Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tehokas Apple M2 on? Meillä voi olla vihje

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tehokas Apple M2 on? Meillä voi olla vihje

Monet ristiriitaiset raportit tulevasta MacBook Prosta, jossa on uusi M2-pii, tekevät vaikeaksi ennustaa, minkä tyyppinen kannettava tietokone paljastetaan Applen julkaisutapahtumassa alkukeväällä. Äskettäinen vertailukohta kuitenkin viittaa siihen, että M2 MacBook Pro ei ehkä ole niin paljon teho- ja suorituskykypäivitys verrattuna vanhempiin malleihin.

Macworldin Jason Cross osoitti M2:n ennustusarvot teorialla, jonka mukaan käyttäjät voivat odottaa vain pientä harppausta suorituskyvyssä M1- ja M2-sirujen välillä.

Cross huomauttaa, että Applen A14 on A15 -mobiiliprosessorien käyttäminen stand-in-osina, M1-siru perustuu A14:n perusarkkitehtuuriin, joka toimii älypuhelimissa, kuten iPhone 12:ssa.

Tämä arkkitehtuuri loi neljä korkean suorituskyvyn CPU-ydintä ja kahdeksan GPU-ydintä, jotka näkyvät M1-sirussa verrattuna kahteen tehokkaaseen CPU-ytimeen ja neljään A14:n GPU-ytimeen. Cross väittää, että jos Apple ei olisi esitellyt M1-sirua, tämä pii olisi voinut olla “A14X”-siru toiselle korkean suorituskyvyn laitteelle, kuten iPad Prolle.

Macworldin Jason Cross teki M2-sirun mahdollisen vertailuarvon

M2-siru olisi samanlainen kuin A15-sirun skaalattu versio. Cross teki sitten mahdollisia Geekbench-vertailuja M2- ja M2 Max -sirujen kokoonpanoissa verrattuna nykyisiin M1- ja M1 Max -siruihin. Hän päätti, että M2 saattaa ehdottomasti ylittää M1:n, mutta että M1 Max ei ehkä ylitä M2 Maxia paljon.

Geekbenchin yhden ytimen testeissä näemme, että M2-siru ylittää hieman M1 Max -sirun, ja kaikki prosessorit saavat samanlaiset pisteet. Kuitenkin Geekbenchin moniytimistestissä M1 Max -siru ylittää merkittävästi M2-sirun.

Macworldin Jason Cross teki M2-sirun mahdollisen vertailuarvon

Raporttien mukaan Apple aikoo julkaista M2 MacBook Pron lähtötason kannettavana keväällä ennen tehokkaamman mallin julkaisua syksyllä. Crossin raportin perusteella voitaisiin olettaa, että jos Apple julkaisee M2 MacBook Pron syksyllä, siinä saattaa olla tehokkaampi M2 Max -siru nähtyään, miten lähtötason M2 MacBook Pro toimii markkinoilla.

🔥 Empfohlen:  Applen odotetut MacBook Prot ovat saattaneet jälleen viivästyä

Monet lähteet sanovat myös, että Apple saattaa vapauttaa useita tietokoneita kahden M2-laitteen välillä, joissa käytetään viimeistä M1 Pro- tai M1 Max -siruaan. Näitä voivat olla uusi MacBook Air, Mac Mini ja iMac.