Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tarkistaa verkkotunnuksen historia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tarkistaa verkkotunnuksen historia

Verkkotunnukset ovat kuin fyysistä omaisuutta. Niitä voi ostaa, myydä ja käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Usein verkkotunnusta, jota saatat pitää täysin ainutlaatuisena, on käytetty aiemmin. Useimmilla verkkotunnuksilla on tarina, ja WHOIS-haku on usein ainoa tapa löytää se.

Tämä tarina tai verkkotunnuksen historia sisältää päivämäärän, jolloin se alun perin rekisteröitiin, kuinka moni on sen omistanut ja mihin sitä on käytetty. Verkkosivustoliitokset, maantieteelliset sijainnit ja muuttuvat IP-osoitteet ovat myös hyödyllisiä tietojoukkoja, joita voidaan kerätä tarkistamalla verkkotunnuksen nimen historia. Nämä tiedot voivat olla ratkaisevan tärkeitä päätöksessäsi ostaa verkkotunnus, koska ne voivat vaikuttaa verkkosivustoosi, jos se sisältää ei-toivottua menneisyyttä tai vaarantaa brändisi vahingoittumisen.

Vaikka useimmat ihmiset päättävät rekisteröidä aivan uuden verkkotunnuksen ilman verkkotunnuksen nimihistoriaa, jotkut saattavat tarvita verkkotunnuksen, joka sopii yhteen heidän bloginsa, yrityksensä tai tuotenimensä kanssa. Myös aiemmin rekisteröidyt verkkotunnukset tuovat etuja. He ovat saattaneet jo rakentaa auktoriteettia ajan mittaan ja niillä on yhdistetty yleisö, kun taas Google luottaa vanhempiin sivustoihin enemmän kuin uudempiin.

Joten tee due diligence ennen investoimalla verkkotunnukseen ja kiinnitä huomiota siihen, kuinka voit tarkistaa verkkotunnuksen historian varmistaaksesi, ettet katu sen ostamista myöhemmin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä harmoniaa metamaskiin