Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tulla virtuaaliavustajaksi, vaikka sinulla ei olisi kokemusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tulla virtuaaliavustajaksi, vaikka sinulla ei olisi kokemusta

Olen aina haaveillut kotoa työskentelystä ja urasta, josta todella pidin. Vaikka minulla on ollut monia työpaikkoja, joissa olen menestynyt, olkaamme rehellisiä, ne eivät olleet sitä, mitä halusin tehdä loppuelämääni. Päätin katsoa, ​​mitä uravaihtoehtoja olisi tarjolla, joita voisin tehdä kotoa käsin, ja selvitin, kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ilman kokemusta.

Jos olet joskus harkinnut kotona työskentelyä ja oman yrityksen perustamista, virtuaaliassistentiksi ryhtyminen saattaa toimia sinulle. Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa aloittaa työskentely kotona; itse asiassa, hybridityön (etä- ja toimistotyön) odotetaan lisääntyvän lähivuosina!

Virtuaaliassistentiksi ryhtymisessä on hienoa, että et tarvitse tutkintoa aloittaaksesi. Lisäksi voit ansaita tuottoisia tuloja omasta VA-yrityksestäsi, jos teet sen oikein.

Sinulla on todennäköisesti jo taitoja, joita voit hyödyntää tullaksesi virtuaaliassistentiksi. Katso nämä keskeiset vaiheet siitä, mitä virtuaaliassistentit tekevät ja kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ilman kokemusta!

Mitä virtuaaliassistentti tekee?

Yksinkertaisempi kysymys olisi “mitä virtuaaliassistentit eivät tee?!” Mutta vakavasti, virtuaaliassistentti tarjoaa laajan valikoiman palveluita yritysten omistajille hallintotehtävistä sosiaalisen median markkinointiin. Virtuaaliassistenttitaitoja on satoja, joille on kysyntää.

Virtuaaliassistentin taidot rakentaa

Se, mitkä taitosi ovat tai mitä olet valmis oppimaan, voivat määrittää, mitä palveluita tarjoat. Voit auttaa yrittäjiä heidän päivittäisissä töissään. Joitakin suosittuja virtuaaliassistenttipalveluita ovat:

Matkajärjestelyt

Varaa lennot ja järjestä matkasuunnitelmat asiakkaillesi heidän matkustaessaan. Voit myös auttaa matkoille tarvittavissa tutkimuksissa.

Sähköpostin hallinta

Apua asiakkaillesi sähköpostimarkkinoinnissa. Voit myös vastata viesteihin ja auttaa pitämään asiakkaasi sähköpostit järjestyksessä.

Kylmät puhelut

Auta asiakkaitasi tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat kylmällä soittamalla. Tee myyntiä ja auta uusia asiakkaita tulemaan tietoiseksi brändistä.

Taloudelliset tehtävät

Voit auttaa laskutuksessa ja muissa talousasioissa. Joidenkin näiden asioiden tekeminen voi vapauttaa asiakkaasi keskittymään liiketoimintaansa.

Kalenterin hallinta

Pidä kirjaa asiakkaasi aikatauluista ja auta heitä pysymään järjestyksessä. Se todennäköisesti auttaa tuntemaan erilaisia ​​organisaatioohjelmia, kuten Google-kalenteria ja Asanaa.

Sosiaalisen median hallinta

Käsittele asiakkaasi sosiaalisen median kalenteria, viestejä ja muita yksityiskohtia. Sinulla tulee olla hyvä käsitys erilaisista sosiaalisen median alustoista, jotta voit tehdä tämän.

Kirjanpito

Jos sinulla on tarvittava koulutus, voit hoitaa kirjanpidon asiakkaidesi puolesta. Pidät kaikki heidän liiketoimintaansa liittyvät taloustapahtumat järjestyksessä.

Sisällön luominen verkkosivustoille ja blogeille

Asiakkaasi saattavat haluta sinun auttavan sisällön luomisessa verkkosivustojen sivuille, blogeille jne. Jos olet hyvä kirjoittaja, voit käyttää tätä taitoa. Avainsana- ja aihetutkimuksen tuntemus on tärkeää.

Apua blogikirjoituksiin

Asiakkaasi voivat pyytää apua blogitekstien kirjoittamiseen. Voit luoda uusia postauksia tai lisätä vanhoihin lisää/erilaista sisältöä.

