Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tulla virtuaaliavustajaksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tulla virtuaaliavustajaksi

Haaveiletko lisää joustavuutta elämääsi? Monet ihmiset haluavat täydellistä työtä. Monille se olisi kotona pysymistä ja palkkaa työskennellessä missä tahansa asussa (hei pyjama!). Virtuaaliavustajaksi (VA) tuleminen on tapa saavuttaa tavoitteesi ja ansaita rahaa.

Tämäkin oli unelmani, olen virtuaaliassistentti, joka tienaa yli 10 000 dollaria kuukaudessa. Olen kirjoittanut tämän oppaan auttaakseni sinua oppimaan virtuaaliassistentiksi tulemista.

Jos et ole varma, minne mennä seuraavaksi, alla olevat tiedot voivat opastaa sinua prosessin läpi.

Kuinka pääset alkuun virtuaalisena avustajana

Hyvä tausta ja ymmärrys verkkoliiketoiminnasta on välttämätöntä oman yrityksen perustamiselle virtuaaliassistenttina.

Mutta alkuun pääseminen vaatii enemmän. Ennen varsinaisen työn alkamista on toimitettava kaikki juridiset ja verotusnäkökohdat sekä paperityö.

Saatavilla on koulutuskursseja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun virtuaaliassistenttina. Nämä kurssit voivat antaa sinulle vinkkejä ja viitteitä, jotka lisäävät todennäköisyyttä, että saat hyvän alun yrityksellesi.

Alla on joitain asioita, jotka sinun on tehtävä työskennelläksesi kotoa virtuaaliassistenttina.

1. Päätä, mitä palveluita haluat tarjota

Päätös siitä, työskenteletkö vain yhdelle yritykselle vai usealle asiakkaalle vai ei, vaikuttaa siihen, mitä palveluita tarjoat virtuaaliassistenttina.

Kun työskentelet vain yhdelle yritykselle, olet jonkin verran rajoittunut heidän liiketoiminnan tarpeisiinsa. Sinulla on myös mahdollisuus erikoistua jonkin verran yhdelle tai kahdelle alueelle.

Jos saat erittäin hyvän työsi, sinulla on hyvät mahdollisuudet ansaita hyviä tuloja.

Jos haluat mieluummin työskennellä useiden asiakkaiden kanssa, tarjoamasi palvelut voivat olla monipuolisempia. Tämä on hyvä tapa pitää vaihtoehtosi avoimina, jos olet huolissasi työskentelystä yhdelle asiakkaalle ja sen jälkeen menettääksesi hänen liiketoimintansa.

Muita palveluita päätettäessä huomioitavia tekijöitä ovat oma kokemuksesi, tietosi ja intohimosi.

2. Luo Web-sivusto

Verkkosivuston luominen on tärkeä osa virtuaaliassistentiksi tulemista. Se tarjoaa potentiaalisille asiakkaille paikan, jossa he voivat nähdä tekemäsi työt sekä kokemuksia ja tavata tavoittaa sinut.

Haluat näyttää aina ammattimaiselta, joten mieti verkkosivustoasi sitä rakentaessasi. Mieti, miten muut näkivät sen, ja mieti, että menestynyt, luotettava ystävä antaa sinulle palautetta.

Markkinoi palveluitasi

Markkinointia voidaan tehdä monella eri tavalla. Valitse pari ja käytä niitä säännöllisesti. Jos et ole varma, kumman valitset, harkitse niitä, jotka ovat hauskoja tai jotka tiedät jo tehdä.

Kun sinulla on hauskaa tehdä markkinointiasi, saat sen todennäköisemmin tehtyä johdonmukaisesti joka päivä.

Tässä on joitain markkinointivaihtoehtoja, joista voit valita:

 • Kylmä soitto tai sähköposti
 • Henkilökohtainen verkostoituminen
 • Sosiaalinen media
 • Bloggaaminen ja vierasbloggaaminen
 • Julkinen puhuminen
 • Painettuja mainoksia
 • Suosituksia ja suosituksia muilta
 • Facebook ryhmät

Ensimmäisen yhteydenoton jälkeen potentiaaliseen asiakkaaseen on tärkeää tehdä myös seuranta. Yritä soittaa toisen kerran tai lähettää toinen sähköposti varmistaaksesi, että ensimmäiset eivät jääneet huomaamatta.

Jos luettelosi on suuri, yritä ottaa yhteyttä viiteen tai kuuteen yritykseen tai yksityishenkilöön päivittäin luodaksesi vakaan asiakaskunnan. Muista myös pyytää muita liidejä tai viittauksia, jotta saat uusia potentiaalisia asiakkaita ja jatkat yrityksesi rakentamista.

