Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka teimme 7 158 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (tammikuu 2017)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka teimme 7 158 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (tammikuu 2017)

Huomautus: Tämä viesti ilmestyi alun perin BreakingTheOnePercent.com-sivustolla, ennen kuin yhdistämme DollarSproutin ja BTOP:n yhteen.

Monet bloggaajat haluavat julkaista säännöllisiä tuloraportteja blogeihinsa. Luulin aina, että se oli oudoin asia. Tarkoitan, ettet koskaan kuule kenenkään blogimaailman ulkopuolella huutavan ystävilleen: “Hei kaverit, tein ___ dollaria työstäni viime kuussa!”

Hmm, siistiä?

Ja nyt tässä olen julkaisemassa ensimmäisen blogimme tuloraportin. Kuuntele minua kuitenkin.

Bloggaajat ja verkkoyrittäjät ovat eri rotu, se on varma. Mutta on olemassa monia syitä, miksi he päättävät julkaista online-tulonsa kuukausittain, joista yksikään ei liity kerskumiseen:

 • Matkan dokumentointi: Bloggaajat luonnollisesti nauttivat kirjoittamisesta. Usein tuloraportit antavat lukijoille katsauksen kulissien taakse siitä, mitä kaikkea menestyvän blogin tekemiseen tarvitaan.
 • Vastuullisuus: Tuloraportit ovat suosittu paikka, jossa bloggaajat voivat asettaa tavoitteita. Julkaisemalla ne bloggaajista tulee enemmän vastuullisia.
 • Näytetään asiantuntemus: Tämä ei koske kaikkia markkinarakoja, mutta monissa rahoitus-/liiketoiminta-/markkinointiblogeissa omien tulosten julkistaminen lisää blogisi yleistä arvovaltaa. Siksi nämä markkinaraot ovat yleisimpiä paikkoja nähdä tuloraportit.
 • Muiden inspiroiminen: Aloitimme kaikki 0 dollarista. Jotkut meistä yöpyivät 0 dollarilla… jonkin aikaa. Tuloraportit voivat tarjota inspiraatiota ja näyttää muille bloggaajille, että on mahdollista murtautua.
 • Kumppanuustuotteiden mainostaminen: Jos he käyttävät tiettyä tuotetta tai palvelua, joka auttaa heitä blogissaan, he voivat mainostaa sitä lukijoilleen ja saada palkkion kaikista myynnistä.

Joten, mikä sai minut haluamaan julkaista ensimmäisen blogituloraportimme tässä kuussa?

Ben ja minä olemme pitäneet henkilökohtaista rahoitussivustoamme DollarSprout (aiemmin VTX Capital) lähes kaksi vuotta ja tätä blogia noin neljä kuukautta (lokakuusta 2016). Tänä aikana olemme oppineet paljon onnistuneen blogin pitämisestä, enimmäkseen yrityksen ja erehdyksen kautta.

Yksi suurimmista asioista, jonka olen oppinut kuluneen vuoden aikana, on uskomaton arvo opiskella muita, jotka ovat jo saavuttaneet sen, mitä haluat saavuttaa.

Mielestäni teimme liikaa yrityksen ja erehdyksen ensimmäisenä vuonna. Mielestäni meidän olisi ollut parempi sijoittaa enemmän aikaa oppimiseen ihmisiltä, ​​jotka jo menestyivät. Yritimme keksiä pyörää uudelleen, mutta se ei toiminut.

Joten tämän tuloraportin kanssa minulla on pari tavoitetta:

 • Näytä mikä toimii meillä ja mikä ei
 • Kerro, että bloggaamisesta on mahdollista ansaita elantonsa
 • Näytä, miksi sinun ei pitäisi koskaan luovuttaa

Jos olet täysin uusi bloggaamisessa ja haluat apua aloittamiseen, tutustu vaiheittaiseen oppaaseemme,0–100 000 dollaria: Kuinka kuka tahansa voi aloittaa bloginperustaaksesi blogisi.

Tammikuu 2017 Blogin tulot: 7 158,11 $

Siitä noin 98 % on voittoa.

