Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka teimme 7 768 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (kesäkuu 2017)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka teimme 7 768 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (kesäkuu 2017)

Huomautus: Tämä viesti ilmestyi alun perin BreakingTheOnePercent.com-sivustolla, ennen kuin yhdistämme DollarSproutin ja BTOP:n yhteen.

Se on ollut jännittävä kesä Benille ja minulle, kun jatkamme blogejamme ja opimme lisää online-bisnespelistä. Halusin kertoa lukijoillemme siitä, miten liiketoimintamme menee, mitä uutta meillä on, ja jakaa joitakin melko jännittäviä muutoksia, joita meillä on valmisteilla.

Kuten monet bloggaajat tekevät (etenkin henkilökohtaisen rahoituksen alalla), tällainen päivitys tulee tuloraportin muodossa.

Jos et ole perehtynyt siihen, mitä tuloraportti on bloggaamiseen liittyen, se on pohjimmiltaan tämä:

Kerron teille, kuinka blogimme on menestynyt viimeisen kuukauden aikana, sekä joitakin asioita, joita olen oppinut ja jotka voivat auttaa sinua tekemään samoin, ja ehkä voin innostaa yhtä jokaista 500:sta tämän artikkelin lukevasta ihmisestä antamaan Blogging liiketoimintamalli laukaus. Se on vapauttanut minut 9-5 -jauhasta, että tiedän, että niin monet teistä yrittävät epätoivoisesti paeta itseänne.

Ja lukijat, joilla on jo blogi, toivottavasti voit oppia virheistämme ja tehdä blogeistasi entistä parempia.

Tämän tuloraportin ei ole tarkoitus olla ylpeys. Sen tarkoitus on vain näyttää sinulle, että elantonsa ansaitseminen verkossa on mahdollista, jos olet valmis työskentelemään kovasti ja kokeilemaan aina uusia asioita.

Ensinnäkin hieman taustatietoa

Ennen kuin sukeltaen kesäkuun 2017 numeroihimme, haluan jakaa taustatietoja siltä varalta, että et ole koskaan kuullut meistä tai olet uusi blogimaailmassa yleensä.

Ystäväni Ben ja minä olemme pitäneet henkilökohtaista rahoitusblogia VTX Capitalissa (nykyisin DollarSprout) noin kahden vuoden ajan.

Lopetin työni talousneuvojan palveluksessa toteuttaakseni tätä hullua online-unelmani ilman, että minulla olisi vielä tulovirtaa. (Rahoitusala on erittäin nirso eturistiriitojen suhteen, joten päätin, mitä ihmettä, anna minun vain lopettaa työni, jotta minun ei tarvitse käsitellä sitä). Vihasin myös kovasti yritystoimintaa ja tiesin, etten voisi tehdä sitä 40 vuoteen.

Joka tapauksessa aloitimme tilauspohjaisena sijoitusvinkkisivustona, mutta sivusto on pikkuhiljaa muotoutunut täysimittaiseksi personal Finance -blogiksi, jossa kaikki sisältömme on ilmaista.

Ei tilauksia, ei maksavia asiakkaita.

Tältä se näytti ennen uudelleenbrändäystä:

VTX:n aloittamisesta lähtien olemme oppineet paljon onnistuneen blogin pitämisestä, enimmäkseen yrityksen ja erehdyksen kautta.

Yrityksen ja erehdyksen A.


0–100 000 dollaria: Kuinka kuka tahansa voi aloittaa bloggaamisen


Kesäkuun 2017 tuloraportti: 7 768,19 dollaria

Kesäkuun 30 päivän aikana ansaitsimme 7 768 dollaria verkossa.

Ensinnäkin tämä ei tapahtunut yhdessä yössä. Ja kieltäydyn valehtelemasta sinulle ja sanomasta, että se voi tapahtua nopeasti.

Niin monet verkossa tienaavat “gurut” haluavat esittää törkeitä väitteitä siitä, kuinka paljon voit ansaita, kuinka helppoa se on, kuinka he istuvat rannalla juuri nyt katsoessaan, kuinka rahaa vain valuu, kaikki yrittäessään myydä sinut heidän kurssinsa, mestarikurssinsa, heidän eksklusiivisensa koulutuksensa jne.

Älä viitsi.

Totuus on, että rahan ansaitseminen blogista on todella, todella vaikeaa.

Mutta se ei ole mahdotonta.

Ilman yritystaustaa, kirjoittamiskokemusta, koodauskokemusta tai alan yhteyksiä, Ben ja minä olemme onnistuneet pikkuhiljaa miettimään, kuinka saisimme blogimme menestymään.

