Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tekoälyn kirjoitusassistentit voivat auttaa sinua kirjoittamaan paremmin ja nopeammin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tekoälyn kirjoitusassistentit voivat auttaa sinua kirjoittamaan paremmin ja nopeammin

Kirjoittaminen on olennainen taito nykypäivän digitaalisella aikakaudella, olit sitten sisällöntuottaja, markkinoija tai yritysammattilainen. Kaikki eivät kuitenkaan ole luonnollisia sanaseppäjä, ja kokeneetkin kirjoittajat voivat hyötyä työkaluista, jotka parantavat heidän kirjoituskykyään. Tässä AI-kirjoitusavustajat tulevat esiin. Nämä innovatiiviset työkalut hyödyntävät tekoälyä auttamaan sinua kirjoittamaan paremmin ja nopeammin ja tarjoavat arvokasta palautetta ja ehdotuksia kirjoitustyylisi, kielioppisi ja sanavarastosi parantamiseksi. Mutta kuka on kuka tällä tekoälyn kirjoitusassistenttien areenalla? No, otamme selvää. Lue mukana, kun esittelemme sinulle joitain parhaista!

Luonnollisen kielen sukupolven ymmärtäminen (NLG)
Suosituimmat tekoälyn kirjoitusassistenttityökalut ja niiden käyttötapaukset

AI Writing Assistant -työkalujen kustannusten vertailu
AI Writing Assistant -työkalujen käytön edut

Luonnollisen kielen sukupolven ymmärtäminen (NLG)

Ennen kuin perehdymme parhaisiin tekoälyn kirjoitusaputyökaluihin, ymmärrämme ensin luonnollisen kielen sukupolven (NLG) käsitteen. NLG on prosessi, jossa data muunnetaan ihmisen luettavaksi tekstiksi käyttämällä tekoälyalgoritmeja merkityksellisen sisällön analysointiin ja luomiseen. AI-kirjoitusavustajat käyttävät NLG-tekniikoita ymmärtääkseen kirjoitustarpeesi ja tarjotakseen henkilökohtaisia ​​ehdotuksia.

Markkinoilla on useita AI-kirjoitusaputyökaluja, joista jokaisella on ainutlaatuiset ominaisuudet ja edut. Katsotaanpa tarkemmin joitain parhaista työkaluista, jotka voivat auttaa sinua parantamaan kirjoitustaitojasi:

Craftly.ai

Työkalu Craftly.ai

Sijoitus 4.3/5
Parasta varten Sisällön luomisen yksinkertaistaminen
Ilmainen kokeilu 5 päivän ilmainen kokeilu

Craftly.ai on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka väittää automatisoivansa suuren osan kirjoitusprosessista. Se käyttää kehittyneitä algoritmeja ainutlaatuisen viestintätyylisi ymmärtämiseen ja jäljittelemiseen, mikä helpottaa sisällön luomista eri tarkoituksiin, kuten verkkosivuille, sosiaalisen median julkaisuille, blogiartikkeleille ja mainoksille. Vaikka Craftly.ai suunniteltiin alun perin sosiaaliseen mediaan ja markkinointitiimeihin, sitä voivat käyttää myös yksityishenkilöt houkuttelevan ja SEO-ystävällisen sisällön luomiseen.

Hinnoittelu

Craftly.ai tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa: Starter, Crafter ja Enterprise.

Hinnoittelusuunnitelma Hinnoittelu

Käynnistin 29 $/kk 20 000 sanaa/kk
Käsityöläinen 66 dollaria/kk Rajoittamaton sanoja/kuukausi
Yritys Mukautettu rajoittamaton sana / kuukausi

Jaspis

Työkalu Jasper

Sijoitus 4,7/5
Parasta varten Korkealaatuisen sisällön luominen
Ilmainen kokeilu 7 päivän ilmainen kokeilu

Jasper on toinen tehokas tekoälyn kirjoitusaputyökalu, jonka avulla voit luoda laadukasta sisältöä nopeasti. Se on varustettu Natural Language Processing (NLP) -moottorilla ja valmiilla malleilla, joiden avulla voit tarjota avainsanoja ja aihetietoja, jotta työkalu toimii taikuutensa avulla. Vaikka Jasperilla voi olla korkeampi hinta verrattuna muihin vaihtoehtoihin, sen kyky tuottaa vaikuttavia tuloksia tekee siitä investoinnin arvoisen.

