Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka teimme 11 946 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (joulukuu 2017)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka teimme 11 946 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (joulukuu 2017)

Huomautus: Tämä viesti ilmestyi alun perin BreakingTheOnePercent.com-sivustolla, ennen kuin yhdistämme DollarSproutin ja BTOP:n yhteen.

Minusta monet blogin tuloraportit ovat perseitä.

Itseasiassa ei. Mielestäni useimmat blogin tuloraportit ovat paskaa.

Rehellisesti sanottuna en ole edes varma, miksi luen niitä edelleen. Luulen, että aina pieni osa minusta ajattelee, että ehkä löydän jotain hyödyllistä tietoa.

Ymmärrän miksi ne ovat niin suosittuja. Ihmiset haluavat tietää, mitä “rahan ansaitsemisen bloggaamisen” mustassa laatikossa on. Haluamme löytää kannattavan bloggaamisen “salaisuuden” – mutta yleensä päädymme saamaan takaisinvedon, kopioi ja liitä, ei-alkuperäisiä neuvoja, mikä ei ole mitään muuta kuin ohuesti peitetty kumppanituotteiden mainostus.

Ihmisille, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa, myydään usein unelma ansaita bloggaamisesta bajiljoona dollaria kuukaudessa, ja se on vanhentunut. Näen sen tapahtuvan koko ajan (ja hei, minäkään en ole pyhimys. Olen yrittänyt myydä isännöintiä/kursseja/jne.).

Mutta nyt, kun omat blogimme alkavat nähdä todellista menestystä, olen huomannut olevani entistä uupunut “ansaitse rahaa bloggaamisen” maailmasta.

Siksi käsittelen tätä blogituloraporttia eri tavalla

Toissapäivänä kysyin ihmisiltä bloggaavaa Facebook-ryhmää mitä he halusivat tietää.

Olen saanut tähän valtavasti hyviä vastauksia. Hetken mietittyäni päätin tehdä tästä koko raportista Q&A. Jos haluat tavallista pörröisyyttä, löydät todennäköisesti etsimäsi muutamalla napsautuksella tältä verkkosivustolta.

Nyt sitä mennään:

Olen utelias, kuinka suuri osa blogituloistasi tulee muiden bloggaamisen opettamisesta (kurssisi, tytäryhtiön tulot jne.) ja kuinka päätit luoda tuotteita sen ympärille rahoituksen sijaan.

Ensimmäinen kysymys heti portista on mahtava, ja haluaisin, että muut bloggaajat vastaisivat samaan.

Tässä myymämme blogiin liittyvät tuotteet ja kuinka paljon teimme niistä joulukuussa:

Hostgator: 1000 dollaria tarkalleen. (Marraskuussa oli myös 1 000 dollaria, mutta lokakuussa 1 570 dollaria)

Pinterest-kurssi: 423 dollaria. Emme mainostaneet kurssia joulukuussa ollenkaan. Marraskuu oli 1 274 dollaria (brutto) Black Friday -myynnin ansiosta.

ConvertKit: 0 dollaria. Emme ole koskaan myyneet niille mitään, mutta laitan ne tähän, koska mielestäni kokeilin kerran joulukuussa.

Kaikki yhteensä: 1 423 dollaria ulos 11 946 dollaria oli “bloggaamisesta bloggaamisesta”.

Miksi teimme blogituotteita ennen rahoitustuotteiden tekemistä: blogituotteiden markkinat olivat paremmat, kun otetaan huomioon jokaisen blogimme erilaiset yleisöt.

Tavalliset DollarSproutin lukijat haluavat vain saada rahatilanteensa ensin kuntoon. Meillä ei ole varakkaita lukijoita, jotka ovat valmiita maksamaan vakavasti rahaa tuotteista (ellemme valmistanut typerän halpoja tuotteita, jotka eivät olisi meille kovinkaan järkevää liiketoiminnan näkökulmasta).

Bloggaajayleisölle havaitsimme, että lukijamme olivat toimintakeskeisempiä ja halusivat “projektin”, jonka parissa he voisivat työskennellä ja jolla on konkreettisia tuloksia. Nähtyäni muutamalla blogikurssilla, joka kasvattaa joidenkin nimekkäiden bloggaajien myyntiä kymmeniä tuhansia kuukaudessa, tiesin varmasti, että markkinat olivat olemassa.

Itse asiassa tein suurimman osan Pinterest-kurssistamme mielijohteesta eräänä viikonloppuna, kun internet oli poissa (kiitos, Comcast). Kurssin luominen oli enemmän konseptin todistus kuin mikään muu; Halusin vain nähdä, voisimmeko luoda jotain ja myydä sen mittakaavassa.

Paljonko blogisi kulut olivat?

Ah. Toinen puuttuva elementti niin monista blogituloraporteista (mukaan lukien melkein kaikki meidän tähän asti. Hups).

