Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tämä RN muutti blogin 2 000 000 dollarin vuosihuijaukseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tämä RN muutti blogin 2 000 000 dollarin vuosihuijaukseksi

Jos olisit kysynyt minulta kolme vuotta sitten, miltä kuvittelin tulevaisuuteni, blogipuolen touhu ei olisi edes tullut mieleeni.

Pew Research Centerin mukaan amerikkalaisten itsenäisten ammatinharjoittajien osuus oli 10 prosenttia kansallisesta työvoimasta vuonna 2014.[1].

Mutta mitä minulle tulee? Minulla ei ollut aikomustakaan osallistua tuohon 10 prosenttiin.

Jos olisit kysynyt minulta, miltä tulevaisuuteni näyttää, olisin tarjonnut sinulle kaksi sanaa: leikkaussali. Aioin titrata tippoja ja puuhailla suonensisäisten letkujen kanssa, nukuttaa ihmisiä ja herättää heidät maagisesti uudelleen.

Unelmani: olla sairaanhoitaja anestesialääkäri.

Siitä tulevaisuudesta voi vielä tulla todellisuutta. Ei vain ihan lähiaikoina. Tällä hetkellä tulevaisuuteni muokkaa jotain, jota en koskaan nähnyt tulevan. Jotain, joka alkoi vitsiltä, ​​mutta muuttui paljon enemmän.

Kiitos kaltaisillesi lukijoille.

Aivan oikein, DollarSprout tarjoaa minulle mahdollisuuden kirjoittaa asioista, joista todella pidän, kuten henkilökohtaisesta rahoituksesta, tavoista ansaita rahaa sivussa ja paljon muuta – samalla kun täydentän tulojani rekisteröitynä sairaanhoitajana (isolla, suurella tavalla) .

Minulle tämä blogi on vartiotapahtuma leikkaussalissani. Se on kuollut minulle, .

Se on kuitenkin hienoa, uusi tulevaisuuteni näyttää yhtä valoisalta, ja olen innoissani voidessani kertoa, miten se on tähän mennessä kehittynyt.

Pitkä ja kivinen tie

Saadakseni sinulle käsityksen siitä, miten kaikki alkoi, minun on kelattava tarinaani hieman taaksepäin.

Vuosi oli 2014 – olin 26-vuotias ja juuri suorittanut 8 vuotta yliopistosta.

Mitä minun piti näyttää siinä?

 • 2 kandidaatin tutkintoa (biologian BS ja minun BSN)
 • 112 000 dollaria opintolainavelkaa
 • lähtötason RN-asema, joka tekee 36 000 dollaria vuodessa

36 691,20 dollaria tarkemmin.

Ei vaadi neroa nähdäkseni, että olin ikuisesti velassa…

Oho.

Verojen, vuokran, apurahojen, automaksun, autovakuutuksen, sairausvakuutuksen ja opintolainan maksujen jälkeen muistan vain hädin tuskin saavuttaneeni edes ensimmäisen vuoden.

Hei, en ainakaan ajanut itseäni velkaantumaan, vai mitä?

Jos vain joku olisi kertonut minulle, että olisin voinut mennä Community Collegeen, ryhtyä sairaanhoitajaksi, säästää lähes 90 000 dollaria ja tehdä sen kuusi vuotta aikaisemmin… kiitos, äiti ja isä. (Vitsi vain. Vaihdoin pääaineena kahdesti, koska olin idiootti enkä tiennyt mitä olin tekemässä.)

Kaikki on kuitenkin hyvin.

Tiesin, että sen valittaminen ei parantaisi tilannettani yhtään. Tiesin myös, että 36 000 dollarin palkkani ei todennäköisesti leikkaa sitä, jos haluaisin koskaan perhettä. Tuli selväksi, että minun oli jatkettava. Jollain tapaa, muotoa tai muotoa, minun piti jatkaa uraani, jotta minulla olisi varaa elämään, jonka halusin.

