenkaan ole vain sisällön kokoamisesta sivun täyttämiseksi tai sanamäärän saavuttamiseksi.

Kuluttajat ja asiakkaat pommittavat tietoa – sekä hyödyllistä että ei – joka kerta, kun he kirjautuvat Internetiin.

Jotta sisältömarkkinointistrategiasi erottuisi joukosta ja luo uusia viittauksia, asiakkaillesi tarjoamasi sisällön tulee olla ytimekkäää, hyödyllistä ja suoraan heidän tarpeisiinsa liittyvää.

Lyhyesti sanottuna sisällön luomisessa on kyse luottamuksen kasvattamisesta ja arvon rakentamisesta.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä on sisältömarkkinoinnin liidien luominen?

Sisältömarkkinoinnin liidien luominen on markkinointistrategia, joka keskittyy relevantin, arvokkaan ja huomiota herättävän sisällön tuottamiseen tavoitteena luoda uusia viittauksia tietyn kohdeyleisön sisältä.

Kuitenkin täpötäydessä digitaalisessa tilassa luotu sisältö erottuu joukosta sen on oltava hyvin kirjoitettua, hyvin organisoitua ja selkeästi lisättävää lukijalle tai kuluttajalle. Itse asiassa huonosti muotoillulla sisällöllä voi olla päinvastainen vaikutus, sillä se ajaa potentiaaliset asiakkaat pois sisällöstäsi kilpailijan sisältöön.

Tästä syystä on niin tärkeää ymmärtää, miten sisältömarkkinointi toimii, miten se ohjaa liidien luomista ja kuinka hyödyntää sitä saadakseen yhteyden yleisöösi.

Lyijyn luomisen tyypit

Liidien luomista on monenlaisia, ja se, mikä toimii parhaiten yrityksellesi, riippuu siitä, minkälaista sisältöä potentiaaliset asiakkaasi etsivät, mitä yrityksesi tekee ja kuinka saat helpoimmin yhteyden kohdeyleisösi.

Oikein tehtynä sisältömarkkinoinnin käyttö voi kuitenkin olla erittäin tehokas ja tehokas tapa luoda uusia viittauksia.

Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, miten se tehdään.

1. Julkaise e-kirja

Brändien ei tarvitse veloittaa e-kirjoista. Pelkästään e-kirjan sisältämä sisältö on tarpeeksi arvokasta ja voi auttaa luomaan uusia viittauksia.

E-kirja on erinomainen tapa esitellä osaamistasi ja opettaa sen avulla potentiaalisia liidejä toimialastasi, yrityksestäsi tai palveluistasi. Tämä ohjaa viittauksia myyntisuppiloosi ja lisää verkkomarkkinointitoimiesi näkyvyyttä.

🔥 Empfohlen:  Netflix saattaa tuoda pelipalvelunsa televisioihin, joissa iPhonet toimivat ohjaimina

2. Tarjoa oppaita ja valkoisia papereita

Valkoiset kirjat eivät ole aivan uusi käsite. Itse asiassa ne ovat melko vanhaa koulua. Heillä on kuitenkin syynsä edelleen olemassa – he pyrkivät luomaan liidejä.

Hyvässä valkoisessa kirjassa käytetään neljää elementtiä lukijan sitouttamiseen ja kattavan yleiskuvan antamiseen käsillä olevasta aiheesta.

Ensinnäkin hyvä otsikko vetää lukijat puoleensa ja antaa selkeän käsityksen lehden aiheesta.

Seuraavaksi, kuten sanonta kuuluu, “sisältö on kuningas”. Valkoinen kirja ei ole kirjoittamisen arvoinen, ellei siinä ole hyödyllistä ja täsmällistä sisältöä kohdeasiakkaasi ostokokemuksesta. Tarkoituksena ei ole saada heidät ostamaan sinulta juuri sillä hetkellä. Kyse on luottamuksen rakentamisesta ja suhteen rakentamisesta.

Kun valkoinen kirja on kirjoitettu, on aika mainostaa sitä. Linkki siihen sosiaalisessa mediassa. Lähetä se sähköpostitse potentiaalisille asiakkaille. Varmista, että sisäinen tiimisi on lukenut sen ja ymmärtää sen sisällön.

Lopuksi, ole tietoinen seurantastrategiastasi.

Aggressiivisen toimintakehotuksen sijaan harkitse sähköpostilla jatkotarjouksen lähettämistä uuden valkoisen kirjan lähettämisestä, asiakkaan kutsumista webinaariin tai tulevasta tapahtumasta ilmoittamista.

3. Kirjoita tapaustutkimus

Tapaustutkimus on loistava tapa käyttää konkreettisia ja henkilökohtaisia ​​esimerkkejä ilmaisemaan brändisi arvoa. Sen sijaan, että luetellaan faktoja, tapaustutkimukset ovat tehokkaita työkaluja, jotka voivat saada aiheen näyttämään samankaltaiselta ja auttaa inhimillistämään asian, tuotteen tai yrityksen.

