Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tehdä yleisöäsi kasvattava lahja Instagramissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tehdä yleisöäsi kasvattava lahja Instagramissa

Haluatko järjestää onnistuneen Instagram-arvontaan?

Instagram-lahjat ovat tehokkaimpia tapoja kiinnittää huomiota Instagram-tiliisi. Saat enemmän tykkäyksiä, enemmän seuraajia ja enemmän sitoutumista.

Tässä postauksessa kerromme, kuinka voit toteuttaa oman Instagram-lahjat vaihe vaiheelta.

Kuinka tehdä arvonta Instagramissa

Tässä on lyhyt yhteenveto jokaisesta vaiheesta ennen kuin aloitamme sen:

 • Vaihe 1: Määrittele tavoite, jonka haluat saavuttaa – Päätä, millaisen tuloksen haluat Instagram-palkintosi olevan. Haluatko lisää seuraajia Instagramiin? Haluatko viraaliksi?
 • Vaihe 2: Keksi palkinto arvontaan – Päätä, mitä haluat palkita voittajille.
 • Vaihe 3: Päätä palkintosi säännöt – Päätä, mitä osallistujien tulee tehdä päästäkseen arvontaan.
 • Vaihe 4: Valmistele lahjasisältö etukäteen – Luo valokuvia, kuvaa videoita ja kirjoita tekstitykset postauksiin jokaisessa arvontaan.
 • Vaihe 5: Luo hashtag arvontaan – Keksi luova hashtag, jonka avulla ihmiset voivat mainostaa Instagram-palkintoa.
 • Vaihe 6: Aloita arvontasi – Julkaise ilmoituksesi Instagramissa.
 • Vaihe 7: Valitse voittaja – Käytä työkalua, jonka avulla voit valita voittajan satunnaisesti, tai seulo käyttäjien lähettämää sisältöä, jos päätät järjestää kilpailun.

Vaihe 1: Määrittele tavoite, jonka haluat saavuttaa lahjallasi

Lahjoitukset voivat parantaa asemaasi sosiaalisessa mediassa. Ne voivat lisätä seuraajien määrää. Ne voivat johtaa valtavaan nousuun viesteihisi saamiesi tykkäysten määrässä. Ne voivat jopa auttaa sinua leviämään virukselliseksi.

Kun kyse on Instagram-palkintojen järjestämisestä, on tärkeää määritellä tavoite, jonka haluat saavuttaa etukäteen. Instagram ei salli linkkien lisäämistä yksittäisiin viesteihin. Määrittämällä tavoitteesi etukäteen, voit keksiä strategian, joka auttaa sinua navigoimaan tielläsi mahdollisesti olevissa esteissä.

Lisäksi ilman tavoitetta annat yksinkertaisesti jotain ilmaiseksi ja toivot, että siitä on sinulle hyötyä pitkällä aikavälillä.

Tässä on muutamia ideoita Instagram-palkintojen tavoitteiden asettamiseen:

 • Kasvata seuraajien määrää.
 • Lisää vuorovaikutustasi.
 • Saa postauksen leviämään.
 • Kasvata sähköpostilistaasi.

Tavoitteen määrittäminen voi jopa auttaa sinua määrittelemään sääntösi. Jos esimerkiksi haluat käyttää Instagram-lahjakorttiasi sähköpostilistaasi kasvattamiseen, aseta listalle kirjautuminen pääsyn pääehtoiseksi.

Tarvitset tässä tapauksessa tavan lisätä linkki osallistumislomakkeellesi. Instagram-biotyökalut sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Pallyy on erityisen hyvä vaihtoehto, koska se sisältää myös Instagram-aikataulun, josta on hyötyä myöhemmin. Se sisältää myös ilmaisen suunnitelman!

Vaihe 2: Keksi palkinto arvontaan

Seuraavaksi sinun on päätettävä, mitä todella haluat lahjoittaa voittajallesi. Sen ei tarvitse olla itse omistamasi tuote, mutta sen tulee sopia brändiisi tai markkinarakoon.

