Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tulla varmennetuksi TikTokissa [Plus The Benefits of TikTok Verification]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tulla varmennetuksi TikTokissa [Plus The Benefits of TikTok Verification]

TikTokissa varmentamisen selvittäminen ei ole yhtä helppoa kuin muilla sosiaalisen median alustoilla.

Sukellaan syvemmälle ja opimme muutamia parhaita käytäntöjä TikTok-vahvistuksen saamiseksi.

Kuinka tulla varmennetuksi TikTokissa

Toisin kuin muut sosiaalisen median alustat, jotka rohkaisevat käyttäjiä hakemaan vahvistusta, TikTokilla ei ole asetettuja, selkeitä tai kirjallisia kriteerejä, jotta tilit vahvistetaan sen alustalla. Käyttäjille ei ole olemassa nimenomaisesti määriteltyjä sääntöjä, joita käyttäjien olisi noudatettava, eivätkä käyttäjät voi hakea vahvistusta.

TikTokin käyttäjät eivät voi hakea vahvistusta.

On kuitenkin noudatettava muutamia parametreja vahvistaaksesi todennäköisyyttä tulla vahvistetuksi käyttäjäksi:

 • Julkaise johdonmukaista sisältöä, jota yleisösi haluaa katsoa yhä uudelleen
 • Hanki medianäkyvyyttä sekä paikallisista että kansallisista julkaisuista
 • Luo kiinnostavia videoita, jotka pitävät yleisösi alustalla pidempään
 • Todista vahvistus muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä
 • Kasvata seuraajamäärääsi päivittäin

Sen sijaan, että käyttäjät anovat vahvistusta, TikTokilla on omistettu TikTok-järjestelmänvalvoja, joka kahlaa tilit läpi ennen kuin valitsee tiettyjä luojia ja brändejä vahvistettavaksi. Yllä olevien parametrien noudattaminen voi auttaa lisäämään mahdollisuuksiasi olla yksi onnellisista valituista tileistä TikTok-vahvistusta varten.

Laajennamme lisää muutamia strategioita, joilla voit parantaa mahdollisuuksiasi tulla varmennetuksi TikTokissa.

Julkaise sisältöä johdonmukaisesti

TikTok haluaa nähdä, että sen sisällöntuottajat julkaisevat jatkuvasti. Sisällön julkaiseminen päivittäin on alustalle houkuttelevampaa kuin joku, joka julkaisee vain kerran viikossa tai pitää alustalta usean viikon tauon kerrallaan.

Johdonmukainen lähettäminen osoittaa TikTokille, että olet luotettava sisällöntuottaja, joka jatkuvasti lisää arvoa ja lisää sitoutumista alustaan ​​(on myös hyödyllistä tietää, mikä on paras aika julkaista TikTokissa).

Johdonmukainen sisältöaikataulu lisää myös videosi leviämisen todennäköisyyttä, auttaa sinua saamaan uusia seuraajia joka kerta, kun julkaiset, ja se osoittaa TikTokille, että olet omistautunut käsityöllesi ja alustallesi.

Garner Media Huomio

Toimintasi TikTok-sovelluksen ulkopuolella voi myös vaikuttaa mahdollisuuksiisi saada vahvistus. Esiintyminen tiedotusvälineissä paikallisista sanomalehdistä suuriin aikakauslehtiin ja jopa aamukeskusteluohjelmiin osoittaa entisestään omistautumisesi ammatillesi ja lisää uskottavuuttasi alustalle.

Rannikkoisoäideistä itseoppineeseen sukututkijaan, joka palauttaa sukuperintöjä, käyttäjien TikTokille luoma sisältö on tulossa valtamediaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tiedonsiirto voi parantaa yrityksesi suorituskykyä

Kun luomasi sisältö on niin jakamisen arvoista, mielenkiintoista ja informatiivista, että muut tiedotusvälineet haluavat käsitellä sitä, se osoittaa TikTokille entisestään, kuinka arvokas olet sisällöntuottajana.

Luo korkealaatuisia videoita

TikTokin ja kaikkien sosiaalisen median alustojen tavoitteena on pitää sen käyttäjät pidempään.

TikTok haluaa käyttäjiensä kuluttavan yhä enemmän videoita ja pysyvän sovelluksessa mahdollisimman pitkään, minkä vuoksi saatat haluta tietää, kuinka TikTok-tilisi poistetaan. Lisäämällä kiinnostavaa sisältöä alustalle autat TikTokia saavuttamaan tavoitteensa, joka on pitää käyttäjät sovelluksessa kuluttamassa sisältöä pidempään.