🔥 Empfohlen:  Missä myydä hopeaa käteisellä – 10 nopeaa ja helppoa tapaa

3. Investoi yritykseesi

Ne, jotka ovat loistavia omilla aloillaan ammattimaailmassa, eivät jää sivuun, kun heidän yrityksensä on alkanut toimia. On tärkeää, että et sinäkään.

Sijoittaminen takaisin yritykseesi sen perustamisen jälkeen on tärkeää tulevan kasvun kannalta.

Ilmeisesti yksi vaihtoehto on suorittaa lisäkoulutuskursseja. Voit myös lukea kirjoja, osallistua konferensseihin, osallistua ryhmäkeskusteluihin, katsella ja kuunnella webinaareja ja palkata yritysvalmentajan mentoroimaan sinua.

Jokainen näistä vaihtoehdoista auttaa sinua oppimaan lisää ja terävöittämään taitojasi. Jatkuvalla oppimisella ja parantamisella voit saada virtuaaliassistenttiyrityksesi kasvamaan menestyväksi ja kannattavaksi.

4. Etsi ulkopuolinen työ

Jos haluat mieluummin työskennellä yhdelle yritykselle kuin useille asiakkaille, on monia tapoja saada työpaikka. Voit silti markkinoida itseäsi monilla yllä luetelluilla tavoilla.

Lisäksi voit etsiä työpaikkailmoituksia tai etsiä Internetistä.

Se auttaa, jos käytät hakupalkkeja ja kirjoitat sanat “virtuaalinen avustaja” etsiessäsi sinulle sopivia töitä.

Muutamia kokeiltavia työpaikkoja ovat:

 • Hirviö
 • Todellakin
 • Assistant Match
 • Uranrakentaja
 • Ihmisiä tunnissa

Virtuaaliassistentin työtehtävät

Virtuaaliassistentiksi tai VA:ksi tullaksesi sinulla on oltava hyvät tietokone- ja viestintätaidot. Verkkotyötehtäväsi olisi tarjota ammatillista tukea yrityksille tai henkilöille, jotka ovat asiakkaitasi.

Tämä tarkoittaa, että tekisit heille monia erilaisia ​​tehtäviä riippuen heidän tarpeistaan ​​ja taidoistasi. Virtuaaliassistentin vastuut ovat lähes rajattomat ja sisältävät periaatteessa kaiken, mitä voit tehdä puhelimella tai tietokoneella.

Esimerkkejä VA:n suorittamista töistä ovat:

 • Teknisen avun tarjoaminen
 • Sosiaalisen median postausten ja kampanjoiden ajoittaminen
 • Asiakkaiden laskutus
 • Myyntisaamisten käsittely
 • Puheluiden soittaminen
 • Sähköpostien ja muiden viestien lähettäminen ja niihin vastaaminen
 • Tutkimuksen tekeminen Internetin kautta
 • Oikoluku ja editointi
 • Tapaamisten tekeminen
 • Tiedon syöttö
 • Facebookin, Twitterin ja muiden sosiaalisen median tilien hallinta
 • Kirjoittaminen
 • Blogin hallinta
 • Markkinointi
 • Graafinen suunnittelu
 • Asiakaspalvelu
 • Asiakkaiden konsultointi
 • Uutiskirjeiden luominen

Virtuaaliassistentteja on jopa erilaisia, joten voit erikoistua tietyntyyppisiin tehtäviin, joista pidät, tai voit työskennellä yleisenä VA:na ja olla vastuussa useista erilaisista tehtävistä.

Pitäisikö sinun olla työntekijä vai urakoitsija?

On mahdollista työskennellä virtuaaliassistenttina toiselle henkilölle tai yritykselle. Tai voit olla itsenäinen ammatinharjoittaja ja tehdä sopimuksen vain niiden yritysten kanssa, joiden kanssa päätät työskennellä.

Yhden yrityksen työntekijänä työskentelyn etuna on, että sinun ei tarvitse löytää joukkoa asiakkaita hyvän tulon saamiseksi. Sinulla on myös taattu palkka niin kauan kuin tulet töihin ja teet työsi.

Huono puoli on, että työnantaja päättää tunteistasi, palkastasi ja kaikista muista eduistasi. Sinulla on hyvin vähän valtaa tai hallintaa mihinkään.

Toisaalta, kun olet sopimustyöntekijä, sinulla ei ole taatun palkan ylellisyyttä. Lisäksi yrittäjänä sinun on maksettava yrittäjäveroa neljännesvuosittain.

🔥 Empfohlen:  15 tapaa myydä pahvia käteisellä

Sinun tehtäväsi on myös löytää omia asiakkaita. Ilman niitä et saa palkkaa ollenkaan etkä pysty maksamaan omia laskujasi.