Hinnoittelu

Jasper tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa: Creator, Teams ja Business.

Hinnoittelusuunnitelma Hinnoittelu

Luoja 39 dollaria/kk
Joukkueet 99 dollaria/kk
Liiketoimintaa Ota yhteyttä myyntiin

Rytr

Työkalu Rytr

Sijoitus 4,7/5
Parasta varten Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen
Ilmainen kokeilu Ilmainen suunnitelma on saatavilla

Rytr on käyttäjäystävällinen NLG-työkalu, joka yksinkertaistaa sisällönluontiprosessia eri tarkoituksiin, mukaan lukien blogikirjoitukset, artikkelit ja sosiaalisen median viestit. Se tarjoaa laajan valikoiman kieliä ja käyttää samaa tekoälytekniikkaa kuin Jasper. Lisäksi Rytr sisältää plagiointitarkistimen, joka varmistaa kirjoituksesi alkuperäisyyden.

Hinnoittelu

Rytr tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa: Ilmainen, Saver Plan ja Unlimited Plan.

Hinnoittelusuunnitelma Hinnoittelu

Vapaa 0 dollaria
Säästösuunnitelma 9 dollaria/kk
Rajoittamaton suunnitelma 29 dollaria/kk

Writesonic

Työkalu Writesonic

Sijoitus 4,8/5
Parasta varten Hyödynnä käyttäjätietoja paremman sisällön saamiseksi
Ilmainen kokeilu Ilmainen suunnitelma on saatavilla

Writesonic käyttää miljoonilta käyttäjiltä kerättyjä tietoja paremman sisällön tuottamiseen. Kontekstin, tarkoituksen ja yleisön ymmärtäminen voi tarjota arvokkaita oivalluksia ja ehdotuksia kirjoittamisen parantamiseksi. Writesonic tarjoaa eri hinnoittelusuunnitelmia eri tarpeisiin ja budjetteihin sopivia vaihtoehtoja.

Hinnoittelu

Writesonic tarjoaa neljä hinnoittelusuunnitelmaa: Free, Unlimited, Business ja Enterprise.

Hinnoittelusuunnitelma Hinnoittelu

Vapaa 0 $/kk 10 000 sanaa/kk
Rajoittamaton 16 dollaria/kuukausi Rajattomasti sanoja
Liiketoimintaa 12,67 dollaria/kk
Yritys Alkaen $1000/kk

EssayGenius

Työkalu EssayGenius

Sijoitus
Parasta varten Sisällön luomisen yksinkertaistaminen
Ilmainen kokeilu Ilmainen suunnitelma on saatavilla

EssayGenius on tekoälyn kirjoitusaputyökalu, joka keskittyy sisällön luomisen yksinkertaistamiseen. Vaikka siinä voi olla vähemmän vaihtoehtoja verrattuna muihin työkaluihin, se tarjoaa ilmaisen kokeiluversion, jonka avulla voit tutkia sen ominaisuuksia ja etuja. EssayGenius voi olla loistava lähtökohta niille, jotka haluavat parantaa kirjoitustaitojaan.

Hinnoittelu

EssayGenius tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa: Free, Academic Monthly Plan ja Premium Yearly Plan.

