Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tehdä Pinterest-pinnejä, jotka leviävät viraalisesti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tehdä Pinterest-pinnejä, jotka leviävät viraalisesti

Kun kirjoitin postauksen kaikkien aikojen suosituimmista Pinterest-reseptipinneistä, se sai minut miettimään, kuinka tehdä Pinterest-pinssejä, joista tulee massiivisesti menestyviä.

Miksi jotkut nastat leviävät viruksia, kun taas toiset katoavat suorakaiteen muotoisten kuvien mereen? Onko mahdollista suunnitella Pinterest-viraalisuutta?

On vaikea kuvitella, että jotkin reseptin nastat ovat lähellä tai ylittäneet miljoonan repin.

Kun sitä ajattelee, se on todella hämmästyttävää: hyvin muotoiltu pieni laatikko muiden pienten laatikoiden sosiaalisessa mediassa voi saada verkkosivustolle miljoonia klikkauksia. Ja näiden napsautusten takana on tosielämän ihmisiä. Ihmiset, jotka ovat valmiita lukemaan juttujasi ja ehkä jopa tekemään ostoksen.

Monet bloggaajat lukevat tätä verkkosivustoa. Ja numero yksi asia, jota useimmat bloggaajat haluaisivat parantaa (tulojensa lisäksi), on heidän liikenne. Kerro, jos tämä kuulostaa sinulta:

Olet työskennellyt valtavasti – jopa satoja tunteja – luomalla pinssien kuvaukset huolellisesti, pohtinut tarttuvia otsikoita ja mainostamalla sisältöäsi sosiaalisessa mediassa.

Ja mitä se tarkoittaa? 48 kierrosta ja yhteensä 390 napsautusta verkkosivustollesi hyvänä päivänä. Joskus ei edes sitä.

Ja sitten se kuolee, ja olet takaisin alkuperäiselle tasolle.

Kuulostaa tutulta?

Joten mitä teet väärin?

Miksi et saavuta samaa menestystä kuin Pinterestin raskaat hitterit? Mikseivät pinisi koskaan leviä?

No, annan sinulle erittäin yksinkertaisen vastauksen. Mitä tulee siihen, miksi olet niin huono saamaan Pinterest-kuvia leviämään, puolet siitä on sinun syytäsi… ja puolet ei. Katsotaanpa miksi.

50% on sinun syytäsi

Toistat samaa prosessia ja odotat erilaisia ​​​​tuloksia.

Todennäköisesti olet lukenut jotain matkan varrella ja noudattanut sitä (ja olet tehnyt sitä siitä lähtien). Tätä sykliä jatkaa se, että lukemasi ei luultavasti ollut laadukasta sisältöä alunperinkin, ja nyt teet loputtomasti samoja virheitä yhä uudelleen ja uudelleen. Ajattelet, että jos jatkat, näet lopulta tuloksia.

Sanot itsellesi, että se on prosessi.

Että asiat paranevat.

Väärä. Älä toista samoja virheitä uudestaan ​​​​ja uudestaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka muokata TikTok-videoita kuin ammattilainen neljässä helpossa vaiheessa

Vietä vähemmän aikaa tekemiseen ja käytä enemmän aikaa oppimiseen. Liian usein ihmiset hyppäävät mukaan, koska he ovat liian innokkaita aloittamaan.

Lopettaa. Tutki muiden menestystä. Mitä nämä ihmiset tekevät, mitä sinä et tee?

Mitä he oikein tekevät, mitä sinä et tee?

En käske sinua kopioimaan muita, mutta samalla minä olen. Loppujen lopuksi nämä käyttäjät ovat oppineet tekemään Pinterest-nastat tehokkaasti, mutta sinä et.

Mitä kilpailijasi tekevät, mitä voit sisällyttää omaan Pinterest-strategiaasi? Opi heidän menestyksestään.

Ota selvää, mitä he tekevät, ja mieti sitten tapoja, joilla voit tarjota jotain ainutlaatuista. Jotain, joka saa käyttäjät palaamaan luoksesi, eivät kilpailijasi.

