Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tienata 10 000 kuukaudessa (10 parasta aloittelijaideaa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tienata 10 000 kuukaudessa (10 parasta aloittelijaideaa)

Hänen kirjassaan Miljoonan dollarin, yhden henkilön yrityskirjailija Elaine Pofeldt tutki yhdysvaltalaisia ​​yrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksen, jonka liikevaihto on yli miljoona dollaria ja jolla on vain yksi työntekijä.

Pofeldt havaitsi, että nämä yritykset jakautuvat kuuteen luokkaan:

  1. Informatiivisen sisällön luominen
  2. Kiinteistöt
  3. Asiantuntemusta tarjoavat henkilökohtaisia ​​palveluita tarjoavat yritykset
  4. Sähköinen kaupankäynti
  5. Asiantuntijapalvelut ja luovat yritykset
  6. Valmistus

Jos tavoitteesi on ansaita 10 000 kuukaudessa, sinun on viisasta aloittaa näiltä aloilta. Sen lisäksi, että ne ovat todistettuja, niillä on yleensä alhaiset käynnistyskustannukset ja korkeat voittomarginaalit ilman kiinteitä työkustannuksia.

Kuinka tienata 10 000 dollaria kuukaudessa

Tätä artikkelia varten otimme yllä olevan luettelon toimialoista ja löysimme parhaat liikeideat, joiden avulla voit tuottaa 10 000 dollaria kuukaudessa mahdollisimman nopeasti.

#1. Perusta toimisto onnistuneen freelancerina

Taidon löytäminen, josta joku on valmis maksamaan sinulle, on tärkeä ensimmäinen askel menestyksekkään palvelupohjaisen toimiston perustamiseen. Kun sinulla on asiakkaita, voit rakentaa järjestelmiä, joiden avulla muut voivat tehdä työn samalla kun sinä toimiston omistajana keskityt myyntiin ja kasvuun.

Tässä on henkilökohtainen esimerkki: ennen tämän verkkosivuston käynnistämistä perustin aloitussivun tekstinkirjoitus- ja suunnittelutoimiston. En ole paras suunnittelija, joten ulkoistin jokaisen projektin suunnittelun. Kaiken kaikkiaan noin 80 % kokonaistyöstä ulkoistettiin, kun taas keskityin tekstinkirjoittamiseen ja myyntiin.

Pian yrityksen perustamisen jälkeen ansaitsin 150 dollaria tunnissa. Ja jos olisin mennyt kokopäiväisesti, olisin voinut tuottaa 10 000 dollaria kuukaudessa.

Jos sinulla ei ole erityistä palvelua mielessä, voit aloittaa peruspalvelulla, kuten virtuaaliassistentin, oikolukijan tai sosiaalisen median johtajan työskentelyn. Nämä kaikki voidaan skaalata virastoiksi.

Samalla tarjoamalla korkeamman tason taitoja tai palveluita – kuten koodausta tai kirjanpitoa – voit laajentaa liiketoimintaasi entistä nopeammin.

Lue lisää: Katso perusteellinen sarjamme freelancerina aloittamiseen.

#2. Aloita blogi

Blogi on yksi yleisimmistä tavoista, joilla aloittelijat tienaavat ensimmäisen dollarinsa verkossa. Mutta pidemmällä aikavälillä ajateltuna blogi tarjoaa vankan liiketoimintamallin korkealla voittomarginaalilla. Ja jos palkkaat taitavia ja luotettavia freelancereita, se on yritys, joka voi toimia itse.

Se ei tarkoita sitä, että se olisi helppoa. Kehotan aloittelijoita odottamaan työskentelevänsä vähintään 10 tuntia viikossa vuoden ajan, jotta he voivat ansaita 1 000 dollaria kuukaudessa ensimmäisen 12 kuukauden jakson jälkeen. Mutta kun olet varannut tunteja etukäteen, 1 000 dollarista 10 000 dollariin kuukaudessa siirtyminen tapahtuu paljon nopeammin.

Yksi blogin perustamisen aliarvostetuimmista puolista on, että blogin rakentamisen aikana oppimillasi taidoilla on suuri kysyntä. Joten vaikka blogisi ei ylittäisi 10 000 dollaria kuukaudessa (mikä on vaikeaa, mutta ei mahdotonta), rakennat silti arvokasta urapääomaa. Voit vuorostaan ​​mennä ulos ja freelancerina näiden taitojen kanssa tai käyttää niitä saadaksesi korkeamman palkan.