Hinnoittelusuunnitelma Hinnoittelu

Ilmainen suunnitelma 0 $/kk
Akateeminen kuukausisuunnitelma 9,99 dollaria/kk
Premium-vuosisuunnitelma 7,50 dollaria/kk vuoden ajan

OpenAI

Tool OpenAI (ChatGPT)

Sijoitus 4,7/5
Parasta varten GPT-3:n voiman hyödyntäminen
Ilmainen kokeilu ChatGPT:n käyttö on ilmaista

Monien tekoälyn kirjoitusaputyökalujen taustalla on GPT-3, OpenAI:n tarjoama tehokas kielten luontimalli. Vaikka voit käyttää GPT-3:a suoraan OpenAI:n “leikkikenttä”-osion kautta halvemmalla, monet pitävät AI-kirjoitusaputyökalujen käyttäjäystävällisistä käyttöliittymistä. Nämä työkalut voivat auttaa sinua saamaan kaiken irti GPT-3:n ominaisuuksista ja olemaan vuorovaikutuksessa niiden kanssa tehokkaasti. ChatGPT, kaiken kirjoittamisen kummisetä, on OpenAI:n kasvot kirjoittamisen ja muiden työkalujen kanssa kilpailemisen suhteen. Yritys tarjoaa jopa plus-tilauksen ChatGPT:lle, joka hyödyntää GPT-4:ää tarjotakseen paljon parempia tuloksia.

Hinnoittelu

ChatGPT on täysin ilmainen AI-työkalu, tilaa ChatGPT Plus hintaan 20 dollaria/kk.



Muste

Työkalun muste

Sijoitus 4,9/5
Paras SEO
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Ink on hakukoneoptimoidun tekoälyn luoman sisällön aloitusalusta. Kirjoitusmalleillaan, kuvien luontiominaisuuksillaan ja integraatiollaan suosittuihin SEO-työkaluihin, kuten Surferiin, Ink tekee sisällön luomisesta helppoa. Sen sulava käyttöliittymä ja tehokkaat SEO-ominaisuudet tekevät siitä helppokäyttöisen, ja sen vakaat uudelleenkirjoitusominaisuudet varmistavat, että sisältösi on hiottu ja kiinnostava. Vaikka Inkin ominaisuudet ja helppokäyttöisyys voivat olla kalliimpia kuin muut vaihtoehdot, ne oikeuttavat kustannukset niille, jotka haluavat optimoida sisältönsä hakukoneita varten.

Hinnoittelu

Ink tarjoaa 2 hinnoittelusuunnitelmaa: Professional ja Enterprise.

Suunnitelman hinnoittelu

Ammattilainen 39 dollaria/kk
Yritys 99 dollaria/kk

Artikkeli Forge

Työkaluartikkeli Forge

Sijoitus 4.1/5
Paras Sisällön luominen nopeasti
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Article Forge on nopea tekoälyn kirjoitusassistentti, joka loistaa sisällön luomisessa nopeasti. Se toimii useilla alustoilla ja tarjoaa vankan WordPress-integraation. Salamannopean toimituksen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta Article Forge voi auttaa sinua luomaan sisältöä tehokkaasti. Muista kuitenkin, että tuotettu sisältö saattaa vaatia yksityiskohtaista muokkausta, ja hinnoittelu voi olla hieman jyrkkä, jos haluat luoda huomattavan määrän sisältöä.

Hinnoittelu

Artikkeli Forge tarjoaa 2 hinnoittelusuunnitelmaa: Vuosittainen ja Business.

