Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Stephanie Rutherford tekee +8 000 dollaria kuukaudessa leipomassa herkullisia jälkiruokia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Stephanie Rutherford tekee +8 000 dollaria kuukaudessa leipomassa herkullisia jälkiruokia

Kun Stephanie Rutherford lomautettiin pandemian aikana, hän päätti muuttaa sitruunoista limonadia. Hän heittäytyi päätä edellä leipomoblogiinsa, ja Stephanie’s Sweet Treats syntyi. Onko hänellä aikaisempaa kokemusta leipomisesta? Ei. Pysättikö se hänet? Ei. Ja murskaako hän sitä tällä hetkellä? Joo.

Hyvä uutinen on, että kaikki – hänen lukijoistaan ​​Googleen ja sosiaaliseen mediaan – rakastavat hänen suussa sulavia reseptejä. Vielä parempi uutinen on, että hän aikoo tuoda yli 100 000 dollaria tänä vuonna verrattuna 40 000 dollariin viime vuonna. Jatka lukemista saadaksesi paljon inspiraatiota jälkiruokiin ja saadaksesi selville, kuinka hän tekee sen.

Tässä haastattelussa opit:

 • Mikä inspiroi häntä aloittamaan bloginsa
 • Kuinka paljon hän tienaa
 • Mistä hänen tulonsa tulevat
 • Hänen suosikki markkinointistrategiansa
 • Miten hän näkee hakukoneoptimoinnin ja linkkien rakentamisen
 • Hänen avainsanatutkimuksensa ja sisällöntuotantoprosessinsa
 • Kuinka hän saavutti nykyisen tulotasonsa
 • Hänen suosikki resurssejaan ja työkalujaan
 • Suurin haaste, jonka hän kohtaa
 • Hänen suurin saavutuksensa
 • Hänen suurin virheensä tähän mennessä
 • Neuvot, joita hän antaisi muille yrittäjille

Tapaa Stephanie Rutherford

Olen Stephanie’s Sweet Treatsin omistaja. Teen dekadenttisia jälkiruokareseptejä amatöörileipureille. Olen itseoppinut leipuri, eikä minulla ole korkeakoulututkintoa.

Ennen blogini aloittamista olin aamiaistarjoajana yrityshotellissa, sitten minut lomautettiin pandemian aikana ja aloin kasvattaa liiketoimintaani. Se oli siunaus vaikeana aikana.

Miksi hän loi ruokabloginsa

Kun sain poikani vuonna 2018, minulla oli lamauttava synnytyksen jälkeinen masennus ja ahdistus.

Tarvitsin jotain tunteakseni itseni taas, joten aloin leipoa. Minulla ei ollut aavistustakaan kuinka leipoisin ennen tätä.

Tein todella töitä leivontataitojeni parissa tammikuuhun 2020 asti. Ja ajattelin, että blogin pitäminen voisi olla hauskaa.

Lomautukseni jälkeen opin ruokavalokuvauksesta, avainsanatutkimuksesta, sosiaalisesta mediasta ja hakukoneoptimoinnista.

Kuinka paljon rahaa Stephanie Rutherford tienaa

Olen tienaamassa yli 100 000 dollaria tänä vuonna. Tämä on vasta toinen vuosi, jolloin saan tuloja. Aloitin blogini tammikuussa 2020, juuri ennen pandemiaa. En saanut tuloja vuonna 2020, ja vuonna 2021 tienasin 40 000 dollaria.

Tulojen jakautuminen näyttää tältä:

Tuotemerkkisponsorointi

Nämä ovat brändikumppanuuksia, joissa teen kelan ja blogikirjoituksen heidän tuotteestaan. En todellakaan tee freelance-työtä. Alussa otin yhteyttä brändeihin. Sain heidän sähköpostinsa ja sitten ilmoitin heille. Nyt saan paljon merkkejä, jotka tavoittavat minut. Olen nyt palkannut ystäväni vastaamaan asiakassuhteistani. Hän vastaa brändeille, jotka ottavat yhteyttä ja tekevät pitchauksen.

