Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tehdä tekstistä puheeksi TikTokissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tehdä tekstistä puheeksi TikTokissa

Jos olet selannut TikTokia aiemmin, olet ehkä huomannut automaattisen äänen, joka joskus liittyy tekstityksiin. Tätä ominaisuutta kutsutaan TikTokin tekstistä puheeksi, ja se on loistava tapa lisätä kontekstia videoihisi, käyttää selostusta, jos et halua kertoa itsestäsi, ja paljon muuta. Jos etsit uusia TikTok-videoideoita, tekstistä puheeksi -ominaisuuden sisällyttäminen johonkin sisältöösi voi olla täydellinen lisä strategiaasi. Tässä artikkelissa opastamme sinua tarkasti, kuinka voit lisätä tekstistä puheeksi -ominaisuuden TikTok-videoihisi, ja jaamme sitten 10 uskomatonta esimerkkiä, joista voit helposti hyödyntää omaa sisältöäsi.

Mikä on tekstistä puheeksi TikTokissa?

Tekstistä puheeksi on esteettömyysominaisuus, jonka avulla TikTokin luojat voivat lisätä automaattisen äänen kirjoitettujen tekstitysten lukemiseen. Sen lisäksi, että näkövammaiset käyttäjät voivat osallistua hauskanpitoon, se voi myös lisätä videosisältöön uutta reunaa.

TikTokissa on monia tapoja käyttää tekstistä puheeksi -toimintoa, mutta katsotaanpa ensin tarkalleen, kuinka tätä ominaisuutta käytetään.

Kuinka tehdä tekstistä puheeksi TikTokissa?

Jos olet valmis lisäämään oman tekstistä puheeksi -ominaisuuden TikTok-videoosi, noudata näitä nopeita vaiheittaisia ​​ohjeita:

  1. Tallenna tai lataa TikTok-videosi.
  2. Napauta Teksti-vaihtoehtoa oikeanpuoleisessa muokkausvalikossa ja kirjoita sitten kuvateksti. Napauta sitten Valmis.
  3. Napauta tekstiäsi ja valitse sitten Tekstistä puheeksi.
  4. Selaa kaikkia äänivaihtoehtoja ja valitse ääni, joka mielestäsi sopii parhaiten, ja napauta sitten Valmis.
  5. Jos olet luonut useita tekstikuplia, joihin haluat lisätä äänen, napauta Käytä ääntä kaikkeen tämän videon tekstiin -vaihtoehtoa.
  6. Voit vaihtaa ääntä napauttamalla tekstiäsi uudelleen ja napauttamalla sitten Vaihda ääni.

Se on äärimmäisen yksinkertainen prosessi – varmista vain, että olet oikolukenut tekstitykset, valinnut parhaan äänen ja olet valmis!

10 brändin asetusesimerkkiä tekstistä puheeksi TikTokissa

Oletko utelias kuinka haluat käyttää tätä ominaisuutta? Meillä on kymmenen hienoa esimerkkiä, jotka osoittavat, kuinka sinun kaltaiset brändit hyödyntävät jo TikTokin tekstistä puheeksi -toimintoa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää DALL-E 2:ta tekoälykuvien luomiseen

1. Duolingo

Kielisovellus Duolingo on kuuluisa TikTokissa luomalla hauskoja videoita, joissa on heidän pöllön maskottinsa Duo. Itse asiassa he ovat tunnettuja villistä sisällöstä, jonka he ovat lähettäneet mikrovideosovellukseen.

He ovat myös äskettäin julkaisseet Duolingon sponsoroiman Roblox-pelin. Roblox on online-pelialusta, jonka avulla käyttäjät voivat myös luoda omia pelejä. Duolingo työskenteli Roblox-pelin luojan kanssa luodakseen oman verkkopelinsä, mikä lisäsi sovelluksen bränditietoisuutta.

Harkitse, kuinka voit hyödyntää tätä ominaisuutta lisätäksesi huumoria tai komediaa helpotusta TikTok-videoihisi.

2. Starbucks

Starbucks on maailmankuulu kahvila, joka ei luultavasti tarvinnut esittelyä, mutta täältä löytyy sellainen kuitenkin. He jakavat TikTokissa monenlaista sisältöä valikon muutoksista humoristisiin videoihin ja käyttäjien luomaan sisältöön.

Useimmiten heidän videoissaan puhuvat ihmiset, mutta he ovat myös käyttäneet tekstistä puheeksi -ominaisuutta useissa videoissa erinomaisena tapana esitellä, mistä videossa on kyse.

