Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tulla miljonääriksi 10 yksinkertaisessa vaiheessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tulla miljonääriksi 10 yksinkertaisessa vaiheessa

Miljonääriksi tuleminen on jotain, josta useimmat meistä haaveilevat jossain vaiheessa. Katsomme niitä, joilla on paljon varallisuutta, ihmettelemme, kuinka he pääsivät sinne ja kuinka mekin pääsemme sinne.

Tie vaurauteen vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä, mutta siihen pääseminen on suhteellisen yksinkertaista.

Jos haluat tietää, kuinka tulla miljonääriksi, seuraa alla olevia ohjeita aloittaaksesi matkasi kohti taloudellista vapautta.

Vaiheita miljonääriksi tulemiseen

Jos haluat tietää, kuinka tulla miljonääriksi, seuraa alla olevia ohjeita aloittaaksesi matkasi kohti taloudellista vapautta.

1. Muuta ajattelutapaasi

Negatiivinen ajattelutapa – mitä kutsun “puute” -ajattelutavaksi – on vaatimattoman mielestäni ensisijainen este vaurauden tai minkä tahansa muun saavuttamiselle.

Jos pidät itseäsi jatkuvasti köyhänä, teet sekä tietoisesti että alitajuisesti kulutuspäätöksiä, jotka vähentävät nettovarallisuuttasi.

Alitajunta ”Mitä hyötyä siitä on? Tulen aina olemaan rikki.” viesti jättää sinut ajattelemaan lyhyen aikavälin tyytyväisyyttä kulutuspäätöksistäsi sen sijaan, että ajattelet ja tekisit kulutuspäätöksiä, jotka ovat linjassa pitkän aikavälin tavoitteesi kanssa.

Ala pitää itseäsi viisaana ihmisenä, jolla on tietoa (jos sinulla ei ole sitä) vaurauden rakentamiseen ja joka rakastaa itseään tarpeeksi tehdäkseen älykkäitä rahapäätöksiä, jotka edistävät vaurauden rakentamista, ja nettovarallisuuden kasvu seuraa pian.

2. Sitoudu jatkuvaan koulutukseen

Jos olet todella kiinnostunut miljonääriksi tulemisesta, sammuta televisio ja ala perehtyä siihen, miten miljonäärit elävät ja mitä asioita he tekivät ja tekevät, mikä sai heidät miljonääriksi.

Miljonäärit ja muut menestyvät ihmiset elävät eri tavalla kuin 95% maailmasta: siksi heillä on enemmän rahaa ja menestystä kuin 95%:lla maailmasta.

Ala kouluttaa itseäsi siitä, kuinka he elävät elämäänsä ja tekevät päätöksiä; sitten opit ajattelemaan kuin miljonääri.

3. Kehitä kirjallinen suunnitelma

Jos aiot tosissasi tulla miljonääriksi, on tärkeää varata aikaa ja kirjoittaa paperille suunnitelmasi miljonääristatuksen saavuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Markkinointi koronaviruksen aikana: Lunasta ilmainen ensimmäisen tason lehdistötiedote vastataksesi COVID-19-tilanteeseen

Kun olet kouluttanut itsesi miljonääreistä ja siitä, miten he elävät, työskentelevät ja sijoittavat, kehitä oma suunnitelmasi ja kirjoita ylös askeleet, joilla pääset nykyisestä taloudellisesta tilanteestasi Mr. tai Ms. Millionaireen.

Päätä, mitä teet, mitä lopetat tekemästä, mitä myyt ja mitä ostat, mikä lisää nettovarallisuuttasi. Laadi vankka, älykäs rahoitussuunnitelma ja noudata suunnitelmaa.

4. Lopeta alenevien omaisuuserien ostaminen

Rikkinäisillä ihmisillä on yleensä tapana ostaa vain heikkeneviä omaisuutta. Kiinteistösijoittamisen sijaan he ostavat uusia autoja. He eivät sijoita indeksirahastoihin, vaan menevät sen sijaan kasinolle.

Sen sijaan, että käyttäisivät satunnaisia ​​varoja nettovarallisuutensa kasvattamiseen maksamalla velkaa tai investoimalla, he käyttävät rahat lomalle.

Mikään yllämainituista asioista ei ole sinänsä huono, mutta tapa ostaa arvostettua omaisuutta arvostetun omaisuuden sijaan tukahduttaa varmasti kaikki mahdollisuudet saavuttaa miljonääristatus.

5. Ala elää varojesi alapuolella

Valitse prosenttiosuus – – tuloistasi ja tee siitä uusi tulosi ja laita loput sijoituksiin tai säästöihin. Ala vain elää vaikkapa 90 prosentilla tuloistasi ja teeskentele, ettei muita 10 prosenttia ole olemassa.

