Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka teimme 12 372 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (tammikuu 2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka teimme 12 372 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (tammikuu 2018)

Tänään tulee kuluneeksi 2 kuukautta peräkkäin, kun kirjoitan kuukausittaisen tuloraportin blogeillemme. Meillä oli tammikuussa toinen ennätyskuukausi. Oppitunti on, että on helpompi puhua siitä, miten asiat menevät, kun ne menevät hyvin… kuka olisi uskonut?

Joka tapauksessa tämä raportti tulee olemaan lyhyt ja suloinen. Minulla on joukko muita asioita, joita minun pitäisi työstää juuri nyt, mutta lupasin tuloraportin Facebook-ryhmäämme viime viikolla, joten pysyn siinä.

Tekee viime kuun tuloraportti Q&A-muodossa näytti olevan hitti, joten aion pitää jotain vastaavaa tässä. Jaksoin viime kerralla vähän siitä, kuinka olen kyllästynyt näkemään samat kopioidut ja liitetyt tuloraportit joka kuukausi. Haluan todella lisätä niin paljon arvoa kuin pystyn näihin raportteihin, sen lisäksi, että linkitän sinulle Bluehost (tai meidän tapauksessamme Hostgator) -linkkejä.

Sivuhuomautus: Kun pohdiskelin otsikoita tälle viestille, Benillä oli hyvä ehdotus: “Kuinka tein 12 372 dollaria bloggaamalla tässä kuussa vain 387 työtunnilla.” Etkö ole varma, miten se vaikuttaisi napsautussuhteeseen, mutta pidä silmällä sitä nastaa lähelläsi olevasta Smartfeedistä.

Pikakatsaus tammikuusta

Kuten ehkä jo tiedät, Ben ja minä pidämme kolmea blogia.

BreakingTheOnePercent.com:

DollarSprout.com (käynnistetty lokakuussa 2017):

VTXCapital.com (Tämä on henkilökohtainen talousblogi, joka nimettiin uudelleen DollarSproutiksi. Lopulta määritämme 301 uudelleenohjauksen ja yhdistämme tämän sivuston DollarSproutiin):

Huomautus: Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen olemme yhdistäneet kaikki kolme sivustoa DollarSprout.comin kanssa.

Myönnän ensimmäisenä, että Pinterestistä tulee päivä päivältä vaikeampaa. Se on edelleen kultakaivos vapaalle liikenteelle, mutta se ei todellakaan ole sitä mitä se oli (ainakaan meille). Ja luulen, että tästä tulee vain vaikeampaa. Katsokaa vain, mitä Facebookille on tapahtunut vuosien varrella. Näin tulee todennäköisesti käymään myös Pinterestille.

Tätä silmällä pitäen DollarSproutin prioriteettimme seuraavien kuukausien aikana on päällä SEO. Siitä lisää myöhemmin.

Aiheeseen liittyvä: 50 älykästä tapaa mainostaa blogiasi (ja saada ilmaista liikennettä)

Kuukausittainen tuloraportti: 12 372 dollaria

Vaikka tammikuu oli yrityksemme kaikkien aikojen paras tulokuukausi, liikenneongelmat laskivat hieman.

Joka tapauksessa on hullua katsoa taaksepäin ja nähdä, kuinka pitkälle olemme päässeet:

Sinnikkyys todella kannattaa.

Napsauta nähdäksesi aiemmat tuloraportit

[$11,946] Kuinka teimme 11 946 dollaria joulukuussa 2018

[$10,062] Heinäkuun 2017 tuloraportti: 10 062 dollaria ja kuinka skaalaamme liiketoimintaamme

[$7,768] Kesäkuun 2017 tuloraportti: 7 768 dollaria, plus ilmoitus osoitteessa DollarSprout.com

Maaliskuun 2017 tuloraportti: 14 078 dollaria alle 3 kuukaudessa

[$7,158] Tammikuun 2017 tuloraportti: Kuinka teimme 7 158 dollaria bloggaamisesta yhdessä kuukaudessa

Mihin olemme keskittyneet

Jos olet mukana Facebook-ryhmäämmeolet todennäköisesti kuullut blogiresursseistamme jo nyt.

Tämä on ollut Benin projekti parin viime viikon ajan. Periaatteessa jaamme ilmaisia ​​blogijuttuja joka perjantai seuraavan 38 viikon ajan (tai jotain sellaista naurettavaa). Ben on ollut ahkerasti yhteydessä bloggaajiin ja kurssien luojiin, ja tällä hetkellä meillä on yli 5 000 dollarin arvosta verkkoresursseja lahjoitettavaksi teille.

