Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tästä opettajasta tuli YouTuber ansaitsee 40 000 dollaria kuukaudessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tästä opettajasta tuli YouTuber ansaitsee 40 000 dollaria kuukaudessa

Yrityksensä alkuaikoina Gabby Wallace kuuli, että sinun ei pitäisi kasvattaa YouTube-seuraajia ennen kuin sinulla on tuote. Mutta hänelle se oli päinvastoin.

“Kasvoin seuraajia ja kuuntelin sitten todella tarkasti katsojiani”, Wallace sanoo. “Kaikki ihmiset, jotka esittivät kysymyksiä – he loivat tuotteeni.”

Hänen YouTube-kanavansa Go Natural English aloitti lisäresurssina hänen kieliopiskelijoilleen Japanissa. Mutta kun muut katsojat alkoivat pyytää yksityistunteja ja uusia videoaiheita, hän näki potentiaalia. Yhdeksän vuotta myöhemmin hänen YouTube-kanavansa kukoistaa 1,86 miljoonalla tilaajalla ja opiskelijalla yli 130 maasta.

Jos haluat kaupallistaa oman YouTube-kanavasi, katso, kuinka Wallace kasvatti liiketoimintaansa alusta alkaen.

Kuinka Gabby kasvatti YouTube-seurannan

YouTube voi olla loistava tapa ansaita rahaa verkossa, mutta se ei todennäköisesti tapahdu yhdessä yössä. Wallacen YouTube-seuraajat alkoivat noin 100 opiskelijalla vuonna 2011 ja kasvoivat tasaisesti joka vuosi, kunnes hän saavutti miljoonan tilaajamäärän vuonna 2018.

Tässä on mitä hän teki alusta alkaen.

Hän käytti olemassa olevia taitojaan.

Ennen kuin hän perusti Siirry luonnolliseen englantiin, Wallace oli kehittänyt erityisen taidon. Koska hän oli jo hyvä suunnittelemaan oppitunteja, opettamaan englantia, hallitsemaan oppilaita ja ajattelemaan jaloillaan, hänen siirtyessään henkilökohtaisesta opettamisesta verkkoopetukseen ei ollut valtavaa oppimiskäyrää.

Ja vaikka hänen oli opittava kuvaamaan ja editoimaan videoita, Wallacen aito kiinnostus auttoi häntä kehittämään näitä uusia taitoja. Hänen lahjakkuutensa opettajana, laadukkaat opetusohjelmat ja kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin erottavat hänet omasta markkinaraosta.

Aiheeseen liittyvä: Kivijalkayrityksesi käyttöönotto verkossa

Hän pyysi palautetta.

Alusta lähtien Wallace pyrki ymmärtämään yleisöään. Hän pyysi säännöllisesti palautetta ja mukautti sisältöään katsojiensa hyödyksi.

“Kun aloitat, älä paina ‘julkaisemista’ ja odota YouTuben tekevän kaiken työn”, Wallace sanoo.

Sinun on kiinnitettävä huomiota: mitkä videot saavat paljon katselukertoja ja mitkä eivät? Wallace kokeilee erilaisia ​​lähestymistapoja videoillaan ja liittää oppitunneilleen uusia aiheita ja popkulttuuria. Hän esimerkiksi julkaisi äskettäin videon Netflix-ohjelmien käyttämisestä korostuksen harjoittamiseen ja “kuulosta amerikkalaiseksi”.

🔥 Empfohlen:  30 vuodessa NVIDIA kuoli lähes 3 kertaa

Katsojien reaktioiden mittaamiseksi Wallace suosittelee YouTube-videoidesi mainostamista sosiaalisessa mediassa, markkinointisähköposteissa ja verkkosivustosi kautta, jos sinulla on sellainen. Seuraa saamaasi palautetta ja muokkaa sisältöäsi sen avulla.