Instagram-lahjoituksen ensisijainen tarkoitus on laajentaa kattavuuttasi alustalla. Toki saat paljon uusia seuraajia, jos annat lahjaksi uusimman iPhone-mallin, mutta jos brändisi ei liity etäältä teknologiaan, kaikki saamasi uudet vuorovaikutukset katoavat heti, kun arvonta on ohi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka keskittyä SEO:ssa oleviin asioihin, kun tekoäly nopeuttaa nopeaa muutosta

Jos sinulla ei ole ilmaista tuotetta tai palvelua tarjottavana, valitse jotain, joka houkuttelee kohdeyleisösi.

Jos haluat todella makeuttaa sopimusta, käytä vähän ylimääräistä aikaa lahjan tekemiseen ottamalla yhteyttä oman markkinaraon brändeihin. Saatat pystyä suunnittelemaan kumppanuuden, jossa yritys tarjoaa palkinnon Instagram-lahjasta.

Vaihe 3: Määritä osallistumissäännöt + 8 vaatimusideaa

Täältä löydät tavan ohjata osallistujasi polulle, joka auttaa sinua saavuttamaan vaiheessa 1 määrittämäsi tavoitteen.

Yksinkertaistaaksemme tässä on kahdeksan erilaista lahjaideaa, joita voit käyttää voittamisen edellytyksinä:

 • Seuraa tiliäsi Instagramissa.
 • Tykkää Instagram-arvontaan liittyvästä ilmoituspostauksesta.
 • Kommentoi ilmoituspostaukseen.
 • Tägää ystäväsi kommenttiin.
 • Jaa julkaisu Instagramissa.
 • Lähetä Instagram-postaus (valokuva- tai videokilpailu).
 • Tilaa sähköpostilistasi.
 • Vaadi osallistujia vastaamaan triviakysymykseen oikein.

Sinun tulisi myös harkita sosiaalisen median kilpailutyökalun käyttöä, jotta voit hyödyntää blogiliikennettäsi mainostaaksesi Instagram-palkintoasi.

SweepWidgetissä on Instagram-moduuli (muiden alustojen joukossa), jonka avulla sinä ja osallistujat voivat seurata heidän täyttämiään vaatimuksia. Siinä on pikanäppäimet, joiden avulla osallistujat voivat seurata sinua Instagramissa, kuten ilmoitusviestiä, julkaista ilmoitusviestiä uudelleen, lähettää omia julkaisujaan ja paljon muuta.

Sinun on myös noudatettava Instagramin kampanjoiden sääntöjä. Sinun on esimerkiksi varmistettava, että noudatat alueesi arpajais-/arvonnan sääntöjä ja määräyksiä.

Et myöskään saa merkitä itseäsi kuviin virheellisesti tai kannustaa käyttäjiä merkitsemään sinua virheellisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi pyytää käyttäjiä merkitsemään brändiäsi muiden tilien viesteissä, jos brändisi ei ole edustettuna näissä viesteissä.

Sinun on myös kerrottava, että lahja ei liity itse Instagramiin tai tue sitä millään tavalla.

Valitse lopuksi palkintosi määräaika. Mitä lyhyempi määräaika, sitä enemmän vuorovaikutusta näet, koska käyttäjät eivät halua menettää voittomahdollisuuksiaan.

Huomautus: Voit myös käyttää SweepWidgetiä muiden sosiaalisen median alustojen sisällyttämiseen arvontaan.

Vaihe 4: Valmistele sosiaalisen median sisältö Instagram-palkintoasi varten

Tähän mennessä sinun pitäisi tietää, mitä haluat saavuttaa Instagram-palkinnollasi, mitä haluat antaa ja miten haluat ihmisten osallistuvan. Tämä tarkoittaa, että on aika valmistautua julkaisuun.

Sinun tulee valmistautua vähintään neljään postaukseen:

