Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tarjota kontaktiton kokemus asiakkaillesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tarjota kontaktiton kokemus asiakkaillesi

Kun taistelu tarttuvaa koronavirusta vastaan ​​jatkuu, tämä maailma näyttää muuttuneelta paikalta. Tämä pandemia jättää ikuisen vaikutuksen kuluttajien käyttäytymiseen, ja huolenaiheet siirtyvät terveyteen ja turvallisuuteen. On julkaistu erilaisia ​​ohjeita siitä, kuinka jatkaa arkea ilman virustartunnan pelkoa. Tämä oli tehnyt yhden asian selväksi – kontaktiton huominen ei ole vain etäinen mahdollisuus, vaan myös välttämättömyys. Ihmiset arvioivat uudelleen tapojaan olla vuorovaikutuksessa eri organisaatioiden kanssa ja vaativat kokonaan uutta kontaktitonta kokemusta. Tässä on muutamia käytäntöjä, jotka auttavat yritystä varmistamaan kontaktittoman kokemuksen asiakkailleen.

1. Kontaktittomat toimitukset

Kun verkkokauppaorganisaatiot jatkavat toimintaansa pandemian jälkeen, kuluttajat tunteisivat olonsa turvalliseksi toimituksissa vain, jos ne olisivat kontaktittomia. Kontaktittomia toimituksia voidaan toteuttaa lukemattomilla tavoilla. Se riippuu yrityksen tyypistä, ostetun tuotteen tyypistä ja toimituksen ympäristöolosuhteista. Organisaatioiden tulee olla etuajassa tarjoamaan asiakkailleen positiivisen kokemuksen kontaktittomilla markkinoilla.

i) Kuluttajien luottamuksen saaminen

Organisaation ensimmäinen askel näinä ennennäkemättöminä aikoina pitäisi olla varmistaa asiakkailleen turvatoimenpiteet, joihin ryhdytään kontaktittoman kokemuksen takaamiseksi. Eri yrityksillä on täytynyt suunnitella omat ohjeensa eri skenaarioihin, mutta riippumatta siitä, mitä ne suuntaviivat voisivat olla, odotukset on laadittava asiakkaiden kanssa paljon etuajassa.

ii) Selkeä viestintä

Yrityksen tulee ylläpitää selkeää viestintää toimituksesta eli milloin, minne ja miten tuote toimitetaan. Toisin kuin tavalliset toimitukset, kontaktittomat toimitukset vaativat enemmän läpinäkyvyyttä. Tilauksen käsittelyn, lähetyksen tai toimituksen yhteydessä tulee olla hälytyksiä. Toisin sanoen on olemassa lukemattomia skenaarioita, joissa yritys voi reagoida erilaisiin tilanteisiin. Tärkeintä on kuitenkin, että yrityksen ja kuluttajan välillä on oltava selkeää viestintää ja täsmällisyyttä.


Lue myös: 9 perustajaa jakoi vinkkinsä selviytymisestä koronaviruksen puhkeamisesta


2. Lähimaksut

Lähimaksu on tapa maksaa tavaroista ja palveluista ilman luottokortteja, pankkikortteja tai käteistä. Elämän normaalia on varmasti vaikea saavuttaa pandemian jälkeen. Toisin kuin pankki- ja luottokortit, lähimaksut eivät koskaan kosketa myyntipisteitä, joten se on yksi turvallisimmista maksutavoista nykytilanteeseen. Näin ollen lähimaksumarkkinoiden luominen olisi viisas valinta kaikille yrityksille.

