Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tulla Airbnb-siivoojaksi (ja tienata 600 000 dollaria vuodessa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tulla Airbnb-siivoojaksi (ja tienata 600 000 dollaria vuodessa)

Olemme kirjoittaneet paljon Christobal Mondragonista, mutta se johtuu siitä, että hänellä on siivousala tieteeseen asti. Aiomme jakaa strategioita, joita opimme Chrisiltä, ​​kuinka tulla Airbnb-siivoojaksi.

Chris ja hänen vaimonsa perustivat Queen Bee Cleaning Servicen vuonna 2015 vain 5 000 dollarilla. Nykyään hän ansaitsee yli 1,4 miljoonan dollarin tuloja vuosittain (noin 600 000 dollaria Airbnb:n siivouksesta ja yhteispalveluista). Hän on ollut pääpuhujana Maid Service Success Summitissa, ja hän ajattelee:

Paras aika aloittaa Airbnb-siivousyritys on tänään!

Jaamme Airbnb-siivouspalvelun perustamisprosessin keskittyen vahvasti ainutlaatuisiin ominaisuuksiin, ohjelmistoihin ja markkinointiin, jotta voimme menestyä Airbnb-siivoojana.

Mikä on Airbnb?

Airbnb on ohjelmistoyritys, joka yhdistää yksityiset asunnonomistajat loma-asuntoa etsiviin matkustajiin. Omistajia kutsutaan Airbnb-isäntäiksi tai loma-asunnoiksi.

Airbnb ansaitsee rahaa veloittamalla Airbnb-majoittajien vuokra- ja siivousmaksuista 3 %. Ne myös veloittavat Airbnb-vierailta 14 % Airbnb-isäntämaksua korkeamman hinnan. Voit oppia lisää siitä, kuinka Airbnb on vuorovaikutuksessa majoittajien kanssa sen verkkosivustolla.

Airbnb-isäntäryhmiä on kolme:

Seuraavaksi keskustelemme Supermajoittajasta ja Airbnb Plus -majoittajasta, jotta ymmärrät kuinka ne vaikuttavat siivousliiketoimintaasi.

Mitä Supermajoittaja tarkoittaa Airbnb:ssä?

Airbnb-supermajoittaja on yksinkertaisesti loma-asunnon omistaja, joka on täyttänyt seuraavat standardit:

 1. 4,8+ tähtiluokitus
 2. Yli 10 yöpymistä tai 100 yötä kolmen yöpymisen aikana
 3. Airbnb-isäntä ei peruuta enempää kuin 1 % varauksista (Tämä tarkoittaa, ettei 100 ensimmäisen varauksen aikana ole peruutettuja varauksia.)
 4. 90 % 24 tunnin vastausprosentti

Jos loma-asunnon omistajat saavuttavat supermajoittajatason, he palkkaavat todennäköisemmin ammattimaisen siivouspalvelun auttamaan heitä ylläpitämään asuntoa. Vaikka saatat löytää isäntiä, jotka eivät ole saavuttaneet tätä tilaa, he eivät todennäköisesti maksa kohtuullista siivousmaksua.

Airbnb saattaa kutsua parhaat supermajoittajat seuraavalle tasolle.

Mikä on Airbnb Plus?

Airbnb Plus on vain kutsuva ryhmä loma-asunnon omistajia, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellisia ominaisuuksia. He odottavat:

 1. Ainutlaatuinen vuokraus Airbnb:n kautta
 2. Vuokralla on oma kylpyhuone tai täysi tila vaihtoehtoja
 3. Paikka, jossa Airbnb Plus tarjotaan
 4. Osallistujat säilyttävät 4,8-luokituksen yli vuoden
 5. Hyväksyttiin 95 % pyynnöistä edelliseen vuoteen verrattuna
 6. Ei peruutuksia vuokranantajan toimesta
 7. Tervehtiä jokaista vierasta henkilökohtaisesti
 8. Tilat on suunniteltu hyvin
 9. Vieraanvaraisuuden ohjeet on noudatettava

Lisätietoja on ohjesivulla.