3. Kynnys

The Sill on verkkokasvikauppa, jolla on vähittäiskauppoja suurissa kaupungeissa, kuten New Yorkissa ja Los Angelesissa. He myyvät opetussisältöä kasvien hoidosta sekä humoristisia videoita, joihin kasvien vanhemmat voivat samaistua helposti.

Tämä osoittaa, että tekstistä puheeksi -videoidesi ei aina tarvitse olla jotain syvällistä. Etsi jotain hauskaa sanottavana ja lisää sitten videosi taustalla.

4. Positiivinen pala

The Positive Piece on pieni yritys, joka myy söpöjä pulmia, mieluummin kuin joitain yleisiä ja tylsiä, joita näemme usein kaupoissa. Suurin osa heidän sisällöstään keskittyy joidenkin pulmavaihtoehtojensa esittelyyn ja keskeneräisten palapelien katseluun.

5. Lulun

Lulu’s on online-vaateliike, joka jakaa paljon sisältöä asuideoiden, ostettavien sesongin vaatteiden ja muiden vastaavien videoiden kanssa. Ne käyttävät lähes yksinomaan vain musiikkia, harvinaisia ​​selostuksia tai puhuvia äänitavuja.

Lulu päätti kuitenkin hyödyntää tätä jakamalla käyttäjien luoman videon, jossa varsinainen tuote näyttää samalta kuin tuotekuva (kuten pitääkin). Tekstistä puheeksi -toimintoa käytetään vain tälle ikoniselle riville, minkä jälkeen se johtaa kappaleeseen videon loppuosan ajan.

🔥 Empfohlen:  7 digitaalista taitoa, jotka jokaisen lääkealan markkinointitiimin on oltava vuonna 2023

6. Sephora

Sephora on suosittu meikkiyritys, jolla on vähittäiskauppoja kaikkialla maailmassa, sekä mahdollisuus ostaa heidän verkkosivustoltaan verkossa. He jakavat TikTok-syötteessään tuotetietoja, meikki- ja ihonhoitovinkkejä, meikkiulkoasuja ja paljon muuta.

He vuorottelevat jonkun kameran edessä, selostuksen tai tekstistä puheeksi muuntamisen välillä.

7. Linda Tong -suunnittelijat

Linda Tong Planners on pieni suunnitteluyritys, joka on räjähtänyt TikTokin ansiosta. Yrityksen omistaja jakaa tilauspakkausvideoita, suunnittelijoiden asetteluja, verkkosuunnittelijoita, jotka toimivat hyvin fyysisten suunnittelijoidensa kanssa, ja paljon muuta.

POV tarkoittaa point-of-view ja on suosittu videotrendi. Mutta yksi suuri osa tekstistä puheeksi -ominaisuuden käyttämistä tässä kopiossa on, että automaattinen ääni lausuu väärin sanan “POV”, sanoen sen sijaan sanana eikä aloituslauseena.

Tämä tarjoaa hauskaa komediaa, ja näet usein ihmisten käyttävän tekstistä puheeksi -ominaisuutta nähdäkseen, kuinka se ääntää eri sanoja, lyhenteitä ja alkukirjauksia.

8. Nike

Nike on yksi maailman tunnetuimmista juoksukenkien ja urheiluvaatteiden liikkeistä, joten ei ole yllätys, että ne ovat koonneet suuren näkyvyyden TikTokissa. He jakavat usein videoita ammattiurheilijoista tai leikkeitä urheilupeleistä. Kuitenkin he myös houkuttelevat ammattiurheilijoita kuvaamaan sisältöä myös heille.

9. Kotona

At Home on kodinsisustussuperkauppa, jonka sisään on helppo eksyä. He jakavat paljon videoita tuotteista, joita he myyvät myymälässä, sekä humoristisia videoita tyynyistä ja muista suosituista kodinsisustustuotteista.

Tämäntyyppiset videot ovat loistava tapa mainostaa tuotteitasi, mutta myös pitää hauskaa niiden parissa ja viihdyttää yleisöäsi.

10. Flaire & Co.

Flaire & Co. on pieni koruliike, joka jakaa edullisia mutta laadukkaita koruja. Heidän TikTok-syötteensä keskittyy sekä tuoteleikkeiden jakamiseen että yrityksen omistajaan vastaamaan kysymyksiin ja jakamaan tietoa yrityksestä.

Käärimistä

Aloita TikTok-strategiasi tehostaminen sisällyttämällä videoihin, jotka käyttävät tekstistä puheeksi -ominaisuutta. Opi lisää TikTok-seurannan kasvattamisesta ja tuotteiden myymisestä TikTok-ostoksia käyttämällä. TikTok voi muuttaa brändiäsi, jos olet tarpeeksi luova.