Kuinka hän ansaitsee rahaa YouTuben avulla

YouTubella on yli 2 miljardia käyttäjää, jotka katsovat yhdessä miljardi tuntia videoita päivittäin. Sisällön tuominen näiden katsojien eteen voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa.

Tässä on mitä Wallace tekee.

YouTube-kumppaniohjelma

YouTube-kumppaniohjelma mahdollistaa videoiden luojat kaupallistaa YouTube-kanavansa mainosten kautta. Voit ansaita rahaa ohjelman kautta, kun sinulla on 4 000 tuntia katseluaikaa ja 1 000 tilaajaa. Koska Wallace perusti Go Natural Englishin vuonna 2011, ennen kuin YouTube vahvisti nämä standardit, hän pystyi ansaitsemaan mainostuloja nopeammin.

Hänen tulonsa vaihtelevat, mutta hän ansaitsi äskettäin 39 000 dollaria kuukaudessa mainostulojen ja sponsoroinnin yhdistelmästä.

Sponsoroitu sisältö

Kun hänellä oli vahva seuraaja, yritykset alkoivat pyytää Wallacea käyttämään heidän tuotteitaan ja palveluitaan videoissaan. Hän tekee myös tutkimusta ja ottaa yhteyttä yrityksiin, joiden kanssa hän haluaa työskennellä. Jotkut hänen sponsoreistaan ​​ovat Duolingo ja Lingoda online-tutorointipalvelut – kaksi tunnettua nimeä kieltenoppimisen alalla.

Nämä sponsoroinnit auttavat rakentamaan hänen uskottavuuttaan alan asiantuntijana ja tietysti ansaitsemaan rahaa.

Lisätuotteet ja -palvelut

Vaikka Wallace ansaitsee rahaa YouTube-mainosten ja sponsoroinnin kautta, hän käyttää videoita myös liikenteen ohjaamiseen verkkosivustoonsa. Sieltä asiakkaat voivat ostaa hänen englannin kielen kursseja tai e-kirjoja.

Hän perusti verkkosivuston sen jälkeen, kun hänen YouTube-katsojansa alkoivat pyytää henkilökohtaista englannin opetusta. Mutta kun hänen yksityisopetuksensa kysyntä kasvoi, hän tajusi, ettei hänellä ollut aikaa opettaa kaikkia, jotka halusivat oppitunteja. Vastatakseen tarpeisiin ja kysyntään hän laajensi liiketoimintaansa luomalla e-kirjan ja kurssin, joista on tullut hänen pääasiallinen tulonlähde.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada palkkaa opettamisesta ulkokoulun avulla (jopa ilman kokemusta)

🔥 Empfohlen:  50 seuratuinta Instagram-tiliä

Lisää YouTube-kanavia

Wallace päätti äskettäin luoda uuden kanavan, Freedom Seekers, ja suunnata sen henkilökohtaiseen talouteen. Hän näkee sen keinona tavoittaa uusi yleisö, jakaa rahanhallinnasta oppimaansa ja kasvattaa henkilökohtaista brändiään.

Tämä toinen kanava voi johtaa uusiin sponsorointimahdollisuuksiin ja lisää mainostuloja.

Pysy ajan tasalla YouTubessa

Wallace julkaisee yhdestä kolmeen videota viikossa pitääkseen yleisönsä jatkuvasti kasvussa. Vaikka noudatettavaa kaavaa ei ole, hän ehdottaa julkaisemista johdonmukaisesti ja säännöllisesti. Haluat myös kiinnittää huomiota siihen, mitä muut omalla markkina-alueellasi tekevät.

Voit myös tehdä muita toimia pysyäksesi ajan tasalla YouTubessa.

Käytä helposti saatavilla olevia resursseja.