Minun tapauksessani työskentelin muissa henkilökohtaisen taloushallinnon blogeissa samalla kun rakensin The Ways To Wealthia, ja ensikäden käsityksen saaminen niiden toiminnasta auttoi tämän blogin menestymisen kannalta.

Lue lisää: Ilmoittaudu ilmaiselle 14 oppitunnin sähköpostikurssillemme, joka opettaa sinut onnistuneesti aloittamaan ja kasvattamaan blogia, joka tuo yli 1 000 dollaria kuukaudessa.

#3. Ryhdy korkeapalkkaiseksi asiantuntijaksi

Jos et ole kokopäiväinen freelance-työntekijä, on vaikea kerätä tarpeeksi laskutettavia tunteja saavuttaaksesi 10 000 dollaria kuukaudessa. Jos veloitat 100 dollaria tunnilta, joudut laskuttamaan 100 tuntia kuukaudessa saavuttaaksesi tämän merkin (noin 25 tuntia viikossa) – eikä se ota huomioon myyntiin käytettyä aikaa.

🔥 Empfohlen:  12 helppoa tutkintoa, joista maksetaan hyvin näiden aiheeseen liittyvien töiden ansiosta

Mutta tässä on parhaiten palkattujen freelancerien salaisuus: ne eivät veloita tuntien perusteella. Ne veloittavat tulosten perusteella.

Tuntejasi ovat rajoitetut – varsinkin kun työskentelet sivuilla. Tuloksilla on paljon korkeampi katto.

On monia palveluita, joissa asiakas ei juuri välitä siitä, kuinka paljon aikaa sijoitat. Esimerkiksi markkinointiasiantuntijat saavat usein palkkaa peruskoron plus prosenttiosuuden tuloista, ja jotkut ansioluetteloiden kirjoittajat veloittavat 1-2 % jonkun vuosipalkasta (koska heidän työnsä voi johtaa 10-20 %:n palkankorotukseen asiakkaidensa palkasta).

Strategiaa, johon haluat tutustua, kutsutaan arvopohjaiseksi hinnoitteluksi, josta voit tutustua alla olevalla videolla.

Toisin sanoen, aloita freelance-liiketoimintasi ottamalla huomioon maksimiarvo, jonka voit tarjota asiakkaalle, ja etsi sitten tapa ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa ilman 100 tuntia viikossa.

Lue lisää: Kuten freelancerina, jonka tavoitteena on perustaa toimisto, korkeapalkkaiseksi asiantuntijaksi tuleminen edellyttää oikean markkinaraon valitsemista. Tärkeintä on muistaa, että tavoitteesi on luoda yritys, jossa saavutat poikkeuksellisia tuloksia, jotka eivät liity suoraan aikapanosteesi.

#4. Luo verkkokurssi

Ei ole koskaan ollut helpompaa pakata tietosi ja myydä sitä muille. Verkkokurssialustat, kuten Teachable, joiden avulla voit helposti isännöidä ja myydä koulutussisältöä verkossa, liikevaihto ylitti miljardin dollarin pelkästään vuonna 2021.

Ihmiset haluavat oppia asiantuntijoilta, vaikka nämä asiantuntijat eivät olekaan tuttuja. Yksi esimerkki on Theresa Greenway, 10 lapsen äiti, joka ansaitsi yli 300 000 dollaria (ja lisää) myydään hapanleipäkurssia Udemyssä.

Älä vähättele tätä ideaa vain siksi, että et ole maailmanluokan asiantuntija. Muutaman kurssien käynnistäminen alustoilla, kuten Udemy, Skillshare ja Coursera, voi olla passiivisten tulojen lähde, koska näillä sivustoilla on sisäänrakennettuja yleisöjä, jotka haluavat kasvattaa tietämystään.

Lue lisää: Tiago Forte, joka loi hurjan menestyneen Toisten aivojen rakentaminen kurssi (joka tuottaa yli seitsemän lukua vuodessa), antoi upean haastattelun (katso alla oleva video), joka sukeltaa syvälle parhaisiin aloitusstrategioihin.