Nämä ovat huippuluokan Airbnb-siivouspalveluasiakkaita. He haluavat yleensä apua loma-asuntojensa hallintaan. Siivousyritys voi olla Airbnb:n yhteismajoittaja. Christobal kertoi meille:

Apuisäntänä voit ansaita 10–15 % tuloista.

Katso haastattelumme Chrisin kanssa alta:

Siivousyritys tarvitsee jonkun tapaamaan asiakkaan Airbnb-vuokra-asunnossa ja tarjoamaan asiakkaalle:

 • Tilan läpikäynti
 • Hauskoja paikkoja käydä lähellä
 • Airbnb:n asiakaspalvelun puhelinnumero hätätilanteita varten
 • Kaikkea muuta ilahduttaa asiakasta
 • Hallitse alihankkijoita

Airbnb-omistajat tarvitsevat ammattimaisen siivousyrityksen

Ihmiset rakastavat lomailemista, mutta he eivät aina kohtele vuokra-asuntojaan hyvin. Erään tietyn matkan aikana kävi ilmi, että aiemmat vuokralaiset olivat juhlineet kuin huomista ei olisi. Ennen minua vieraat olivat jättäneet osan intiimeistä tavaroistaan ​​lakanoihin, mikä oli erittäin epämiellyttävää löytää, kun asettuin huoneeseen illaksi.

Jos omistajalla olisi ollut parempi siivousyritys, he olisivat varmasti hoitaneet asian. Sen sijaan he saivat huonon arvion ja menettivät rahaa. Sillä välin minulla oli kauhea lomani alku ja minun piti löytää muu paikka yöpyä. Mikä tahansa järkevä siivousyritys olisi saanut sen kiinni.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita Airbnb-siivoojana?

Cristobal Mondragonin mukaan Airbnb-siivouspalvelu voi ansaita yli 280 dollaria siivoustyötä kohden ja tarvitsee vain 150 asiakasta ansaitakseen 1 000 000 dollaria vuodessa. Tämä johtuu siitä, että he tarvitsevat siivousta säännöllisemmin kuin muut asiakkaat ja maksavat siitä enemmän. Loppujen lopuksi he välittävät sen suoraan asiakkaalle.

TÄRKEÄ: Valmistaudu jännittävään tilaisuuteen oppia Chrisin ainutlaatuiset hinnoittelustrategiat osana 7-kuvioinen puhdistusyrityssuunnitelma. Hyödynnät hänen hinnoittelutietonsa, joka johti hänen liiketoimintansa 4,5 miljoonaan dollariin ennätysajassa.

Jos isännöit kiinteistön yhdessä asiakkaiden kanssa, voit ansaita vielä enemmän. Varmista, että sinun ei tarvitse hankkia kiinteistönhoitotoimilupaa alueesi vuokra-asuntojen hoitamiseen.

Mitä Airbnb:n palautuspalvelu sisältää?

Airbnb-vaihtopalvelu sisältää tyypillisesti:

 • Vahingoista ilmoittaminen Airbnb-isännälle
 • Puhdista huonekalut, tuulettimet, ikkunalaudat ja muut pinnat
 • Lakanoiden vaihto tai sänkyjen pedaus
 • Jääkaapin, uunin, mikroaaltouunin ja muiden laitteiden sisätilojen puhdistus
 • Tiskaamassa
 • Ikkunoiden pesu ja peilien pesu
 • Puhdistus laskurit
 • Ovien kahvojen ja valokytkimien desinfiointi
 • Suihkujen, kylpyammeiden, pesualtaiden ja wc-tilojen desinfiointi
 • Lattioiden imurointi ja moppaus
 • Vie roskat ennen lähtöä
 • Sängylle karamellipalan jättäminen asiakkaalle

Eri vuokranomistajilla on siivoustiimille muita tehtäviä. Kun saat uuden siivoussopimuksen, suosittelen luomaan tulostettavan ammattimaisen Airbnb-siivouksen tarkistuslistan jokaiselle kiinteistölle. Keskustelemme mallin luomisesta myöhemmin.