Et tarvitse hienoja laitteita aloittaaksesi videoidesi katselun. Vaikka hänellä on nyt kunnollisia laitteita, Wallace aloitti yksinkertaisten työkalujen avulla. Hän sanoo, että seuraavien resurssien pitäisi toimia hyvin, kunnes olet valmis kasvattamaan liiketoimintaasi:

  • Älypuhelin videoiden kuvaamiseen ja muokkaamiseen. YouTube Studio -sovellus (saatavilla Android- ja iPhone-käyttäjille) voi myös auttaa sinua lataamaan videoita ja hallitsemaan kanavaasi.
  • TubeBuddy on selainlaajennus, joka näyttää, kuinka voit optimoida videosi, analysoida yleisöäsi ja järjestää sisältöstrategiaasi. Saatavilla on ilmaisia ​​ja maksullisia versioita.
  • YouTube Creators Channel on ilmainen resurssi, joka opettaa sinua perustamaan kanavan, luomaan sisältöä ja kasvattamaan yleisöäsi.
  • Muiden YouTube-sisällöntuottajien yhteisösi voi tarjota paljon tukea, Wallace sanoo. “He ovat kuin hurraava joukkueesi. He auttavat sinua ratkaisemaan ongelmia, pitämään selkääsi tai haluavat työskennellä kanssasi.”

Kun alat ansaita rahaa YouTubessa, saatat päättää sijoittaa osan siitä takaisin yritykseesi. Harkitse, tarvitsetko kalliimpia laitteita, ohjelmistoja tai jopa konsulttipalveluita YouTube-markkinointistrategian luomiseen.

Aja yrityksesi muutos.

Jos unelmasi on tulla a palkallinen sosiaalisen median vaikuttaja, haluat ehkä aloittaa tekemällä siitä sivuhuulin. Riski on pienempi, jos sinulla on kokopäivätyö, joka kattaa laskusi. Kun julkaiset sisältöä YouTubeen, seuraa tulojasi ja ota selvää, pidätkö siitä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä musiikkia Instagram Storyyn

Wallace siirtyi kokopäiväiseen YouTuberiin vasta, kun hän ansaitsi suunnilleen saman tai enemmän kuin opettajana. Sitten hän siirtyi vähitellen kokopäiväiseksi YouTube-sisällöntuottajaksi. Kun hän oli varma pystyvänsä kattamaan laskunsa ja maksamaan muut, hän palkkasi neljän osa-aikaisen työntekijän ryhmän auttamaan yrityksen kasvattamisessa.

Älä lankea ajanhukkaajia.

Kun Wallace hakee palautetta, hän yrittää löytää tasapainon neuvojen saamisen ja Internet-peikot huomioimatta jättämisen välillä.

“Kommenttien lukeminen on hyödyllistä”, Wallace sanoo, “mutta on ajanhukkaa jäädä henkisesti kiinni negatiivisiin kommentteihin.” Silloin voit luoda videoita, työskennellä sponsoroinnin parissa ja kehittää liiketoimintaasi.

Hän sanoo myös, että on virhe etsiä täydellisyyttä. Vaikka sinun pitäisi näyttää edustavalta ja luoda paras mahdollinen tuote, “valmis” on joissakin tapauksissa parempi kuin “täydellinen”, hän sanoo. On viikkoja, jolloin et halua julkaista sisältöä, tai päiviä, jolloin et näytä parhaalta, mutta sinun on ponnisteltava yrityksesi eteen.

Aiheeseen liittyvä: 50 sivuhusteria, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa

Voit olla seuraava paljon ansaitseva YouTube-käyttäjä

YouTube tarjoaa käyttäjille runsaasti mahdollisuuksia ansaita rahaa alustalla. Wallacen tapauksessa hän julkaisi videoita aiheesta, josta hän tiesi paljon. Ja ajan myötä hän kasvatti yleisöä vastaamalla asiakkaiden kysyntään.

Halusitpa sitten laita söpöjä kuvia koirastasi tai aloita seuraava YouTube-fitness-kanava, siellä on sinulle yleisö – sinun tarvitsee vain löytää se.