Hyväksy, että et tiedä kaikkea. Että on luultavasti parempi tapa tehdä asioita ja olla tarpeeksi joustava muuttumaan. Hyväksy, että tekemäsi toiminta ei toimi ja että sinun on opittava, mikä toimii.

50 %, joka ei ole sinun syytäsi

Pinterest on muuttunut.

Itse asiassa se muuttuu aina.

Jos se saa olosi paremmaksi, monet näistä nastaista tulivat niin onnistuneiksi, osittain johtuen käytöstä poistuneiden Pinterest-algoritmien ansiosta. Menneinä vuosina Pinterestin lajittelualgoritmi painotti enemmän nastan kronologista ajankohtaa.

Jos nasta tallennettiin äskettäin tiettyyn seuraamaasi tauluun, käyttäjä näki sen todennäköisemmin syötteessään. Se oli tavallaan positiivinen palautesilmukka.

Jos kiinnitit tietyn merkin usein (tai muut ovat tallentaneet merkkisi usein), se painotettiin raskaammin/näytettiin todennäköisemmin. Sellaisenaan ryhmälaudat laajensivat tappien näkyvyyttä valtavasti.

Valitettavasti tiesi viraalisuuteen on nykyään paljon mutkikkaampi. Pinterestin uudemmat “älykkäät” algoritmit korostavat paljon enemmän pinssin puhdasta laatua.

He haluavat juuri optimoitua, korkealaatuista sisältöä todistetuilta käyttäjiltä (tuore sisältöpoikkeama, korkeat napsautussuhteet, tilihistoria/seuraajat, aloitussivun laatu ja verkkotunnuksen auktoriteetti).

Mielenkiintoista kyllä, Pinterestin viimeaikainen keskittyminen sisällön tuoreuteen algoritmeissaan tarkoittaa, että huipulle pääseminen on itse asiassa vaikeampaa kuin koskaan ennen.

Tämä ei tarkoita, että Pinterest-kuvat olisivat kuolleita liikenteen ohjaamiseen, se tarkoittaa vain sitä, että et enää palkita runsaalla liikenteellä, vaikka tuottaisit heikkolaatuista sisältöä. Sinun on opittava yhdistämään tarkoitus.

🔥 Empfohlen:  Kuinka GPS-kuvaus korvaa Intian tietullikopit vuoden sisällä?

Kuinka luoda PIN-koodi, joka leviää virukselle

Jos olet vasta aloittamassa bloggaajana tai et ole vielä päässyt siihen pisteeseen, että olet valmis vuokraamaan töitä, sinun on todennäköisesti tehtävä omat nastasi.

Päästäksesi alkuun, Jeff kokosi nopean, 10 minuutin videon, jossa hän opastaa sinut pinssin luomisen perusprosessin läpi.

Pidä nopea tauko, kävele ympäriinsä, ja sitten sukeltaamme sisään:

Nyt yksi suurimmista virheistä, joita näemme bloggaajien tekevän Pinterestissä, on pinnisuunnittelun aliarvostaminen.

Huolimattomien pinssien heittäminen yhteen on tehotonta ja ajanhukkaa. Et voi vain luoda pinssiä ja odottaa sen leviävän massiivisesti olematta tarkoituksellinen suunnittelussasi.

Tarvitset nastat, jotka kiinnostavat ja saavat ihmiset haluamaan lukea lisää.

Kuinka luot merkin, joka saa ihmiset haluamaan klikata?

Ensinnäkin sinun on vastattava yhteen erittäin tärkeään kysymykseen: Mitä hyötyä siitä minulle on?

Jos joku ei voi heti kertoa, mitä hyötyä artikkelistasi on PIN-koodisi perusteella, hän jatkaa vierittämistä.

Neula, jossa on teksti “5 asiaa, jotka opin vieraillessaan Italiassa”, saattaa toimia oikein. Mutta lukijakeskeisempi otsikko, kuten “5 asiaa, joita kannattaa välttää matkallasi Italiaan”, toimii paljon paremmin.