Luo Airbnb-siivousliiketoimintasuunnitelma

Airbnb-siivousliiketoimintasuunnitelma voi olla muodollinen tai epävirallinen. Virallisen liiketoimintasuunnitelman saamiseksi tutustu liiketoimintasuunnitelmia käsittelevään blogiimme. Muista sisällyttää paikalliset tiedot. Esimerkiksi NYC Airbnb -siivouspalvelulle on paljon suurempi kysyntä kuin Montanassa. Seuraavaksi keskustelemme siitä, kuinka voit luoda epävirallisen suunnitelman, joka auttaa sinua pysymään raiteilla.

🔥 Empfohlen:  Parhaat talousvinkit opiskelijoille selviytyäkseen yliopistosta

Luo tarkistuslista Airbnb-siivouspalveluista

Keskustelimme jo palveluista, joita Airbnb-majoittajat odottavat, mutta siivousprosessista ja tarjouksista kannattaa ilmoittaa kirjallisesti. Olemme luoneet Airbnb-siivousprosessimallin, joka auttaa sinua pääsemään alkuun. Se helpottaa loput suunnittelusta. Voit käyttää mallia joko tulostettavana asiakirjana tai sähköisesti asiakkuudenhallintaohjelmassa, kuten Monday.com.

Tarvitset tätä päättääksesi, kuinka paljon veloitat kustakin palvelusta.

Luo budjetti Airbnb-siivoukseen

Budjetin luomiseen on kaksi tapaa:

 1. Käytettävissä olevien varojen perusteella
 2. Sen perusteella, mitä haluaisit tehdä

Sinun on otettava huomioon seuraavat kustannukset:

 • Lisenssit ja luvat: 1 000 dollaria vuodessa (jos sinulla ei vielä ole niitä)
 • Ohjelmisto: 100–1 000 dollaria kuukaudessa
 • Vakuutus: 1 000–3 000 dollaria vuodessa
 • Siivoustarvikkeet ja -välineet: 300 dollarilla pääset alkuun, ellei sinulla ole jo kaikkea kotona.
 • Airbnb-siivoajille ainutlaatuisia tuotteita: Pyyhkeiden, liinavaatteiden ja saippuan, shampoon ja hoitoaineen täyttöpakkausten hinnat vaihtelevat. (Osta näitä, kun saat asiakkaita.)
 • Markkinointi: 2 % tuloista siivousyritysmainontaan, mutta eniten rahaa tienaavat yritykset käyttävät noin 8 % tuloista.
 • Matkusta Airbnb-vuokrauspalveluun: Oletetaan, että palkka on 60 dollaria plus 0,625 dollaria kilometriltä. Oletetaan, että 100 dollaria on kustakin työpaikasta pääsyn hinta.

Saat täydellisen luettelon tarvitsemistasi tuotteista lataamalla Airbnb-siivouksen aloitusluettelomme.

Luo hinnoittelurakenne Airbnb-siivoukselle

Airbnb-siivouspalveluista veloitetaan eri tekijöiden perusteella. He voivat veloittaa:

 • Neliöjalka: Hae osoitetta löytääksesi loma-asunnon neliöjalat ja kerro se neliöjalkahinnalla. Tämä toimii useimmissa skenaarioissa.
 • Työ: Jokainen tehtävä vie tietyn ajan, ja useimmat Airbnb-isännät pyrkivät pieniin, hallittavissa oleviin kiinteistöihin, koska niitä ei todennäköisesti vuokrata suuriin juhliin. Joten jos tiedät, kuinka kauan tilan siivoaminen kestää, voit veloittaa kiinteän hinnan kahden makuuhuoneen yhden kylpyhuoneen lomavuokrauksesta. Asiakkaat suosivat tätä.
 • Tunti: Tämä estää aliarvioinnista aiheutuvat tappiot, mutta luopuu nopeista siivoustöistä saatavista voitoista. Lisäksi Airbnb-isännät eivät pidä tästä laskutusmenetelmästä, koska heidän tulojaan on vaikeampi ennustaa.
 • Tulojen jakaminen: Jos järjestät yhteispalvelua, monet isännät ovat valmiita hyväksymään 10–15 prosentin tuloosuuden tuloista. Saat maksun suoraan Airbnb:ltä ja hallinnoit siivoussopimuksessa sovittuja asioita.
 • Yhdistelmä hinnoittelumalleista: Joskus voi tulla epätavallinen pyyntö. Tässä tilanteessa saatat haluta veloittaa normaaleista palveluistasi plus tuntihinnan.