Tämä ei tapahtunut yhdessä yössä. Se vaati kovaa työtä, ja siinä oli paljon arvailua ja epäonnistumista.

🔥 Empfohlen:  10 peliä muuttavaa sosiaalisen median etua verkkoliiketoiminnallesi

Tammikuu 2017: 7 158 dollaria

Joulukuu 2016: 1 744 dollaria

Marraskuu 2016: 929 dollaria

Lokakuu 2016: 723 dollaria

Syyskuu 2016: 1 082 dollaria

Elokuu 2016: 1 162 dollaria

Heinäkuu 2016: 29 dollaria

Kesäkuu 2016: 17 dollaria

Toukokuu 2016: 0,29 $ (Saimme virallisesti alle 1 sentin päivässä tuossa kuussa. Tämä olisi ollut melko kohtuullinen aika lopettaa, mutta emme tehneet.)

15. tammikuuta 16. huhtikuuta: Ei tuloja.

Suurin osa verkkotuloistamme tulee affiliate-markkinoinnista (muiden yritysten tuotteiden mainostamisesta ja provisioiden saamisesta myymistämme tai luomistamme liideistä). Ansaitsemme myös rahaa mainoksista (joissa saamme maksun napsautuksesta) ja sponsoroiduista viesteistä.

Tässä on joitain suosituimmista tytäryhtiöistä, joiden mainostamisella ansaitsemme rahaa (olemme kokeilleet ja suosittelemme henkilökohtaisesti kaikkia näitä yrityksiä):

 • HostGator
 • Henkilökohtainen pääoma
 • Lainausklubin sijoittaminen
 • Ally Invest

Palataanpa kuitenkin hetkeksi ja katsotaan joitain suurimmista takeistamme siitä, että saimme vihdoin huomattavia tuloja blogimme avulla.

Takeaway #1: Et pääse minnekään ilman liikennettä.

Saatat kuulla tästä erilaisia ​​mielipiteitä, mutta ennen kuin sinulla on vähintään 10 000 kuukausittaista kävijää blogissasi, sinun ei pitäisi edes ajatella rahan ansaitsemista blogistasi. Jos et ole vielä valmis, liikenteen kasvattamisen on oltava ensisijainen tavoite. Ja 10 000 on edelleen suhteellisen vähän.

Tässä on erittely molempien blogien liikenneluvuista tammikuussa:

Hieman alle 200 000 sivun katselua toi 7 000 dollaria tuloja (jälleen enimmäkseen tytäryhtiöt). Pyrimme optimoimaan tulosprosenttimme saadaksemme enemmän irti jokaisesta sivun katselusta, mutta tämä antaa sinulle yleiskuvan siitä, missä olemme.

Jotta voit kasvattaa tulojasi blogistasi, yksi vipu, jota sinun on kallistettava eduksesi, on liikenne.

Liikenteestä puheen ollen, se vie meidät toiseen takeawayyn.

Takeaway #2: Ryhdy ensin yhden sosiaalisen median mestariksi.

Tämä oli iso virhe, jonka Ben ja minä teimme, kun aloitimme blogin VTX:llä. Halusimme olla kaikkialla, koko ajan.

Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn, StumbleUpon, Quora, Quibb… olimme kaikkialla.

Ja tiedätkö mitä?

Liikennemme oli pisimpään paskaa. Tarkoitan, se oli TODELLA perseestä. Emme päässeet minnekään.

Sitten teimme sen, mitä jokainen miespuolinen bloggaaja ei luule koskaan tekevänsä… Pääsimme Pinterestiin.

Tässä on mitä tapahtui:

Muista, että meillä on henkilökohtainen talousblogi. Se ei ole aivan ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun ajattelet Pinterestiä.