Tiedon syöttö

Tietojen syöttäminen tapahtuu, kun syötät tietoja tietokonejärjestelmään. Asiakkaasi saattavat tarvita tätä seuratakseen erilaisia ​​asioita yrityksensä kanssa.

Verkkokaupan hallinta

Jos asiakkaillasi on verkkokauppoja, voit auttaa markkinatutkimuksen ja hallinnan avulla. Apua myynnin ja myymälän päivittäisessä toiminnassa.

Asiakaspalvelun tuki

Jos asiakkaasi liiketoimintaan liittyy paljon asiakastukea, he voivat pyytää apuasi. Tämä voi sisältää keskustelua tuotteista ja palveluista asiakkaiden kanssa ja sen varmistamista, että he ovat tyytyväisiä ostamaansa.

Vaihtoehtoja on niin monia, kun kyse on mitä palveluita voit tarjota. Muista valita jotain, jonka tiedät tai voit oppia ja jota et välitä!

Virtuaaliassistentin edut tehdä työtä

Rakastan kaikkia virtuaaliassistentin etuja. Katsotaanpa joitain parhaista, ennen kuin keskustelemme siitä, kuinka tulla virtuaaliseksi avustajaksi ilman kokemusta.

Ole itsesi pomo

Erinomaista virtuaaliassistenttina olemisessa on kyky omistaa oma yritys. Aloituskustannukset ovat melko edullisia, ja voit tehdä töitä kotoa käsin. Mikä voi olla erityisen hyödyllistä, jos olet äiti.

Oman pomon olemisessa työntekijän sijaan on etunsa. Voit tietyssä määrin valita asiakkaat, joiden kanssa työskentelet, ja tarjoamasi palvelut.

Voit myös löytää tapoja lisätä tulojasi ja laajentaa liiketoimintaasi, jos haluat. Nämä vapaudet tekevät omasta pomostaan ​​olemisesta monelle arvokasta.

Ei työmatkaa

Kun tajusin, kuinka paljon aikaa elämästäni vietin vain töihin matkustamiseen, olin järkyttynyt.

The Keskimääräinen työmatka-aika Amerikassa on 27,6 minuuttia yksi tapa työskennellä. Joten työmatkalla viisi päivää viikossa vuoden ajan viettäisin autossa noin 239 tuntia vuodessa!

Kotona työskenteleminen antaa minulle enemmän aikaa ja vähemmän stressiä työmatkasta.

Työskentele milloin haluat

Toinen virtuaaliassistenttina toimimisen hämmästyttävä etu on kyky tehdä oma aikatauluni… jossain määrin. Asiakkaasi tarpeista riippuen sinulla on kyky työskennellä valitsemasi aikataulun mukaan 9–5 jauhamisen sijaan.

Tietysti sinun tulee aina kommunikoida asiakkaidesi kanssa heidän odotuksistaan ​​varmistaaksesi, että toimitat työsi ajoissa.

Työskentele missä haluat

Etätyöskentely tarkoittaa myös, että voit työskennellä missä tahansa. Jos päätät, että haluat vaihtaa maisemaa, voit suunnata paikalliseen kahvilaan ja työskennellä siellä. Monet virtuaaliassistentit työskentelevät myös matkoilla!

Kun opit tulemaan virtuaaliassistentiksi ilman kokemusta, olet innokas aloittamaan uran, jossa on niin paljon joustavuutta.

Millaista virtuaaliassistentin koulutusta tarvitsen?

Kuten sinä, minä ihmettelin, “mitä tarvitsen tullakseni virtuaaliassistentiksi?“Ihanaa virtuaaliassistentiksi ryhtymisessä on se, että et tarvitse kallista tutkintoa tai kallista virtuaaliassistenttikoulutusta aloittaaksesi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pitää uudenvuodenlupauksesi aloittamalla pienestä

Jos haluat, voit ottaa a virtuaaliassistentin koulutuskurssimutta voit aloittaa ilman sitä.

Käytä olemassa olevia taitojasi

Voit hyödyntää jo olemassa olevia virtuaaliassistentin taitoja ja tietoja päättääksesi, mitä palveluita tarjoat ja mitä tehtäviä voit ottaa.

