Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Tory Jon ansaitsee 8 000 dollaria kuukaudessa työskentelemällä 4 tuntia päivässä kausiluonteisella matkailuautosivustollaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Tory Jon ansaitsee 8 000 dollaria kuukaudessa työskentelemällä 4 tuntia päivässä kausiluonteisella matkailuautosivustollaan

Tory Jon on ollut SEO-pelissä yli 2 vuosikymmentä ja hänen omien sanojensa mukaan “Olen epäonnistunut ja onnistunut paljon, mutta mikä tärkeintä, olen oppinut ja jaksanut.”

Yksi hänen viimeisimmistä menestyneistä projekteistaan ​​on hänen matkailuautosivustonsa, Camper FAQs. Toryn tavoitteena on luoda massiivinen resurssi ja yhteisö matkailuautoilun ympärille. Hänen sivustonsa ansaitsee tällä hetkellä 8 000 dollaria kuukaudessa sesongin aikana. Tässä haastattelussa hän tarjoaa upeita vinkkejä, temppuja ja ideoita navigoidessaan jatkuvasti muuttuvassa SEO-ympäristössä.

Jatka lukemista saadaksesi selville:

 • Lisätietoja hänen SEO-taustastaan
 • Miksi hän loi matkailuauton verkkosivustonsa
 • Mistä hänen tulonsa tulevat
 • Hänen tärkein markkinointistrategiansa
 • Kuinka hän käyttää Pinterestiä ja Google Adsia
 • Hänen ajatuksensa avainsanoista
 • Hänen lähestymistapansa linkkien rakentamiseen
 • Miten hän luo sisältöä
 • Mitä hän tekee sähköpostilistallaan
 • Hänen resurssinsa ja työkalunsa
 • Suurin haaste, jonka hän on kohdannut
 • Hänen suurin saavutuksensa
 • Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Tapaa Tory Jon

Nimeni on Tory, ja olen ollut mukana verkkomarkkinoinnissa ja verkkosivustojen luomisessa vuodesta 2001!

Olen viimeisten 22 vuoden aikana perustanut, ostanut ja myynyt yli 50 verkkosivustoa, perustanut oman verkkosivustosuunnittelu- ja markkinointiyritykseni, luonut mobiilisovelluksen kadonneiden lasten löytämiseksi ja työskennellyt puolen miljardin dollarin jakeluyrityksessä Keskilännen hakukoneoptimoinnin johtajana.

Olen nähnyt monien hakukoneoptimointiin ja mainoksiin liittyvien toimistojen nousun ja laskun (menin Playboy Mansionin juhliin jo lakkautetun toimiston Epic Adsille) ja monien suosittujen verkkomarkkinoijien. Olen epäonnistunut ja onnistunut paljon, mutta mikä tärkeintä, olen oppinut ja jaksanut.

Nykyään pidän itseäni edelleen pelin opiskelijana ja opin joka päivä jotain uutta. Mitä tulee online-liiketoimintaani, työskentelen muutamien asiakkaiden kanssa heidän hakukoneoptimointi-/verkkosivustotarpeidensa parissa (vaikka yritän valita sen alas), ja omistan puoli tusinaa verkkosivustoa.

Yksi näistä sivustoista on Camperin usein kysytyt kysymykset.

Kaikki portfolioni verkkosivustot ovat niillä markkinarakoilla, joista olen henkilökohtaisesti mukana ja joista olen kiinnostunut, mikä ei ole välttämätöntä, mutta olen oppinut, että se auttaa pitämään motivaation korkealla, palamaan minimiin ja tekee työstä vain hauskaa.

Miksi hän loi asuntoautojen usein kysytyt kysymykset

Loin Camperin usein kysytyt kysymykset jo vuonna 2019 tavoitteenani luoda valtava resurssi ja yhteisö johonkin, josta olin kiinnostunut – matkailuautomatkustamiseen.

Sen ei koskaan ollut tarkoitus olla vain yksi pieni markkinarako, vaan suuri keskus niille, jotka ovat kiinnostuneita matkailuautosta ja retkeilyelämästä. Ajoitus oli oikea, koska paikka alkoi todellakin saada höyryä pandemian aikana, joka näki räjähdyksen matkailuautoissa.

Pysähdy Mount Rushmoressa matkustaessasi perheen kanssa huonojen alueiden halki.