Verkkosivuston mainokset

Tämä on passiivista tuloa, jonka saan sivustoni mainoksista. Elokuun kuvakaappausta varten olin Mediavinessa. Teknisesti kesti 1 vuosi ja 8 kuukautta blogini aloittamisesta päästä Mediavineen.

Kesäkuussa 2021 panostin kuitenkin kovasti liikenteen kasvattamiseen, ja minulla oli 5 000 sivuistuntoa kuukaudessa, ja elokuussa 2021 sain jopa 50 000 sivuistuntoa, mikä on Mediavineen hakemisen vähimmäismäärä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tarkastella yksityisiä Instagram-tilejä heti vuonna 2023 (7 hakkeria)

Syyskuun alussa vaihdoin AdThriveen, joka on laadukkaampi mainosverkosto. Olin Mediavinessa 11 kuukautta ennen vaihtoa. Vaihtaminen oli uskomattoman helppoa. Mainosyritykset tekivät kaikkeni vaihtaakseni Mediavinesta AdThriveen.

Rakastan AdThriveä toistaiseksi. Olen tienannut 30 % enemmän.

Instagram

Tuloni tulevat Instagramin Reels Play -bonusohjelmasta. Ohjelman avulla sinut kutsutaan joka kuukausi. Se on ammattimaisessa kojelautassasi. Sitten, kun teet rullia kyseisen kuukauden aikana, valitse “Kelan luominen” -tila ottaaksesi kelabonuksen käyttöön. Sitten saat pienen summan rahaa riippuen siitä, kuinka monta näyttökertaa sinulla on.

Palvelumaksutulot

Ennen tarjosin ruokablogivalmennusta, mutta en enää.

Amazonin tytäryhtiöt

Tämä ei ole kovin paljon rahaa. Ansaitsen kuitenkin rahaa ihmisiltä, ​​jotka napsauttavat Amazon-linkkejä blogikirjoituksissani.

Muut yrityskuluni tulevat itselleni palkasta.

Hänen paras markkinointistrategiansa

Päämarkkinointistrategiani on hyvä video- ja ruokakuvaus. Ruokaa varten ihmiset syövät silmillään, joten ruoan tulee näyttää hyvältä. Minun tapauksessani teen jälkiruokia, jotka voivat myydä itsensä, mutta sinun on osattava tehdä sisältöä, joka saa ihmiset lopettamaan rullaamisen.

Teen kaikki ruokakuvani ja -videoni. Valokuviin käytän Canon EOS 6D Mark ii -kameraa, jossa on 50 mm ja 100 mm objektiivi. Videoita varten käytän iPhoneani. Kävin Foodtography School -kurssin, joka oli erittäin hyödyllinen.

Eniten auttoi kuitenkin vain harjoittelu. Kesti jonkin aikaa, ennen kuin otin opittua tietoa ja sovelsin sitä tyyliini. Säännöt siitä, mikä toimii sekä Instagramissa että TikTokissa, muuttuvat jatkuvasti videoiden osalta. Kuitenkin, mikä pysyy samana, on se, kuinka ihmiset saadaan koukkuun ensimmäisten 2 sekunnin aikana. Instagram tuo minulle paljon enemmän liikennettä, lähinnä siksi, että minulla on siellä hyvin sitoutunut yleisö.

Käytän myös Google Web Storiesia liikenteeni kasvattamiseen. Verkkotarinoiden avulla voit sijoittua Googlessa ilman, että sijoittuvat Googlessa. Jos pääset neljän parhaan joukkoon verkkotarinaosion alla Googlettamalla reseptiä, se voi johtaa suureen liikennemäärään. Varsinkin jos avainsana on vaikea sijoittua, mutta sillä on paljon volyymia.

SEO:n merkitys Stephanie Rutherfordille

SEO on kaikki kaikessa. SEO on enemmän kuin pelkkä avainsanatutkimus. Vaikka se on myös erittäin tärkeää, se ei ole kaikki. Myös optimoidun viestin kirjoittaminen on ratkaisevan tärkeää, koska se voi auttaa sinua päihittämään muita viestejä, joita ei ole optimoitu.