Luo sisältöä, joka saa käyttäjät haluavat pysyä TikTok-sovelluksessa pidempään.

Luomalla kiinnostavaa sisältöä autat alustaa ja autat myös yleisöäsi kasvamaan.

Kun videosi ovat viihdyttäviä, informatiivisia tai koskettavia, ne innostavat katsojia jakamaan sisältöä ystävilleen.

Videot, jotka ovat hauskoja, kiistanalaisia ​​tai pyörtymisen arvoisia, motivoivat myös käyttäjiä kommentoimaan, tykkäämään ja olemaan vuorovaikutuksessa tilisi kanssa.

Kaikki nämä vuorovaikutukset videoidesi kanssa auttavat seuraajatilisi kasvamaan edelleen.

Todista vahvistus muilla sosiaalisen median alustoilla

Kun opit ansaitsemaan TikTok-vahvistusmerkin, todentaminen muilla sosiaalisilla alustoilla on hyvä paikka aloittaa. Jos olet jo vahvistettu Twitterissä, Instagramissa, Facebookissa ja YouTubessa, todennäköisyytesi tulla vahvistetuksi TikTokissa on suurempi kuin jos sinua ei olisi vahvistettu näillä muilla alustoilla.

Linkin lisääminen vahvistettuun Instagram-tiliisi TikTok-profiiliisi voi parantaa mahdollisuuksiasi tulla vahvistetuksi.

Jos sinulla on näkyviä tilejä muilla sosiaalisen median alustoilla, vahvistuksen hakeminen näillä alustoilla (jos et ole jo vahvistettu) auttaa osoittamaan uskottavuutesi TikTokille. Kun olet vahvistanut, muista lisätä nämä linkit muihin sosiaalisen median profiileihisi TikTok-profiilissasi.

Kasvata seuraajamäärääsi tasaisesti

Toinen tapa lisätä mahdollisuuksiasi tulla vahvistetuksi TikTokissa on keskittyä seuraajien määrän jatkuvaan kasvattamiseen joka päivä. TikTok etsii vaikuttajia, tekijöitä ja brändejä, jotka lisäävät jatkuvasti seuraajiaan päivittäin.

Tietojen mukaan TikTok etsii tilejä, jotka kasvavat noin 500–2 000 seuraajalla joka päivä.

Vaikka ei ole olemassa tarkkaa seuraajamäärää, joka ansaitsisi sinulle vahvistetun tilan, sinun on parasta näyttää seuraajatilisi tasaista kasvua joka päivä.

Kun seuraajamääräsi kasvaa jatkuvasti (ja hyödynnät parasta sisältöäsi julkaisemalla uudelleen TikTokissa), osoitat TikTokille, että luomasi sisältö on kiinnostavaa ja arvokasta yleisöllesi. Se osoittaa konseptin todisteita.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää Midjourneya tekoälykuvien luomiseen

Tässä on muutamia tapoja auttaa tulemaan suosituksi tiliksi ja lisäämään seuraajamäärääsi TikTokissa joka päivä:

 • Lähetä vähintään yksi video päivässä
 • Hyödynnä uusia ominaisuuksia, kuten tarinoita
 • Luo kiinnostavaa sisältöä, joka rohkaisee käyttäjiä jakamaan, kommentoimaan ja pitämään videoistasi
 • Tee videoita, jotka ovat suoria vastauksia aiempien videoiden kommentteihin
 • Tee parhaasi tuottaaksesi virusvideoita
 • Keskity pitempään katseluaikaan joko lyhyiden, jatkuvasti toistuvien videoiden tai pidempien videoiden avulla

Mitä TikTokissa vahvistus tarkoittaa?

TikTokissa vahvistus tarkoittaa, että tilillä on sininen valintamerkki sen nimen vieressä, ja TikTok on vahvistanut, että tiliä ylläpitävä henkilö on se, joka hän sanoo olevansa.

Vahvistetuilla TikTok-tileillä on sininen valintamerkki käyttäjänimen vieressä.