Kuinka paljon Tory tienaa

Camper FAQ on kausiluonteinen sivusto, mutta tämä sivusto yksin ansaitsee noin 8 000 dollaria kuukaudessa matkailuautojen huippusesongin aikana (huhtikuusta lokakuuhun). Nyt ollaan vasta telttailu- ja matkailuautojen matkustussesonki menossa, joten se alkaa taas nousta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka mainostaa Facebook-viestejäsi

Minulla on monia tulovirtoja!

Mediavine, Amazon-tuotteet ja niin monet muut tytäryhtiöiden palvelut ja tuotteet, joita on vaikea laskea, asuntoautovuokraamista harjoittavista tytäryhtiöistä (jotka voivat ansaita yli 100 dollaria rekisteröitymistä kohti) matkailuautojen jäsenohjelmiin jne.

Minulla on myös oma kauppa, jossa on täysi valikoima ladattavia matkailuautojen tarkistuslistoja, suunnittelijoita, hakemistoja ja paljon muuta.

Tulot jakautuvat noin 40 %:iin mainoksista, 50 %:iin tytäryhtiöiltä ja 10 %:iin omista tuotteistani. Mutta se vaihtelee kierroslukujen mukaan, jotka ovat tällä hetkellä huomattavasti pienemmät kuin viime vuonna.

Työskentelen yleensä noin 4 tuntia päivässä yrityksessäni, 6 päivää viikossa.

Hänen paras markkinointistrategiansa

SEO on ohjaushyttini, joten aiemmin se on ollut markkinointistrategiani niin paljon, että olen todella laiminlyönyt muut liikennekanavat, kuten Facebookin, Twitterin jne., joihin olen juuri alkanut keskittyä Camperin usein kysyttyihin kysymyksiin. .

Pinterest on kuitenkin ollut todella hyvä liikenteen ohjaaja tälle verkkosivustolle (ja todella kaikille verkkosivustoilleni) pienellä vaivalla. Ja hoidan koko kiinnitysprosessin itse.

Luon vain kolme nastaa Canvalla jokaista julkaisemaani viestiin, mikä vie vain minuutteja, ja ajoitan ne Pinterestin nastan ajoittimella. Se siitä. Ajan myötä keräät hitaasti seuraajia, kiinnität näkymiä ja liikennettä sivustollesi.

Lähetän myös liikennettä linkkien arvoiseen sisältöön, kuten tilastosivuille jne., käyttämällä Google-mainoksia saadakseen luonnollisesti käänteisiä linkkejä. On olemassa erilaisia ​​tapoja tehdä tämä, mutta periaatteessa luon mainoskampanjan, jonka korkein CPC on 0,03, mikä ei ole vaikeaa saada halpoja napsautuksia informatiiviseen sisältöön ja seurata tuloksia.

Lopuksi loin äskettäin kauppaani kumppaniohjelman, joka auttaa ohjaamaan kohdennettua liikennettä tuotteilleni. Ne ovat kaikki digitaalisia ladattavia tuotteita, jotta voin houkutella tytäryhtiöitä valtavilla palkkioilla.

Olen tällä hetkellä noin tusinassa tytäryhtiössä, joten jos olet asuntoautojen tai leirintäalueen nichessä, tarkista se ja rekisteröidy! Tämä on minulle uusi tila, mutta toivottavasti siitä tulee laadukas liikenteen lähde, joka ei ole riippuvainen hakukoneista.

Toryn ajatuksia hakukoneoptimoinnista

Vaikka yritän maksimoida muita liikennemuotoja, hakukoneet ovat edelleen tärkeä liikenteen lähde, joten ne ovat tärkeä osa liiketoimintaani, kunnes tekoäly ottaa täysin vallan… vain vitsi!

SEO-prosessini kehittyy jatkuvasti, mutta korkealla tasolla, se pyörii aina täysin aiheen kattamisessa ja avainsanojen helpomman sijoituksen valitsemisessa aina kun mahdollista.

Avainsanojen “helppomman” sijoituksen löytäminen alkaa Ahrefs Keyword Explorerista, Googlen automaattisesta ehdotuksesta, Googlen PAA-kysymyksistä ja niihin liittyvistä hauista.

Kun minulla on pääavainsanani, yritän löytää sen ympäriltä mahdollisimman monia tukiaiheita. Sitten, kun minulla on perusteellinen luettelo, katson kunkin SERP:n. Tämä on välttämätöntä, jotta voit löytää hakutarkoituksen ja nähdä, mitkä sivut ja sivustot sijoittuvat.