Suunnitelman hinnoittelu

Vuosittain 27 dollaria/kk laskutetaan vuosittain
Liiketoimintaa Mukautettu

WordAI

Työkalu WordAi

Sijoitus 3,8/5
Paras Joukkosisällön luominen
Ilmainen kokeilu Saatavilla

WordAI tarjoaa erinomaiset joukkoartikkelipäivitykset, joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat integroida enemmän sisältöä saumattomasti. Sen kehrätyt artikkelit eivät ole vain ainutlaatuisia, vaan ne eivät myöskään sisällä plagiointia. WordAI on kehittynyt yksinkertaisesta artikkelien uudelleenkirjoitusavustajasta tehokkaaksi sisällöntuotantoalustaksi. Perfect Tense -integraatiolla ja HTML-tuella WordAI parantaa sisältöäsi korjaamalla kirjoitusvirheet ja avustamalla muotoilussa. Vaikka se saattaa olla kalliimpaa, WordAI:n lisäominaisuudet ja joustavuus tekevät siitä harkitsemisen arvoisen.

Hinnoittelu

WordAi tarjoaa 3 hinnoittelusuunnitelmaa: kuukausittainen, vuosittainen ja yritys.

Suunnitelman hinnoittelu

Kuukausittain 57 dollaria/kk
Vuosittain 27 dollaria/kk
Yritys Mukautettu

AI kirjailija

Tool AI Writer

Sijoitus 3,9/5
Paras Luovan sisällön luominen
Ilmainen kokeilu Saatavilla

AI Writer on houkutteleva valinta luovien sisällönluontivaihtoehtojensa ja suoraviivaisen käyttöliittymänsä vuoksi. Se tarjoaa lähteitä ja loistaa SEO-sijoituksissa, mikä tekee siitä arvokkaan työkalun SEO-optimoidun sisällön luomiseen. Vaikka käyttöliittymä saattaa olla hieman tylsä, AI Writer tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten Sub Topic Locator, joka tarjoaa ainutlaatuisen kuvan olemassa olevasta sisällöstä. Se tarjoaa myös tekstin uudelleenmuotoiluominaisuuden, joka voi auttaa yrityksiä elävöittämään nykyistä sisältöään. AI Writer on kohtuuhintainen ja voi olla loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat päivittää sisältönsä nopeasti.

Hinnoittelu

AI-Writer tarjoaa 3 hinnoittelusuunnitelmaa: Basic, Standard ja Power Plan.

Suunnitelman hinnoittelu

Perussuunnitelma 29 dollaria/kk
Vakiosuunnitelma 49 dollaria/kk
Virtasuunnitelma 375 dollaria/kk

Hypotenuusa AI

Työkalu Hypotenuse AI

Sijoitus 4.4/5
Paras Sisällön luominen verkkokauppasivustoille
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Hypotenuse AI erottuu joukosta ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, kuten erägeneraattorillaan, joka on erityisen hyödyllinen verkkokauppasivustoille. Sen avulla voit luoda automaattisesti kuvaukset kaikille tuotteillesi, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Content Detective -ominaisuuden ansiosta tosiasioiden tarkistaminen ja artikkeleiden hankinta on helppoa. Hypotenuse AI tarjoaa myös vaikuttavia ääriviivoja, sisällön yhteenvedon ja sanamuodon. Se tarjoaa upeita integrointivaihtoehtoja, mukaan lukien Shopify, ja tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän. Vaikka Hypotenuse AI voi hyötyä useammista malleista ja oikolukemisesta, se on hyvä valinta yrityksille, jotka haluavat optimoida verkkokauppansa ja sosiaalisen median sisältönsä.

Hinnoittelu

Hypotenuse AI tarjoaa 3 hinnoittelusuunnitelmaa: Yksilöllinen, Teams ja Enterprise.

Suunnitelman hinnoittelu

Yksilöllinen 15 dollaria/kk
Joukkueet 59 dollaria/kk
Yritys Mukautettu

Longshot AI

Työkalu Longshot AI

Sijoitus 4,7/5
Paras Pitkän muotoisen sisällön luominen
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Longshot AI tarjoaa huippuluokan GPT-4-ominaisuuksia, jotka antavat sinulle pääsyn laajaan valikoimaan mukautetun sisällön luontivaihtoehtoja. Longshot AI voi mukauttaa sisältöäsi omilla valitsemillasi viitteillä, joten se voi nopeuttaa sisällön luontiprosessia ja auttaa voittamaan kirjoittajan esteen. Se tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän ja ominaisuuksia, kuten Fact Check ja Claim Detection, mikä varmistaa tarkan ja luotettavan sisällön. Longshot AI:n hinnoittelu on kohtuullinen, joten se on edullinen vaihtoehto niille, jotka haluavat luoda kiinnostavaa sisältöä uusimmilla tekoälyominaisuuksilla.