Esimerkki odottamattomasta tapahtumasta on lyhytaikainen vuokraus, joka aiheuttaa kattovuodon ja tulvia. Jos suostut hallitsemaan kaikkia alihankkijoita, haluat luultavasti laskuttaa tunneittain tällaisista asioista, jotka ovat paljon suurempia ja ainutlaatuisempia.

Edellisen osion kulujen perusteella haluat todennäköisesti alla olevan kaltaisen hinnoittelurakenteen.

KustannusMääräKustannusten katettu aikaMaksu per kertaTyön mukaan
Lisenssit ja luvat (tuntia/vuosi) 1 000 dollaria 2000 0,50 dollaria 1,00 dollaria
Ohjelmisto (tuntia/kk) 1 000,00 $ 160 6,25 dollaria 12,50 dollaria
Vakuutus (tuntia/vuosi) 3 000,00 dollaria 2000 1,50 dollaria 3,00 dollaria
Siivoustarvikkeet (töiden määrä ennen vaihtoa) 100,00 dollaria 10 10,00 dollaria 10,00 dollaria
Tyhjiö ja muut laitteet (tuntia/vuosi) 200,00 dollaria 2000 0,10 dollaria 0,20 dollaria
Markkinointi (kerrotaan 8 % markkinointikuluilla) 280,00 dollaria 0,08 22,40 dollaria 22,40 dollaria
Matkat (työtä kohden, mukaan lukien palkat ja IRS:n kilometrimaksu) 100,00 dollaria 1 100,00 dollaria 100,00 dollaria
Liinavaatteet (töiden määrä ennen vaihtoa) 100,00 dollaria 50 2,00 dollaria 2,00 dollaria
Miestunnit (kerroin) 30,00 dollaria 2 60,00 dollaria 60,00 dollaria
Kaikki yhteensä 211,10 dollaria
Chris Charges 290,00 dollaria
Bruttovoitto 78,90 dollaria
Bruttotuottomarginaali 27,21 %

Tämä on verrattavissa siihen, mitä Queen Bee -siivouspalvelut veloittaa Airbnb-siivouspalveluistaan. Katso lisätietoja kodin siivouksen hintaoppaastamme

Ryhdy ammattimaiseksi siivousyritykseksi

Jos et vielä ole, sinun kannattaa ryhtyä lisensoiduksi ja vakuutetuksi siivouspalveluyritykseksi. Saatat tarvita myös kiinteistönhoitolisenssin, jos palveluihisi kuuluu cohosting. Tärkeimmät näkökohdat Airbnb-siivousyritykselle ovat:

 1. Yrityksen perustaminen
 2. Lisenssit Airbnb-siivousyritykselle
 3. Vakuutus

Keskustelemme seuraavaksi Airbnb-siivousyritysten tarpeista kussakin näistä luokista.

Liiketoiminnan perustaminen

Lyhytaikaisesti vuokrattava siivouspalvelu haluaa todennäköisesti rekisteröidä liiketoimintansa osakeyhtiöksi (LLC) ja hakea S-Corp-hoitoa IRS:ltä. He voivat myös valita olevansa:

 • C-Corp: Nämä yritykset suojaavat henkilökohtaiselta vastuulta ja niitä verotetaan henkilö- ja yritystuloista. Jos yrität luoda massiivisen yrityksen, C-Corp on oikea tapa edetä. Sillä on myös helpoin saada rahoitusta.
 • Yksinomainen elinkeinonharjoittaja: Tämä ei tarjoa vastuusuojaa, mutta se on halvin vaihtoehto aloittaa yritys ja aloittaa Airbnb:n siivoustyöt.
 • Kumppanuus: Tämä ei myöskään tarjoa vastuusuojaa, mutta jos kaksi tai useampi henkilö haluaa aloittaa Airbnb-siivouksen, se on vaihtoehto.

Riippumatta siitä, minkä liiketoimintarakenteen valitset, ensimmäinen askel on mennä Secretary of Staten (SOS) verkkosivustolle ja perustaa yrityksesi. Blogissamme on linkit kaikkiin 50 SOS-toimistoon siivousalan toimiluvan hankkimisesta. Tarkista se.