🔥 Empfohlen:  13 paikkaa, joista saat ilmaisia ​​huonekaluja kotiisi

Ja sitten se osui minuun…

Todellisuustarkistus #1: Elämä ei odota

Yhtäkkiä aikuisuus iski, ja tarvitsin rahaa. Tiesin (tai ainakin luulin tietäväni), että enemmän koulunkäyntiä olisi minun lippuni saavuttaa korkeampi palkka, jota niin halusin.

Valitettavasti koulun lisääminen ei ollut vaihtoehto. Minulla ei kirjaimellisesti ollut varaa mennä kouluun toista päivää. Ensimmäisten lainojeni lykkäys oli päättynyt ja maksut alkoivat lyödä minua suoraan kasvoihin.

Yhtäkkiä minulla oli laskuja maksettavana.

“Voi hitto, mistä ne tulivat?” Muistan ajatellut.

Asiaa pahensi se, että tein jo yhtä asiaa, johon minulla oli parhaat valmiudet maksaakseni pois valtavan velkani – työskentelin sairaanhoitajana.

En voinut tehdä paljon muuta.

Mutta sen sijaan, että olisin suostunut siihen, että oli epätodennäköistä, että lähden pian minnekään, vietin miljoonalta tuntuvan tunnin katsoessani sairaanhoitajia ja suunnitellakseen seuraavaa siirtoani.

Ja sitten se iski minuun: Aioin perustaa oman yrityksen.

Todellisuustarkistus #2: Asiat eivät melkein koskaan mene suunnitellulla tavalla

Melko satunnainen, tiedän (loppujen lopuksi olin juuri lopettanut sairaanhoitajakoulun). Mutta sitä minä halusin tehdä. Halusin omistaa oman yrityksen.

Ja niinpä inspiroituneena siitä ajasta, jolloin käytin kauppaa penniosakkeilla Starbucksissa (kun minun olisi pitänyt opiskella sairaanhoitajan finaaliin), päätin soittaa vanhalle kaverilleni ja keskustella siitä, mihin liikeideaan aiomme ryhtyä. jatkaa.

Mutta oikeastaan ​​me vain vitsailimme.

Emme aikoneet perustaa yritystä.

Olimme käyneet koulua biologiaa ja biokemiaa –

Joo, suunnilleen ei mitään.

Mutta kun tämä tietty kaveri ja minä tulimme uupuneempia huonopalkkaisista lähtötason tehtävistämme (vakavasti, hän tienasi 8 dollaria/tunti), tulimme jotenkin loistavaan johtopäätökseen, että aiomme perustaa oman sijoituskoulutussivustomme.

Tiedän mitä ajattelet. Miksi tämä sivuliikeidea kaikista mahdollisuuksista?

Kaksi rikkinäistä, tieteeseen suuntautunutta uutta koululaista aikoi opettaa ihmisiä sijoittamaan rahansa. Ironista, eikö?

Nyt, ennen kuin alastit meitä liian ankarasti, sanoi kaveri työskenteli yksityisessä varainhoitoyrityksessä useita vuosia ennen kuin keksimme syntyvän liikeideamme (hänellä oli myös Series 7 -lisenssi ja hän oli tuolloin , tason 2 CFA-ehdokas).

Ja minä ainakin tiesin, mikä verkkosivusto on? Miten se on kokemus?

Jälkikäteen ajateltuna olimme ylimielisiä idiootteja, emmekä tienneet mitä olimme tekemässä.

Valitettavasti helmikuun 2015 lopussa löimme 100 dollaria Virginia State Corporationin komission laskurissa.

“Saimme tämän”, ajattelimme.

Hieman yli vuosi myöhemmin olimme tuoneet huimat 0,29 dollaria.