Hinnoittelu

Longshot AI tarjoaa 3 hinnoittelusuunnitelmaa: Pro, Team ja Custom.

Suunnitelman hinnoittelu

Pro 19 dollaria/kk
Tiimi 49 dollaria/kk
Mukautettu Mukautettu

CreaitorAI

Työkalu CreaitorAI

Sijoitus
Paras Helppokäyttöisyys
Ilmainen kokeilu Saatavilla

CreaitorAI on uusi tulokas tekoälyn kirjoitusassistenttien alalla, mutta se tarjoaa tyydyttävän suorituskyvyn. Vaikka se saattaa vaatia enemmän muokkausta ja hahmottelua muihin työkaluihin verrattuna, CreaitorAI tarjoaa helppokäyttöisyyden ja edullisuuden. 46 kielen tuella se palvelee monenlaisia ​​käyttäjiä. CreaitorAI:n Sub Topic Discoverer analysoi olemassa olevaa sisältöä ja tarjoaa tuoreita näkökulmia, mikä tekee siitä arvokkaan työkalun ainutlaatuisen sisällön luomiseen. Vaikka siitä saattaa puuttua mukautusominaisuuksia, CreaitorAI on edelleen laajalti tuettu ja riittävän tarkka, jotta siitä olisi paljon hyötyä.

Hinnoittelu

CreaitorAI tarjoaa 3 hinnoittelusuunnitelmaa: Basic, Standard ja Professional.

Suunnitelman hinnoittelu

Perus 9 dollaria/kk
Vakio 29 dollaria/kk
Ammattilainen 59 dollaria/kk

Sudowrite

Sudowrite työkalu

Sijoitus
Paras Kaunokirjallisuuden kirjoittajat
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Sudowrite on tekoälyn kirjoitustyökalu kaunokirjallisuuden kirjoittajille. Vaikka Sudowrite voi luoda novelleja, se loistaa todella avustavissa tekoälyominaisuuksissaan. Kuvaile-työkalu auttaa kirjoittajia lisäämään tarinoihinsa aistinvaraista syvyyttä luomalla ehdotuksia näkö-, haju-, maku-, ääni-, kosketus- ja metaforaksi. Sudowriten Brainstorm-työkalu luo dialogivaihtoehtoja, hahmojen nimiä, juonipisteitä ja muita yksityiskohtia kuvauksesi ja vihjeidesi perusteella. Se on hauska ja hyödyllinen työkalu kaunokirjailijoille, jotka haluavat parantaa tarinankerrontataitojaan.

Hinnoittelu

Sudowrite tarjoaa 3 hinnoittelusuunnitelmaa: Hobby & Student, Professional ja Max.

Suunnitelman hinnoittelu

Harrastus & opiskelija 10 dollaria/kk
Ammattilainen 25 dollaria/kk
Max 100 dollaria/kk

AI-kirjoitusaputyökalujen hinta vaihtelee niiden tarjoamien ominaisuuksien mukaan. Joillakin työkaluilla on perushinnoittelusuunnitelmat, kun taas toiset tarjoavat kattavampia vaihtoehtoja, jotka sisältävät lisäominaisuuksia, kuten plagioinnin havaitsemisen. Vertailemalla maksullisia perustarjouksia ja arvioimalla kustannuksia 1000 sanaa kohti OpenAI erottuu edullisempana ratkaisuna. Yleisesti uskotaan kuitenkin, että tekoälyn kirjoitusaputyökalut ovat kustannustehokkaampia kuin ammattikirjailijan palkkaaminen.