Saimme sen kuitenkin toimimaan meille monen yrityksen ja erehdyksen jälkeen. Osoittautuu, että 26-vuotiaana finanssimiehenä en välttämättä syntynyt lahjalla tehdä viruspinssiä. Mutta harjoittelun myötä olen parantunut paljon:

Paremman nastasuunnittelun, paremman ymmärryksen siitä, mitä yleisömme halusi, ja itse asiassa oppimisen välillä kuinka käyttää Pinterestiä liiketoiminnan näkökulmastapystyimme kasvattamaan sekä VTX:n Pinterest-tilin että tämän blogin tilin todella nopeasti:

🔥 Empfohlen:  Onko sinulla kielioppi? Yksi oikolukuasiantuntija kertoo, kuinka hänelle maksetaan kirjoitusvirheiden havaitsemisesta

4 kuukautta. Vakavasti, jos sinulla on strateginen lähestymistapa Pinterest-tilisi kasvattamiseen, voit tehdä tämän. Pinterest on paras ilmaisen liikenteen lähde uusille bloggaajille, ei mitään.

Takeaway #3: Ole joustava liiketoimintamallisi kanssa.

Kun aloitimme VTX Capitalin, tavoitteemme oli olla merkintäpohjainen sijoitustutkimusyhtiö. Tiedämme, että rahoitusneuvojat voivat joskus olla liian kalliita, ja halusimme tarjota edullisen vaihtoehdon. Suunnitelmamme oli käyttää muutamia eri mallisalkkuja ja veloittaa tilaajilta kuukausimaksu, jotta he voivat päästä tutkimukseemme ja nähdä tekemämme kaupat.

Pidän edelleen todella ideasta, mutta kylmä todellisuus on, että emme onnistuneet saamaan sitä toimimaan.

Ja sen hyväksyminen kesti kauan, liian kauan.

Vietin koko tämän ajan osakkeiden tutkimiseen, kaupan perusteiden kirjoittamiseen, portfolioiden rakentamiseen jne. Ja kukaan ei tilannut. Kun lisäsit yleisömme halutun ilmaisen sisällön sekä kaiken markkinoinnin, se oli aivan liikaa kahdelle ihmiselle.

Sitten kokeilimme tarjota 1-on-1 valmennuspalveluita. Kirjoitin e-kirjan. Vaikka nämä onnistuivatkin paljon paremmin, se ei silti tuottanut meille haluamiamme liiketoimintatuloksia.

Silloin päätimme kokeilla affiliate-markkinointia. Ja silloin asiat alkoivat muuttua meille.

Saimme ensimmäisen todellisen menestyksen maiseman elokuussa 2016 affiliate-markkinoinnin avulla, ja sen jälkeen liiketoimintamallimme on muuttunut täysin. Keskitymme nyt lähes yksinomaan yhteistyöhön suurten tuotemerkkien kanssa affiliate-markkinoinnin kautta.

Tällä hetkellä yleinen lähestymistapamme rahan ansaitsemiseen on melko yksinkertainen:

 • Kaikki sisältömme on ilmaista
 • Lukijoiden tulee aina hyötyä sisällöstämme, vaikka he eivät toimisi minkään kumppanilinkin suhteen.

Tuo viimeinen osa on todella tärkeä. Kieltäydymme harjoittamasta roskapostiin perustuvaa yritystä.

Takeaway #4: Monipuolista kumppanisi tuloskynnykset.

Älä mainosta vain korkeapalkkaisia ​​asioita.

Jotkut sivustoillamme mainostamamme tytäryhtiöt maksavat yli 100 dollaria ostosta kohden, mutta arvatkaa mitä? Ansaitsemme enemmän rahaa yrityksiltä, ​​jotka maksavat meille 3-5 dollaria jokaisesta lähettämästämme sähköpostiosoitteesta. Ilmaiset kirjautumiset on helpompi muuntaa kuin kalliit ostot, mutta pienten maksujen valtava määrä kasvaa.

Tarvitset taajuuden molemmat päät sekä jotain niiden väliltä maksimoidaksesi ansiosi.

Älä myöskään laita kaikkia munia samaan koriin. Jos keskität koko tulolähteesi yhteen tytäryhtiöön ja sitten he päättävät jonakin päivänä sulkea kumppaniohjelmansa, joudut hukkaan.