Jos sinulla on esimerkiksi kokemusta asiakaspalvelusta, käytä sitä tarjotaksesi palveluita, kuten asiakastukea yrityksille. Oletko sosiaalisen median ystävä? Voit tarjota yritysten sosiaalisen median profiilien, kuten Facebookin, Instagramin, Pinterestin ja Twitterin, hallintaa.

Ajattele aiempia työpaikkojasi ja hyödynnä niitä taitojasi uudessa urassasi.

Opi uusia taitoja

Jos haluat oppia uusia virtuaaliassistentin taitoja ja tarjota tiettyjä palveluita, on monia tapoja saada virtuaaliassistenttikoulutusta ilmaiseksi. Ole avoin uusien taitojen oppimiseen auttaaksesi liiketoimintaasi kasvamaan.

Kalenteri ja matkanhallinta

Voit poimia kalenterien ja matka-aikataulujen hallintaan tarvittavia taitoja verkkoartikkeleista ja kirjoista. Sen lisäksi, että opit järjestäytymisen edellyttämän, sinusta tulee myös loistava ajanottaja! Snacknation.com tarjoaa erinomaisen kalenterin erittelyn johtamisvinkkejä.

Design

Graafinen suunnittelu voi olla olennainen taito virtuaalisille avustajille. Jos esimerkiksi pidät esitteiden ja grafiikan luomisesta, voit osallistua ilmaisiin kursseihin osoitteessa Canva Design School.

Sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi

Google todella tarjoaa ilmaiset kurssit ja todistukset sosiaalisessa mediassa, sisältömarkkinoinnissa ja monessa muussa. Nämä ovat tärkeitä taitoja varsinkin nykymaailmassa, koska sosiaalinen media on yritysten omistajille välttämättömyys.

Lisäkoulutus

Löydät myös ilmaiseksi virtuaalisen avustajan koulutusvideoita YouTubessa kaikesta yllä mainitusta ja paljon muusta! Sisältää freelance-kirjoittamisen, kirjanpidon, asiakaspalvelun jne.

Hämmästyttävä asia virtuaaliassistenttina olemisessa on, että voit oppia samalla. Aloitat jo omistamillasi taidoilla ja kasvat sieltä saadaksesi lisää kokemusta ja kasvattaaksesi tulojasi!

Kuinka paljon virtuaaliassistentit tienaavat?

Mennään tähän messinkipuikkoihin. Me kaikki haluamme uran, josta nautimme, mutta vielä parempi on tehdä ura, josta pidämme, joka tuo myös pekonia kotiin! Joten kuinka paljon virtuaaliassistentit tienaavat?

No, siellä on laaja palkkahaarukka useista tekijöistä riippuen. Riippuen taitotasostasi ja siitä, työskenteletkö yrityksessä vai itse, voit ansaita missä tahansa 15–60 dollaria tunnissa!

Tienaat vähemmän työskentelemällä yrityksessä kuin työskentelemällä itsellesi. Aluksi asiakkaiden löytäminen voi kuitenkin olla haastavaa. Joten haluat pitää tämän mielessä, kun siirryt uudelle urallesi.

Taloudestasi riippuen saatat haluta aloittaa osa-aikaisen ja siirtyä kokopäiväiseen, kun huomaat ensin, kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ilman kokemusta.

Keskimääräinen virtuaaliassistentin palkka yrityksessä työskentelemisestä

Jos et ole vielä valmis aloittamaan omaa virtuaaliassistenttiyritystäsi, se ei haittaa. Voit aina aloittaa siitä työskentelee virtuaaliassistenttiyrityksessä. Tässä on muutamia yrityksiä, jotka palkkaavat virtuaalisia avustajia:

Yrityksessä työskentelyn hyvä puoli on, että sinun ei tarvitse etsiä omia asiakkaita. Huono asia on, että tuntipalkkasi on rajoitettu alhaisempaan hintaan kuin jos perustat oman yrityksen.

Keskimääräinen virtuaaliassistentin palkka itseäsi varten

Kun työskentelet itsellesi, voit ansaita paljon enemmän tuntityötä, koska kun saat enemmän kokemusta ja asiakkaita, voit nostaa hintojasi. On olemassa muutamia tapoja, joilla voit veloittaa asiakkaitasi palveluistasi.