Ollaksemme oikeudenmukainen, odotimme tarkoituksella jonkin aikaa ennen kuin yritimme kaupallistaa verkkosivustomme. Mutta kun vihdoin pääsimme asiaan, huomasimme, että tämä koko bisnesjuttu oli paljon vaikeampaa kuin luulimme. Ja sitten rahat loppuivat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää Canvaa ja ChatGPT:tä sisältösuunnitelmien joukkoluomiseen

Takaisin piirustuspöydän ääreen.

Todellisuustarkastus #3: Nöyryydellä pääsee pitkälle

Vaikuttaa tavallaan tekopyhältä kirjoittaa monista seitsennumeroisesta blogista ja puhua nöyryydestä samassa artikkelissa, mutta se on todellakin menestyksemme perusta.

Jeff ja minä pystyimme hyväksymään, että emme tienneet kaikkea. Että emme olleet parempia kuin miljardin dollarin yritykset, joiden kanssa kilpailimme, kun aloitimme sijoitussivustomme. Että meidän piti palata piirustuspöydälle, koska ensimmäinen ideamme oli täydellinen rintakuva.

Ja niin, keskityimme uudelleen. Sen sijaan, että lähestyisimme asioita “ansaitse rahaa” -ajattelusta, päätimme kirjoittaa asioista, joista todella nautimme.

Jeff alkoi käsitellä henkilökohtaisen talouden aiheita, kirjoittaa oman yrityksen perustamisesta ja kertoa, kuinka voit tehdä viisaita päätöksiä rahoillasi. Kirjoitin ravinnon, ruuan ja liikunnan tärkeydestä terveellisen ja tasapainoisen elämän elämisessä – kaikesta, mitä opetan päivittäin sairaanhoitajana.

Se alkoi tuottaa tulosta. Ja sitten se tapahtui. Hoitopuolen touhuni räjähti.

 • Toukokuu 2016: 0,29 dollaria
 • Heinäkuu 2016: 29 dollaria
 • Lokakuu 2016: 723 dollaria
 • Joulukuu 2016: 1 744 dollaria
 • Tammikuu 2017: 7 158 dollaria

Ihmiset halusivat kuulla viestimme, ja se näkyi.

Aloimme lähestyä liiketoimintaamme oikealla tavalla ja rahat seurasivat. Se oli (ja on edelleen) hämmästyttävää.

13 kuukauden sisällä pääsimme mukaan yli 17 500 dollaria kuukaudessa.

Tammikuuhun 2019 mennessä olimme vetäytymässä mukaan yli 175 000 dollaria kuukaudessa.

Bloggaamalla.

Oletko kiinnostunut omasta hoitotyöstäsi? Jatka lukemista

Blogin aloittaminen on muuttanut elämäni.

Minulle on lähes käsittämätöntä, että Word-asiakirjan kirjoittaminen (ja julkaisujeni mainostaminen sosiaalisessa mediassa) on auttanut minua maksamaan yli 100 000 dollarin velkani Uncle Samille.

Minulla ei ollut aavistustakaan mitä olin tekemässä. Minun ei oikeastaan ​​edes tarvinnut.

Blogin perustaminen on nykyään niin tyhmän helppoa, että kuka tahansa voi tee se noin 15 minuutissa – vaikka sinulla olisi 0 verkkosivustotuntemusta.

Kaikki siksi, että Jeff ja minä kieltäytyivät luovuttamasta.

Ja vaikka yleisömme on kasvanut useilla sadoilla tuhansilla (ja maksamme useita satoja dollareita vuodessa verkkosivujemme tarpeista), sinäkin pääset alkuun vain muutamalla taalalla kuukaudessa – aivan kuten me kerran teimme.

Koska olemme ohjanneet suuren joukon bloggaajia HostGator, pystyimme neuvottelemaan ainutlaatuisen alennuksen lukijoillemme. Jos käytät kuponkikoodia “DOLLARIPROUT” sinä pystyt saa 60% alennusta kaikki heidän tarjoamansa hosting-paketit (paketit alkavat niinkin alhaisista kuin 2,71 dollarista kuukaudessa).