Tämä edellyttää, että tiedät metatiedot, joita Google tarvitsee lukeakseen viestisi tietääkseen, mistä siinä on kyse. Se saa sen blogin otsikosta ja kaikista toissijaisista avainsanoista. Ainoa SEO-työkalu, joka minulla on, on Keysearch avainsanatutkimukseen. Käytän myös Google Search Consolea seuratakseni Googlen orgaanista liikennettäni. En käytä muita työkaluja.

Linkin rakentaminen

Linkkien rakentaminen on todella tärkeää, mutta en keskity siihen paljoa. Minua auttaa esiintyminen podcasteissa tai tämän kaltaisten haastattelujen tekeminen. Loput luovat ainutlaatuista ja huomiota herättävää sisältöä, jonka suuret julkaisut poimivat ja linkittävät takaisin sinulle.

🔥 Empfohlen:  Kuinka yhdistää Android-puhelin televisioon vuonna 2023

Olen ollut esillä syötteessä (jonka sivustolla on joukko reseptejä, heillä on valtava sosiaalinen media), Country Living Magazine, Draper James (Reese Witherspoonin yritys) ja BuzzFeed. Se osa on kuitenkin onnea ja satunnaista, joten en keskity siihen. Keskityn vain tekemään parasta mahdollista sisältöä. Julkaisen uutta sisältöä blogissani vähintään kahdesti viikossa. Joskus kolme kertaa lomakauden aikana.

Stephanie Rutherfordin sähköpostilista

Minulla on lista, ja ollakseni rehellinen, työskentelen edelleen sen kasvattamiseksi. Aloin kasvattaa sitä vasta viime kuussa ja vaihdoin Flodeskiin, josta pidän todella.

Sisällönluontiprosessi

Prosessini alkaa aina avainsanatutkimuksella. Ruokablogissa sinun ei pitäisi koskaan aloittaa reseptin laatimisesta ja avainsanoja etsimisestä myöhemmin. Etsi ensin avainsana ja tee sitten reseptistä ainutlaatuinen versio. Joskus resepti vaatii useita kokeiluja, varsinkin kun minulla ei ole sille perusreseptiä.

Yleensä reseptin tekemiseen kuluu 1-3 kertaa. Se on varmasti paljon yritystä ja erehdystä. Sitten testaan ​​sitä reseptireseptillä. Viikon kuluttua kuvaan reseptin. Se sisältää prosessikuvat, sankarikuvat ja reseptivideon. Kuvaan videon puhelimellani luonnonvalolla.

Kuvani ovat DSLR:ssäni keinovalolla. Tykkään myös kirjoittaa blogikirjoituksen sinä päivänä, kun kuvaan reseptiä, joten se on tuoreessa mielessäni. Teen reseptitestauksen yhtenä päivänä. Sitten eräänä toisena päivänä vietän koko päivän tekemällä, kuvaamalla, editoimalla ja kirjoittamalla. Minulla menee varmaan 5-6 tuntia leivonnaisesta riippuen. Keksit vievät vähemmän aikaa kuin kerroskakku.

Avainsanatutkimus

Käytän Keysearch-työkalua avainsanatutkimukseni tekemiseen. Laitan vain reseptiideoita, joita haluan tehdä, ja katson, saanko sille sijoituksen ja onko sillä vähintään 1000 hakumäärää. Kerään valtavan joukko avainsanoja, joita voin hyödyntää kuukausisuunnittelussani. Avainsanojen tutkimus on hauskaa, koska siinä on kyse reseptien valmistamisesta.

Nykyisen tulotason saavuttaminen

Minulla kesti 2 vuotta päästä tähän pisteeseen. Joka kuukausi tuloni ovat edellistä suuremmat. Samoin liikenneni.

Suurin kasvutekijä on uusien reseptien saaminen Googlessa. Olen siinä kohdassa, että voin sijoittua kolmen päivän jälkeen, ja Google näkee liikenneni arvokkaana jälkiruokareseptien lähteenä. Lisää Google-liikennettä on kaikki kaikessa, koska kaikki on yhdistetty. Se auttaa Pinterestissä, Instagramissa, TikTokissa, sähköpostissa ja verkkotarinoissani.

Syyskuussa minulla oli 240 000 sivuistuntoa: 45 % on sosiaalisia, 26,6 % suoria (Google Web Stories, Google Discover tai ihmiset vain katsovat sivustoani) ja 21,7 % on orgaanisia.