Toiseksi, jos sinun on tehtävä omat nastat, saatat yhtä hyvin oppia siinä. Puhun pinnisuunnittelusta. Tekstien, värien, kuvien jne. koordinointi optimaalisen sitoutumisen ja napsautussuhteen takaamiseksi.

Tiedän mitä ajattelet – mutta minulla ei ole suunnittelutaitoja!

Luota minuun, olin samassa veneessä aloittaessani. Kesti satoja yrityksiä, ennen kuin lopulta mursin koodin korkealaatuisten pinssien luomiseksi. Mutta kun tein niin, liikennemme räjähti.

Kun olet oppinut suunnittelun taidon, seuraava askel on luoda järkkymätön Pinterest-strategia.

Kuinka kiinnittää tehokkaammin

Jos et ole vielä tehnyt, sinun on luotava a Pinterest for Business tili ja määritä “rich pins”.

Yritystili antaa sinulle pääsyn analytiikkaan ja oivalluksiin, jotta näet, kuinka pinssi toimivat ja mitkä niistä tuovat eniten liikennettä. Sen avulla voit myös hakea “rikkaita pinssiä”. Tämä antaa nastasi pysyä pystyssä lisäämällä lisätietoja siitä, mistä nastassa on kyse.

🔥 Empfohlen:  10 verkkokaupan tuotevaihtoehtoa, joita asiakkaasi rakastavat

Kun olet luonut tilisi, on aika alkaa tarkastella ryhmätauluja ja hakea niihin.

Joo, tiedän sanoneeni, että ryhmälaudat eivät ole sitä, mitä ne ennen olivat, mutta se ei tarkoita, etteivätkö ne olisi edelleen tärkeitä. Tutustu strategiaoppaaseemme osoitteessa kuinka löytää laadukkaita ryhmälautakuntia ja liittyä niihin.

Ja lopuksi tarvitset a Pinterest-pintojen ajoitus auttamaan taakan kantamisessa. Kun alat käyttää Pinterestiä strategisesti liikenteen ohjaamiseen sivustollesi, huomaat nopeasti, että siihen menee paljon.

Olisimme mahdotonta kasvattaa Pinterest-liikennettämme yhtä paljon kuin teimme ilman suosikkimerkkien ajoitusohjelman apua, myötätuuli. Sen avulla voimme ajoittaa pinssiemme viikkoja etukäteen, mikä säästää tuntikausia aikaa ja antaa meille mahdollisuuden keskittyä muihin liiketoimintamme näkökohtiin, kuten mahtavan sisällön luomiseen.

Pin-suunnittelijamme antaa meille myös ehdotuksia parhaista pinni-ajoista eniten sitoutumista varten.

Muita vinkkejä Pinterest-pelin parantamiseen:

  • Hyväksy, että se, mitä teet tällä hetkellä, ei toimi TAI että voit tehdä paremmin
  • Lisätietoja siitä, mikä vaikuttaa korkeaan otsikon napsautussuhteeseen (napsautussuhde)
  • Keskity enemmän laadukkaan pinnikuvauksen näkökohtiin
  • Luo laadukasta, tuoretta sisältöä usein
  • Lue lisää ihmisen psykologiasta (koska se koskee nastakuvien korkeampia napsautussuhteita, eli mitä värejä sisällytetään/miksi ihmiset napsauttavat tekemiään nastat)
  • Opi siitä, mistä ihmiset haluavat lukea

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tehdä ensimmäinen 1 000 dollarin blogi

Luo PIN-koodi ja aloita testaus

Sinun on hyväksyttävä Pinterest sellaisena kuin se on.

Tiede.

Se on algoritmi.

Pinterest haluaa tietää, pitävätkö muut ihmiset napsautesi ja jakoidesi perusteella. Näin Pinterest päättää, onko PIN-koodisi todella hyvä vai ei.

Sinulla voi olla laadukkainta sisältöä koko maailmassa, mutta jos teet samat virheet yhä uudelleen ja uudelleen, et tule koskaan näkemään menestystä Pinterestillä.

Tutki muiden menestystä. Emuloi sitä. Ja aina, aina testaa menetelmäsi.