Pääavainsanani kohdalla en välitä siitä, kuinka vaikeaa sen sijoitus on, mutta käytän itse asiassa Spencerin avainsanahaun analyysiohjeiden löysää versiota kaikissa artikkelia tukevissa avainsanoissa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka värikkäät naiset voivat kasvattaa nettovarallisuuttaan

Ajankohtainen auktoriteetti ajaa usein kyseisen pääsivun tulosten kärkeen. Mutta vaikka eivät, ne tukisivut sijoittuvat melkein aina hyvin, ja voin ohjata sen liikenteen pääsivulle.

Linkin rakentaminen

Valitettavasti sivustollesi osoittavien linkkien saaminen on erittäin tärkeää. Monet sivustot murskaavat sen keskinkertaisilla tuotearvosteluilla ja muulla kyseenalaista sisällöllä linkkiprofiilinsa vahvuuden perusteella. Eikä Googlella näytä olevan vielä vastausta tähän ongelmaan.

Käytän siis linkkien luomiseen HAROa, manuaalista tavoitetta ja Google-mainoksia. Manuaalisen tavoittamisen ei tarvitse tarkoittaa linkin pyytämistä. Esimerkiksi, tein juuri “best of” -artikkelin ja otin yhteyttä kymmenen käsittelemäni esityksen promoottoriin ja pyysin kuvia. He olivat kaikki todella mukavia ja lähettivät minulle kuvia, ja kaksi heistä linkitti artikkeliini verkkosivustoltaan. Minun ei tarvinnut edes kysyä.

Toryn sisällönluontiprosessi

Olen käyttänyt kaikkia auringon alla olevia sisällönkirjoituspalveluita, jopa niitä, joita suositut verkkomarkkinoijat suosittelevat, eikä mikään niistä toiminut. Vaikka sisältö olisi ok, se ei ole mielestäni koskaan johdonmukaisesti ok. Enkä halua maksaa ok sisällöstä.

Joten olen henkilökohtaisesti havainnut, että sinun on joko kirjoitettava sisältö itse, mitä teen paljon, ja/tai kehitettävä suhde laadukkaan kirjoittajan kanssa ja palkattava hänet. Kukaan ei välitä sisällöstäsi tai verkkosivustostasi enemmän kuin sinä, mutta jos luot hyvän suhteen kirjoittajaan, he pyrkivät lisäämään vaivaa löytämäni sisältöön.

Olen löytänyt UpWorkista laadukkaita kirjoittajia, ja usko tai älä, Fiverr. Itse asiassa kaksi parasta kirjoittajani aloittivat molemmat Fiverristä. Temppu on löytää kirjailija, joka on erikoistunut tiettyyn markkinarakoon.

Jos sinulla on esimerkiksi joogaan liittyvä verkkosivusto, Fiverrissä on useita RYT-sertifioituja joogaopettajien kirjoittajia. Tämä ei tietenkään välttämättä toimi jokaisessa markkinarakossa.

Hänen sähköpostilistansa

Yritän jatkuvasti kasvattaa sähköpostilistaani, koska se on toinen tapa varmistaa sivustosi liikenne tulevaisuuteen, ohjata käyttäjiä mahdollisiin tarjouksiin tai mainostaa kumppanitarjouksia suoraan uutiskirjeessä.

Kieltäydyn lisäämästä ponnahdusikkunoita sivustoilleni, koska ne ovat mielestäni häiritseviä, turhauttavia ja johtavat vain huonoon käyttökokemukseen, mikä on päinvastaista kuin mitä yritän tehdä verkkosivustoillani. Tämä johtaa lähes varmasti vähemmän rekisteröitymisiin kuin mitä saisin, jos käyttäisin niitä, mutta minulla on sisällön sisäinen lomake ja sivupalkkilomake luettelon kasvattamiseksi.

Olen kokeillut hover-tehosteiden lisäämistä näihin lomakkeisiin käyttämällä yksinkertaista CSS:ää ei-tunkeilevana ja nollanopeuksisena tapana kiinnittää käyttäjien huomio niihin.

Esimerkiksi kun käyttäjä vierittää näyttöä alaspäin ja kursori siirtyy lomakkeen päälle, sen väri muuttuu ja sähköpostin syöttökenttä korostuu kiinnittäen hänen huomionsa siihen.

