Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tulla maatalousvirkailijaksi? Täydellinen opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tulla maatalousvirkailijaksi? Täydellinen opas

Intiassa maatalous on merkittävä ala, joka tarjoaa erilaisia ​​työmahdollisuuksia. Yksi tällainen työ on maatalousvirkailija, joka vastaa erilaisista alaan liittyvistä tehtävistä. Jos olet kiinnostunut tästä ammatista, tämä artikkeli antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot työnkuvasta ja kuinka tulla maatalousvirkailijaksi.

Kuinka tulla maatalousvirkailijaksi? Täydellinen opas

Maatalousvirkailijaksi Intiassa tulee ensin hankkia maatalouden tai siihen liittyvän alan tutkinto, kuten puutarha- tai metsätalous. Ennen kuin voimme kertoa sinulle, kuinka tulla maatalousvirkailijaksi, on tärkeää tietää, mikä on maatalousupseeri ja mitä he tekevät.

Mikä on maatalousvirkailijan rooli?

Yksinkertaisesti sanottuna maatalousvirkailija on mainitun alan ammattilainen ja hän on tehtävänä on auttaa ja ohjata maanviljelijöitä tiettyjen kasvien kasvattamiseen. He käyttävät tietoa sellaisista aiheista kuin geologia, biologia, kemia, taloustiede, ekologia ja genetiikka maataloustuotteiden testaamiseen.

Heidän tulee varmistaa sadon hyvä laatu ja heidän tehtävänsä on myös varmistaa, että kaikki maatalouden toiminta ja hyödykkeet ovat kunta- ja makulainsäädännön mukaisia.

Muita tehtäviä, joita he saattavat joutua suorittamaan, ovat auditointi, tutkiminen, maataloustuotteiden analysointi ja testaus. He voivat myös ryhtyä aluejohtajiksi.

Kuinka tulla maatalousvirkailijaksi?

Nyt kun tiedämme, mikä maatalousupseeri on ja mikä heidän työnsä on, voimme keskittyä siihen, kuinka sellaiseksi tullaan. Voit tehdä sen noudattamalla alla mainittuja vaiheita.

1. Kelpoisuusvaatimukset

Kuten minkä tahansa kurssin tai tutkinnon kohdalla, sinun on varmistettava, että täytät vaatimukset, jotta voit osallistua kurssille. Sinun täytyy olla intialainen ja välillä ikä 18-40. Jos olet alle 18-vuotias, sinun on opiskellut aineita, kuten biologia tai kemia, jotta voit valmistautua hieman etukäteen.

2. Suorita lukio

Vasta 12. tason suorittamisen jälkeen voit ilmoittautua erikoiskursseille, joten varmista, että saat sen tehtyä. Ota a tieteeseen liittyvä kandidaattiohjelma tai maatalouspohjainen ohjelma, jos sellainen on mahdollista. Tämä voi auttaa sinua eteenpäin.

🔥 Empfohlen:  Blogger-organisaatio: Vinkkejä virtaviivaiseen blogikokemukseen

3. Kandidaatintutkinto

Yritä saada kandidaatin tutkinto millä tahansa aloilla Maatalous, biologia, puutarhaviljely, maitotiedemetsätalous, maaperätiede tai kasvitiede.

On parempi mennä eteenpäin ja hankkia aiheeseen liittyvän alan lisäkurssi joka tuo sinulle todistuksen, jonka voit näyttää tulevalle työnantajallesi saadaksesi yliotteen tai neuvotellaksesi paremmasta palkasta.

5. Aloitustason rooli tai testi

Nyt on aika tehdä valinta. Voit joko ottaa pienen aloitustason roolin maatalousalalla tai voit ilmoittautua johonkin monista käytettävissä olevista kokeista tullaksesi maatalousvirkailijaksi.

Jos saavut tänne, olet melko paljon huolehtinut kaikesta ja nyt on sen aika hakea vastaavaan avaukseen. Riippuen siitä, minkä roolin haluat tai olet kiinnostunut, voit ilmoittautua valtion tehtäviin maatalouden alalla tai voit etsiä yksityisiä töitä.

Maatalousvirkailijan palkka kuukaudessa

Nyt kun tiedämme, kuinka tulla maatalousvirkailijoiksi, seuraava looginen kysymys olisi tiedustella palkkaa. Rahalla on väliä, ja opiskeltuaan niin paljon et odottaisi saavasi yhtä paljon palkkaa kuin perustyöstä, vaan huomattavasti enemmän. Ja voit olla helpottunut, kun tiedät, että teet enemmän kuin mitä tuoreempi tekisi.

Joten uteliaisuuden vuoksi luvut, jotka muodostavat maatalousvirkailijan kuukausipalkan, ovat jossain välissä 41 800 rupiaa ja 1 32 300 rupiaa.

Tällaisten lukujen täytyy varmasti houkutella monia ihmisiä menemään eteenpäin ja ryhtymään maatalousviranomaisiksi. Jotta asiat olisivat vielä parempia, nämä luvut paranevat, kun sinut ylennetään seuraavaan ylöspäin. Talukan maatalousvirkailija ja apulaisjohtaja A-ryhmän virkailijat tienaavat 44 900-1 42 400 ja 56 100-1 77 500.

Et voi myöskään unohtaa, että kokemus, pätevyys, tieto ja muut vastaavat tekijät vaikuttavat myös palkkaan.