Aloita blogi alle 3 dollaria kuukaudessa

Jos olet kiinnostunut, mutta sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mistä bloggaamisessa on kyse, ajattele sitä tarinankerronnana, mutta aikuisten yleisölle.

🔥 Empfohlen:  Minimalistinen web-suunnittelu: kuinka minimaalinen on liian vähäistä?

Sinun ei tarvitse olla nero.

Sinun ei tarvitse olla tutkija (vaikka se auttaa kirjoittamaan kokonaisia ​​lauseita).

Se olet vain sinä, olet sinä.

Mahtavaa on, että olet itse pomosi – voit valita, mistä kirjoitat (yleensä mitä useammin kirjoitat, sitä paremmin blogisi toimii).

Suosittuja blogipuolen hälinäaiheita ovat:

 • Terveys
 • elämäntapa
 • matkustaa
 • ruokaa / ruoanlaittoa
 • valokuvaus
 • uskoa
 • teknologiaa
 • Urheilu
 • autoja
 • kauneus & muoti
 • henkilökohtainen kehitys/elämänvalmennus
 • ja kyllä, hoitotyö

Nyt rahan ansaitseminen blogistasi on aivan toinen pallopeli. Se vaatii kovaa työtä ja omistautumista, mutta jos pysyt siinä, lopputulos voi olla hämmästyttävä. Tiedän, koska se tapahtui minulle. Kaikilla 0 aikaisempaa blogikokemusta.

Bloggaajat ansaitsevat yleensä rahaa seuraavilla tavoilla:

 • Näyttömainosten käyttäminen (napsautat ja vedät mainoksia blogikirjoituksiisi, kun haet mainosverkostoon)
 • Niiden yritysten tuotteiden arvioiminen, joihin uskot ja joihin luotat (ne maksavat sinulle sadoista jopa tuhansiin dollareihin yleisösi koosta riippuen)
 • Osallistuminen affiliate-markkinointiohjelmaan (kuten HostGator-ohjelma, josta puhuimme edellä)

Viestit, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun oman blogisi kirjoittamisessa:

 1. Blogin perustaminen (opastus)
 2. 10 WordPress-laajennusta blogisi ansaitsemiseen
 3. Kuinka ansaita rahaa bloggaamalla aloittelijana
 4. 3 parasta kumppaniverkostoa bloggaajille
 5. Kuinka käyttää Pinterestiä verkkosivuston liikenteen saamiseksi

Kaikista hoitotyön ideoista bloggaaminen oli unelmien täyttymys

Joskus nipistelen itseäni varmistaakseni, etten näe unta. (Ei oikeastaan, mutta ymmärrät pointin.)

Se on todella uskomaton tunne.

Se tunne, että tiedät mitä olet tekemässä, on juuri sitä, mitä sinun pitäisi tehdä. En koskaan miljooniin vuosiin kuvitellut, että sairaanhoitajana otan kynän (tai tarkemmin sanottuna kannettavan tietokoneeni) ja “blogaisin” asioista, jotka kiinnostavat minua – ja saisin elantoni tekemällä sitä.

Se on ollut surrealistisin kokemus.

Hullua on, etten ole ainoa. Siellä on kirjaimellisesti tuhansia muita bloggaajia, jotka tekevät täsmälleen samaa. Se on hölmöjä.

Mustalaishoitaja. FreshRN. Pomokas sairaanhoitaja. He ovat kaikki sairaanhoitajia, joista tuli miljonäärejä bloggaamalla.

Mainitsen heidät ajaakseni kotiin siinä mielessä, että kukaan heistä ei ole erilainen kuin sinä. He eivät menneet kouluun web-suunnittelijaksi, ohjelmoijaksi tai tekniikan guruksi.

He ovat sairaanhoitajia. Aivan kuten sinä. Aivan kuin minä.

He tekevät sen, koska heillä on viesti, ja sinun kaltaiset lukijat ovat valmiita kuuntelemaan.