Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tämä “äitibloggaaja” tienaa blogistaan ​​lähes 2 000 dollaria kuukaudessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tämä “äitibloggaaja” tienaa blogistaan ​​lähes 2 000 dollaria kuukaudessa

Jos olet viettänyt aikaa sosiaalisessa mediassa, olet ehkä kuullut, että monet äidit tienaavat rahaa bloggaamalla.

Kyllä, tämä on asia!

Itse asiassa tuhannet ihmiset tekevät sitä osa- tai kokopäiväisesti. Jotkut ovat jopa tehneet blogeistaan ​​yrityksen. Niin mukavalta kuin se kuulostaakin, useimmat meistä eivät valittaisi vain muutamasta sadasta ylimääräisestä dollarista joka kuukausi.

Osoittautuu, että se voi itse asiassa olla saavutettavissa olevampaa kuin luulit.

Jenny Weg on uusi äiti ja bloggaaja JennyWeg.com joka käyttää blogiaan tuodakseen ylimääräistä rahaa perheelleen. Elämän hallinta uranaisena, osa-aikaisena bloggaajana ja kokopäiväisenä kiddiewranglerina on vaikuttava suoritus.

Katsotaanpa, kuinka äidit ansaitsevat rahaa bloggaamalla ja kuinka voit seurata Jennyn ohjeita rakentaaksesi oman kannattavan blogiyrityksesi työskentelee verkossa.

Kuinka Jenny ansaitsee rahaa blogilla

Bloggaajana Jenny kirjoittaa ja jakaa asioita, joita hän rakastaa, kuten vanhemmuudesta, kotona työskentelystä ja siitä, kuinka äidit ansaitsevat rahaa bloggaamalla. Äitien blogissaan hän julkaisee säännöllisesti päivityksiä suloisesta tyttärestään Addisonista, hänen perheestään ja kokemuksistaan ​​uutena äitinä.

Mutta kuinka tämä merkitsee mukavaa tuloa Jennylle ja hänen perheelleen?

Jennyn menestys ei tapahtunut vahingossa. Hän piti äitinsä blogia yli 18 kuukautta, ennen kuin hän päätti vaihtaa harrastusbloggaajista liiketoimintalähtöisempään lähestymistapaan.

Jotta äidit voisivat ansaita rahaa bloggaamalla, “sinun on kohdeltava blogiasi kuin yritystä”, Jenny sanoo. “Tule paikalle ja ole johdonmukainen julkaisujesi kanssa sosiaalisen median alustoillasi.” Muutettuaan ajattelutapaansa Jenny kertoi meille: “Kun tein päätöksen kaupallistaa blogini, ansaitsin ensimmäisen dollarini kuukautta myöhemmin.”

Joulukuussa 2017 Jenny tienasi blogistaan ​​noin 2 000 dollaria hänen ja miehensä kokopäiväisten tulojen lisäksi, joista suurin osa tuli hänen virtuaaliassistenttipalveluistaan. “Sain kaikki asiakkaani blogistani rakentamieni suhteiden kautta”, hän kertoi meille.

🔥 Empfohlen:  Tuo tuotteesi Amazonin hakutulossivun alkuun

Sen lisäksi, että Jenny tarjoaa virtuaalisia avustajapalveluita, kuten sosiaalisen median hallintaa ja sisällöntuotantoa, hän ansaitsee useita satoja dollareita kuukaudessa affiliateilta ohjaamalla lukijoita suosikkituotteisiinsa ja -palveluihinsa. Palvelut vievät hänen puoleltaan aktiivista työtä, mutta tytäryhtiöiden tulot tarjoavat sillä välin passiivisia tuloja.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla virtuaaliseksi avustajaksi (ja tienata 25 dollaria+/tunti)

Hän omistaa suurimman osan vapaa-ajastaan ​​bloginsa kasvattamiseen.

Elämä tuoreena vanhempana voi olla vähintäänkin hektistä. Kun lisätään kokopäivätyö ja sivuliike, meidän täytyi vain tietää: kuinka hän tekee kaiken?!

Jennyn työpäivä alkaa klo 5.00. Hän viettää tunnin työskennellessään omissa äitiblogitöissään, minkä jälkeen hän työskentelee toisen tunnin asiakkaiden hyväksi ennen kuin hän siirtyy kokopäivätyöhönsä. Lounastauolla hän palaa asiaan.

Päivän päätteeksi Jenny sanoo: “Vietän missä tahansa 2–3 tuntia tyttäreni nukkumisen jälkeen tehdäkseni töitä asiakkailleni ja kirjautuakseni blogiini ennen nukkumaanmenoa illalla noin klo 23.00.”

Wegeillä ei ole lepoa, varsinkin kun Jennyllä on suuria suunnitelmia blogiliiketoimintansa tulevaisuuden suhteen. (Tästä lisää tulossa.)