Tekoälyn kirjoitusaputyökalut tarjoavat lukuisia etuja kaikentasoisille kirjoittajille. Tässä on joitain etuja näiden työkalujen sisällyttämisestä kirjoitusprosessiisi:

Parannetut kirjoitustaidot: AI-kirjoitusavustajat antavat palautetta kieliopistasi, sanastosta ja tyylistä, mikä auttaa sinua tunnistamaan ja korjaamaan virheet kirjoitustaitosi parantamiseksi.

Parannettu luettavuus ja vaikutus: Nämä työkalut ehdottavat parannuksia, jotka tekevät kirjoituksestasi luettavampaa ja vaikuttavampaa ja varmistavat, että viestisi resonoi kohdeyleisön kanssa.

Säästää aikaa ja vaivaa: AI-kirjoitusavustajat automatisoivat kirjoitusprosessin eri osa-alueita, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Ne voivat luoda sisältöä nopeasti, jolloin voit keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin.

Kielituki: AI-kirjoitusavustajat voivat auttaa muita kuin äidinkielenään puhuvia ihmisiä luomaan sisältöä eri kielillä, laajentamaan heidän ulottuvuuttaan ja mahdollistamaan tehokkaan viestinnän.

Kirjoittajan esteen voittaminen: Nämä työkalut voivat tarjota inspiraatiota ja ehdottaa ideoita, kun kohtaat kirjoittajan esteen. Ne tarjoavat runsaasti kehotteita ja ehdotuksia luovuutesi käynnistämiseksi.

Tekoälyllä kirjoittaminen – Sydämellinen huomautus kaikille kirjoittajille

Tekoälytekniikan kehittyessä tekoälyn avulla kirjoittamisen tulevaisuus näyttää lupaavalta. Vaikka jotkut saattavat ilmaista huolensa henkilökohtaisen tyylin tai luovan hallinnan menettämisestä, tekoälyn kirjoitusassistentit voivat itse asiassa täydentää ihmiskirjoittajia eikä korvata heitä. Parhaat tekoälytyökalut on suunniteltu toimimaan yhteistyössä kirjoittajien kanssa, mikä antaa heille mahdollisuuden tuottaa laadukasta sisältöä tehokkaasti. Hyödyntämällä tekoälyn vahvuuksia kielten luomisessa ja analysoinnissa kirjoittajat voivat hyötyä parantuneesta tuottavuudesta, tarkkuudesta ja luovuudesta. Niille teistä, minä kirjailijana haluan kertoa teille kaikille, että mikään, ehdottomasti mikään ei voi korvata aitoutta ja tunteita. Joten älä huoli, jatka kirjoittamista ja loista.

UKK

Mikä on Natural Language Generation (NLG)?

Natural Language Generation (NLG) on prosessi, jossa tiedot muunnetaan ihmisen luettavaksi tekstiksi käyttämällä tekoälyalgoritmeja merkityksellisen sisällön analysointiin ja luomiseen.

Mainitse muutamia tekoälyn kirjoitusaputyökaluja.

Craftly.ai, Jasper, Writesonic, Rytr, EssayGenius, OpenAI, Ink, Article Forge, WordAI, AI Writer ja Hypotenuse AI ovat muutamia parhaita tekoälyn kirjoitusaputyökaluja.

Mitä hyötyä tekoälyn kirjoitusaputyökalujen käytöstä on?

Alla on joitain tekoälyn kirjoitusaputyökalujen käytön etuja:

  • Parannetut kirjoitustaidot
  • Parannettu luettavuus ja vaikutus
  • Säästää aikaa ja vaivaa
  • Kielituki
  • Kirjoittajan esteen voittaminen
🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda tyylikkäitä tuotehinnoittelutaulukoita Shopifyssa