Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tehdä ja myydä omia oheistuotteita vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tehdä ja myydä omia oheistuotteita vuonna 2023

Sisällöntuottajana tai yrityksenä ei ole mitään miellyttävämpää kuin nähdä fanien armeija tukemassa brändiäsi.

Tällaiset fanit ovat siunaus. Ja jos haluat vahvistaa heidän kanssaan solmimaasi sidettä, tuotteiden luomisen ja myymisen tulisi olla prioriteettiluettelosi kärjessä.

Merch (lyhenne sanoista merchandise) antaa faneillesi mahdollisuuden olla yhteydessä sinuun ja mainostaa omistautumistaan ​​kaikille, jotka kiinnittävät huomiota.

Olipa kyseessä t-paidat, reput, julisteet tai kahvimukit, oheistuotteet tekevät brändistäsi osan ihmisten elämää ja luovat samalla uuden tulovirran tuotemyynnin kautta.

Joten mistä aloitat ja miten saat oheistuotteesi eri yleisöjen eteen?

Tuotteiden myyminen alabrändillä verrattuna omaan tuotemerkkiisi

Kun luot oheistuotestrategiaasi, voit päättää, lanseeraatko alabrändin vai myytkö sen olemassa olevan brändisi alla.

Alabrändillä voit houkutella yleisöä olemassa olevien tuotteidesi ja sisältösi lisäksi. Ja vaikka myynti saattaa olla aluksi hidasta, luot perustan erilliselle brändille, joka täydentää ydinliiketoimintasi kasvua.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Kuuluisa YouTuberista tullut ammattinyrkkeilijä Logan Paul harjoittaa tätä strategiaa myymällä vaatteita alabrändillä Maverick-vaatteet.

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää olemassa olevaa brändiäsi liittämällä oheistuotteet sisältöösi. Voit esimerkiksi integroida tuotteita Instagram-syötteessäsi jaettuihin viesteihin, jolloin tuotteet on merkitty ostettavaksi.

Kuinka luoda omia mukautettuja oheistuotteita

Tuotteiden luominen voi olla yhtä helppoa kuin brändisi logon laittaminen t-paitaan. Mutta on olemassa systemaattinen lähestymistapa, jolla voit valmistaa tuotteita, jotka vetoavat brändisi nykyiseen yleisöön – ja jopa joihinkin asiakkaisiin, joita et ole vielä saavuttanut:

1. Ota selvää yleisöstäsi

Ensimmäinen askel on analysoida, miten fanit yleensä ovat vuorovaikutuksessa brändisi kanssa. Ovatko he aktiivisimpia Twitterissä, Instagramissa tai TikTokissa? Jos yleensä sitoudut TikTokiin, voit olettaa, että suurin osa faneistasi koostuu milleniaaleista ja Z-sukupolvesta.

Tämän jälkeen voit suunnitella oheistuotteita tälle yleisölle heidän ominaisuuksiensa ja ostotottumustensa perusteella. Vielä parempi, miksi et kysy heiltä, ​​mitä he todella ostaisivat? Voit äänestää heille Instagram Storiesin, Facebook-ryhmien tai jopa sähköpostin kautta, jos he ovat luettelossasi.

Palautteen pyytämisessä yleisöltä on myös se etu, että he tuntevat olevansa osa prosessia ja lopulta luomaasi tuotetta.

luo ja myy omia oheistuotteitasi: vaiheet

2. Ajattele hienoja oheisideoita

Nyt kun sinulla on käsitys siitä, mitä fanisi haluavat, voit siirtyä luomaan oheistuotteita, jotka vetoavat heidän makuun. Tässä vaiheessa luova kykysi määrää, kuinka onnistut tuottamaan tuotteita, joita ihmiset rakastavat.

🔥 Empfohlen:  7 parasta pankkitiliä Etsy Businessille[2023 Update]

Vaikka on mahdollista saada vetovoimaa pelkästään myymällä huppareita ja t-paitoja, ainutlaatuisten oheistuotteiden luominen ja myyminen on loistava tapa virkistää asioita ja erottua joukosta.

Muutamia tuoteideoita:

 • Kantalaukut: Sekä toimiva että kätevä kiellettyjen muovipussien aikakaudella.
 • Muistikirjat: Erinomainen luoville tai ammattimaisille seuraajille.
 • Peitot ja peitot: Kotoisaa rentoutumista varten.
 • Laastarit ja tarrat: Anna fanien osoittaa tukensa minne he menevätkin.
 • Avaimenperät: Edullinen valmistaa ja käytännöllinen seuraajillesi.
 • Tankin topit: Hyvä vaihtoehto, jota yleisösi voi käyttää lämpiminä kuukausina.
 • Kahvimukit: Antaa seuraajille hauskan tavan aloittaa päivänsä brändisi mielessä.
 • Puhelimen kuoret: Auta ihmisiä suojaamaan laitteitaan samalla kun annat brändillesi vauhtia.