Kuinka perustaa oma blogi

Joten tämä äitibloggaajan tarina saa sinut innostumaan ja valmis tekemään perustaa oma blogiyrityksesi. Kuvittelet jo mahdollisuuksia, joita se avaisi sinulle ja perheellesi. On vain yksi ongelma. Mistä aloitat?

Nappaa ensin tämä ilmainen opas:

Se opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää saadaksesi blogisi käyttöön ja näyttämään hyvältä. Sen jälkeen seuraava looginen askel on…

Päätä mistä kirjoitat.

Menestyneillä bloggaajilla on muutamia yhteisiä piirteitä, joista yksi on heidän keskittymisensä yhteen aiheeseen. Jennylle se on elämää äitinä. Näin ei kuitenkaan aina ollut:

”Kapeani on kehittynyt ajan myötä. Aluksi aloin blogaamaan maatalouden väärinkäsityksiä ja myös vähän tee-se-itse-työtä samalla kun remontoimme yli 100 vuotta vanhaa maalaistaloamme. Nyt äitinä minun markkinarakoni on suunnattu kotona oleville ja kotona työskenteleville äideille.”

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa kiinteistösijoittaminen (aloitusopas)

Hyvä paikka aloittaa omaa markkinarakoasi valittaessa on tarkastella, missä taitosi ja kokemuksesi kohtaavat kiinnostuksesi. Jennyn tapauksessa hän on uusi äiti, joka työskentelee kokopäiväisesti ja rakentaa liiketoimintaansa sivuun. Hänen sisältönsä perustuu hänen jokapäiväiseen elämäänsä, mikä tekee siitä samantapaisissa tilanteissa oleville naisille.

Aiheeseen liittyvät: 40 blogiviesti-ideaa ja kuinka luoda rajattomasti blogiaiheita

Auta ratkaisemaan ongelma.

Ihmiset Internetissä ovat itsekkäitä. Se on totta! Kun selaat verkossa, etsimme sisältöä, joka joko a) viihdyttää meitä tai b) auttaa ratkaisemaan ongelman.

Jennyn sanoin: ”Blogini sai alkunsa, kun lopetin keskittymisen rahan ansaitsemiseen ja pikemminkin siihen, kuinka voisin auttaa muita ihmisiä. Sisällölläni oli yhtäkkiä enemmän arvoa, ja olin tyytyväinen työssäni bloggaajana.”

Esimerkiksi Jennyllä on sivustollaan artikkeli nimeltään Kuinka selvisimme 3 kuukauden koliikista. Hän ei vain kerro yksityiskohtaisesti perheensä kokemuksista, vaan hän antaa myös vinkkejä auttaakseen muita uusia äitejä selviytymään kolkkiisesta vauvasta.

Ohjaa liikennettä verkkosivustollesi.

Uutena bloggaajana liikenteen ohjaaminen verkkosivustollesi on avain alustasi kasvattamiseen ja kannattavan liiketoiminnan rakentamiseen. Paras tapa ohjata liikennettä varhaisessa vaiheessa on sosiaalinen media.

Jennyn mukaan 95% hänen liikenteestään tulee Facebookista. Vuonna 2018 hän keskittyy kuitenkin yleisönsä kasvattamiseen Pinterestissä.

Sijoita uudelleen yritykseesi.

Bloggaaminen on yksi halvimmista kustannuksista verkkoliikeideoita siellä. Kuitenkin, kuten missä tahansa yrityksessä, pieni etukäteissijoitus voi auttaa sinua pääsemään alkuun oikealla tiellä.

Jenny kertoi alkusijoituksistaan: “Maksoin suunnittelijalle sivustoni uudistamiseksi, sijoitin lukuisiin koulutuskursseihin ja nyt keskityn investoimiseen sosiaalisen median kasvuun sekä taitojeni teroittamiseen koulutuksella ja työskentelylläni. asiakkaita.”

Jatka vain bloggaamista.

Johdonmukaisuus on avainasemassa verkkoliiketoiminnan rakentamisessa. Edistyminen saattaa aluksi tuntua hitaalta, mutta älä anna sen lannistaa sinua jatkamasta sitä.

Säännöllinen esiintyminen oli ratkaisevan tärkeää, jotta Jenny onnistui saamaan uskollisia seuraajia ja rakentamaan lukijoidensa luottamusta. Vuoden 2018 loppuun mennessä hän aikoo pitää blogiaan kokopäiväisenä kotiäitinä.

🔥 Empfohlen:  Dylan Culhane Kuinka käyttää myyntiä liiketoiminnan kasvattamiseen Lue artikkeli

Aiheeseen liittyvä: Nämä 5 Millenniaalia aloittivat bloggaamisen 12 kuukautta sitten. Nyt he kaikki tienaavat yli 1 000 dollaria kuukaudessa

Table of Contents