Käytä sitten tuo 10 % viisaiden sijoitusvalintojen tekemiseen, jotka sopivat sijoitustyyliisi. Ei kestä kauan, kun olet aivan tottunut elämään vähemmällä etkä edes huomaa, että 10 % puuttuu budjetistasi.

Sillä välin tuo 10 % työskentelee tehdäkseen sinusta miljonäärin.

Aiheeseen liittyvä: Everyday Millionaire Rap Song

6. Tarkastele dollareitasi työntekijöinä

Sen sijaan, että katsoisit rahojasi sellaisiksi, joilla sinun täytyy leikkiä, ala nähdä dollareitasi työntekijöinä.

Voit pitää heidät ja palkata heidät työskentelemään sinulle ja kasvattamaan omaisuuttasi tai voit irtisanoa heidät (eli kuluttaa ne) ja saada vähemmän työntekijöitä kasvattamaan liiketoimintaasi – miljonääriksi tulemisen liiketoiminta.

Älykäs yrittäjä työskentelee kasvattaakseen ja laajentaakseen liiketoimintaansa tarjotakseen tulevaisuuden menestystä. Ole älykäs liikemies ja käytä dollareitasi työntekijöinä, joiden tehtävänä on auttaa sinua rakentamaan vaurauttasi älykkään sijoittamisen avulla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tulla vaikuttajaksi vuonna 2023

7. Kieltäydy noudattamasta

Raamatussa on jae Roomalaiskirjeessä, jossa lukee

Kun on kyse miljonääristatuksen saavuttamisesta, on tärkeää olla mukautumatta tähän maailmaan. Suurin osa tästä maailmasta uskoo, että Jonesien perässä pysyminen ja heidän menestyksensä näyttäminen “tavaroilla” on oikea tapa saavuttaa menestystä, vaikka todellisuudessa heidän kerääntyneensä heikentyneeseen omaisuuteen tuhoaa heidän mahdollisuuden tulla miljonääriksi.

Älä tee sitä virhettä ja putoa “seuraa johtajaa” -ryhmään. Sen sijaan tasoittele oma tiesi taloudelliseen vapauteen ja näytä muille, kuinka seurata sinua.

8. Opi ansaitsemaan passiivisia tuloja

Passiiviset tulot eivät voi auttaa sinua saavuttamaan miljonääristatuksen. Kun laitat rahasi töihin tavalla, joka vaatii vain vähän tai ei ollenkaan ylläpitoa, voit vapaasti löytää muita tapoja ansaita rahaa tai vapaasti vain nauttia elämästä.

Opeta itseäsi älykkäissä tavoissa ansaita passiivisia tuloja ja toteuttaa passiivisia tuloideoita, jotka sopivat elämäntyyliisi ja intohimosi ja seuraa pankkitilisi kasvavaa.

9. Valitse Persevere

Kaikki saamisen arvoinen on odottamisen arvoista. Tielläsi miljonääriasemaan liittyy todennäköisesti tiesulkuja ja takaiskuja. Tulee odottamattomia kuluja. Investoinnit menettävät rahaa. Työsi saattaa muuttua.

Hyväksy, että näitä vastoinkäymisiä tapahtuu, ja kun ne tapahtuvat, päätä pyyhkiä itsesi pois, nousta ylös ja yritä uudelleen. Kuten vanha sanonta kuuluu: (Elbert Hubbard, amerikkalainen kirjailija ja kustantaja).

Valitse jatkaa yrittämistä vastoinkäymisistä huolimatta, niin miljonääristatus tulee.

10. Analysoi suunnitelmasi säännöllisesti

Elämä muuttuu, joten suunnitelmasi tulla miljonääriksi on oltava avoin myös muutoksille. Analysoi miljonäärisuunnitelmasi neljännesvuosittain tai puolivuosittain. Selvitä, mikä toimii, mikä ei ja mikä tarvitsee enemmän aikaa nähdäksesi, paraneeko se.

Pohdi, kuinka tavoitteesi ja elämäsi ovat muuttuneet viime kuukausien aikana ja katso, mitä muutoksia on tehtävä, jos sellaisia ​​​​on, jotka sopivat nykyiseen elämäntyyliisi ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi miljonääristatuksesta.

🔥 Empfohlen:  Terveydenhuolto kohtaa rahoituksen: kuinka kiinalaiset yritykset edistävät digitaalisten juanien käyttöönottoa

Yhteenveto

Miljonääriksi tulemisen oppiminen vie aikaa, mutta kuten monet ovat osoittaneet, se on mahdollinen unelma.

Niille, jotka ovat valmiita tekemään tarvittavat uhraukset, toteuttamaan älykkään suunnitelman ja kestämään odotuksen, miljonääristatus on täysin saavutettavissa.