Siivousliiketoimintalupa

Jotkut osavaltiot vaativat erityisiä toimilupia siivouspalveluille. Yllä olevasta linkistä löydät myös osavaltiot, joissa kaupungit ja maakunnat vaativat toimiluvan.

Lisäksi, jos käytät yhteispalvelua, saatat joutua tarkistamaan, onko sinulla tiettyjä lisenssejä, joita tarvitset kiinteistön hallinnointiin. SOS-toimistosta aloittaminen on hyvä paikka selvittää, tarvitsetko sellaista.

Vakuutus

Ammattitaitoiset siivouspalvelut tarvitsevat kaupallisen vakuutuksen. Airbnb-siivoojan luonteen vuoksi joudut todennäköisesti mukauttamaan siivousvakuutuksesi suojataksesi itseäsi ja vuokraajia:

 • Kaupallinen autovakuutus: Siivousyritykset ajavat enemmän kuin työntekijät, ja henkilökohtainen autovakuutus hylkää vaatimuksen, jos käytit ajoneuvoa kaupallisiin tarkoituksiin.
 • Yritysvastuuvakuutus: Tarvitset 1 miljoonan dollarin tapauksen ja 2 miljoonan dollarin elinikäisen vastuuvakuutuksen. Sen on todennäköisesti katettava kaikki isäntäominaisuudet ja myös Airbnb.
 • Kiinteistövakuutus: Tarvitset vakuutuksen vahingoittuneen omaisuuden kattamiseksi.
 • Työntekijän korvaus: Kattaa työntekijän loukkaantumisen. Kaikilla yrityksillä, joissa on työntekijä, on maksettava työntekijöiden korvauksia.

Siirryn suoraan Simply Businessiin, kun tarvitsen yritysvakuutusta.

Valmistaudu tarjoamaan siivouspalveluita

Tarvitset puhdistustuotteita ja ohjelmistoja maksujen hyväksymiseen ennen kuin alat ryhtyä ammattimaiseksi Airbnb-siivouspalveluksi. Keskustelemme myös muista hyödyllisistä ohjelmistoista.

Hanki puhdistustuotteita

Tarvitset seuraavat asiat, kun suoritat loma-asunnon siivouksen:

 • Lasinpuhdistusaine (Windex tai vastaava)
 • Esiliinat
 • Imuri
 • Mikrokuitumoppi (valinnainen)
 • Tavallinen moppi
 • Käsineet
 • WC-kulhon harja
 • Pussit likaisille räteille
 • Laukut puhtaiden rievujen kuljettamiseen
 • Saappaat kenkiin
 • Neutraali lattianpuhdistusaine (Bona tai vastaava)
 • Desinfioiva puhdistusaine
 • Puhdistus ämpäri
 • Mini laastiharja
 • Varalakanat
 • Sopimus paikallisen pesulan kanssa
 • Tiskiaine
 • Shampoo
 • Hoitoaine
 • Vartalon pesu
 • Pyyhkeet

Siivoustarvikkeiden lisäksi tarvitset myös ohjelmiston oman siivousyrityksesi hoitamiseen.

Ohjelmisto Airbnb-siivouspalveluille

Ammattimainen Airbnb-siivouspalvelu tarvitsee elektroniikkaa ja ohjelmistoja pysyäkseen asiakkaiden toistuvissa asioissa mukana. keskustelemme sekä laitteistoista että ohjelmistoista, jotka voivat auttaa sinua kehittymään pitkälle automatisoiduksi Airbnb-siivousyritykseksi.

Laitteisto

Tarvitset vähintään seuraavat laitteet loma-asunnon siivousyritykselle:

 1. Kannettava tietokone tai PC
 2. Älypuhelin
 3. Yrityksen puhelinnumero
 4. Internet
 5. Myyntipisteautomaatti tai luottokortinlukija

Ammattisiivoojat tarvitsevat ohjelmiston

Ammattipuhdistajille on olemassa paljon ohjelmistoja. Chris kertoi meille:

Käytän lähes 1000 dollaria kuukaudessa ohjelmistoihin.

