Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka teimme 10 062 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (heinäkuu 2017)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka teimme 10 062 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (heinäkuu 2017)

Huomautus: Tämä viesti ilmestyi alun perin BreakingTheOnePercent.com-sivustolla, ennen kuin yhdistämme DollarSproutin ja BTOP:n yhteen.

Tervetuloa heinäkuun 2017 verkkotuloraporttiimme!

Voitteko uskoa, että olemme jo vuoden 2017 puolivälissä?! Minulla ei ole aavistustakaan, mihin koko aika meni. Ben ja minä olemme työskennelleet kuin hullut kahden blogimme kulissien takana, ja olemme erittäin innoissamme nähdessämme, mitä vuoden 2017 toinen puolisko tuo yrityksellemme.

Tässä postauksessa haluan jakaa kanssanne, mitä olemme tehneet suunnitellessamme loppuvuotta. Olet ehkä huomannut, että meillä on ollut melko kevyt postitusaikataulu viimeisten parin kuukauden aikana (hups), mutta lupaan, että työskentelemme kovemmin kuin koskaan!

Minulla on paljon katettavaa tässä päivityksessä.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa bloggaamalla aloittelijana

Jos et ole perehtynyt siihen, mitä tuloraportti on bloggaamiseen liittyen, se on pohjimmiltaan tämä:

Kerron teille, kuinka blogimme on pärjännyt viimeisen kuukauden aikana, sekä joitakin asioita, joita olen oppinut ja jotka voivat auttaa sinua tekemään samoin ja jotka voivat innostaa yhtä joka 500:sta tämän artikkelin lukevasta ihmisestä kokeile bloggaamista. Se on vapauttanut minut 9-5-murhasta, että tiedän, että niin monet teistä yrittävät paeta itseään.

Ja ne lukijat, joilla on jo blogi, toivottavasti voit oppia virheistämme ja tehdä omasta blogistasi entistä parempia. Tämä tuloraportti on erityisesti suunnattu enemmän lukijoille, joilla on jo blogi – aion puhua melko vähän nykyisistä pyrkimyksistämme laajentaa liiketoimintaamme.

Huomaa myös: Tämän tuloraportin on tarkoitus olla ylpeys. Sen tarkoitus on vain näyttää sinulle, että elantonsa ansaitseminen verkossa on mahdollista, jos olet valmis työskentelemään kovasti ja kokeilemaan aina uusia asioita.

Ennen kuin sukeltan heinäkuun 2017 numeroihimme, haluan jakaa taustatietoja siltä varalta, että et ole koskaan kuullut meistä tai olet uusi blogimaailmassa.

Ystäväni Ben ja minä olemme pitäneet henkilökohtaista rahoitusblogia VTX Capitalissa (nyt DollarSprout) noin kahden vuoden ajan.

Suurin osa tämän päivän tuloistamme tulee affiliate-markkinoinnista, joka on provisiopohjainen mainonta. Pohjimmiltaan saamme pienen maksun jokaisesta blogimme luomasta myynnistä/liidistä/kirjautumisesta. Mainostamme yleensä yrityksiä, jotka auttavat lukijoitamme tienaamaan, säästämään tai sijoittamaan rahojaan.

Heinäkuun 2017 liiketoiminnan tulot:

10 062 dollaria

Ensimmäiset asiat ensin – monet ihmiset valehtelevat internetissä. Olisin voinut kirjoittaa yllä minkä tahansa numeron, jonka halusin, ja useimmat teistä eivät tietäisi paremmin, mikä on jotain, mitä todella vihaan tällä alalla. Valtava määrä tekee unelmien myymisestä helpompaa, mitä monet blogialan ihmiset yrittävät tehdä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka optimoin kirjoittamiseni 5 ChatGPT-kehotteen avulla

Joten ollaksemme mahdollisimman läpinäkyvä, alla on kuvakaappauksia tuloistamme erilaisista mainos- ja tytäryhtiöverkostoista, joihin kuulumme. Sen lisäksi, että jaamme pankkitilitietomme kanssasi, tämä on paras todiste, jonka voin tehdä.

Palkan todiste:

Ja ennen kuin lasket luvut yhteen ja huudat minua huonosta matematiikastani, meillä on asiakas, jolle annamme neuvontaa muutamalla sadalla dollarilla kuukaudessa. En lisännyt laskun kuvakaappausta. Älä hätäänny.

Yhteenveto tuloista:

Tässä on kontekstia varten joitain edellisten kuukausien tuloja:

 • Kesäkuu 2017: 7 768 dollaria
 • Toukokuu 2017: 6 728 dollaria
 • Huhtikuu 2017: 6 315 dollaria
 • Maaliskuu 2017 5 578 dollaria
 • Helmikuu 2017: 3 487 dollaria
 • Tammikuu 2017: 7 158 dollaria
 • Joulukuu 2016: 1 744 dollaria
 • Marraskuu 2016: 929 dollaria
 • Lokakuu 2016: 723 dollaria
 • Syyskuu 2016: 1 082 dollaria
 • Elokuu 2016: 1 162 dollaria

Mitä olemme työstäneet

mainitsin sisään viime kuun tuloraportti että Ben ja minä olimme keskellä suurta tuotemerkkiä VTX Capitalille.

