Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tehdä mainos yrityksellesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tehdä mainos yrityksellesi

Olet juuri ostanut mainoksia ja sinun on annettava kuva tai luotava se. Kuinka tärkeää käyttämäsi luova ja kopio on? Erittäin!

Ostitpa mainoksen painettuna tai verkosta, visuaalinen puoli on erittäin tärkeä, jopa kriittinen. Varsinkin jos mainostat verkossa, haluat jotain vakuuttavaa, joka saa heidät napsauttamaan! Tarkoitan, kuka haluaa tuhlata rahaa tehottomaan mainokseen?!

Näin voit tehdä yrityksellesi mainoksen, jotta kuvasi parantavat mainostasi, eivät estä sitä:

1. Pysy uskollisena brändillesi

Markkinoinnin osalta en voi koskaan korostaa tarpeeksi johdonmukaisuutta. Vahvan brändäyksen perimmäinen tavoite on luonnehtia yritystäsi tarpeeksi niin, että potentiaaliset asiakkaat tunnistavat sen välittömästi. Tämä tarkoittaa yhdenmukaisuutta logon, värimaun, tunnuslauseiden, fonttien ja niin edelleen kanssa.

Kun harkitset, mitä kuvaa käytät viimeisimmässä mainoskampanjassasi, muista ottaa huomioon brändäysponnistelusi. Kun suunnittelet mainoksia, varmista, että ne näyttävät samanlaisilta kuin aiemmat. Sisällytä aina tuotemerkkisi vakioelementtejä; onko kyseessä logosi, valokuva myymälästäsi tai muu tuttu kuva.

2. Tuotesijoittelu

Usein on tarkoituksenmukaista käyttää mainoksessasi tuotekuvaa. Tämä on erityisen sopivaa, jos lanseeraat uuden tuotelinjan tai olet myymässä tiettyjä tuotteita. Haluat, että potentiaaliset asiakkaasi NÄVÄT, mitä haluat heidän ostavan. Harkitse tuotekuvien käyttämistä mainoksissasi, jotka ovat suosittuja myyjiä. Käytä esineitä, jotka ovat visuaalisesti houkuttelevia, värikkäitä ja huomiota herättäviä.

Käytä aina omia tuotekuviasi, älä arkistovalokuvia tai jotain vastaavaa mitä tarjoat. Haluat antaa tarkan ja totuudenmukaisen kuvan siitä, mitä asiakkaat voivat odottaa tehdessään ostoksia kanssasi.

3. Teksti?

Meemien maailmassa monet kuvat sisältävät nyt myös tekstiä. Pitäisikö sinun mainostaa kuvalla, joka sisältää kirjoitetun peittokuvan? Mahdollisesti, kunhan se ei heikennä itse kuvaa. Tekstin tulee olla luettavaa eikä liian pientä. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat yrityksesi nimi, verkko-osoite tai sosiaalisen median kahva kuvan alalaidassa. Tämä auttaa yhdistämään brändäyksen.

🔥 Empfohlen:  Sähköisen kaupankäynnin alustan siirtymisen yleiset sudenkuopat (ja kuinka välttää ne)

Jos aiot sisällyttää tekstiä, sen tulee olla minimaalinen eikä vain sanakappale. Sanat, kuten “osta nyt”, “rekisteröidy” ja “aloita”, voivat herättää huomiota ja olla loistava toimintakehotus, kun kuva on sijoitettu oikein. Kun katsot mainostasi, haluat pystyä tunnistamaan nopeasti, mitä mainostat.

4. Suhteellisuus ja resoluutio

Muista aina mainoksesi lopullinen koko. Jos mainostat painetussa muodossa, muista, että sinun on lähetettävä suurempi, korkearesoluutioinen tiedosto. Et halua mainoksesi näkyvän pikselöitynä tai vääristyneenä. Graafiset suunnittelijat eivät voi korjata matalan resoluution ja huonolaatuista kuvaa. Muista myös, jos mainoksesi on pienempi tai se näkyy verkossa. Älä lähetä kuvaa, jossa on tekstipeitto, jota ei voida lukea lopullisessa julkaisussa. Ja jos käytät mainoksessasi tuotekuvaa, varmista, että se on tarpeeksi suuri näkyäkseen.

Esimerkiksi 125 x 125 pikselin painikemainos on melko tavallinen verkkomainoksen koko. Mutta se on suhteellisen pieni, liian pieni paljon tekstiä varten. Et halua, että mainoksesi on vaikea lukea, tai se ohitetaan heti, koska ihmiset eivät tiedä, mitä se yrittää tarjota.

Haluat verkkomainoksesi latautuvan nopeasti, eikä se jumita verkkosivustoa, jolle se on sijoitettu. Joten verkkomainokset voivat ja niiden pitäisi olla alhaisempia, kuten 72 dpi:tä. Jos sinulla on kysyttävää, voit pyytää apua suunnittelijalta tai muista kysyä todisteita mainospaikaltasi ennen kuin mainoksesi julkaistaan ​​julkisesti.

5. Mainoksen tekeminen

Nyt kun tiedät mitä sisällyttää mainokseesi, helpoin tapa tehdä mainos on palkata graafinen suunnittelija. Näiden vinkkien avulla pystyt selkeästi välittämään suunnittelijallesi tarkalleen mitä haluat ja tarvitset. Älä huoli, jos työskentelet pienen budjetin parissa, voit kokeilla mainoksen luomista itse. Photoshopin ja Canvan kaltaiset työkalut ovat edullisia tapoja luoda ammattimaisia ​​mainoksia.

Aiheeseen liittyvät: 10 vinkkiä graafisen suunnittelijan löytämiseen ja työskentelyyn

🔥 Empfohlen:  Kuinka muuttaa fyysistä liiketoimintaasi verkossa

6. Noudata ohjeita

Lopuksi, ja ehkä tärkeintä, noudata ohjeita. Yleensä kun ostat minkä tahansa mainoksen, julkaisu vastaa mainoksen teknisillä tiedoilla. He pyytävät tiettyjä kokoja ja joskus tiettyjä tiedostotyyppejä tai värimuotoja. Noudata aina näitä ohjeita! Usein sivustot tai julkaisut eivät voi julkaista tai eivät julkaise mainoksia, jotka eivät täytä niiden vaatimuksia. Säästät paljon aikaa ja päänsärkyä, jos lähetät oikeat materiaalit ensimmäisellä kerralla. Jos et, heillä on mahdollisuus, että he julkaisevat mainoksen, joka kuvastaa huonosti liiketoimintaasi.

Johtopäätös

Kun käytät aikaa tehokkaan mainoksen tärkeiden osien ymmärtämiseen, voit tehdä yrityksellesi mainoksen, joka näyttää ammattimaiselta ja joka tuottaa enemmän viittauksia ja myyntiä yrityksellesi.

Oletko tehnyt yrityksellesi mainoksen? Mitä vinkkejä ja työkaluja suosittelette? Jätä meille huomautus; haluaisimme kuulla sinusta!

Julkaistu alun perin 7. lokakuuta 2014. Sisältö päivitetty 12. syyskuuta 2018.