Tunneittain

Ensimmäinen on tuntikohtainen. Kun aloitat yrityksesi ensimmäisen kerran, saatat veloittaa 15–25 dollaria tunnissa riippuen kokemuksestasi ja tarjoamistasi palveluista. Keskimääräinen virtuaaliassistentti tuntipalkka on 20,53 dollaria per tunti Indeedin mukaan.

Mutta muista, että se, mitä veloitat tunnissa, riippuu siitä, mitä teet. Voit ehkä veloittaa paljon enemmän tietyistä erikoispalveluista, kuten kirjanpito ja digitaalinen markkinointi.

Luo paketteja

Toinen tapa on luoda paketteja ja veloittaa paketin mukaan. Tarjoan esimerkiksi sosiaalisen median paketteja Pinterestille ja Facebookille. He sanovat tarkalleen, mitkä palvelut sisältyvät kertakorvaukseen.

Voit aloittaa pronssi-, hopea- ja kultapaketilla, jos haluat. Pronssiin voi sisältyä peruspalveluita, hopeaan muutaman lisää, ja kulta on eliittipaketti, joka sisältää eniten aikaa ja palveluita. Tässä on esimerkki:

  • Pronssipaketti: 800 dollaria kuukaudessa; peruspalvelut ja 10 tuntia viikossa.
  • Hopeinen paketti: 1 599 dollaria kuukaudessa; peruspalvelut plus asiakaspalvelu ja 20 tuntia viikossa.
  • Kultainen paketti: 2 399 dollaria kuukaudessa; peruspalvelut, asiakaspalvelutuki, 5 tuntia markkinointia sekä 30 tuntia työtä viikossa.

On selvää, että voit hinnoitella palvelusi haluamallasi tavalla ja luoda erityisiä paketteja, jotka ovat järkeviä tarjoamaasi kohtaan. Nämä ovat vain esimerkkejä, joiden avulla näet, miten se toimii.

Kuukausittainen pidike

Kolmas tapa veloittaa palveluistasi on veloittaa kuukausimaksu. Kuukausipalkka on kiinteä maksu koko työkuukaudelta.

Ole varovainen tämän vaihtoehdon kanssa, koska joskus sinulla on mitä on tunnetaan nimellä Scope creep asiakkailta. Tämä tarkoittaa, että he alkavat lisätä lisätehtäviä samaan hintaan.

Ajatuksena on lopulta veloittaa paketilla tai varaajalla, jotta voit ansaita enemmän tunnissa. Mitä nopeammin suoritat tehtäväsi, sitä enemmän rahaa ansaitset, koska saat palkkaa tehtävästä tuntien sijaan.

Oletetaan, että veloitat 250 dollaria paketista, jonka suorittaminen kestää viisi tuntia. se vastaa 50 dollaria tunnissa! Mitä kokeneempi ja nopeampi saat, sitä enemmän rahaa voit ansaita virtuaaliassistenttina.

🔥 Empfohlen:  Instagram-markkinoinnin hallitseminen vuonna 2023: Ammattilaisten vinkit ja strategiat paljastettiin

Kuinka pääset alkuun virtuaaliassistenttina

Sinun on tiedettävä, mistä aloittaa, kun huomaat kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ilman kokemusta. Yritä olla antamatta tämän prosessin hukuttaa sinua; voit käynnistää uuden yrityksesi tehokkaasti asianmukaisella suunnittelulla.

Ensimmäiset askeleet uuden virtuaaliassistenttiyrityksesi käynnistämisessä ovat tarjottavien palvelujen päättäminen, palvelujesi hinnoittelu, yrityksesi laillinen perustaminen, verkkosivustosi ja sosiaalisten verkostojen luominen ja lopuksi asiakkaiden löytäminen ja verkostoituminen.

Katsotaanpa kutakin näistä aiheista hieman tarkemmin, jotta pääset alkuun.

1. Päätä, mitä palveluita tarjoat

Virtuaaliassistenttina on tarjolla satoja palveluita, mutta sinun kannattaa valita muutama tarjottavaksi asiakkaillesi. Miksi? Koska kun opit muutaman avainpalvelun, asennat itsesi asiantuntijaksi yleisen virtuaaliassistentin sijaan.