Haluat varmistaa, että sinulla on:

 1. Hyvä isä: Domain ja hosting
 2. Varaus Koala: Chris käyttää tätä online-varauksiin, ja pidän siitä, kuinka helppoa se tekee hänen siivousmaksujensa laskemisesta.
 3. Luottokorttiprosessori: Quickbooks, Square ja Stax tarjoavat tämän palvelun.
 4. Palkanlaskentaratkaisut: Voit käyttää palkanlaskennassa Gustoa tai Quickbookeja.
 5. AirDNA: Chris käyttää tätä ohjelmistoa Airbnb-yksiköiden vuokrahintojen seurantaan.
 6. Kirjanpitoratkaisut: Quickbooks, Freshbooks ja Xero ovat kaikki pienyritysten käytössä.
 7. Aikataulu: Monday.com ja Calendly ovat yleisesti käytössä aikatauluissa.
 8. LiikevaihtoBnB: Airbnb-siivoojat ovat yhteydessä kiinteistönomistajiin tällä alustalla.
 9. Korkeatasoinen: Käytä tätä markkinoinnin automatisointiin.
 10. Google: Googlella on suuri tekniikka, joka auttaa pieniä yrityksiä, mukaan lukien yritysprofiili, paikalliset mainokset, Analytics ja Search Console.
 11. Facebook: Yrityssivu, Instagram-yrityssivu, Pixel, Facebook-mainokset.
 12. Yritysprofiilit: Voit luoda yritysprofiileja useilla sivustoilla, mukaan lukien LinkedIn, Siri ja Apple Maps, Angi.com, Yelp for Business, Thumbtack, Alexa ja Blanket.
 13. Hakukoneiden indeksit: Tärkeimmät hakukoneet ovat Google, Bing, Baidu, Yahoo, Yandex, Ask.com ja DuckDuckGo.

Lisää AirDNA:sta

Chris selitti:

Käytän AirDNA:ta tutkiessani kaupunginosia, kuinka paljon ne veloittaa ja mitä mukavuuksia heillä on. Huomasin, että kiinteistönomistajat, joilla on uima-allas, ovat yleensä valmiita maksamaan enemmän.

Käytä AirDNA:ta määrittääksesi, mihin Airbnb-isännöihin haluat kohdistaa potentiaalisia asiakkaita. Päätä seuraavaksi, kuinka paljon veloitat. Lähetä sitten heille liiketoimintaehdotus.

Tässä on toinen haastattelu, jonka olemme tehneet Chrisin kanssa, jossa hän jakaa enemmän näkemystä:

Lisää yritysprofiileista

Varmista, että kaikki ulkoiset verkkosivustot linkittävät takaisin verkkosivustollesi, jotta voit lisätä korkealaatuisia käänteisiä linkkejä. Käänteiset linkit ovat yksi Googlen algoritmien vahvimmista sijoitustekijöistä.

Tiedän, että luotavia profiileja on paljon, mutta jos haluat olla paras, kun joku tekee haun “Airbnb-siivouspalvelu lähellä minua”, sinulla on oltava erinomaista palvelua, ja loistava tekniikka yksinkertaistaa elämääsi.

Markkinoi Airbnb-siivouspalveluasi

Airbnb-siivoajilla on monia tapoja markkinoida palveluitaan lyhytaikaiselle vuokra-alalle. Muista sisällyttää seuraavat käsitteet markkinointistrategiaasi.

Yrityksen verkkosivusto

Jos sinulla ei vielä ole yrityksen verkkosivustoa, sinun kannattaa luoda sellainen. Jos sinulla jo on sellainen, muista sisällyttää palvelu “Airbnb-siivoojille”. Sinun kannattaa myös harkita sivun lisäämistä “Vrbo-siivoojat” ja “Lomavuokraussiivoojat”.

Sosiaalinen media

Haluat luoda sosiaalisen median tilejä jakaaksesi tietoja siivousyrityksestäsi, ennen ja jälkeen -kuvia ja muuta asiaankuuluvaa tietoa. Haluat myös liittyä paikallisiin ryhmiin, joihin kuuluu kohdeyleisösi. Facebookissa on paljon Airbnb-isäntäryhmiä.