 • Arvontapostaus – Ensimmäinen postaus, jossa ilmoitat arvontaan. Liitä mukaan kuvia ja videoita, jotka esittelevät palkintoasi. Lisää otsikkoon luettelo vaatimuksistasi osallistumiselle sekä lyhyt kuvaus palkinnosta.
 • Mainospostaus julkaistaan ​​arvonnan puolivälissä – Muistuta seuraajiasi arvonnasta puolivälissä. Tämä on kaikille, jotka eivät ole vielä päässeet sisään. Harkitse toisen sisältömuodon käyttämistä tähän viestiin. Voit esimerkiksi luoda lyhyen komedian tai opetusvideon, jossa esitellään palkinto.
 • Kampanjapostitus julkaistaan ​​päivää ennen arvontaan päättymistä – Tämä postaus antaa viimeisen varoituksen niille, jotka eivät ole osallistuneet tai nähneet aiempia postauksiasi arvontaan liittyen.
 • Postaus, joka ilmoittaa arvonnan päättymisestä – Yksinkertainen postaus, jossa kerrotaan arvontapäivän viimeinen päivä. Käytä tässä viestissä yksinkertaista viestimuotoa ja muista ilmoittaa osallistujille, kun voittajat julkistetaan. Voit myös luoda erillisen julkaisun arvontapäivää seuraavana päivänä ilmoittaaksesi sen virallisen päättymisen. Tallenna vähän siitä, milloin tämän julkaisun voittajat julkistetaan, jos näin on.
 • Viimeinen postaus voittajan julkistamiseksi – Luo yksi viimeinen postaus ilmoittaaksesi arvontaan voittajan. Muista ilmoittaa voittajalle, miten otit häneen yhteyttä, jotta hän voi lunastaa palkintonsa.
🔥 Empfohlen:  Intian aikojen 5 suurinta kampanjaa

Sinun tulisi myös julkaista Instagram-tarinat, joissa kerrotaan arvonnasta, mainostetaan sitä puolivälissä ja ilmoitetaan viimeinen päivä.

Varmista vain, että tarinoissasi julkaisemasi sisältö eroaa julkaisemistasi viesteistä. Instagram-tarinoiden käyttäminen ensisijaisesti videosisällössä ja postaukset ensisijaisesti kuvissa on loistava tapa tehdä tämä.

Tässä on yksinkertainen esimerkki lahjasta @influensysocial-tililtä Instagramissa.

Instagram-arvostelu oli suunnattu massiiviselle muoti- ja kauneuskierrokselle eri brändeiltä, ​​joista valittiin viisi voittajaa. Postaus keräsi yli 10 000 tykkäystä päivässä. Suurin osa tämän tilin viesteistä saa alle 1 000 tykkäystä kukin.

Viestin mukana on kokoelma kuvia yhdestä tilin omistajista, jotka esittelevät palkintoja. Kuvissa on samat palkinnot kuvattuna eri kulmista. Palkintoja esittelevä video on katsottavissa karusellin lopussa.

Mitä tulee kuvateksteihin, katso viestimme osoitteessa parempien Instagram-tekstien kirjoittaminen jos haluat ansaita enemmän napsautuksia.

Kun suunnittelet sisältöä etukäteen, käytä Instagram-aikataulutyökalua tehdäksesi asioista paljon helpompaa.

Kuten aiemmin mainitsimme, Pallyy on loistava valinta tähän. Ajoitustoiminnon lisäksi se toimii yhtenä parhaista Instagram-analytiikkatyökaluista, joten voit seurata suorituskykyäsi ja luoda mukautetun raportointihallintapaneelin.

Sinun tulee myös valmistella mainokset näkymään Instagramissa.

Vaihe 5: Keksi käytettävä hashtag

Harkitse yleisten hashtagejen käyttöä arvontaviesteissäsi, kuten #giveaway, #giveaways, #win ja #contest. Käytä myös markkinarakokohtaisia ​​hashtageja.

Sinun tulisi myös keksiä ainutlaatuinen hashtag, jonka avulla sinä, kumppanisi ja osallistujasi voitte mainostaa arvontaa.

Jotain # tapaa[your brand]lahja tai #[your prize]arvonta toimisi.

Ainutlaatuinen hashtag on erityisen hyödyllinen, jos yksi vaatimuksistasi on, että osallistujat lähettävät valokuvan.

Vaihe 6: Aloita arvonta Instagramissa

Nyt kun sinulla on kaikki valmiina, on aika julkaista Instagram-palkintosi.

Julkaise arvontapostauksesi tilillesi ja luo myös uusi Instagram-tarina. Tästä syystä on tärkeää, että ymmärrät käyttämäsi sosiaalisen median alustat ja niiden toimintatavat.

Seuraajien aikajanaa ohjaa algoritmi, joka asettaa suosituimpien tilien viestit ensimmäiseksi niiden tilien viestien lisäksi, joiden kanssa käyttäjä on eniten vuorovaikutuksessa. Instagram lopetti kronologisen aikajanan käytön aikoja sitten.