Ihmiset maksavat enemmän asiantuntijasta kuin yleislääkäristä, joten luota minuun, tämä maksaa itsensä takaisin ja estää sinua ylikuormittamasta vaihtoehtoja.

Voit valita aluksi 3-5 palvelua ja katsoa, ​​miten pärjäät niiden kanssa. Omiin palveluihini kuuluvat mm.

  • Sosiaalisen median hallinta
  • Web-suunnittelu ja tekstinkirjoitus
  • Verkkokaupan hallinta
  • Kirjanpito

Voit aina lisätä palveluihisi tai muuttaa niitä edetessäsi. Muista tämä on SINUN liiketoimintaa, ja voit valita mitä teet!

2. Hinta palveluistasi

Ennen kuin pystyin hinnoittelemaan palveluni, minun piti tutkia kuinka paljon virtuaaliassistentit tienaavat. Tutkittuani, mitä muut virtuaaliassistentit veloittivat, huomasin, että keskimääräinen tuntihinta oli 20,53 dollaria per tunti.

Suosittelen tutkimaan muiden virtuaaliassistenttien nettisivuja ja paketteja saadaksesi käsityksen siitä, miten palvelusi hinnoitellaan. Haluat pitää asian yksinkertaisena asiakkaillesi, mutta sinulla on myös erilaisia ​​vaihtoehtoja ja hintoja.

Tarjoa eri hintoja

Minusta 3 on maaginen numero, kun tarjoat pakettimuunnelmia palveluistasi. Valittavana on tarpeeksi monimuotoisuutta, mutta ei niin paljon, että he tuntevat olonsa hämmentyneeksi.

Minulla on esimerkiksi kolme eri pakettia Pinterest-paketteihini. Se tarjoaa asiakkaille vaihtoehtoja heidän budjetin ja tarpeiden mukaan.

Muista suunnitella verot

Mitä tahansa päätätkin, sinun tulee muistaa, että sinun on vähennettävä tuloistasi omat verosi. Muista perustaa tätä varten oma säästötili, jotta sinulla on rahaa maksaa verosi, kun ne erääntyvät.

Kun hinnoittelet palveluitasi, yritä ajatella, millaisen nettotuloksesi haluat, mikä on kotipalkkasi verojen jälkeen.

3. Perusta yrityksesi

Kun perustat yritystäsi, sinun on varmistettava, että ryhdyt asianmukaisiin laillisiin toimiin. Sinun on päätettävä, toimitko a Yksityinen elinkeinonharjoittaja tai osakeyhtiö. Varmista myös kaikki yrityksesi toimintaan tarvittavat lisenssit tai luvat.

Haluat ehkä neuvotella asianajajan ja kirjanpitäjän kanssa varmistaaksesi, että sinulla on kaikki valmiina yrityksesi lailliseksi tekemiseksi.

Luo sopimuksia asiakkaillesi varmistaaksesi, että molemmat hyväksyt tarjoamiesi palvelujen ehdot ja että saat maksun ajallaan. Legalzoom.com, rocketlawyer.comja lawdepot.com tarjoa valtava määrä upeita ilmaisia ​​sopimusmalleja aloittaaksesi. Muista, että nämä mallit eivät korvaa todellista asianajajaa.

Tarkista myös yritysvakuutuksen hankkiminen, joka suojaa sekä yritystäsi että henkilökohtaista omaisuuttasi oikeudenkäynnin varalta.

4. Luo verkkosivustosi ja sosiaalisen median verkostot

Jotkut sanovat, että se ei ole välttämätöntä, mutta olen vakaasti sitä mieltä, että virtuaalinen avustajasivusto ja sosiaalisen median tilit ovat yrityksellesi erittäin hyödyllisiä.

Mielestäni verkkosivustolla näytät ammattimaisemmalta, ja se on loistava tapa esitellä yritystäsi. Voit myös listata paketit ja hinnat ja antaa asiakkaiden löytää sinut! Tiedosta WordPressistä ja verkkosivustojen suunnittelusta voi olla hyötyä.

Sosiaalinen media on yksi parhaista tavoista markkinoida yritystäsi. Facebook, Pinterest ja Instagram ovat alustan voimia, joita voit käyttää ilmaiseksi asiakkaiden etsimiseen ja yrityssivujen luomiseen, jotka houkuttelevat asiakkaita luoksesi.