3. Suunnittele ja jäljittele tuotteesi

Täällä se jännittää. Tuotteiden suunnittelu on loistava tapa harjoitella luovia impulssejasi ja tehdä samalla jotain, josta yleisösi rakastaa. Voit katsoa verkkosivustoja, kuten 99 Suunnittelut ja Dribbble ideoita ja inspiraatiota varten.

Mitä tulee varsinaiseen suunnitteluun, voit käyttää ohjelmistoja, kuten Adobe Photoshopia, luodaksesi grafiikkaa. Työkalun avulla voit integroida vektoreita suunnitteluusi, jota tarvitaan silkkipainatuksessa ja kirjontassa. Heillä on kuitenkin oppimiskäyrä, eivätkä ne ehkä ole paras vaihtoehto kiireiselle aikataululle.

Onneksi voit aina palkata tuotesuunnittelijan Upwork tai Fiverr. Mutta kun valitset tätä reittiä, pidä mielessä seuraava vinkki:

 • Luo tunnelmataulu. Tunnelmataulut, jotka on täynnä kuratoitua inspiraatiota, esimerkkejä ja viittauksia, jotka auttavat suunnittelijaasi pääsemään etumatkaan tuotteidesi parissa.
 • Selitä selkeästi, mitä haluat. Kommunikoi etsimäsi mahdollisimman selkeästi käyttämällä myöhempiä päivityksiä suunnittelijasi kanssa parantaaksesi viimeisteltyä ulkoasua.
 • Tarjoa kontekstia. Jaa käyttäjäprofiilisi auttaaksesi suunnittelijaasi ymmärtämään, millaisille asiakkaille he suunnittelevat. Brändiohjeiden tarjoaminen voi myös auttaa suunnittelijaa tekemään asiaankuuluvia tuotteita.

Kun olet saanut mallit, käytä print-on-demand -sovellusta, kuten Painava luodaksesi malliversioita tuotteistasi. Voit jakaa nämä mallit faniesi kanssa ja pyytää palautetta. Näin voit vahvistaa oheistuoteideasi ja saada fanisi mukaan prosessiin.

tuotteiden mallien luominen Printfulin avulla

4. Etsi valmistaja tai print-on-demand -kumppani

Kun suunnitelmasi on valmis, voit alkaa miettiä, kuinka aiot valmistaa oheistuotteitasi. Suosittuja vaihtoehtoja ovat:

Tulosta pyynnöstä. Tämän strategian avulla voit automatisoida tuotannon, toimituksen ja toimituksen minimaalisilla riskeillä ja kustannuksilla brändillesi. Huono puoli on, että sinulla on rajoitetusti tuotteita ja mukautusvaihtoehtoja valitsemastasi palveluntarjoajasta riippuen.

Tee tyhjästä. Voit etsiä myytäville tuotteille valmistajan, jakaa mallin heidän kanssaan ja valmistaa tuotteen. Tämä vaihtoehto tarjoaa luonnollisesti enemmän joustavuutta luodaksesi juuri haluamasi kohteen. Mutta se on pääomavaltaista ja vaatii sinulta enemmän työtä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka skaalata affiliatemarkkinointiliiketoimintaa vuonna 2023

Jos valitset tilaustulostusvaihtoehdon, Shopify integroituu useisiin suosittuihin tilaustulostuspalveluihin. Vaikka jokaisella palvelulla on oma tuoteluettelonsa, niiden avulla voit yleensä luoda puhelinkoteloita, verkkarit ja muita suosittuja tuotteita. Parasta on, että useimmat palvelut toimivat dropshipping-mallilla, mikä tarkoittaa, että ne veloittavat tuotteista vain, kun asiakas tilaa.

On kuitenkin aina hyvä tarkistaa laatu ennen myynnin aloittamista. Kuvat ja typografia voivat näyttää samalta tietokoneen näytöllä, mutta ne voivat näkyä eri tavalla henkilökohtaisesti. Voit tilata näytteitä sinua kiinnostavista oheistuotteista tarkistaaksesi niiden laadun ennen kuin mainostat niitä yleisöllesi.

Kuinka myydä tavarasi

Nyt kun olet tehnyt oheistuotteesi, on aika tuoda se nykyisten faniesi ja uusien asiakkaidesi eteen. Alla on muutamia markkinointistrategioita, joiden avulla voit herättää kiinnostusta oheistuoteihisi.

Huomautus: Kokeile yhtä tai kahta strategiaa ja vertaa sitten tuloksia löytääksesi ihanteellisen myynninedistämismenetelmän oheistuotteellesi.

1. Luo suusta suuhun

Olettaen, että sinulla on jo fanikunta, suullinen markkinointi on tehokkain mainosvälineesi. Voit luoda suusta suuhun kannustamalla yleisöäsi mainostamaan brändiäsi esittelemällä itseään käyttämällä tuotteitasi.