Joten aloitan tämän vastauksen sanomalla, että meidän ei tarvinnut kuluttaa läheskään yhtä paljon kuin kulutimme.

Mutta joo, käytimme 4 831 dollaria.

Pyrimme kasvamaan mahdollisimman aggressiivisesti, samalla kun olemme vastuussa kuluistamme.

2 000 dollaria oli lähes kokopäiväiselle sopimusvalmiuksellemme (vaikka hän on paljon enemmän kuin VA. Hän kirjoittaa, muokkaa, auttaa sähköpostin kanssa, työskentelee blogi SEO, ja enemmän.). Annoimme hänelle 250 dollaria ennen joulua, koska arvostamme hänen apuaan niin paljon, joten kokonaissumma nousi 2 250 dollariin. Oikean asian tekeminen sinua auttavien ihmisten puolesta ei ole koskaan huono asia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä polygonia metamaskiin

Käytimme Facebook-mainoksiin lähes 1 300 dollaria DollarSprout, jolla on nyt yli 3 000 fania. Aiomme lisätä kulutusta täällä vielä enemmän tammikuussa nyt, kun mainoskulut laskevat (lomat ovat ohi).

Loput käytettiin säännöllisiin blogin ylläpitokustannuksiimme (varastokuvatilaus, ConvertKit, Tailwind, muut urakoitsijat/freelancerit jne.). Jouduimme myös maksamaan 500 dollaria isännöinnin uusimisesta joulukuussa, mikä oli iso osa.

Voittojen uudelleensijoittaminen on erittäin tärkeää blogisi kasvattamisen kannalta.

Olen varma, että Ben ja minä voisimme antaa kaiken avun, lopettaa mainosten näyttämisen ja leikata kustannukset minimiin, ja tiedätkö mitä? Tienaamme todennäköisesti vielä yli 10 000 dollaria tammikuussa. Todennäköisesti pärjäisimme vielä jonkin aikaa.

Mutta pelaamme täällä erittäin pitkän aikavälin peliä, ja tosiasia on, että vaaditaan vakavaa investointia päästäksemme sinne, missä haluamme mennä.

Kuinka monta postausta mainostat aktiivisesti Pinterestissä?

Mainostamme jokaisessa blogissamme melko kunnollista valikoimaa viestejä Pinterestissä. Ilmeisesti teemme enemmän kokeiluja ja puuhasteluja sellaisten artikkeleiden eteen, joiden tiedämme tuovan meille eniten tuloja tytäryhtiöiltä.

Meillä on paljon artikkeleita Pinterestin käyttämisestä liikenteen lisäämiseen:

Miten selvität henkilökohtaisen talouden sisällön romahtamisesta kesällä?

Vaikea sanoa, todella. Vuonna 2017 paranimme Pinterestissä melkein joka kuukausi, joten liikennemme alkoi elpyä melko nopeasti tammikuun jälkeisen pudotuksen jälkeen.

Ja sitten kun liikennemme todella alkoi saada hittiä kesän kääntyessä syksyyn, paranimme myös paljon paremmin muuntavan sisällön kirjoittamista, mikä kompensoi liikenteen hidastumista.

Missä vaiheessa yrityksesi todella aloitit ulkoistamisen?

Todennäköisesti myöhemmin kuin olisi pitänyt.

Kun sain mukavasti 3 000 dollarin kuukausipalkkani blogista (Ben saa edelleen 0 dollaria), halusimme ostaa lisää aikaa, jotta voimme saavuttaa kaiken, mitä haluamme. Totuus on, että jopa kahdelle ihmiselle kaiken bloggaamiseen liittyvän tekeminen on enemmän kuin minä ja Ben pystymme inhimillisesti tekemään.

Kun aloin kokeilla Upworkin freelancereita, jäin koukkuun. Toki jotkut niistä olivat täyttä ajan ja rahan hukkaa. Mutta kun löysin muutaman, joista pidin, pystyin pitämään ne mukana ja ottamaan vastaan ​​säännöllisiä tehtäviä.

Kokopäiväisen avun palkkaaminen freelancerien lisäksi oli meille iso askel.

Tällä hetkellä meillä on 7 henkilöä (ei sisällä minua ja Beniä), jotka auttavat meitä jossain määrin kuukausittain.

Sivuhuomautus: Ymmärrän täysin, että ihmiset rakastavat kotoa työskentelyä, mutta en malta odottaa sitä päivää, jolloin meillä on perustettu toimisto ja kaikki tulevat töihin ja voimme kaikki tehdä asioita yhdessä. Se on tulevaisuus, jonka eteen Ben ja minä työskentelemme.

Miten valitsit, mitä ulkoistat ensin?

Ulkoistan ensin eniten aikaa vievimmän tehtäväni (ja asian, jossa luulen olevani heikoin): sisällön kirjoittamisen.