Kun yrität määrittää, mitkä hakutuloksissasi olevat tilit on vahvistettu, vahvistettu tili hakutuloksissa näyttää tältä:

Huomaa sininen valintamerkki käyttäjän kahvan vieressä. Kun siirryt heidän profiiliinsa, vahvistettu tili näyttää tältä:

Kuinka tulla varmennetuksi TikTokissa: TikTok-vahvistuksen edut

TikTok-vahvistuksen etuja ovat:

 • Profiilisi vahvistaminen aidoksi väärennettyjä tilejä vastaan
 • Lisää todennäköisyyttä ansaita maksettuja brändisopimuksia
 • Rakenna luottamusta yleisösi kanssa
 • Paranna videoidesi kattavuutta

Vahvista aitous väärennettyjen tilien joukossa

Kun joidenkin tilien suosio alkaa kasvaa, ne alkavat kokea väistämättömiä mutta turhauttavia kopiointitilejä. Nämä väärennetyt tilit kopioivat yleensä videosi tarkasti ja julkaisevat ne uudelleen luomansa kopiotiliin. Tämä voi laimentaa brändiäsi ja aiheuttaa hämmennystä yleisösi kanssa.

Copycat-tilit valitsevat yleensä käyttäjätunnukset, jotka yksinkertaisesti lisäävät numeron alkuperäisen käyttäjätunnuksesi loppuun tai vaihtavat 1 tai 2 kirjainta. Kun selaat hakutuloksissasi pitkää tililuetteloa, käyttäjien voi olla vaikea määrittää nopeasti, mikä tili on alkuperäinen.

Kun sinulla on vahvistettu tili TikTokissa, poistat tämän sekaannuksen ja ohjaat yleisösi suoraan alkuperäiseen tiliin.

Sininen merkki on helppo tapa, jolla käyttäjät löytävät etsimänsä alkuperäisen tilin.

Esimerkiksi tilillä “corporatenatalie” on pitkä luettelo väärennetyistä tileistä, joilla on samankaltaiset käyttäjätunnukset. Kopiointitilit käyttävät hänen samaa profiilikuvaansa ja lisäävät vain numeroita hänen käyttäjätunnuksensa loppuun tai poistavat tietyt kirjaimet.

Sen sijaan, että joutuisit määrittämään todellisen tilin poistoprosessin avulla seuraajien ja videoiden määrän perusteella, sinisen valintamerkin käyttäminen vahvistuksen osoittamiseksi ohjaa käyttäjät välittömästi oikealle tilille.

🔥 Empfohlen:  Bingo Cash -vinkit ja hacks: Kuinka voittaa Bingo Cashissa?

Ansaitse brändikumppanuuksia

TikTok tunnetaan tiiviistä yhteistyöstä tekijöidensä kanssa auttaakseen heitä rakentamaan kumppanuuksia brändien kanssa. Vahvistettuna käyttäjänä TikTok on jo valinnut sinut luojaksi, joka on aito, luotettava ja johdonmukainen. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka saavat sinut houkuttelemaan brändeihin ja TikTokiin mainostamaan sinua.

Ajattele TikTok-varmennusta tärkeänä askeleena brändien hyväksynnän saamisessa yhteistyölle.

Tutustu artikkeliimme siitä, kuinka ansaitset rahaa TikTokissa, saadaksesi lisätietoja brändikumppanuuksista.

Rakenna luottamusta yleisösi kanssa

Yksi TikTokin varmentamisen tärkeimmistä eduista on se, että se auttaa rakentamaan yleisösi luottamusta. Nyt kun tilisi on vahvistettu, yleisösi tietää, että olet todella se henkilö, jonka väität olevansa. He luottavat enemmän itse tiliin, joten he todennäköisemmin luottavat tämän tilin jakamiseen ystävilleen.

TikTok-käyttäjänimesi lopussa oleva sininen merkki auttaa rakentamaan yleisösi luottamusta.

Tehosta tavoittavuuttasi

Kun tilisi on vahvistettu, TikTok on jo vahvistanut, että he pitävät sisällöstäsi, tietävät sen tuottavan arvoa alustalle ja että julkaiset jatkuvasti. Kaikki nämä tekijät tarkoittavat, että TikTok tietää, että sisältösi on sen sovelluksen laajan mainostamisen arvoinen.

Kun tilisi on vahvistettu, sisältöäsi mainostetaan enemmän kuin tilit, joita ei ole vahvistettu.

Sen lisäksi, että TikTok mainostaa sisältöäsi muilla tileillä, se myös levittää videosi laajemmalle yleisölle yksinkertaisesti siksi, että olet vahvistettu tili.

Viimeiset ajatukset siitä, kuinka tulla varmennetuksi TikTokissa

Kun opit vahvistumaan TikTokissa, näiden parametrien noudattaminen voi auttaa sinua ansaitsemaan himoitun sinisen valintamerkin, jonka saavuttamiseksi työskentelet niin kovasti. Vaikka tie TikTok-vahvistukseen voi tuntua epävarmalta, keskustelemamme parhaat käytännöt voivat auttaa sinua matkan varrella.