Ilmeisesti tavoitteenamme täällä on kasvattaa sähköpostitilaajaluetteloamme ja kasvattaa Facebook-ryhmäämme. Osoittautuu, että muiden bloggaajien (ja heidän tuotteidensa) mainostaminen on hyvä tapa saada se aikaan. Arvo vaihdettu arvoon.

🔥 Empfohlen:  3 tapaa tarjota asiakkaillesi paras ostoskokemus

Muita asioita, joihin olemme keskittyneet:

SEO DollarSproutille

Tämä on iso.

Kuten aiemmin sanoin, helpon Pinterest-liikenteen päivät ovat luettuja. Näin ollen Ben ja minä olemme keskittyneet liikenteen lähteiden monipuolistamiseen DollarSproutin avulla.

SEO (sekä sivulla että sivun ulkopuolella) on ollut meille valtava prioriteetti. Ja nyt, 4 kuukautta julkaisun jälkeen, alamme pikkuhiljaa nähdä siitä jotain hyötyä:

Tässä on, mitä olemme tehneet saadaksemme nämä tulokset tähän mennessä:

  • Avainsanatutkimus (googleta, jos et ole tuttu)
  • Sivun hakukoneoptimointi (Yoast SEO -laajennuksen lataaminen on hyvä alku)
  • Linkin rakentaminen. Ei mitään roskapostia tai räikeää. Olemme vain yrittäneet saada nimemme julkisuuteen.

Facebook-mainokset

Käytimme noin 1 400 dollaria Facebook-mainoksiin tammikuussa DollarSproutille.

Facebook-sivulla on nyt hieman yli 5000 fania, johon olemme tyytyväisiä. Koska Pinterest-tilillämme on niin vähän seuraajia, halusimme vähintään yhden sosiaalisen median tilin, jolle voisimme osoittaa sponsoreillemme ja sanoa “hei, emme ole täysin tietämättömiä.” Vaikka se on jossain määrin turhamaisuusmittari, sillä on silti merkitystä mahdollisille sponsoreille.

Hyvä uutinen on, että 5000 tykkäystämme ovat erittäin kohdistettuja (Benin FB-mainosvelhojen ansiosta), joten sivumme saa itse asiassa todella mahtavaa sitoutumista muihin samankokoisiin sivuihin verrattuna.

Mutta eteenpäin, Ben ja minä olemme päättäneet sekoittaa kulujamme hieman. Haluamme panostaa enemmän hakukoneoptimointiin, ja syy on melko yksinkertainen: se on paljon parempi pitkän aikavälin tuotto.

Nyt kun sanon “kuluta hakukoneoptimointiin”, en tarkoita suoraan linkkien sijoitteluista maksamista. Se on Googlen sääntöjen vastaista, emmekä halua riskeerata sillä mitään. Tämä artikkeli Authority Hackerilta tekee hienoa työtä selittääkseen, mitä yritän saada aikaan.

Kourallinen erittäin konvertoituvia DollarSprout-artikkeleita Googlen sivulla 1 on satojen tuhansien dollareiden arvoinen blogin elinkaaren aikana. Järjestelmän rakentaminen tämän toteuttamiseksi on paljon tärkeämpää kuin DollarSproutin saaminen 10 000 tai 100 000 fanille Facebookissa.

Verot

Minulla ei ole täällä mitään arvokasta jaettavaa. Tiedän vain, että vietimme muutaman päivän tähän ja se oli perseestä. Kirjanpitäjät ovat jokaisen pennin arvoisia.

Sisällön ja maksullisten tuotteiden suunnittelu

Tämä oli toinen suuri painopiste minulle ja Benille tammikuussa. Pysy kanavalla.

Lukijan kysymykset ja vastaukset

Kuten sanoin aiemmin, viime kuun Q&A-formaatti näytti saaneen hyvän vastaanoton, joten aiomme tehdä sen uudelleen. Alla olevat kysymykset ovat Facebook-blogiryhmäämme kuuluvilta ihmisiltä (joka sinun 100-prosenttisesti tarvitsee liittyä seuraanjos et ole jo tehnyt).

Selvä, kysymyksiin!

Mikä on Facebook-mainosstrategiasi? Kuinka monta mainosta näytät ja mihin artikkeleihin?