Muista vain tehdä tapaustutkimuksestasi mielenkiintoinen syventämällä ainutlaatuisia näkökohtia, lisäämällä arvoa tai tarjoamalla mielenkiintoista tietoa. Kuiva, tylsä ​​tapaustutkimus ei auta luomaan liidejä.

4. Tuota webinaari

Webinaarin luontainen rakenne sopii ihmissuhteille. Tämän hyödyntäminen voi olla erittäin tehokas uusien liidien luomisessa.

Tämä on oikein tehtynä erinomainen tapa kerätä yhteystietoja webinaarin osallistujilta orgaanisella tavalla. Kun olet käyttänyt webinaaria todistaakseen mahdollisille liideille, että sinulla on jotain arvokasta tarjottavana, he ovat enemmän kuin todennäköisesti valmiita tarjoamaan näitä tietoja mielellään.

🔥 Empfohlen:  Mitä jokaisen B2B-markkinoijan tulee tietää PR:sta

4. Isännöi henkilökohtainen tapahtuma

Sisältömarkkinoinnin verkkonäkökulmaan on helppo tarttua, mutta se on vain yksi osa onnistunutta markkinointistrategiaa. Henkilökohtaisten tapahtumien järjestäminen voi olla erinomainen tapa luoda liidejä, luoda yhteyksiä ja tarjota verkostoitumismahdollisuuksia potentiaalisille asiakkaille.

Lisäksi se on ainutlaatuinen tapa luoda liidejä, jotka auttavat sinua erottumaan “vain digitaalisesta” joukosta.

Mitä sisältötyyppiä käytetään useimmiten liidien luomiseen?

Hyvin tehty sisältö on hyvin tehtyä sisältöä. Tämä tarkoittaa, että sisältömarkkinoinnissa voidaan käyttää menestyksekkäästi monenlaista sisältöä.

Markkinoijien on kuitenkin pystyttävä kiinnittämään kuluttajan huomio, jotta se erottuisi aidosti jatkuvasti kasvavasta sisältömerestä. Tässä kuvat tulevat käyttöön. Jopa paras tekstinkirjoitus jää huomiotta, jos se jätetään sivulle tiheäksi sanakokoelmaksi.

Jotta sisältösi erottuisi joukosta, sen muodosta tai tyypistä riippumatta on tärkeää lisätä valokuvia, kuvakaappauksia tai muuta interaktiivista sisältöä, kuten infografiikkaa ja/tai kaavioita ja kaavioita.

Tämä ei ainoastaan ​​lisää väriä ja jännitystä sisältöön, vaan se auttaa myös hajottamaan paksuja tekstilohkoja, jolloin sisältö on kuluttajan helposti sulavaa.

Kuinka sisältömarkkinointi voi lisätä viittausten määrää

Kuten aiemmin mainittiin, sisältömarkkinoinnilla on tärkeä rooli markkinointistrategiassa tuomalla lisäarvoa asiakkaillesi.

Asiakkaat etsivät aina arvokasta sisältöä – teoksia, jotka vastaavat heidän kysymyksiinsä, tapahtumia, jotka perehtyvät heitä kiinnostavaan aiheeseen, tai asiakirjoja, jotka opastavat heitä asiaankuuluvan prosessin tai aiheen läpi.

Tarjoamalla nämä tiedot helposti saatavilla olevalla, ymmärrettävällä ja opettavaisella tavalla brändit voivat alkaa rakentaa luottamusta asiakkaidensa keskuudessa ja pyrkiä luomaan uusia viittauksia.

Paketoida

Erottuakseen Internetin ylikylläisestä maisemasta brändien on jatkuvasti tuotettava ainutlaatuista, korkealaatuista, osuvaa ja arvokasta sisältöä, joka on suunniteltu houkuttelemaan asiakkaitaan, luomaan kestäviä suhteita ja luomaan uusia viittauksia.

WriterAccessissa meillä on ammattikirjoittajia ja SEO-asiantuntijoita, jotka ovat alansa huipulla valmiina ja odottamaan juuri tämäntyyppisen sisällön luomista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saan ilmaisen AT&T Wi-Fi-hotspotin?

He työskentelevät ahkerasti muokatakseen sisältöä vastaamaan brändisi ainutlaatuista ääntä ja hyödyntämään sitä tehokkaasti tuottamaan viittauksia vaikuttavilla ja kestävillä tavoilla.

Alustassa yhdistyvät tekoälykäyttöisten työkalujen tehokkuus ihmisten kirjoittajien luovuuteen, mikä auttaa sinua virtaviivaistamaan sisällöntuotantoasi.

Vierailla WriterAccess hyödyntää rajoitetun ajan ilmaista kokeilua ja antaa meille mahdollisuuden alkaa luoda huippuluokan sisältöä brändillesi.