Joo, olen bloggaaja, joka ei erityisesti pidä kirjoittamisesta. Se vie minulta ikuisuuden, enkä rehellisesti sanottuna usko olevani niin hyvä siinä. (Älä huoli, minä kirjoitan tämän viestin.)

Kaikilla freelancekirjoittajilla, jotka olen löytänyt, on mielestäni paljon parempi “ääni” kuin minulla – erityisesti DollarSprout-yleisölle.

Kuinka paljon aikaa käytit blogeissasi?

Uh, toivoisin.

Ok, joten tein todella vain noin 3,8 tuntia yhteensä joulukuun viimeisellä viikolla. Kävin lomalla Floridassa ja se oli hienoa.

🔥 Empfohlen:  HealthyWage Review: Ansaitse jopa 10 000 dollaria painonpudotusvedolla

Mutta joulukuun ensimmäiset 3 viikkoa tein vain töitä. Heräsin aamulla klo 7-8 ja syömisen ja salilla käymisen lisäksi työskentelin blogin parissa noin puoleenyöhön asti, 7 päivää viikossa.

Tämä johtui pikemminkin siitä, että tiesimme, kuinka tärkeä tammikuu on henkilökohtaiselle rahoitusalalle, ja halusin saada ankat peräkkäin esitysaikaan, kun palaan lomalta.

Arvioisin, että säännöllisenä, ei-crunch-aikakuukautena käytän 60-70 tunnin viikkoja blogeissa. Jonakin päivänä se voi laskea, mutta se päivä ei ole pian. Olen kuitenkin viileä sen kanssa.

Tuleeko suurin osa liikenteestäsi 1 vai 2 viestiin? Jos on, miten saat sen liikenteen?

Jokaisessa kolmessa blogissamme on 3–5 viestiä, jotka ohjaavat suurimman osan liikenteestämme.

Tee paljon nastoja, testaa A/B/C/D/E/F/G niitä, tee uusi sarja, testaa uudelleen jne.

Alamme myös saada vauhtia orgaanisen hakuliikenteen suhteen, koska olemme tehneet paljon ylimääräistä työtä hakukoneoptimoinnissa (sekä sivulla että sivun ulkopuolella) viimeisen 6 kuukauden aikana. Joulukuussa VTX:llä oli yli 11 000 vierailijaa Googlelta, mikä on erittäin arvokasta liikennettä (lue miksi tässä).

Mitkä ovat pääasialliset tulolähteesi?

Tässä tuloerittelymme viime kuukaudelta:

Kurssin myynti: 423 dollaria

Näyttömainokset: 2 227 dollaria (BTOP käyttää Mediavinea ja VTX Adthrivea. Hain juuri Mediavinelle DollarSproutille)

Sponsoroidut viestit: 900 dollaria (700 dollaria DollarSproutille ja 200 dollaria BTOP:lle)

Kumppanuusmarkkinointi: 9 895 dollaria

Blogikonsultointi: 501 dollaria (Tämä päättyy 31. tammikuuta ja se vapauttaa paljon enemmän aikaamme)

Kuinka hallitset erilaisia ​​tytäryhtiöitäsi ja pidät kaiken suoraan?

Tämä on hyvä kysymys. Olen myös yrittänyt selvittää tätä. Kolmen sivuston käyttö tekee siitä ehdottomasti hankalan.

Ensinnäkin, pidän siitä, että kaikki on lueteltu laskentataulukossa ja eroteltu luokkien mukaan (tämä auttaa erityisesti silloin, kun sinulla on freelance-kirjoittajia, jotka eivät tunne tytäryhtiöitäsi).

Tältä meidän omamme näyttää:

Olen myös lisännyt sarakkeita, jotka kertovat minulle, missä verkoissa nämä ovat, sekä nykyisen EPC:n (napsautuskohtainen tulos). Tämä antaa minulle helpon tavan lajitella tytäryhtiöitä ja priorisoida promootiotoimiamme.

Kumppanuusluettelon pitäminen ei kuitenkaan riitä.

Sinun on tiedettävä, missä affiliate-linkkisi toimivat parhaiten.

Siksi käytämme SubID-tunnuksia. SubID on vain jokaiseen kumppanilinkkiin lisätty ylimääräinen katkelma, joka kertoo meille, missä artikkelissa linkki on.

Joten jos näemme a Hostgator myynti tulee ja nähdä alatunnuksen “BTOP-miten-aloita-a-blog”, tiedämme, että artikkelimme blogin perustamisesta on se, mistä he muuntuivat.

Kun sinulla on kolme verkkosivustoa ja jokaisella on kymmeniä artikkeleita, joissa on kumppanilinkkejä, tämäntyyppisestä raportoinnista tulee todella hyödyllistä.