Ja kun sanon hitaasti, tarkoitan sitä:

🔥 Empfohlen:  Kuinka optimoida eBay-luettelosi konversioita varten

Mitä tähän kaavioon ei sisälly: kaksitoista 0 dollaria vuodelta 2015, jolloin meillä ei ollut aavistustakaan, mitä olimme tekemässä.

Kuinka ansaitsemme rahaa bloggaamalla?

Lyhyesti sanottuna mainonta.

Suurin osa verkkotuloistamme tulee kumppanuusmarkkinointi (eli muiden yritysten tuotteiden mainostaminen ja provisioiden saaminen myynnistämme tai luomistamme liideistä).

Tässä on joitain suosituimmista tytäryhtiöistä, joiden mainostamisesta ansaitsemme rahaa (olemme joko kokeilleet kaikkia näitä yrityksiä tai suosittelemme niitä henkilökohtaisesti):

  • HostGator (edullisen isännöinnin tarjoaja, jota suosittelemme uusille bloggaajille)
  • Henkilökohtainen pääoma
  • Lainausklubin sijoittaminen
  • AllyInvest
  • Motiivi sijoittaminen
  • Tutustu pankkiin
  • Uber
  • eBates
  • Maksulliset tutkimusyritykset ja paljon muuta

Kuten näet, kaikki yritykset (paitsi HostGatoria) ovat sellaisia, jotka auttavat lukijoitamme heidän jokapäiväisissä rahahaasteissaan.

Sen säästäminen, sijoittaminen, seuranta, lisätulo – kaikki nämä yritykset tavalla tai toisella parantavat lukijoidemme taloutta. Juuri siksi he tulevat blogiimme.

Kunnollinen osa VTX- ja DollarSproutin sisällöstämme on suunnattu näiden tytäryhtiöiden mainostamiseen, samalla viihdyttäen lukijoitamme ja opettamalla heille jotain uutta.

VTX:n liikenne oli todella hyvää viime kuussa – meillä oli noin 117 000 sivun katselukertaa. Ei huono vain yhden uuden artikkelin julkaiseminen. (Olimme kiireisiä monen muun asian kanssa, kuten näet tämän raportin loppuosasta.)

Haluamme kuitenkin ehdottomasti saada johdonmukaisemman julkaisuaikataulun.

Uusi tulovirta, jonka lisäsimme BTOP:iin

Tämä on jotain, mitä Ben ja minä olemme halunneet tehdä jo jonkin aikaa, mutta emme ole ehtineet tehdä.

Teimme ensimmäisen verkkokurssimme. Meillä on ollut paljon menestystä Pinterestin käyttämisessä liikenteen hankkimisessa, ja halusin luoda jotain, joka auttaisi muita bloggaajia ja sisältömarkkinoijia toivottavasti saavuttamaan samanlaisia ​​tuloksia.

Huomautus: Olemme lopettaneet Pinterest-kurssimme tämän artikkelin julkaisupäivän jälkeen.

Pinterestin (ja hyvin suunniteltujen pinssien) ansiosta saamme tuhansia ihmisiä vierailemaan sivustoillamme joka ikinen päivä. Nämä lukijat puolestaan ​​saavat hienoa sisältöä, ja he kuluttavat mainoksia, ostavat tytäryhtiötuotteita, kirjautuvat sähköpostilistallemme jne.

Tehokkaat ja hienosti muotoillut pinssit ovat suurin syy siihen, miksi blogimme tulot jatkavat kasvuaan kuukaudesta toiseen.

Tässä on esimerkki meille tyypillisestä Pinterest-liikenteestä:

Minun oli pakko luoda tämä kurssi, koska näen niin monia bloggaajia, joilla on todella hämmästyttävää sisältöä, mutta kauhistuttavia nastat, jotka eivät edistä liikennettä. Tiedän, että he eivät saa ansaitsemaansa liikennettä (ja siten tuloja). Siksi uskon, että monet bloggaajat lopettavat sen.

Joka tapauksessa kurssi maksaa 97 dollaria.

Jatkossa haluaisin myös luoda kirjoituskurssin, joka on suunniteltu erityisesti bloggaajille, jotka haluavat ansaita rahaa blogistaan. Kirjoittaminen myydäkseen, ilman että näyttäisi siltä, ​​että kirjoitat myydäkseen, on taito, joka ei tule luonnostaan ​​monille ihmisille.

Ben on myös puhunut SEO-kurssin luomisesta, mutta se voi olla jossain kauempana.

Olen niin iloinen, että autamme lukijoitamme, jotka ovat myös bloggaajia, ja samalla monipuolistamme tulolähteitämme.