Jos olet kiinnostunut sosiaalisen median virtuaaliassistentiksi ryhtymisestä, tämä on täydellinen tapa näyttää taitosi.

5. Etsi asiakkaita ja verkostoa

Kun yrityksesi on valmis, on aika alkaa etsiä asiakkaita. Ensimmäisen asiakkaan löytäminen voi tuntua pelottavalta, mutta se helpottaa harjoittelua. Suuri osa virtuaaliassistentiksi ilman kokemusta oppimisesta on asiakkaiden löytämisen oppiminen.

Voit aloittaa ilmoittamalla uudesta yrityksestäsi henkilökohtaisissa sosiaalisen median profiileissasi. Kutsu ystäväsi ja perheesi uudelle yrityksesi verkkosivustolle ja profiileihin. Yllätyt, ketkä perheesi ja ystäväsi saattavat tietää, että he tarvitsevat tarjoamiasi palveluita.

Voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaat ottamalla yhteyttä pieniin yrityksiin paikallisesti tai verkossa. Katso Manta löytää pienyrityksiä ja heidän yhteystietojaan asiakkaiden hankkimiseksi!

Suosittu tapa saada asiakkaita on kylmäsähköposti. Kylmäsähköposti on, kun otat yrityksiin yhteyttä sähköpostitse esitelläksesi itsesi ja tarjotaksesi heille palveluitasi.

Löydät virtuaaliassistentin työpaikkoja osoitteesta sivustot, kuten Upwork ja Todellakin myös. Upworkilla on paljon töitä, mutta ne vaativat jopa 20 %:n maksun palkastasi. Voit myös määrittää a ilmainen google yrityssivu luetella palveluitasi, jotta asiakkaat löytävät sinut.

Käytä kaikki mahdollisuutesi mainostaa yritystäsi

Etsi mahdollisuuksia kaikkialla, kun käynnistät yritystäsi. Olin lastenkirjani signeeraustilaisuudessa ja tapasin toisen kirjailijan, joka tarvitsi kipeästi virtuaalista avustajaa; hän ei vain tiennyt sitä vielä. Hän oli kiireinen kahden lapsen äiti ja bestseller-kirjailija, joka tarvitsi apua tehtävissä, joihin hänellä ei ollut aikaa.

Annoin hänelle korttini, ja hän palkkasi minut suorittamaan joitain tehtäviä hänelle! Et koskaan tiedä, kuka tarvitsee palveluitasi. Ole ylpeä uudesta yrityksestäsi ja etsi potentiaalisia asiakkaita tilaisuuden tullen.

🔥 Empfohlen:  Käänteisten linkkien tarkistus: Hanki ilmainen käänteinen raporttisi 60 sekunnissa

Mitä tarvitsen tullakseni virtuaaliassistentiksi?

Virtuaaliassistenttiliiketoiminnassasi on joitain työkaluja, joita tarvitset yrityksesi tehokkaaseen toimintaan.

Tietokone ja nettiyhteys

Yksi tärkeimmistä työkaluista on kunnollinen tietokone; välttämätön verkkoyrityksille. Tarvitset tietokoneen, joka pystyy toimimaan ohjelmille optimaalisilla nopeuksilla kuten Zoom ja Skype. Harkitse sellaisen ostamista, jos et vielä omista sellaista säästääksesi rahaa.

Tarvitset myös luotettavan Internet-yhteyden voidaksesi työskennellä etänä.

Jos se helpottaa työskentelyäsi, useiden näyttöjen määrittäminen voi olla hyödyllistä, varsinkin jos työskentelet monien välilehtien ollessa auki.

Ohjelmistot

On olemassa useita ohjelmia, joita voit käyttää virtuaalisena avustajana, kuten Google Workspace, löysäja Trello. Nämä ohjelmat auttavat kommunikoimaan asiakkaiden kanssa, järjestämään tehtäviäsi ja paljon muuta. Monet alustat tarjoavat ilmaisen version, ja voit aloittaa niistä säästääksesi käynnistyskustannuksissa.

Ehkä vielä kysyt, kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ilman kokemusta? ja haluat lisätietoja. Tässä on muutamia lisävinkkejä, jotka antavat sinulle itseluottamusta tämän uran aloittamiseen.