Näiden tietojen avulla voit:

  • Katso, mitkä artikkelit toimivat parhaiten
  • Tutki, miksi nämä artikkelit muuntavat parhaiten
  • Priorisoi linkittäminen
  • Päätä, mitkä artikkelit tarvitsevat enemmän Pinterest-huomiota
  • Laske tulot tietyn artikkelin sivun katselua kohden, mikä on hyödyllistä Facebook-mainoskulujen ROI:n määrittämisessä

Kun kokoat lisää sisältöä, on tärkeää ottaa tapana käydä läpi varmistaaksesi, että kaikki on ajan tasalla.

Linkkitarkastuksemme sisältävät seuraavat asiat:

A) Varmista, että kaikki affiliate-linkit toimivat edelleen (ja niillä on oikeat alitunnukset). Affiliate-linkit katkeavat koko ajan.

B) Linkitä uuteen sisältöön, joka toimii hyvin (perustuu ylhäältä saatujen subID-raporttien perusteella).

Ja totta kai, käytämme siihen myös laskentataulukkoa:

Kuinka jaat aikasi useiden blogien välillä tehokkaasti antamatta yhden haihtua?

En sokeritakaan sitä – useiden ihmisten läsnäolo auttaa paljon. Vaikka meillä olisi vain yksi sivusto, en tiedä kuinka yksi henkilö voisi koskaan tehdä kaiken. Se on aivan liikaa.

Kun sanon sen, tarkoitan, että se on liikaa sille tasolle, jonka haluamme saavuttaa. Se on ehdottomasti mahdollista ansaita rahaa bloggaamalla yksinoperaationa, mutta mielestäni 100 000 dollarin stratosfääritason saavuttaminen on erittäin epätodennäköistä, jos joku aloittaa vuonna 2018 ja tekee sen yksin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käsitellä pitkäaikaistyöttömyyttä

Pura se meille. Kuinka suuri osa tuloistasi tulee BTOP:sta, VTX:stä ja DS:stä?

Tämä erittely ei ole täydellinen, mutta se on hyvin lähellä (olen liian laiska käymään läpi yli 8 verkostoamme ja laskemaan yhteen kaikki alitunnukset):

BTOP: 30 %

VTX: 53 % (orgaaninen liikenne auttaa tässä paljon)

DollarSprout: 17 % (Muista, että tämä sivusto on alle 3 kuukautta vanha. Julkaistu 13. lokakuuta 2017)

Kuinka neuvottelet paremmista hinnoista kumppaneiden kanssa?

Tämä postaus näyttää minut toiminnassa, kun neuvottelen tytäryhtiön kanssa ja saan 12,5 % palkankorotuksen. Sinun pitäisi lukea se.

Kuinka luot houkuttelevia Pinterest-grafiikoita kylläisille aiheille?

Pitkä tarina lyhyesti: älä koskaan lopeta kokeilua.

Erilaiset toimintakehotukset, erilaiset kirjasimet, erilainen sanamuoto, erilainen kaikki. Jatka vain kaiken yrittämistä. Ihmiset ajattelevat, että yhden tai kahden nastan tekeminen viestiin riittää, eikä se todellakaan riitä.

Ja älä huoli, Pinterest jopa kannustaa sinua siihen tee useita tappeja joka johtaa samalle aloitussivulle:

Miten priorisoit sen, minkä parissa työskentelet?

Luulen, että minun täytyy tehdä tämä parempaa työtä. Työskentelen lähinnä sen kanssa, mikä on kiireellisin ensin (yleensä postilaatikkoni) ja sitten työskentelen sen parissa, mikä minua motivoi eniten sinä päivänä.

Jos tiedän, että olen laiminlyönyt jotain jonkin aikaa, yritän puuttua siihen. En ole koskaan oikeastaan ​​pystynyt siihen, että maanantai olisi sisältöpäivä, tiistai sosiaalisen median päivä, keskiviikko SEO päivä jne. Yritän vain tehdä kaiken kerralla. Älä ole kuin minä.

Nämä olivat tämän blogin tuloraportin suurimmat kysymykset.

Pidätkö tästä formaatista? Jos et ole FB-ryhmässämme, varmista liity siihen jotta voit kysyä kysymyksesi ensi kerralla.

Yritän pitää sen todellisena täällä. Haluan jakaa niin paljon kuin voin.

En myöskään halua sinun tuntevan olosi muruksi, jos et ole vielä ansainnut rahaa blogistasi.

Kaiken sellaisen luominen, joka tuo 12 000 dollaria kuukaudessa, vie paljon aikaa ja vaivaa. Se ei tapahtunut meille yhdessä yössä.

Vaikka luuletkin, että sinun on tehtävä töitä päästäksesi perille, kerro se kymmenellä ja tuplaa aikajanasi. Kokemukseni mukaan se menee juuri näin.

-Jeff

Table of Contents