Jotkut siivousyritykset vannovat, että Facebook-ryhmät ovat yksi parhaista tavoista aloittaa markkinointi, kun mietit, kuinka tulla Airbnb:n siivouspalveluksi.

Googlen paikallispalvelumainokset

Christobal suosittelee Googlen paikallispalvelumainoksia. Hän kertoi meille:

Se on paljon halvempi kuin muut Google Ads, ja he hyvittävät liidin maksun, jos heistä ei tule asiakasta.

Valitsetpa sitten paikallisen tai Google Adsin loma-asunnoissa, sinun kannattaa käyttää rahaa loma-asuntojen mainostamiseen Googlessa.

Siivouspalvelun käyntikortit

Jokaisella yrittäjällä pitäisi olla siivouskortti. Voit hankkia ne GotPrint.com-, Moo- tai VistaPrint-sivustolta. Magneettien ansiosta Airbnb-majoittajien ja matkustajien on helppo ottaa sinuun yhteyttä, ja ne voidaan sijoittaa laitteen jääkaappiin.

Kirjoita Airbnb:hen liittyviä blogeja

Parantaaksesi sijoitustasi hakukoneissa on hyvä idea kirjoittaa blogeja Airbnb:stä, mutta voit kirjoittaa myös Vrbosta ja muista lyhytaikaisiin vuokrauksiin liittyvistä näkökohdista. Mitä enemmän sinulla on Airbnb:n siivouspalveluita, sitä korkeammalle hakukoneelle sijoitut.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelen käyttämään SurferSEO:ta ja lisäämään verkkosivustollesi vähintään yhden blogikirjoituksen viikossa.

Tarjoa pitkäaikaisia ​​siivoussopimuksia

Airbnb-majoittajista voi helposti tulla toistuvia asiakkaita, koska he tarvitsevat vuokra-asuntonsa siivoamista aina, kun vierailija kirjautuu ulos.

Jos tarjoat alennuksia pidempiaikaisista siivoussopimuksista, he todennäköisesti hyväksyvät sen, jos he pitävät työstäsi ja se on kilpailukykyinen hinta.

Pyydä arvosteluja

Sinun tulee aktiivisesti pyytää arvosteluja kaikista siivoamistasi Airbnb-listauksista. Lähetä vain asiakkaille sähköposti, jossa kiitämme heitä yrityksesi valinnasta. Se voi näyttää jotain tältä:

(Lisää asiakkaan nimi),

Kiitos, että valitsit (Yrityksen nimi) Airbnb-listausten siivouspalveluksesi. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tarjottujen palvelujen laatuun.

Käyttäisitkö muutaman minuutin arvion (lisää haluamasi arvostelusivusto)?

Arvostamme sekä myönteisiä että negatiivisia arvioita, koska ne kertovat meille, mitä voimme tehdä hyvin ja mitä voimme parantaa. Arvostelut auttavat myös muita majoittajia ja uusia asiakkaita säästämään aikaa lähelläni olevien Airbnb-siivoajien arvioinnissa.

Jos jätät arvostelun, ihmiset haluavat tietää tietoja seuraavista:

 • Taustatarina: Positiivinen tai negatiivinen kokemuksesi muista Airbnb-siivouspalveluista.
 • Mistä löysit meidät: Maksetut mainokset, Facebook-ryhmät, viittaukset, hakukoneet jne.
 • Siivouslaatumme: Vastasiko Airbnb-siivouspalvelumme odotuksiasi?
 • Airbnb-siivouspalvelun hinta: Oliko hinnoittelustrategiamme korkeampi, alhaisempi vai suunnilleen sama kuin toinen Airbnb:n siivouspalvelu?

Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi.

(Nimi)

Tarjoa ammattimaista puhdistusta

Seuraavaksi sinun kannattaa mennä Airbnb:hen siivoamaan se sovittuun aikaan. Varmista, että kerrot siitä nopeasti.

Airbnb-majoittajilla on usein aikataulutettu lähtöselvitys myöhemmin päivällä. Jos et tule paikalle ajoissa, he näyttävät huonoilta samoin kuin sinä.

