Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tehdä rahaa lahjoittamalla plasmaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tehdä rahaa lahjoittamalla plasmaa

Joka viikko näen jonkun kysyvän: “Onko kukaan, kuinka voin ansaita helposti rahaa?” Yleensä muutamat ihmiset vastaavat MLM:llä tai Lyftillä ehdotuksina, mutta näen harvoin sitä, mikä mielestäni on helpoin tapa ansaita muutama taala: myydä plasmasi.

Mutta aina kun päätät sekaantua kehoosi, sillä voi olla seurauksia. Lue alta, onko se oikea sivukeikka sinulle.

Henkilökohtainen kokemukseni plasman luovuttamisesta

Kun olin ylioppilas, tarvitsin rahaa, joten aloin myydä plasmaa paikallisessa keskustassa. Asuin suuressa yliopistokaupungissa, ja olen varma, että siellä ei ollut pulaa opiskelijoista, jotka olisivat halukkaita töksähtämään neulalla vastineeksi 20 dollarista (lyön vetoa, että monet tekivät sen sivulla ilmaiseksi!)

Kun aloin luovuttaa plasmaa, se johtui siitä, että olin kokopäiväinen korkeakouluopiskelija, jolla oli kiire hakea työharjoitteluun ja miettiä, mitä aion tehdä valmistumiseni jälkeen.

En halunnut saada osa-aikatyötä ja halusin jotain helppoa ansaitakseni rahaa. Muista, että tämä tapahtui ennen kuin voit ansaita rahaa ajamalla ihmisiä ympäriinsä.

Olin hieman varovainen. Plasmasi myyminen kuulosti siltä, ​​mitä junkies teki ansaitakseen rahaa tukeakseen tapaansa.

Mutta tajusin nopeasti plasman luovuttamisen houkuttelevuuden. Ensimmäisen kahden tunnin vierailun jälkeen useimmat tapaamiset kestivät tunnin ja voin mennä milloin halusin. Tapaamisen varaaminen tai peruuttaminen oli helppoa.

Jatkoin plasman luovuttamista valmistumisen jälkeen, kun yritin ensimmäistä kertaa elättää itseäni. Työskentelin osa-aikaisesti puhelinkeskuksessa ja minulla oli palkaton harjoittelu tunnin päässä.

Plasman antaminen antoi minulle mahdollisuuden ansaita rahaa yrittämättä ottaa toista osa-aikatyötä.

Valitettavasti jouduin lopettamaan terveydellisistä syistä. Joka kerta kun pysähdyt, sinun on tarkistettava hemoglobiinitasosi. Jos ne ovat tarpeeksi korkeat, voit mennä. Jos ne ovat liian alhaiset, he eivät anna sinun lahjoittaa.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT-ilmiö ja sen vaikutus keskustelulliseen tekoälyekosysteemiin

Hemoglobiini on proteiini, joka kuljettaa happea kehosi kudoksiin. Jos hemoglobiinisi putoaa tietyn arvon alapuolelle, olet aneeminen.

Muutaman viikon kuluttua hemoglobiiniarvoni putosivat plasman luovutukselle sallitun alueen alapuolelle. Joka kerta kun menin sisään, minua evättiin. Yritin ottaa rautalisiä, mutta ne sotkivat vatsaani ja saivat minut huonovointiseksi.

Jonkin ajan kuluttua lopetin plasmakeskuksessa käymisen. Lääkärini sanoi, etten ollut aneeminen, mutta hemoglobiiniarvoni eivät silti olleet tarpeeksi korkeat, jotta voisin luovuttaa turvallisesti.

Olisin luultavasti voinut jatkaa yrittämistä, mutta tuntui turhalta ajaa koko matka saadakseni selville, etten voinut lahjoittaa.

Miksi silti suosittelen plasman luovuttamista

Yksi parhaista syistä luovuttaa plasmaa on se, että voit tehdä muita asioita tuolissa istuessasi. Voit lukea, katsella televisiota, tehdä läksyjä tai kuunnella musiikkia tai podcasteja.

Olin yliopistossa, kun aloin lahjoittaa, ja vaikka sanoin itselleni tuovani läksyni, en koskaan pystynyt keskittymään tarpeeksi ollakseni tuottava.

Jos et saa osa-aikatyötä määrätyillä työajoilla, plasman luovuttaminen saattaa olla sinulle täydellinen. Pidin siitä, että minun ei tarvinnut huolehtia plasma-aikojen sopimisesta harjoittelu- ja muun työni rinnalle.

Mitä on plasmaluovutus?

Plasman luovutus on, kun ihmiset myyvät plasman osan verestään. Lääkeyhtiöt käyttävät plasmaa kehittääkseen lääkkeitä sairauksien, kuten hemofilian, hoitoon.

Plasmasi sisältää vasta-aineita, entsyymejä ja muita proteiineja. Katso täältä lisää plasman käyttötarkoituksia.

Haittaako plasman luovuttaminen?

Inhoan verikokeiden ottamista ja plasman luovuttaminen oli ehdottomasti epämiellyttävä kokemus. Kun ensimmäinen neula on sisään, se ei ole kipeä.