#5. Luo verkkokauppa

Enemmän kuin koskaan ihmiset tekevät ostoksia verkossa Verkkokaupan myynti kasvoi 18 % vuonna 2021. Tämä on luonut valtavia mahdollisuuksia kaikentyyppisille verkkomyyjille.

Jotkut suosituimmista vaihtoehdoista sähköisen kaupankäynnin rakentamiseen ovat:

  • Omien tavaroiden myynti. Voit myydä fyysisiä tuotteita markkinoilla, kuten Etsyssä. Joitakin alustan myydyimmistä tuotteista ovat korut, käsityöt ja taide. Lue lisää viestistämme rahan ansaitsemisesta Etsyllä.
  • Digitaalisten tuotteiden myynti. Myy digitaalisia latauksia, kuten PDF-tiedostoja ja grafiikkaa. Esimerkkejä ovat personal trainer, joka myy räätälöityjä harjoitussuunnitelmia, tai intohimoinen kotikokki, joka myy ateriasuunnittelumalleja. Voit myydä digitaalisia tuotteita Etsyssä sekä useilla muilla tilaustulostusalustoilla (esim. Redbubble).
  • Muiden ihmisten tuotteiden pudottaminen. Dropshipping on toimitustapa, jossa et pidä tuotteita varastossa. Sen sijaan aina kun myyt tuotteen, ostat sen kolmannelta osapuolelta, joka toimittaa sen suoraan asiakkaallesi. Lue lisää dropshipping-yrityksen perustamisoppaastamme.
  • Amazon FBA. Hanki tuotteet ja lähetä ne Amazonille. Amazon huolehtii kaikista tarvittavista toimituksista saadaksesi tuotteesi asiakkaalle ja hoitaa jopa palautukset. Ensisijainen painopisteesi on brändisi rakentaminen. Lue lisää oppaastamme rahan ansaitsemiseen FBA:n avulla.

Lue lisää: Tutustu Shopifyn ilmaiseen dropshipping-webinaariin – joka on erinomainen resurssi nykyisen sähköisen kaupankäynnin ymmärtämiseen.

#6. Aloita podcast

On syy, miksi kaikki aloittavat podcastin nykyään: sen omistaminen on ilmiömäistä liiketoimintaa.

Podcasterit saavat erittäin paljon rahaa sponsoroinnista. Bloggaamisen tapaan on olemassa useita lisätulomalleja, joita podcastit voivat harjoittaa, kuten kumppanisopimukset, tilaukset ja valmennus.

Jotkut parhaiten palkatuista podcasteista aloittavat tuotepohjaisen liiketoiminnan. Loppujen lopuksi yleisön kokoaminen on yksi haastavimmista kohdista yrityksen rakentamisessa (siksi podcastien sponsoroinnit voivat maksaa niin paljon).

🔥 Empfohlen:  Kuinka juomat auttoivat Dunkinista tulemaan 9 miljardin dollarin imperiumiksi

Menestyneillä podcasteilla on jo yleisö, jonka avulla he voivat myydä tuotetta tai palvelua tälle yleisölle (ja mahdollisesti tuottaa tuloja reilusti yli 10 000 dollaria kuukaudessa).

Suositeltavaa luettavaa: Miljardin dollarin luoja.

Jos sinulla on moderni älypuhelin, sinulla on jo podcastin käynnistämiseen tarvittavat laitteet. Kyllä, sinun on tehtävä investointeja, kuten laadukas mikrofoni ja äänenmuokkausohjelmisto. Mutta niitä voi ostaa myöhemminkin.

Tai paremmin sanottuna: älä ole se henkilö, joka kiusaa laitteita kuukausia sen sijaan, että hankit sieltä jotain.

Lue lisää: Podcastin aloittaminen – Patin täydellinen vaiheittainen podcast-opetusohjelma.

#7. Kiinteistösijoittaminen

Jos aiot sijoittaa kiinteistöihin ja tavoitteesi on ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa, aloittamiseen tarvitaan pääomaa. Lisäksi siihen liittyy riski, koska se tarkoittaa yleensä lainarahaa.

Mutta lopputulos on, että monet hyvin varakkaat ihmiset elävät kiinteistösijoitusten tuottamilla passiivisilla tuloilla.