Helpoin tapa on järjestää sosiaalisen median kilpailu, jossa ihmisiä pyydetään kokeilemaan tuotteitasi ja merkitsemään sinut palautteeseensa. Vastineeksi voit tarjota palkinnon, jota yleisösi pitäisi arvokkaana, kuten ilmaisen toimituksen tai uusien tuotteiden varhaisen pääsyn.

Voit jopa luoda brändätyn hashtagin, jota he voisivat käyttää tuotteidesi mukana lataamiinsa tarinoihin ja kuviin. Tämä auttaa sinua keräämään kaikki kilpailuun liittyvät toiminnot yhteen paikkaan, jolloin osallistumisen ja tulosten seuranta on helppoa.

mainosta tuotteitasi suusta suuhun -markkinoinnilla

2. Hyödynnä olemassa olevia kanaviasi

Vaikka suusta suu on yksi parhaista tavoista herättää innostusta tuotteistasi, se on vain yksi vaihtoehto. Voit myös parantaa myyntimahdollisuuksiasi hyödyntämällä olemassa olevia erilaisia ​​kanavia, joita sinulla on asiakkaiden tavoittamiseksi.

Jos sinulla on oheiskauppa Shopifyssa, voit myydä tuotteitasi helposti integroimalla kauppasi aina, kun seuraajasi asuvat. Alla on joitain kanavia, joita voit tutkia:

 • YouTube: Jaa korteissasi tai videon kuvauksessa linkkejä oheistuoteihisi ja videon lopussa oleva toimintakehotus.
 • Instagram: Merkitse tuotteesi tarinoihin ja viesteihisi ja ohjaa seuraajasi Instagram-kauppaasi, jos sinulla on sellainen.
 • Osta-painike: Jos sinulla on blogi tai verkkosivusto oheistuotekaupan ulkopuolella, voit upottaa kokoelmasi tai oheistuotteet myös sinne.
🔥 Empfohlen:  Kuinka näyttää Magento 2 -moduuliluettelo

3. Myy torilla

Jos haluat tavoittaa suuremman yleisön, harkitse tuotteesi listaamista oheistuotetorilla.

Oheiskauppapaikka on verkkokauppasivusto, joka kuratoi eri tekijöiden tuotteita. Jotkut veloittavat listalleottomaksun, kun taas toiset työskentelevät palkkion perusteella ja ottavat maksun jokaisesta sinulle tuomasta myynnistä. Sivustot pitävät edustaa, Hei Merchja MerchNow ovat joitakin markkinapaikkoja, joissa voit esitellä tuotteitasi muiden sisällöntuottajien rinnalla.

Ennen kuin luot listauksen, muista tarkistaa sen markkinapaikan säännöt ja määräykset, jolla haluat myydä. Useimmilla oheissivustoilla on omat ehdot ja ehdot sille, millaisia ​​tuotteita voit myydä. Näiden tietojen läpikäyminen auttaa myös ymmärtämään, kuinka palkkiot toimivat ja kuinka suuri osuus kokonaismyyntihinnasta maksetaan myyjälle.

ostaa ja myydä kauppapaikkoja

4. Kohdista nykyinen yleisösi uudelleen

Uudelleenkohdistamisen avulla voit mainostaa tuotteita olemassa olevalle yleisöllesi tiettyjen kriteerien perusteella, kuten onko he jo tehneet ostoksen tai seuraavatko he Facebook-sivuasi. Monilla digitaalisilla alustoilla voit luoda uudelleenkohdistavia mainoksia, mukaan lukien Google, TikTok, Snapchat, YouTube ja Facebook.

Aloita uudelleenkohdistaminen asentamalla haluamasi alustan mainospikseli verkkosivustollesi (tässä ohjeessa se tehdään Facebookissa). Jotkut alustat hyväksyvät myös asiakassähköpostit luodakseen fanien yleisön uudelleen kohdennettavaksi. Kun sinulla on käytettävissäsi mukautettu yleisö, voit kohdistaa heidät uudelleen mainoksilla, jotka esittelevät oheistuotteitasi saadaksesi sitoutumista ja myyntiä.

Anna heille jotain puhuttavaa

Hyviä tavaroita on kaikenmuotoisia ja -kokoisia. Se voi olla toimiva tai vain siistiä katsoa. Riippumatta siitä, minkä oheistuotteen valitset tavoittaaksesi yleisösi, mieti, keitä he ovat, mistä he pitävät brändissäsi ja mitä tuotteita he saattavat olla eniten kiinnostuneita ostamaan.

Kun valitset oikean oheistuotteen, et vain anna faneillesi jotain muistettavaa ja tuettavaa, vaan lisäät myös brändisi tunnettuutta ja hankit jatkuvasti uusia tuloja.

Kaikki voittaa.

Haluatko oppia lisää?