Aiheeseen liittyvä: 50 älykästä tapaa mainostaa blogiasi (ja saada ilmaista liikennettä)

Uusi ponnistelu sähköpostimarkkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin parissa

Jos olet sähköpostilistallamme, olet todennäköisesti huomannut meidän poksaavan postilaatikkoosi täällä viime aikoina useammin.

Miksi me yhtäkkiä lähetämme paljon enemmän sähköpostia?

Ollakseni rehellinen, tajusimme, että laiminlyömme suurimmat fanimme!

Meillä on lähes 4 000 sähköpostitilaajaa, jotka vain odottavat kuulevansa meistä, ja olemme olleet hiljaa. Emme anna sen tapahtua enää.

🔥 Empfohlen:  Kuinka torrentia turvallisesti vuonna 2023 (uusimmat tiedot)

Koska olemme lähettäneet listallemme sähköpostia useammin, vastaus on ollut todella positiivista. Ihmiset ovat sitoutuneet paljon, lähettävät meille kysymyksiä sähköpostitse, jakavat sisältöämme useammin sosiaalisessa mediassa ja paljon muuta.

Ja listamme kasvaa nopeammin kuin koskaan nyt uuden 7 päivän blogikurssimme ja sivumme yläreunassa olevan PDF-latauksen ansiosta. Saamme 20-50 uutta sähköpostitilaajaa päivässä, mistä olen todella kiitollinen.

Yksi Benin suurista projekteista viimeisen kuukauden aikana on ollut SEO tehdä työtä. Liikenteen saaminen Googlelta on erittäin tärkeää, koska se on niin korkealaatuista liikennettä (hakutarkoitus on voimakas asia).

Hän on käynyt läpi vanhoja viestejämme puhdistaakseen sivun hakukoneoptimointimme, ja hän on myös verkostoitunut kuin hulluna rakentaakseen laadukkaita käänteisiä linkkejä sivustoillemme. Tulokset alkavat näkyä; saamme nyt noin 300 osumaa päivässä Googlelta, mikä on meille valtava parannus. Tämä on kuitenkin pitkälti käynnissä oleva projekti, ja meillä on vielä paljon tilaa kasvaa.

Lopullinen tavoitteemme (ja erittäin korkea tavoitteemme) on olla riippuvainen yhdestä liikenteen lähteestä. Haluamme hajauttaa riskimme mahdollisimman paljon.

Tärkeä ilmoitus

Joten, olen maalannut melko ruusuisen kuvan kahdesta blogistamme tähän mennessä, eikö niin?

Hei, jokin on itse asiassa pidättänyt meitä jo jonkin aikaa. Jotain, mitä olemme todella halunneet muuttaa, mutta emme ole vielä tehneet.

Tuotemerkkimme.

VTX Capital.

Muista, että emme aloittaneet henkilökohtaisena talousblogina. Aloitimme tarkoituksenamme olla merkintäpohjainen sijoitustutkimusyhtiö.

Ihmisten piti maksaa meille puhuaksemme siitä, mistä osakkeista pidimme sinä kuussa. Kun valitsimme verkkosivustollemme nimen, se oli mielessämme – jotain ammattimaisen kuuloista. Jotain yritystä. Jotain, joka saa meidät näyttämään “laillisilta” mahdollisille asiakkaille.

No, käy ilmi, että kaiken sen teknisen tutkimuksen tekeminen, kauniisti pakkaaminen ja kaiken markkinointi on aivan liikaa työtä kahdelle ihmiselle. Emme voineet tehdä kaikkea.

Emme tienaa rahaa, ja meidän piti kääntyä.

Mutta kun aloimme siirtyä enemmän kohti “bloggaamisen” liiketoimintamallia (koska se todella toimi meille), tunnemme, että nimemme on nyt irrallaan siitä, mitä olemme.

Mitä pidemmälle pääsimme, sitä selvemmäksi se tuli.

Yhteydenotto ja verkostoituminen on hieman vaikeampaa, kun näyttää siltä, ​​että edustat yrityskokonaisuutta. Linkkien rakentaminen, sosiaalisen median sitoutuminen/kasvu jne. on vain vaikeampaa nimen VTX Capital kanssa. Ihmiset ovat aina aluksi skeptisiä sen suhteen, mitä meillä on sanottavana.

Olemme siis virallisesti rebrändäämässä.

Ja ollakseni rehellinen, en voisi olla enemmän innoissani tästä muutoksesta.

Syksystä alkaen uusi henkilökohtaisen talouden blogimme on DollarSprout.com.

Uudella identiteetillä haluamme luoda ystävällisen, pelottelemattoman ympäristön, jossa kuka tahansa voi oppia olemaan hieman älykkäämpi rahansa kanssa. Emme halua yritystä emmekä vakavaa. Haluamme vain pitää hauskaa kirjoittaa asioista, joita rakastamme.