Ajattelemalla laatikon ulkopuolella, on muita tapoja ansaita rahaa kiinteistöistä niille, joilla ei ole pääomaa kiinteistösijoittamiseen tänään. Esimerkkejä ovat osa-aikaiseksi kiinteistönvälittäjäksi ryhtyminen tai työskentely menestyvän kiinteistösijoittajan avustajana.

Nämä ovat loistavia tapoja kehittää osaamistasi kiinteistösijoittamisesta, jotta tiedät paljon, kun näet sellaisen, kun olet vihdoin valmis aloittamaan sijoittamisen.

Lue lisää: Mitä tulee kiinteistösijoituskursseihin, huijauksia ja ajanhukkaa on paljon. Suosittelen lämpimästi Isommat taskuthyvämaineinen verkkosivusto ja kiinteistösijoittajien yhteisö, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa aloittelijoille.

#8. Rakenna YouTube-kanava

Kuten monilla tämän listan ideoilla, YouTubella on räjähdysmäinen kasvupotentiaali: alusta maksoi sisällöntuottajilleen lähes 15 miljardia dollaria vuonna 2021.

Kuten bloggaamisenkin kanssa, riittävän suuren yleisön luominen YouTubeen 10 000 dollaria kuukaudessa vie aikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että uudemmat YouTube-käyttäjät käyttävät usein lisätuloa, kuten kumppanimarkkinointia ja sponsorointia, täydentääkseen mainoksista saamaansa summaa.

Katso YouTube-käyttäjien ansaitsemista koskeva viestimme, joka kattaa myös joitain parhaista kaupallistamisstrategioista.

Lue lisää: Vuonna 2018 Miles Beckler oli kyllästynyt näkemään yrittäjien ostavan ylihinnoiteltuja markkinointikursseja. Joten sinä vuonna, hän avasi YouTube-kanavan omistautunut opettamaan katsojille kaiken, mitä hän tiesi verkkomarkkinoinnista ja painottaen suuresti YouTube-kanavan kasvattamista. Hänen kanavallaan on nyt yli 198 000 tilaajaa, ja se on erinomainen paikka aloittelijoille oppia alustan käytön aloittamisesta.

#9. Sosiaalisen median vaikuttaja

Sosiaalisen median huippunimet – ajatelkaa Kardashianit, Ariana Grande, Dwayne Johnson jne. – saavat satoja tuhansia dollareita sosiaalisen median viestistä. Tämän seurauksena ainoat yritykset, joilla on varaa tehdä yhteistyötä näiden megavaikuttajien kanssa, ovat erittäin syvät taskut.

Pienemmät yritykset, jotka haluavat hyödyntää vaikuttajamarkkinoinnin voimaa, käyttävät mikrovaikuttajia, joilla on usein erittäin uskollinen seuraaja (vaikka se olisi pieni murto-osa yllä mainituista nimistä).

Tämä tarkoittaa, että he voivat antaa brändeille pääsyn arvokkaalle markkinarakoyleisölle – ja saada siitä hyvän summan.

Lisäksi sosiaalisen median läsnäolon rakentamisen aikana oppimasi taidot mahdollistavat freelance-työn muiden puolesta – rooli, joka voi maksaa komeasti, koska näillä taidoilla on suuri kysyntä.

Lisätietoja: Katso ilmaisia ​​oppaitamme rahan ansaitsemisesta sosiaalisen median alalla, rahan ansaitsemisesta TikTokissa ja rahan ansaitsemisesta Snapchatissa.

#10. Luksuspalveluihin perustuva liiketoiminta

Tämä artikkeli kertoo tarinan Ryan Stewartista, joka ansaitsee yli 100 000 dollaria vuodessa ulkoiluttamalla koiria osa-aikaisesti New Yorkissa. Ryan hyötyy varmasti siitä, että hän on yhdellä Yhdysvaltojen vauraimmista alueista, mutta suuri huomio on se, että siellä on potentiaalia korkeakatteisille yrityksille, jotka palvelevat rikkaita.

Legendaarisella tekstinkirjoittaja Dan Kennedyllä oli tämä sanottava varakkaiden ostajien asenteesta:

“[…] Hän kaipaa aikaa ja innokasta tehokkuutta, osaamista ja mukavuutta – ja he ovat erittäin valmiita maksamaan siitä.”