Hänen suosikkiresurssinsa

Eat Blog Talk- ja Blogger Millionaire -podcasteja käytin eniten. Myös Facebookin Ruokabloggaajien keskusryhmä on ollut erittäin arvokas.

Stephanie Rutherfordin suosikkityökalut

Suunnittelijani on tärkein työkaluni. En sanoisi, että haluaisin järjestää elämääni verkkotyökalun avulla. Rakastan kirjoittaa kaiken fyysisesti ulos suunnittelijalleni. Teen siellä viikko-, päivä- ja kuukausisuunnitteluni.

Käytän myös RankIQ:ta viestieni optimoimiseen saadakseni lisää toissijaisia ​​avainsanoja.

Rakastan Gustoa. Jos yrityksesi on S-yritys, sinun tulee hoitaa palkkahallinto itse. Rakastan myös sen käyttämistä urakoitsijani maksamiseen. Käytän sitä myös neljännesvuosittaisten verojeni maksamiseen. Joukkueessani on vain yksi henkilö, miestäni lukuun ottamatta. Urakoitsijani hoitaa kaikki tuotemerkin tuotteet (pitching ja vastaa sähköposteihin), hän myös kirjoittaa Pinterest- ja verkkotarinoitani ja kirjoittaa viikoittaisen uutiskirjeeni.

🔥 Empfohlen:  Bryan Caplan Kuinka erottua kilpailijoistasi Google-haussa Lue artikkeli

Hänen suurin haasteensa

Suurin haasteeni on itse asiassa ollut yrityksen perustaminen äitinä ollessani. Minulla on vain yksi lapsi ja hän on nyt 4. Kun aloitin yritykseni, minulla oli 18 kuukauden ikäinen, ja molempien tekeminen oli erittäin vaikeaa. Se on edelleen. Tämä on kuitenkin intohimoni, ja halusin tätä enemmän kuin mitään muuta. Tein kovasti töitä päästäkseni tänne ansaitakseni tarpeeksi rahaa perheelleni.

Hänen suurin saavutuksensa

En usko, että siinä on yhtä tärkeintä saavutusta. Olen erittäin ylpeä siitä, että näen kasvun joka kuukausi. Se tarkoittaa, että se, mitä teen, toimii. Viime vuonna minulla oli tuloina vain brändisponsorointi. Tein vain 40 000 dollaria viime vuonna, mikä on yli kaksinkertainen tänä vuonna. Älä ymmärrä minua väärin, olen niin iloinen, että ansaitsin 40 000 dollaria viime vuonna, mutta olen ylpeä siitä, kuinka yritykseni on kasvanut.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Toivon, että olisin tiennyt, mistä avainsanatutkimuksessa todella oli kyse. Ajattelin, että voit tehdä mitä haluat ja sitten vain lajitella avainsanat jälkeenpäin. Toivon, että olisin aloittanut sisällön tekemisen hyvillä avainsanoilla alusta alkaen.

Stephanie Rutherfordin suurin virhe

En tiedä oliko se iso virhe, mutta aluksi keskityin niin paljon sosiaalisen median kasvuun Instagramissa. Halusin kasvattaa yhteisöjäni, jotta brändit haluaisivat työskennellä kanssani, jotta voisin ansaita rahaa välittömästi. Ensimmäisenä vuonna 2020 en keskittynyt SEO niin paljon. Se johtuu lähinnä siitä, etten tiennyt paremmin.

Sanon, että se ei ole suuri virhe, koska minulla on nyt yli 100 000 seuraajaa Instagramissa, ja kun julkaisen rullan, se saa paljon katselukertoja, saan siihen enemmän linkkejä, mikä tarkoittaa, että se voi sijoittua nopeammin.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Minun neuvoni on, älä anna periksi. Niin monet yrittäjät ovat kasvun alkuvaiheessa. Monet ihmiset perustavat yrityksen, mutta jos olet intohimoinen ja haluat tämän yli kaiken, jos jatkat työskentelyä sen parissa ja yrität oppia joka ikinen päivä, sinäkin tulet sinne!