Mitä teemme eri tavalla kuin useimmat bloggaajat

Ben ja minä olemme ilmeisesti todella iloisia hyppäämisestä 1 744 dollarista 7 158 dollariin kuukaudessa.

Mutta aiomme sijoittaa suurimman osan voitoistamme takaisin liiketoimintaan. Meillä on suuria tavoitteita näille verkkosivustoille (ja muille, joita haluamme aloittaa), mikä tarkoittaa, että meidän on pidettävä kokonaiskuva mielessä.

Mitä se sitten tarkoittaa meille?

 • Maksaminen freelance-kirjoittajille lisäsisällöstä
 • Palkkaamme assistentin hallinnoimaan ja kasvattamaan Facebook-sivujamme
 • Investointi Facebook-mainoksiin
 • Muut sijoitukset yritykseen (valmennus, admin-assistentit jne.)

Olen oppinut, että oppimiseen käytetty raha on yleensä sen arvoista. Investoimme äskettäin kurssille nimeltä Yhteistyömarkkinoinnin järkeä, ja se on auttanut meitä valtavasti. Etsin vastaavia kursseja sosiaaliseen mediaan, hakukoneoptimointiin jne.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä WordPress-verkkosivustostasi helpompaa

Yksi asia, joka on todella auttanut meitä matkan varrella, on se, että olemme 100 % emotionaalisesti irrallaan blogituloistamme, olipa se sitten 29 senttiä kuukaudessa tai suuri. On tärkeää arvioida aina uudelleen, mikä toimii, mikä ei ja mihin suuntaan haluamme mennä.

Emme enää kirjoita päämäärättömästi siitä, mitä mieleen tulee. Tutkimme, mitä lukijamme haluavat lukea, SEO optimointi jokaisesta viestistä ja sijoittamalla kuhunkin sisältöön asianmukaiset kumppanit.

Tavoitteemme seuraaville 90 päivälle

 • Video: Olen pelännyt tätä, mutta se on tehtävä. Video hallitsee sosiaalista mediaa, enkä halua jäädä jälkeen.
 • Rakenna Facebook ja Instagram: Nyt kun molemmilla sivustoilla on vakaa perusta Pinterestissä, meidän on laajennettava. Facebook ja Instagram ovat seuraavat jonossa. Tämä vaatii paljon opettelua, mutta olemme haasteen edessä.
 • Lisää sisällön tuottoa: Myönnän ensimmäisenä, että postaamme hieman harvemmin kuin muut blogit. Meidän on tehostettava tätä, jos haluamme pysyä ajan tasalla.

Äskettäin aloimme konsultoida melko isoa nettisivua, joka on täysin oman markkinaraon ulkopuolelta, joten projekti vie huomattavan paljon aikaa ensi vuoden aikana.

Olemme kuitenkin erittäin innoissamme tästä, koska jos onnistumme, haluaisimme saada heidät ansioluetteloihimme, kun lähestymme suurempia brändejä konsulttimahdollisuuksien saamiseksi. Pääasia, jonka parissa työskentelemme heidän kanssaan, on muuttaa heidän 700 000 Facebook-tykkäyksensä lisäämään liiketoimintaansa.

Kuka olisi uskonut, että henkilökohtaiset rahoitussivustot muuttuvat jonakin päivänä markkinointi- ja konsulttiyritykseksi. Joskus sinun on vain mentävä virran mukana ja tuplattava se, mikä todella toimii yrityksellesi.

Suosittelen kaikille uusille tai aloitteleville bloggaajille

Älä jää kiinni muiden ihmisten numeroihin. Julkaisen vain meidän, jotta näet, että se on mahdollista. Neljässä kuukaudessa saimme tämän blogin 0 sivun katselukerrasta 50 000:een kuukaudessa.

Alle vuosi sitten tienasin 29 senttiä kuukaudessa.

Sinä pystyt tähän.

Tiedän, että niin monet teistä etsivät ulospääsyä. No, tämä voisi olla se.

Jätän sinulle kaksi asiaa:

1) Katso tämä video

2) Mene tekemään

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saimme yli 17 000 dollaria bloggaamisesta viime kuussa (tuloraportti)