🔥 Empfohlen:  5 parasta VPN:ää Snapchatille vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)

– Dan Kennedy

Varakkaiden ihmisten aikaa säästävän palvelun suunnittelun lisäksi harkitse palveluita, jotka saavat heidät tuntemaan olonsa ainutlaatuiseksi. Hyvä esimerkki on punaisen maton palvelutliikeidea, joka sisältää punaisen maton tapahtuman järjestämisen yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää: Kirjailija Thomas Stanley, joka kirjoitti yhden kaikkien aikojen parhaista henkilökohtaisen talouden kirjoista Naapurissa oleva miljonäärikirjoitti myös Myydään varakkaille. Se keskittyy ymmärtämään varakkaiden ihmisten tarpeita ja toiveita ja myymään heille menestyksekkäästi.

Kuinka ansaita 10 KA dollaria kuukaudessa UKK

Mikä on nopein tapa tienata 10 000 dollaria kuukaudessa?

Luo olemassa oleviin taitoihin perustuva huippuluokan palvelu, joka ratkaisee tietyn ja kiireellisen ongelman, ja myy sitten palvelu ihmisille, joilla on varaa maksaa (ja joiden kanssa olet ihanteellisesti jo rakentanut luottamuksen). Esimerkiksi jokainen yritys tarvitsee uusia liidejä. Löydä tapa luoda nämä viittaukset positiivisella sijoitetun pääoman tuottoprosentilla – kuten paikallishaun optimointi, tulosprosentin optimointi tai napsautuskohtainen markkinointi – ja sinulla on jonotuslista asiakkaita.

Millä tavoilla ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa passiivisina tuloina?

Totuus on, että mistä tahansa yrityksestä voidaan tehdä passiivinen tulonlähde, kun luot oikeat järjestelmät ja palkkaat oikeat ihmiset. (Lisätietoja tästä saat lukemalla klassinen bisneskirja E-Myth Revisited.) Silti jotkut yritykset pystyvät toimimaan paremmin kuin toiset. Tärkeintä on löytää yritys, jossa markkinointi, myynti ja arvontoimitus ovat kaikki automatisoituja.

Onko vaikea tienata 10k kuukaudessa?

Kyllä, tietysti se on vaikeaa. The Kotitalouksien mediaanitulot Yhdysvalloissa ovat 67 000 dollaria. Joten 10 000 kuukaudessa ansaitset lähes kaksinkertaisen kotitalouden. Vaikka se on vaikeaa, se on myös mahdollista – ja realistisempaa kuin monet luulevat. Viimeisimmän mukaan Yhdysvaltain väestönlaskentatoimiston luvut12,83 % amerikkalaisista ansaitsee tällä hetkellä yli 120 000 dollaria vuodessa.

Kuinka ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa: Viimeiset ajatukset

Monet ihmiset, jotka haluavat ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa, etsivät pikakuvakkeita.

Sen sijaan, että keskittyisivät arvon luomiseen muille, heidän ajatuksensa on tehdä mahdollisimman vähän työtä, joka tuottaa heille eniten tuloja. Tästä syystä päiväkaupan kursseja ja monitasoisia markkinointiohjelmia myyvät ihmiset pärjäävät niin hyvin.

Kaikki haluavat ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa, mutta harvat ihmiset haluavat panostaa todella siihen.

Kuten MJ DeMarco sanoi erinomaisessa kirjassaan Millionaire Fastlane:

”Rikkaus välttelee useimpia ihmisiä, koska he ovat huolissaan tapahtumista ja jättävät huomiotta prosessit. Ilman prosessia ei ole tapahtumaa. Kaikkia vaurautta koskevia tapahtumia edeltää prosessi, koettelemuksen, riskin, kovan työn ja uhrauksien tausta. Jos yrität ohittaa prosessin, et koskaan koe tapahtumia.”

– MJ DeMarco

10 000 dollarin ansaitseminen kuukaudessa ei ole helppoa. Mitään varmaa järjestelmää sen tekemiseen ei ole.

Tässä luetellut ideat tarjoavat sinulle todellisen mahdollisuuden saavuttaa tavoitteesi. Se vaatii työtä ja jonkin verran uhrauksia. Mutta sitten taas, saatat vain yllättää itsesi, kun sitoudut hyvään ideaan ja käytät aikaa.

RJ Weiss