Näytä kokemuksesi

Saatat ajatella, että sinulla ei ole taitoja olla virtuaaliassistentti. Mutta jos olet työskennellyt missä tahansa hallinnollisessa tehtävässä, jopa vapaaehtoistyössä, sinulla saattaa olla enemmän taitoja kuin uskotkaan.

Jos esimerkiksi järjestät usein juhlia tai suunnittelet niitä ystävillesi, se on tapahtumien suunnittelua ja järjestämistä. Jos Instagram-tilisi on hämmästyttävä, tätä voidaan pitää sosiaalisen median alustojen hallintana.

Mieti sitten muita järjestelmänvalvojan tyyppisiä tehtäviä, jotka voit sisällyttää ansioluetteloosi. Jopa hyvä soittaminen voi olla positiivista lisätä luetteloon.

Aloita pienestä

Pienestä aloittaminen voi olla hyvä. Aloita VA-työ etsimällä satunnaisia ​​työpaikkoja Upworkista, LinkedIn, tai FlexJobs, lisätäksesi ansioluetteloosi. Kun olet suorittanut muutaman työpaikan, olet itsevarmempi, kun otat kokopäiväisiä asiakkaita.

Hanki työpaikka yritykseen saadaksesi kokemusta

Työskentely yrityksessä, joka palkkaa virtuaalisia avustajia, voi auttaa sinua saamaan koulutuksen, jota tarvitset itsenäiseen toimintaan. Opit köydet ja selvität, sopiiko tällainen työ sinulle.

Ota yhteyttä tuntemiisi ihmisiin

Kerro tutuille, että olet perustamassa yritystä. Koska he tietävät jo, että työskentelet kovasti ja teet hienoa työtä, he voivat tarjota sinulle pieniä töitä tai pitää sinut mielessä projekteissa. Tai he saattavat tuntea ihmisiä, jotka palkkaavat!

Kuinka hallita aikaa virtuaaliassistenttina

Yksi asia, jota minun piti tutkia opiskellessani virtuaaliassistentiksi, oli ajanhallinta. Sanon aina, että aika on rahaa, joten sinun on käytettävä aikasi mahdollisimman tuottavalla tavalla.

Erätehtävät

Olin kerran ylpeä siitä, että olen erinomainen moniajo. Siihen asti, kunnes huomasin, että moniajo on itse asiassa vähemmän tuottavaa kuin keskittyminen yhteen tehtävään kerrallaan. Avain on ryhmittele tehtäväsi käyttää aikasi tehokkaasti.

Joten jos tarjoat sähköpostin hallinta- ja sosiaalisen median palveluita, tee kaikki sähköpostitehtäväsi tietyssä istunnossa ja sosiaalinen media toisessa eräistunnossa. Se vähentää eri tehtävien välillä siirtymiseen kuluvaa aikaa ja lisää työnkulkua.

Ajan esto

Sinun tulisi myös käyttää ajan estomenetelmä kun luot aikatauluasi, koska se optimoi keskittymisen ja tuottavuuden. Aikaesto tarkoittaa sitä, että estät osia ajasta tehtävien suorittamiseen.

Esimerkiksi sulkeudun klo 9.00-11.00 suorittamaan sosiaalisen median tehtäviäni. Nämä kaksi tuntia on täysin omistettu tälle tehtävälle. Voit ajastaa kaiken päivästäsi, jotta pysyt keskittyneenä ja tehtävässäsi.

Pidän Google-kalenterin käyttämisestä aikatauluni luomiseen, koska voit käyttää eri värejä aikalohkojen värikoodaamiseen. Se on myös ilmainen käyttää, joten se on win-win!

Voit tehdä menestyksekkään uran virtuaaliassistenttina!

Nyt kun tiedät kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ilman kokemusta ja tiedät, että et tarvitse kallista virtuaaliassistenttikoulutusta, voit aloittaa uuden urasi.

Muista, että oman yrityksen hoitaminen vaatii sitkeyttä, mutta hyödyt ovat täysin sen arvoisia. Älä unohda luoda taloudellinen liiketoimintasuunnitelma ja asettaa rahatavoitteesi. Näin voit menestyä!

Table of Contents