🔥 Empfohlen:  Arjen henkivakuutuskatsaus 2023

Lue myös: Digitaalisten lähimaksujen nousu COVID-19-pandemian jälkeen


i) Esimerkkejä lähimaksun tarjoajista

On olemassa useita tapoja, joilla kunnolliset lähimaksut voidaan suorittaa joidenkin maksupalveluntarjoajien avulla. Suurin osa organisaatioista käyttää jo kaikkia tällaisia ​​maksutapoja ja yrityksille, jotka eivät käyttäneet näitä maksutapoja kovinkaan aktiivisesti, tämä voisi olla loistava tilaisuus ottaa nämä ominaisuudet käyttöön. Seuraavassa on esimerkkejä eri maksupalveluntarjoajista.

a) Apple Pay

Apple pay on esiohjelmoitu sovellus nimeltä “lompakko”, joka on saatavilla IOS-matkapuhelimissa. Mitään ylimääräistä sovellusta ei tarvitse ladata, koska kaikki tapahtumat voidaan hallita Apple Paylla itse. Käyttäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi käyttämällä sovellusta, koska se on yksi turvallisimmista maksutavoista.

b) Samsung Pay

Tätä lähimaksutapaa käytetään Samsungin mobiilikäyttäjille, joissa kaikki pankki-, luotto- tai jäsenkorttinsa voi kuljettaa yhdessä paikassa. Sen avulla käyttäjä voi maksaa verkossa, henkilökohtaisesti tai sovelluksessa.

c) Google Pay

Google Pay on toinen suosittu lähimaksutapa, jota käytetään käyttäjille, joilla ei ole matkapuhelimeesi sisäänrakennettua sovellusta verkkotapahtumia varten. Käyttäjät voivat tuntea olonsa itsevarmaksi, koska tapahtumat on suojattu sormenjäljillä, salasanoilla ja kasvojen lukituksella.

d) Paytm

Paytm auttaa käyttäjää siirtämään rahaa välittömästi ilman kustannuksia Paytm-lompakon avulla. Tätä sovellusta voidaan käyttää myös verkkolatauksen, sähkölaskujen maksamiseen, matkan varaamiseen tai tapahtumalippuihin. Näissä maksutavoissa houkuttelevinta on, että käyttäjä saa säännöllisesti lahjakuponkeja ja tositteita.

e) PhonePe

PhonePe on toinen kuuluisa lähimaksujen tarjoaja, joka varmistaa käyttäjilleen saumattoman maksukokemuksen. Käyttäjät voivat helposti siirtää rahaa, maksaa sähkölaskuja, ladata puhelimia, ostaa kultaa ja tehdä ostoksia verkossa tai offline-tilassa.

iii) Lähimaksujen edut

Lähimaksuilla on lukemattomia etuja, ei vain tällaisina aikoina. Nämä maksutavat eivät vain auta kuluttajaa, vaan mahdollistavat myös yrityksiä useilla tavoilla.

a) Se on turvallisempi kuin tavalliset maksutavat

Nämä ovat todennettuja maksutapoja ja ovat turvallisempia kuin tavalliset maksu- ja luottokortit. Käyttäjän antamat pankkitiedot on salattu, mikä vaikeuttaa niiden rikkomista.

🔥 Empfohlen:  Boohoo vs Zara – Tuoteluokat, hinnoittelu ja toimitus
b) Nopeammat kassat

Tässä nopeutetussa maailmassa ihmiset haluavat saada työnsä valmiiksi nopeammin. Lähimaksujen avulla voit nopeuttaa uloskirjautumista, mikä hyödyttää sekä asiakasta että yritystä. Se vapauttaa sinut muutoksen palauttamisesta ja jopa säästää sinua syöttämästä eri laitteiden nastat.

c) Sen avulla yritys voi käsitellä asiakkaita sujuvasti

Kun yritys lyhentää transaktioon kuluvaa aikaa, se houkuttelee myös lisää asiakkaita. Lähimaksuja tarjoamalla yritys voi parantaa asiakaskokemustaan ​​ja saada heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi ja luottavaiseksi näinä vaikeina aikoina.

Johtopäätös

Kun navigoimme yhdessä tässä ennennäkemättömässä kriisissä, on tärkeää, että kaikki sektorit työskentelevät yhdessä tiiminä. Toivomme, että nämä tutkimustiedot valaisevat kontaktitonta asiakaskokemusta.