Ben voi luultavasti kirjoittaa tästä kirjan. (Hän on mies, joka vastaa mainosten näyttämisestä. Pysyn aika lailla poissa siitä).

Koska siirrämme painopisteemme toistaiseksi pois Facebook-mainoksista, otan vain kohokohtia.

Tämä jaettiin noin 15 eri mainoksen kesken, mikä tarkoittaa, että jotkut suoriutuivat paremmin kuin toiset.

Perusfilosofiamme on tämä: Jos saamme jonkun vierailemaan artikkelissa 4 sentillä, mutta saamme 3 senttiä takaisin hyvin kaupallistetusta artikkelista, kasvatamme periaatteessa Facebook-sivuamme 75 % alennuksella.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 opas parhaisiin yrityspuhelinjärjestelmiin

Joten karkeasti sanottuna saimme tammikuussa noin 2 000 uutta tykkäystä ja samalla saimme takaisin noin 75 % mainoskuluistamme (1 378 dollaria). Tämä tarkoittaa, että “maksoimme” 344 dollaria 2,ooo kohdistetusta sivun tykkäyksestä. Ei paha.

Suuri huomio on se, että on todella tärkeää, varsinkin kun näytät Facebook-mainoksia, ymmärtää keskimääräinen tulosi tietyn artikkelin sivun katselua kohden (voit saavuttaa tämän kumppanin alitunnuksen seurannan avulla, josta keskustelen tämä tuloraportti).

Huomautus: Ymmärrän, että saattaa tuntua “epäinhimilliseltä” tarkastella sivun katseluita näin hyödykkeellisen näkökulman avulla. Totuus on, että voit välittää lukijoistasi syvästi ja samalla koota heistä hyvin jäsenneltyä dataa. Nämä kaksi eivät sulje toisiaan pois.

Mitkä ovat eniten tulosta tuottavat tarjoukset?

Parhaiten tuottavilla sidosyritystarjouksillamme henkilökohtaisen rahoituksen markkinaraolla on alhaisimmat markkinoille pääsyn esteet (eli emme yritä myydä suuria lippuja).

Meille se tarkoittaa usein sellaisten tytäryhtiöiden mainostamista, jotka vain etsivät liidien luomista (kuten sähköpostin osallistumista) tai jotain muuta hyvin pientä toimintaa.

Alla oleva kaavio on artikkelistani miten ansaitset ensimmäisen 1 000 dollarin bloggaamisenjonka suosittelen lukemaan (se on luultavasti tämän sivuston paras viesti):

Kuinka hyvin Google-liikenteesi vaikuttaa yhteistyökumppanien tuloksiin?

Paljon parempi kuin Pinterest tai Facebook. Se ei ole edes lähellä.

Ihmiset, jotka tulevat sivustollesi hakukoneiden kautta, saavat ns.hakutarkoitus.” Tämä tarkoittaa, että he etsivät aktiivisesti juuri sitä sisältöä, joka blogissasi on.

He eivät vain törmänneet merkkiin tai Facebook-julkaisuun, joka kiinnitti heidän huomionsa. He eivät ole passiivisia lukijoita.

He haluavat sen, mitä sinulla on.

Ilman kaikkia lukuja eri yhteistyökumppaneiltamme/artikkeleistamme/liikennelähteistämme (kestää liian kauan), arvioin kohtuudella, että Google-liikenne tuottaa vähintään kaksi kertaa, ellei enemmänkin. On syy siihen, että mainonta Google AdWordsin avulla on niin kallista, vaikka Facebookin demografiset kohdistusominaisuudet ovat paljon paremmat – kyse on vain hakutarkoituksesta.

Tämä on toinen syy, miksi Ben ja minä olemme niin keskittyneet DollarSproutin hakukoneoptimointiin.

Mistä suurin osa blogisi tuloista tulee?

Tältä se näytti tammikuussa (tarkka jako vaihtelee kuukausittain):

Kumppanuusmarkkinointi: 9 107 dollaria

Näyttömainonta: 1 535 dollaria

Kurssin myynti (kumppanimaksujen jälkeen): 1 400 dollaria

Konsultointi: 330 dollaria

Sponsoroidut viestit: 0 dollaria

Kokonaistulot: 12 372 dollaria

Voit kaivaa joitakin muita tuloraporttejamme löytääksesi tarkat tytäryhtiöt (tai vain katsoa verkkosivustojamme), mutta on mahdollista, että blogisi ja yleisösi vaativat jotain aivan muuta kuin meidän. Joten ei todellakaan ole paljon hyötyä siitä, että tiivistelen jokaisen yksittäisen tytäryhtiön täällä.