Seuraa suorituskykyä

Seuraa suorituskykyäsi käyttämällä tarkistuslistoja, seuraamalla talouden kehitystä ja saamalla arvosteluja sekä Airbnb-majoittajilta että matkustajilta.

Tarkistuslistat pitävät yksittäiset siivoojat keskittyneinä jokaiseen siivouksen tärkeään osa-alueeseen. He toimittavat myös tarvittavat asiakirjat.

Taloussuuntaukset osoittavat, kuinka monta kiinteistöä siivoat, kuinka paljon tienaat, kuinka paljon kulutat ja kuinka paljon voittoa ansaitset, ja ne auttavat sinua suunnittelemaan eteenpäin, jos sinun on palkattava lisää työntekijöitä.

Positiiviset arvostelut auttavat potentiaalisia uusia asiakkaita tekemään päätöksen nopeammin. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden parantaa hakukoneoptimointiasi sisällyttämällä ne verkkosivustollesi.

Samaan aikaan negatiiviset arvostelut antavat sinulle mahdollisuuden oppia, mitä voit tehdä paremmin. Ne antavat sinulle myös mahdollisuuden näyttää mahdollisille uusille asiakkaille, kuinka selviät haastavasta tilanteesta.

Kuinka paljon Airbnb-siivouspalvelu maksaa?

Jokainen Airbnb-siivooja voi asettaa hintansa, mutta et halua olla tähtitieteellisesti korkeampi kuin kilpailijasi, muuten listausten varaaminen on vaikeampaa.

Chris aloittaa hinnoittelunsa 290 dollarista. Hän veloittaa työn mukaan ja sanoo olevansa yksi kalliimpia siivoojia alueellaan.

TÄRKEÄ: Jatka lukemista saadaksesi elämää muuttava tilaisuus oppia Chrisin ainutlaatuisista hinnoittelustrategioista 7-kuvioinen puhdistusyrityssuunnitelma. Saat selville, kuinka siivouspalvelutuloja voi nostaa pilviin. Hänen strategiansa tuottivat 4,5 miljoonan dollarin tuloja ennätysajassa!

Siivouspalvelun lisääminen Airbnb-tilille

On kaksi tapaa lisätä siivouspalvelu Airbnb-tilille:

 1. Lisää siivousmaksu
 2. Lisää apuisäntä

Tarkastelemme molempia tapoja, jotta voit valita, mikä sopii parhaiten vuokraajalle ja siivousyrityksellesi.

Lisää siivousmaksu

Jos haluat lisätä tai muokata siivousmaksua, siirry listalle, johon haluat lisätä siivousmaksun.

 1. Valitse “Hinnoittelu ja saatavuus”.
 2. Valitse “Maksut”.
 3. Valitse siivousmaksun alta “Muokkaa”.
 4. Syötä summa, joka laskutetaan vuokraajalta.
 5. Paina “Tallenna”.

Katso Airbnb:n blogi siivousmaksun lisäämisestä saadaksesi lisätietoja edistyneistä tavoista hallita siivousmaksua.

Siivouspalvelun lisääminen Airbnb-tilille apuisäntänä

Jotta voit lisätä apuisännöitsijän, sinun on:

 1. Valitse paikka, johon haluat lisätä yhteisisännän.
 2. Valitse vaihtoehto “Apuisäntät”.
 3. Valitse “Kutsu ystävä”.
 4. Anna heidän sähköpostiosoitteensa.
 5. Paina “Kutsu”.
 6. Kun he hyväksyvät, määritä sopimuksen ehdot.

Katso lisätietoja Airbnb:n palveluntarjoajien ohjesivulta.

Ryhdy Airbnb-miljonääriksi!

Nyt tiedät kuinka tulla Airbnb-siivoojaksi. Älä unohda ladata Airbnb-siivouksen tarkistuslistaamme. Chris kertoi meille, että tarvitset vain 150 Airbnb-asiakasta siivoamassa viikoittain ansaitaksesi miljoona dollaria vuodessa. Sinä voit tehdä sen!

Jos et ole valmis tämän blogin lukemisen jälkeen, katso ilmainen koulutus Chrisin kanssa.

Millaisia ​​strategioita olet löytänyt onnistuneeksi Airbnb-siivouspalveluksi?

Jakaminen on välittämistä!