Se on iso syy siihen, miksi on niin tärkeää vaatia osallistujia tykkäämään, kommentoimaan, jakamaan ja merkitsemään ystäväsi. Se auttaa viestiä leviämään viraalisesti, mikä lisää sen mahdollisuuksia tulla näkyviin seuraajiesi aikajanalla sekä käyttämiesi hashtagejen hakutuloksissa.

Instagram-tarinoihin vaikuttaa kronologia ja se, kuinka paljon käyttäjä on vuorovaikutuksessa tilin tarinoiden kanssa. Niitä on myös paljon helpompi selata kuin aikajanalla, ja niissä on automaattinen toistoominaisuus, mikä tekee niistä todennäköisemmin seuraajillesi nähtävissä.

🔥 Empfohlen:  Lisämyynti: 6 strategiaa, jotka pk-yritykset voivat omaksua

Tästä syystä on tärkeää käyttää molempia.

Luo lahjapostaus missä tahansa sinulla on yleisöä. Tämä sisältää muut sosiaalisen median alustat, sähköpostiluettelosi ja jopa verkkosivustosi. Se auttaa kiinnittämään enemmän huomiota ilmoitusviestiisi.

Muista mainostaa Instagram-palkintoasi koko sen keston ajan, vaikka et olisi suunnitellut mitään etukäteen aikataulutyökalulla. Luo viihdyttävää sisältöä tai “mainoksia”, jotka esittelevät palkintoasi kannustaaksesi seuraajiasi osallistumaan.

Vaihe 7: Valitse voittaja

Kun Instagram-arvonta päättyy, on aika valita ja julkistaa voittaja. Kerro osallistujille, milloin voittaja julkistetaan.

Tapa, jolla valitset voittajan, riippuu kriteereistä, joita käytit palkintosi sääntöinä, sekä kaikista kilpailutyökaluista, joilla isännöit sen.

Jos järjestät valokuva- tai videokilpailun, sinun on kerättävä kaikki työt kaikkialta, missä osallistujat ovat lähettäneet ne. Sinun on sitten katsottava ne kaikki, valittava puolifinalistit ja sitten yksi voittaja.

SweepWidgetissä on toiminto, jonka avulla voit valita voittajan satunnaisesti kaikista työkalun sinulle keräämistä merkinnöistä.

Jos et käyttänyt kilpailutyökalua etkä järjestänyt valokuva-/videokilpailua, käytä Waskin kaltaista työkalua valitaksesi voittajan satunnaisesti viestisi kommenttiosiosta.

Varmista, että voittaja täyttää kaikki ilmoitusviestissäsi määrittämäsi kriteerit. Ota heihin yhteyttä Instagramin suoralla viestillä. Muussa tapauksessa lähetä heille sähköpostia, jos keräsit heidän sähköpostiosoitteensa osana lahjaa.

Ilmoita voittaja erillisessä postauksessa. Tämän pitäisi rohkaista heitä vastaamaan viestiisi, jos he eivät lunasta palkintoaan heti. Harkitse voittajallesi aikaa lunastaa palkinto saadaksesi heidän huomionsa. Sinun on ehkä jopa valittava uusi voittaja, jos hän ei vieläkään lunasta palkintoaan.

Lopulliset ajatukset

Onnistuneen Instagram-lahjakilpailun järjestäminen ei ole helppoa hallita. Se voi jopa maksaa sinulle rahaa, jos et löydä kumppanuusbrändejä. Silti Instagram-lahjat ovat tehokas tapa lisätä tavoittavuuttasi alustalla.

Se, mitä teet tällä lisätoiminnalla, on erittäin tärkeää. Jos Instagram-tililläsi oli vähän toimintaa ennen arvontaa, vältä sisällön julkaisemista tapahtuman päätyttyä. Menetät kaiken saamasi vauhdin.

Esittele itsesi sen sijaan uusille Instagram-seuraajillesi. Vielä tärkeämpää on, että tallenna parhaat Instagram-ideasi arvontaa seuraavalle viikolle.

Jos haluat oppia lisää menestymisestä Instagramissa, tutustu näihin oppaisiin:


Table of Contents