Jos olet ollut alalla jo muutaman vuoden tai olet läpäissyt kokeet hyvin ja työskentelet ahkerasti työssäsi, voit saada lisäpalkkion, joka nostaa palkkasi vieläkin korkeammalle.

Maatalousvirkailijan koe

Kuten edellä mainittiin, on olemassa useita maatalousvirkailijakokeita, jotka voit suorittaa tullaksesi maatalousupseeriksi, ja ne on mainittu alla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kehittää voittava sisältömarkkinointistrategia

1. ICAR AIEF

Yksi ohjelmista, jotka voivat auttaa sinua pysymään maatalouden maailmassa, on ICAR AIEF -koe. Tämän testin suorittaminen tekee sinusta oikeutetun tulla vanhempi tutkija, teknikkotai jopa nuorempi tutkija.

Täältä voit aloittaa matkasi maatalousvirkailijaksi. Voit ottaa työpaikan jälkimmäisenä tai sinulla on useita muita vaihtoehtoja, kuten aiemmin mainittiin.

2. IBPS SO

IBPS SO -ohjelmasta järjestetään vuosittain kokeita, joiden avulla voit tulla maatalouden kenttäupseeriksi. Kuitenkin voidaksesi suorittaa tämän kokeen sinulla on oltava kandidaatin tutkinto sellaisilla aloilla kuin maatalous, eläinlääketiede, karjanhoito tai puutarhanhoito.

Saadaksesi itsellesi etua, voit alkaa työskennellä tavoitteesi saavuttamiseksi suorittaa tämä koe 12. tason suorittamisen jälkeen ilmoittautumalla kandidaatin kurssille yllä mainituilla aloilla.

3. Henkilöstön valintakomissio

Kun olet läpäissyt tämän kokeen, voit hakea työtä Intian eri ministeriöissä ja ministeriöissä. Voit hakea tehtävään tieteellinen assistentti, työnjohtaja tai laboratoriohenkilö tämän kurssin suorittamisen jälkeen.

Jos alueesi sallii, saatat pystyä suorittamaan tämän kokeen myös maatilavirkailijatehtäviin.

4. Intian elintarvikeyhtiö

Voit ilmoittautua FCI:n verkkokokeeseen niin teknisiin kuin ei-teknisiin tehtäviin. Tämän kokeen suorittaminen ja läpäiseminen tarjoaa vaihtoehtoja tulla a tekninen johtaja, tekninen johtaja tai apulaisupseeri käytettävissäsi.

Näillä aloilla voit työskennellä saadaksesi kokemusta tuleviin tehtäviin. Kun sinulla on CV:ssäsi tarvittava vuosiluku, voit odottaa saavasi hyvää palkkaa maatalousvirkailijana.

5. Maatalouden ja maaseudun kehittämisen keskuspankki

NABARD on hyvin tunnettu elin maatalouden maailmassa. Apulaisupseerin, toimistonhoitajan ja maatalousupseerin työsuhteet rooleja voi saada läpäisemällä NABARDin asettamat testit, jotka täyttävät tyhjiä maatalousvirkoja.

Koska työntekijöiden paikat on täytettävä silloin tällöin, voi olla usein auki, joten on parempi seurata jatkuvasti.

Lue myös: Kuinka tulla avaruustutkijaksi ISRO:ssa?

Kuinka tulla piirin maatalousvirkailijaksi?

Ennen kuin sinusta voi tulla piirin maatalousvirkailija, sinun on tiedettävä, kuinka tulla maatalousvirkailijaksi. Kun tiedät, että luettuasi yllä mainitun prosessin tiedät, että sinun on ensin noudatettava mainittuja vaiheita ja ryhdyttävä maatalousvirkailijaksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä johdonmukaista myyntiä jälleenmyyntiliiketoiminnassasi

Erilaisten kokeiden suorittaminen, lisäkurssien suorittaminen, kandidaatin tutkinnon suorittaminen ja muut vastaavat vaatimukset voi kestää 4-5 vuotta.

Sinun on myös varmistettava, että olet kelvollinen, eli sinun on oltava yli 18-vuotias ja Intian kansalainen, jotta voit suorittaa testejä ja jatkaa uraa maatalousvirkailijana.

Kun olet tehnyt kaikki nämä asiat, saatat päätyä töihin maatalousalalle tai saatat jopa päätyä maatalousvirkailijaksi.

Sieltä pääset tikkaita ylöspäin ja saat ylennyksiä yksi toisensa jälkeen varmistaaksesi, että sinusta tulee piirin maatalousvirkailija. Tämä on vastauksesi siihen, kuinka tulla piirin maatalousvirkailijaksi, koska siihen ei ole muuta tapaa.

On tällaisia ​​virkoja varten ei pidetä erityisiä kokeita ja se perustuu yksinomaan taitoihin, kokemukseen, ansioihin ja muihin vastaaviin asioihin.

Joten tässä on kyse siitä, kuinka tulla maatalousvirkailijaksi. Tiedämme nyt kuinka suuri maatalousupseerin kuukausipalkka on ja sen pitäisi herättää sinussa jonkinlaista kiinnostusta ryhtyä tähän tehtävään.

Olemme maininneet muutaman maatalousvirkailijan kokeen, joihin voit ilmoittautua, jos haluat menestyä tällä alalla. Kun olet valittu, voit työskennellä ahkerasti ja löytää itsellesi, kuinka tulla piirin maatalousvirkailijaksi yksinkertaisesti olemalla kokenut ja johdonmukainen työsi kanssa.

Table of Contents