Kun kone seuloa plasmaa verestäsi, se laittaa veren takaisin suolaliuoksella.

Jostain syystä tuo suolaliuos tuntuu kylmältä, kun se pääsee verenkiertoon, joten tunnet olosi aika kylmäksi kokemuksen aikana. Suosittelen ottamaan mukaan takin tai peiton.

Onko olemassa pitkäaikaisia ​​vaikutuksia?

Plasman luovuttamisella ei ole pitkäaikaisia ​​vaikutuksia. Lyhyellä aikavälillä saatat kuitenkin tuntea olosi kuivuneeksi. Voit korjata tämän helposti juomalla enemmän nesteitä ennen ja jälkeen luovutuksen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka New Age -intialaiset startupit voivat ottaa käyttöön uskottavaa mielenterveystukea työntekijöille? - herra Ankit Malhotra, perustaja, heyy,

Jotkut verkkosivustot sanovat, että alkoholi vaikuttaa sinuun enemmän 24–48 tunnin kuluessa luovutuksesta. En muista, tunsinko oloni epämukavaksi luovutuksen jälkeen, mutta suosittelen aina syömään hyvin ennen ja jälkeen luovutuksen.

Kaiken kaikkiaan plasman luovutus on uskomattoman turvallista. Kyllä, saatat olla samassa huoneessa epämiellyttävän näköisten hahmojen kanssa, mutta terveytesi ei ole vaarassa.

Joillakin ihmisillä saattaa olla enemmän haittavaikutuksia plasman luovutuksesta, joten tarkkaile aina epätavallisia oireita tapaamisen jälkeen.

Haluan myös huomauttaa, että monet ihmiset, minä mukaan lukien, kehittävät jälkiä muutaman viikon lahjoitusten jälkeen. Nämä ovat pieniä arpia, jotka kehittyvät pistoskohtaan.

Ne eivät satu tai mitään, mutta koska huumeiden käyttäjät yhdistetään useammin niiden saamiseen, jotkut ihmiset ovat varovaisia. Kukaan, tiedän, ei huomannut omaani, ellei osoitan niitä. Ne häviävät lopulta, kun lopetat lahjoituksen.

Kuinka paljon voit saada palkkaa plasman luovuttamisesta?

Ah, miljoonan dollarin kysymys. Kun luovutin plasmaa, Tein noin 20 dollaria per lahjoitus. Mutta jokaisella keskuksella on oma käytäntönsä, joten yritä soittaa paikalle ennen kuin teet päätöksen. Riippuen kaupungista, jossa asut, jotkut paikat maksavat jopa 50 dollaria.

Keskustani tarjosi bonuksen, jos lahjoitit tietyn määrän kertoja kuukauden sisällä. Tämä on melko vakio. Voit yleensä antaa kaksi kertaa viikossa vähintään 48 tunnin välissä kehosi palautumista varten.

Bonuksiin saaminen on paras tapa maksimoida ansaintapotentiaalisi. Joissakin tapauksissa voit ansaita noin 200 dollaria kuukaudessa.

Useimmat maksavat prepaid-Visa-lahjakortilla, joten voit nostaa sillä käteistä tai käyttää sitä pankkikorttina.

Missä voit lahjoittaa plasmaa?

Tässä on muutamia suosituimpia paikkoja plasman luovuttamiseen:

Onko plasman luovuttaminen sen arvoista?

Tämä kysymys on melko subjektiivinen. Jos tulet levottomaksi neulankohdassa, 20 dollaria ei ehkä ole sen arvoinen. Jos kaipaat epätoivoisesti helppoa tapaa ansaita rahaa, se saattaa olla.

🔥 Empfohlen:  7 parasta VPN:ää DOTA 2:lle vuonna 2023: Kuinka poistaa DOTA 2:n esto mistä tahansa

Kaiken kaikkiaan plasman luovutuksen joustavuus on sen keskeinen ominaisuus. Se on kuin ajaisi Lyftillä – et ehkä tienaa niin paljon kuin voisi tehdä jotain muuta, mutta se on yksi ainoista asioista, joita voit tehdä, jos valitset kellonajat.

Mitkä ovat vaatimukset?

Sinun täytyy painaa vähintään 110 kiloa, olla 18-69-vuotias ja sinulla on puhdas terveystodistus. Useimmat vaativat myös, että esität valtion ajokortin, sosiaaliturvakortin ja osoitteen.

Keskus testaa veresi sairauksien varalta ja myös proteiini- ja hemoglobiinitasosi. Jos ne ovat liian alhaiset, et voi lahjoittaa sinä päivänä ja joudut odottamaan tietyn ajan ennen kuin voit palata.

Ihmisten, jotka ovat luovuttaneet verta, on odotettava noin kahdeksan viikkoa plasman luovuttamista.

Yhteenveto

Jos tarvitset koskaan ylimääräistä rahaa, mutta et halua haastatella vähittäiskaupan keikkaa tai ajaa Lyftille, plasman luovutus on paras vaihtoehto.

Jos haluat tehdä jotain, joka maksaa paremmin, on paljon sivutoimia, jotka maksavat hyvin ja jotka eivät vaadi sinua tönäisemään neulaa.

Table of Contents