Tämän brändin muuttaminen on meille valtava päätös, ja haluamme varmistaa, että saamme sen oikein.

Kaiken vaihdon tekemiseen liittyvän työn myötä haluamme varmistaa, että DollarSproutista tulee jotain erityistä. Jotain erilaista kuin mikään muu henkilökohtainen talousblogi.

Tosiasia on, että se tarkoittaa rahankäyttöä.

Verkkotunnus itsessään maksoi meille 1 400 dollaria. Tämän jälkeen vietimme useita viikkoja etsiessämme ammattimaista web-suunnittelutiimiä, jonka kanssa tunsimme olosi mukavaksi ja joka lopulta maksaa meille yli 6 000 dollaria.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa liidien sukupolven kanava, joka ei tunnu limalta: esittelyssä eteenpäin suuntautuva kulku

Se ei ole halpaa, mutta Ben ja minä olemme molemmat varmoja, että tämä on oikea päätös meille ja kasvavalle verkkoliiketoiminnallemme.

Kun suunnittelutiimi saa valmiiksi uuden sivustomme rakentamisen, aiomme lähteä liikkeelle.

Sisällöntuotantomme laajentaminen palkkaamalla kirjoittajia, palkkaamalla joku auttamaan hakukoneoptimoinnissa, hankkimalla premium-kuvatilauksen, aggressiivisia sosiaalisen median mainoksia jne. Voit antaa meille etumatkan tykkäämällä upouudesta FB-sivustamme.

Ei niin kauan sitten, Ben ja minä olimme täysin aloittelijoita.

Katso tulokaaviotamme uudelleen ja kuvittele tekeväsi saman asian:

Jos sinulla on halua kokeilla tätä blogia, kuvittele missä olisit vuoden kuluttua aloitti blogisi tänään. Kaksi vuotta tästä päivästä. Viisi vuotta.

Ei ollut niin kauan sitten, kun ansaitsimme 0 dollaria.

Ja nyt meillä on 7 768 dollaria kuukaudessa. Ja kun arvaamme, kuinka heinäkuu on meille alkanut, saatamme rikkoa 10 000 dollaria tässä kuussa.

Suuria asioita voi todella tapahtua sinulle.

Muista, että meillä ei ollut online-kokemusta, ei kirjoituskokemusta, ei koodaustietoa, ei mitään, ja olemme jo tulleet näin pitkälle. Ja me emme ole anomalia.

Kannattaa yrittää.

Meillä menee todella hyvin, enkä voisi olla kiitollisempi tuloksista, joita olemme vihdoin alkaneet nähdä.

Tuntuu niin mahtavalta vihdoin tietää, etten enää tarvitse säännöllistä päivätyötä maksaakseni laskujani ja saadakseni toimeentuloa. Luota minuun, siitä on pitkä aika.

Toivon todella, että jokainen voisi kokea tällaisen vapauden tunteen.

Onko se helppoa? Ehdottomasti ei. Näissä blogeissa työskentely on melkein kaikki mitä teen, mutta rakastan sitä.

Toiselle työskentely on ehdottomasti turvallisempi tapa.

Mutta se ei ole läheskään yhtä täyttävää. Ja tulopotentiaali on murto-osa siitä, mitä se olisi, jos pystyisit luomaan oman menestyvän yrityksen.

Minulle ajatus jonkun muun unelman toteuttamisesta söi minut joka päivä, kun olin töissä, kun olin sisään ja ulos. Lopulta se saavutti pisteen, jossa en enää kestänyt, ja jätin turvallisen, yrityksen pöytätyöni.

Ehkä aivoni on vain niin kytketty. Ehkä kaikki eivät ole sellaisia ​​kuin minä.

Tämän artikkelin tarkoituksena on näyttää sinulle, että se on mahdollista.

On mahdollista rakentaa jotain hämmästyttävää (vaikka työskentelet vielä yhdeksästä viiteen).

Kestävän online-tulovirran luominen.

Jättää työsi ja tehdä jotain, josta pidät, samalla kun työskentelet itsellesi.

Totuus on, että voit ansaita paljon rahaa bloggaamalla, ja voit ansaita rahaa lähes millä tahansa markkinaraolla. Ruoanlaitto, tee-se-itse, videopelit, jooga – oikeastaan ​​mitä tahansa.

Tiedän, että niin monet teistä etsivät ulospääsyä. No, online-yrityksen perustaminen ja lisätulojen saaminen voi olla lippusi.

Jos olet ajatellut kokeilla bloggaamista, pyydän sinua ottamaan seuraavan askeleen ja tekemään sen.