Hänen suosikkiresurssinsa

Suosittelen lämpimästi Niche Pursuits -podcastin haastattelujen kuuntelemista, enkä sano sitä vain siksi, että he haastattelevat minua. Se on todellakin paras tapa oppia ja saada ideoita, joita voit mahdollisesti toteuttaa omassa yrityksessäsi.

🔥 Empfohlen:  OfferUp-arvio: kannattaako myydä tavarasi?

Olen myös suuri Authority Hacker podcast-/Youtube-videoiden fani.

Muuten Twitter on itse asiassa loistava paikka seurata alan uutisia ja samanhenkisiä verkkosivustojen omistajia ja saada toimivia vinkkejä ja neuvoja.

Jared Bauman ja Gael Breton ovat hyviä seuraajia esimerkiksi käytännön vinkeille, ja Glenn Gabe ja Barry Schwartz ovat hyviä seuraajia hakualan uutisille. Ota se kaikki suolalla ja testaa asioita itse.

Hänen Go-To -työkalunsa

Olen käyttänyt satoja työkaluja vuosien varrella, ja tällä hetkellä kolme tärkeintä työkaluani, joita käytän päivittäin, ovat Ahrefs, Canva ja Grammarly.

Tiedän, että ne eivät ole kovin jännittäviä, mutta ne auttavat saamaan työn tehtyä ja ovat ainoat maksulliset työkalut, joita olen jatkuvasti käyttänyt vuodesta toiseen. Epäilen, että jonkinlainen tekoälytyökalu, kuten esimerkiksi chatGPT, saattaa löytää pysyvän paikan työkalulaatikosta pian täältä.

Hänen suurin haasteensa

Suurin haaste on pysyä mukana verkkoliiketoiminnan jatkuvasti muuttuvassa maisemassa: haku- ja sosiaalisen median algoritmien muutokset, uusi teknologia (chatGPT, puhe tekstiksi), lisääntynyt kilpailu jne.

Sinun on käytettävä aikaa oppimiseen ja muutosten mukana seuraamiseen. Se, miten teet sen, on henkilökohtainen valinta, mutta kuuntelen paljon podcasteja treenatessani, saunassa istuessani, autossa ajaessa jne. Twitterin kautta ja koska olen vanha koulu, kuuntelen edelleen käytä RSS-syötettä pysyäksesi ajan tasalla blogeista, kuten esimerkiksi Niche Pursuitsista. Mutta tämä jatkuvasti muuttuva maisema pitää asiat mielenkiintoisena.

Toryn suurin saavutus

Vaikka Camper FAQ:n kasvattaminen on ehdottomasti antanut minulle saavutuksen tunteen, koko tähänastisen urani tarkastelussa suurin osani olisi mobiilisovelluksen luominen kadonneiden lasten löytämiseen yli kymmenen vuotta sitten.

Sitä ei ole enää olemassa, mutta se oli omaa sydäntäni lähellä oleva projekti, joka syntyi paikallisen tragedian seurauksena, kun kaksi tyttöä (serkut Elizabeth Collins ja Lyric Cook-Morrissey) katosi naapurikaupungista.

Heidät ilmoitettiin kadonneeksi heinäkuussa 2012, ja lokakuuhun mennessä olin julkaissut “Missing Children App” -sovelluksen sekä iTunesissa että Google Play Kaupassa, joka pääasiassa käytti National Center for Missing & Exploited Children -tietosyötettä ja varoitti niitä, joilla oli sovellus. puhelin, kun lapsi katosi heidän alueellaan, jossa on kuva, kuvaus ja muut tärkeät tiedot sieppauksesta.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Kun aloitin, ajattelin rikastuvani todella nopeasti. Ne, jotka ovat olleet mukana niin kauan kuin minä, saattavat muistaa ikonisen Shoemoney Adsense -sekin. Miksi en voisi olla minä?

Vaikka niin voi tapahtua, toivoin ymmärtäväni, että matkasta tulee pitkä, enkä kiirehtiä asioita. Luulen, että olisin rentoutunut ja panostanut enemmän yritykseni laatuun sen sijaan, että olisin aina yrittänyt oikotietä rikastuakseen nopeasti.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Kaksi asiaa – Ymmärrä, että tämä on matka, joka vie aikaa menestyäkseen ja tarjotakseen verkkoon mahdollisimman paljon lisäarvoa.