Mikä on paras tapa ansaita rahaa blogisi Amazonin kumppanilinkkien lisäksi?

Teemme lähes nolla Amazonin tavaraa. 4 % provisio on vaikea ansaita elantomme, ainakin meille. Tiedän, että monet ihmiset murskaavat sen Amazonin kanssa, mutta se ei ole me.

Tässä on se, mikä on toiminut hyvin minulle ja Benille:

  • Opi ensin kirjoittamaan sisältöä, jota ihmiset haluavat lukea (kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei ole).
  • Opi liikenteen rakentamisen taito.
  • Aloita matalan kynnyksen affiliate-markkinoinnilla, kuten aiemmin on kuvattu.
  • Kokeile isompien lippujen kumppanitarjousten mainostamista.
  • Luo ja myy omia tuotteitasi.
🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä kansainvälistä liiketoimintaa? | Säännöt, reflaatio ja edut

Perustatko viestin sidosyrityksestä, johon haluat kohdistaa, vai perustuuko se aiheeseen, ja sitten löydät yhteistyökumppaneita käytettäväksi?

Itse asiassa teemme molempia.

Yleisesti ottaen jälkimmäinen toimii paremmin. Luulen, että se johtuu siitä, että lukija voi valita vaihtoehdoista, joista hän kokee olevansa eniten hyötyä (sen sijaan, että heidän pitäisi myydä ne yhdelle tarkalleen tytäryhtiölle).

Mikä on kunkin sivuston liikennejakauma (haku vs. sosiaalinen)?

BTOP:

VTX:

DollarSprout:

Loppuajattelua

Mitä järkeä minun on jakaa nämä kaikki?

Ihmiset, jotka seuraavat meitä ja ovat jo bloggaajia, toivon, että voit todella oppia jotain hyödyllistä tekemästämme ja ottaa sen käyttöön ja soveltaa sitä omaan blogiisi.

Benillä ja minulla ei todellakaan ole kaikkiin vastauksia, mutta olemme oppineet paljon jakamisen arvoista asiaa matkan varrella.

Ja kaikille tämän lukeville, jotka harkitsevat blogin perustamista:

Enemmän kuin mikään muu, haluan tämän kuukausittaisen tuloraportin inspiroivan sinua.

Tämä blogijuttu on totta. Viimeisten 60 päivän aikana olemme ansainneet yli 24 000 dollaria verkossa (tulot), mikä tuntuu minusta edelleen hullulta. En voi uskoa, että se todella tapahtuu, ollakseni rehellinen. Vietimme paljon kuukausia 0 dollarin tuloilla, ja epäilin pitkään, pystyisimmekö koskaan toimimaan.

Samaan aikaan tämän eteen tehdään valtavasti työtä, ja toivon, että tämäntyyppiset viestit auttavat ymmärtämään asian.

Se on hauska asia bloggaamisessa – se on niin helppoa kenelle tahansa aloita blogi. Vaikein osa tulee, kun olet saanut kaiken valmiiksi.

Siitä huolimatta bloggaaminen on mahtavaa.

Kirjoitin tämän viestin kahvilassa maanantaiaamuna (kun kaikki muut kaupungissa ajoivat pelkäämäänsä työpaikkaan).

Loppupäivä kului oppien ja muiden bloggaajien kanssa hengaillessa.

Kello on nyt noin 19. Kävin juuri kirjautuneena eri tytäryhtiöidemme hallintapaneeleihin ja huomaan, että olemme ansainneet jo yli 250 dollaria tänään.

Minun ei ole tarvinnut vastata pomolle, saan työskennellä sellaisen asian parissa, jonka parissa haluan työskennellä, ja minulla on täysi vapaus valita milloin työskentelen.

Työskentelenkö 12, 14 vai 16 tuntia päivässä, on täysin minun päätettävissäni. (Katso mitä tein siellä? Työtä on vielä paljon!)

Jos olet harkinnut blogin perustamista (vaikka haluat vain ansaita sivutuloja), suosittelen aloittamista ennemmin tai myöhemmin. Kaiken oppiminen vie aikaa, mutta meidän kaikkien on aloitettava jostain…

… ja aloittaminen on tärkein askel.