Nykyisellä kasvuvauhdillamme sekä liikenteessä että tuloissa saatat ihmetellä, miksi maailmassa haluamme muuttaa mitään. Hyvä kysymys.

Totuus on, että tonnin etsimisen ja liiketoimintamme tulevaisuuden pohtimisen jälkeen päätimme, että emme halua siirtyä eteenpäin nimellä “VTX Capital”. Se ei todellakaan enää sopinut tyyliimme tai siihen, mitä yritimme saavuttaa sivustollamme.

Isoprojektimme on siis kesän alusta lähtien suunnitellut ja koordinoinut uuden brändimme käyttöönottoa.

Ensimmäinen askel: Etsi nimi

En ole luova, eikä ole myöskään Ben.

Uuden tuotemerkin (ja verkkotunnuksen) miettiminen oli meille uskomattoman vaikeaa. Eikä auttanut se, että kaikki, mitä ajattelimme, oli jo otettu.

Vakavasti, nimen aivoriihi oli surkea prosessi meille. Tonneittain myöhäisiä iltoja kului ampumalla toistemme ideoita alas ja tuntui, että hukkaamme niin paljon aikaa. Emme kuitenkaan halunneet katua valintaamme matkalla, joten pidimme todella huolellista varmistaaksemme, että teimme sen oikein.

Lopulta törmäsin a sivusto, joka myy premium-verkkotunnuksiajoissa on ammattimaisesti suunniteltu logo.

Ongelmana oli, että tämä oli premium-palvelu. Ja sen mukana tulee premium-hinta.

Päädyimme päättämään nimestä DollarSprout (voin puhua siitä, kuinka päädyimme lopulliseen nimipäätökseen toisessa viestissä). Verkkotunnuksen ja logon ostaminen maksoi meille melkoisen pennin:

Rahaa säästävät tarjoukset, kuten verkkotunnuksen hankkiminen ja isännöinti alle 4 dollarilla kuukaudessa, ovat loistavia uusille bloggaajille, mutta saavutimme lopulta pisteen, jossa meidän oli järkevämpää investoida enemmän yrityksemme pitkän aikavälin kasvuun.

Oletko valmis tekemään oikeat investoinnit kasvattaaksesi liiketoimintaasi?

Tämä on pääteema, jonka halusin käsitellä tässä tuloraportissa. Näen aivan liian monet ihmiset yrittävät ylläpitää blogejaan tai liiketoimintaansa mahdollisimman pienillä kuluilla.

Tietenkin kulujen hallinta on tärkeää, mutta skaalataksesi täysin tasolle, jolle yrityksesi voi mahdollisesti nousta, sinun on käytettävä rahaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä mainos yrityksellesi

Verkkotunnuksen nimi ja logo maksoivat meille 1 395 dollaria. Tämä luku ei edes sisällä verkkosivuston suunnittelua.

Itse sivustoa varten palkkasimme ammattimaisen suunnittelutoimiston auttamaan meitä luomaan vision, joka meillä oli mielessämme DollarSproutista. Emme halunneet ostaa valmiiksi rakennettua teemaa, joka maksoi 50 dollaria ja joka saa meidät näyttämään kuin kaikki muut blogit. Halusimme tehdä tämän oikein. (Huomaa: Rahoitimme tämän aikaisemmilla blogituloillamme).

Sivuston suunnittelukustannukset: ~6 000 dollaria

Alla on sumennettu esikatselu. Saat mitä maksat, emmekä voisi olla innostuneempia tämän sivuston julkaisemisesta ensi kuussa.

Aloitamme syyskuussa, mutta voit antaa meille pienen etumatkan ja näytä Facebook-sivullemme rakkautta. Se merkitsisi maailmaa meille.

Muut tekemämme sijoitukset DollarSproutiin

Verkkotunnuksen ja verkkosivuston suunnittelun välissä tämän tuotemerkin välilehti on jo yli 7 000 dollaria. Toivoisin sen olevan lopullinen hinta, mutta se ei ole.

Ben ja minä yritämme ottaa seuraavan askeleen ja skaalauttaa tämän todelliseksi liiketoiminnaksi. Tiedämme suurimman osan siitä, mitä on tehtävä päästäksemme sinne, ja se on enemmän kuin me kaksi voimme tehdä.

Siksi olemme viimeisen kuukauden aikana tuoneet ulkopuolista apua saadaksemme DollarSproutille sen ansaitseman vahvan lanseerauksen. Meillä on kolme uutta freelance-kirjoittajaa (hyviä) ja ystävä, joka tulee johtamaan SEO-ponnistelujamme sekä paikan päällä että sen ulkopuolella.

Muut lisääntyneet kulut:

 • Convertkit sähköpostimarkkinointiin (79 $/kk jopa 5 000 tilaajalle)
 • Lisääntynyt isännöintikaistanleveys
 • Facebook-mainoskulut (200–300 dollaria kuukaudessa, mutta kasvaa)
 • Yoast SEO Premium (69 dollaria)
 • Shutterstockin valokuvatilaus (99 dollaria/kk)

Skaalaammeko liian nopeasti? Voi olla.

Liikevaihtomme on kuitenkin kasvanut yhdeksän viimeisten 10 kuukauden aikana, kun vain me kaksi olemme työskennelleet olohuoneessamme. Todiste konseptista on olemassa, ja nyt tuntuu, että on aika mennä täydellä kaasulla eteenpäin.

Emme halua, että DollarSprout on vain yksi talousblogi. Haluamme sen olevan kotinimi. Brandi.

Ajattele , mutta hieman enemmän “reunaa” (ja syvempää sisältöä, joka on vielä arvokkaampaa lukijoille). Se on taso ja paikka, jota varten ammumme. Ehkä olen toivottoman optimistinen, mutta uskon todella, että voimme saavuttaa sen.

Se vie paljon aikaa ja paljon työtä muilta kuin vain meiltä kahdelta, mutta se ei ole ulottumattomissa.

Mitä uudet tai pyrkivät bloggaajat voivat ottaa pois tästä päivityksestä

Sanon tämän jokaisessa julkaisemassani päivityksessä, koska se on totta: bloggaamisessa voi todella menestyä, jos olet sinnikäs ja jatka oppimista.

Et voi oppia kaikkea päivässä (tai edes viikossa tai kuukaudessa). Mutta jos sinulla on rohkeutta aloittaa, mikään ei estä sinua luomasta yritystä, joka voi todella muuttaa elämäsi.

🔥 Empfohlen:  Intian pyrkimykset julkistaa tietonsa

Onko minulla kaikki vastaukset? Ei. On vielä niin paljon, etten tiedä.

Voivatko kaikki toiveemme ja unelmamme romahtaa? Lyön vetoa, että he voivat.

Mutta sillä ei ole väliä.

Tärkeää on, että kokeilemme tätä asiaa ja opimme pelin edetessämme. Minulle se on paljon tyydyttävämpää kuin pysyä työssä, jota vihaat vain siksi, että sinulle maksetaan ja se on turvallista (ja tämä tulee henkilöltä, joka lopetti työnsä bloggaamaan, sitten rahat loppuivat ja hänen piti mennä takaisin hakemaan Job).

Huomautus: En ehdota sinua vielä lopettamaan työsi. Ole hyvä, ei.

Toinen asia, jonka pitäisi ei do: Jatka tylsän sisällön julkaisemista, jota kukaan ei halua lukea, ja toivo, että ihmiset tulevat lukemaan sitä.

Niin teimme Ben ja minä blogimme elämän ensimmäiset 12 kuukautta. Olimme itsepäisiä ja eristyneitä omissa päässämme kirjoittaessamme siitä, mitä pidimme tärkeänä. Älä tee samoja virheitä, joita teimme.

Sinun on oltava raa’asti rehellinen itsellesi, kun tarkastat omaa sisältöstrategiaasi. Kysy aina itseltäsi:

“Miksi ihmeessä kukaan käyttäisi vapaaehtoisesti aikaa päivästään lukeakseen, mitä aion kirjoittaa?”

Takaisin-painike on yhtä käytettävissä kuin kaukosäätimen kanavanvaihtopainike. Anna ihmisille syy viettää aikaa sivustollasi.

Kyse on heistä, ei sinusta.

Aiheeseen liittyvä: 17 asiaa jokaiseen blogikirjoitukseen (+ ilmainen tarkistuslista)

Ole tarkka siitä, miten saat liikennettäsi

Ei ole mikään salaisuus, että Pinterest on paras ilmaisen liikenteen lähde 98 %:ssa uusista blogeista. Muut alustat eivät tule edes lähelle.

Jos luet tätä tuloraporttia ja sinulla on blogi, joka saa alle 25 000 sivun katselukertaa kuukaudessa Pinterestistä, sinun TÄYTYY suhtautua alustaan ​​vakavasti. Mielestäni Pinterestin huomiotta jättäminen vastaa lääketieteellisen väärinkäytön blogia. Minulla ei ole muuta tapaa ilmaista sitä.

Eroavia ajatuksia

Jos jokin ei toimi blogissasi, miksi teet sen edelleen?

Periksi jättäminen ja kantapäiden kaivaminen hiekkaan ovat kaksi hyvin eri asiaa, mutta on vaikea sanoa, kumpi on kumpi, kun olet tässä hetkessä.

Tee mitä tarvitset kasvattaaksesi blogia – kaikki muu on pelkkää melua.