Ilmeisesti on myös hyviä puolia, kuten mahdollisuus päättää omasta aikataulustasi sekä siitä, minkä asiakkaiden kanssa työskentelet ja mitkä kieltäytyä. Hallitset täysin hintojasi ja aloituskustannukset ovat alhaiset.

Aloitaksesi virtuaalisena avustajana tarvitset tietokoneen, internetyhteyden, tulostimen, skannerin, verkkosivuston, matkapuhelimen ja käyntikortteja. Jos olet huolissasi verkkosivuston luomisesta, kokeile Bluehost. Ne tekevät siitä helppoa.

Kuinka saada virtuaaliassistentti koulutus

Sinulla ei tarvitse olla paljon koulutusta tai erikoistutkintoa tehdäksesi virtuaaliassistenttityötä. Sinun on kuitenkin osattava hallita aikaa hyvin ja olla organisoitu. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat myös erittäin tärkeitä.

Voit esimerkiksi oppia lähestymään ensimmäistä asiakastasi ja allekirjoittamaan sen, asettamaan hintoja ja markkinoimaan tarjoamiasi palveluita.

Lisäksi he voivat myös näyttää sinulle, mitä ei pidä tehdä, jotta voit välttää virheitä ja virheitä, jotka voivat vahingoittaa liiketoimintaasi.

Jotkut jopa opettavat sinulle kuinka ulkoistaa osa työstä, jotta voit kasvattaa liiketoimintaasi täysimääräisesti.

Jotkut kursseja saatavilla voit ottaa ilmaisia ​​ja muut eivät ole. Muista, että vain siksi, että kurssi on ilmainen, ei tarkoita, että se antaa sinulle parasta arvoa.

Joskus muutaman sadan dollarin maksaminen koulutuksesta on investoinnin arvoista ja maksaa sinulle takaisin monta kertaa.

On myös virtuaalisia avustajaryhmiä, foorumeita ja yhdistyksiä, joihin voit liittyä. Nämä tarjoavat hyviä keskusteluja ja vinkkejä, valmennusta ja verkostoitumisvaihtoehtoja. Heidän opastuksestaan ​​voi olla apua, kun lähestyt tuntemattomia tilanteita.

Kuinka paljon virtuaaliassistentti tienaa?

Kuten virtuaaliassistentin työtehtävät vaihtelevat suuresti, niin myös virtuaaliassistenttina ansaitsemasi rahamäärä vaihtelee suuresti. Vaikka se riippuu osittain tarjotuista palveluista, sillä on myös merkitystä, kuinka paljon kokemusta sinulla on.

Aloittavat virtuaaliassistentit alkavat noin 12 dollaria tunnissa. Kokemus ja taidot voivat nostaa palkkaa jopa 60 dollaria tunnissa tai enemmän. Omana kotiyrityksenäsi ei todellakaan ole rajaa kuinka paljon voit ansaita.

Työskentelen esimerkiksi virtuaaliassistenttina ja minä ansaita yli 10 000 dollaria kuukaudessa. Olen myös aloittanut verkkokurssin nimeltä $10k VA auttaakseni muita ihmisiä perustamaan ja laajentamaan omia virtuaaliavustajayrityksiään tekemään samoin.

Jos haluat työskennellä kotoa käsin virtuaaliassistenttina, voit hallita veloitusta. Voit halutessasi määrittää laskutuksen projektikohtaisesti, tuntikohtaisesti tai palvelupakettina.

Voit ottaa vastaan ​​niin monta asiakasta kuin sinulla on aikaa. Työtuntien määrä riippuu täysin sinusta.

Jos haluat tehdä virtuaaliassistenttityötä vain osa-aikaisesti, voit. Tai jos haluat työskennellä 40 tuntia tai enemmän viikossa ja ansaita suurempia tuloja, se on myös vaihtoehto.

Miksi yritykset palkkaavat virtuaaliassistentteja

Virtuaaliassistentin palkkaaminen tarjoaa monia etuja yritysten omistajille ja yksityishenkilöille. Jotkut niistä sisältävät seuraavat:

Pienemmät kustannukset

Jokaisen menestyvän yrityksen on hallittava kustannuksia. Tämä on vain yksi syistä, miksi yritys voi palkata VA: n. On paljon halvempaa maksaa henkilölle tuntipalkka sen erikoistyön tekemisestä, johon muut eivät pysty, kuin palkata toinen kokopäiväinen työntekijä, varsinkin jos kokoaikatyötä ei tarvita työn suorittamiseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ommella Tiktokilla

Sopimustyöntekijöille, kuten virtuaalisille avustajille, ei tarvitse maksaa etuuksia, mikä alentaa merkittävästi heidän palkkaavien kustannuksia. Lomaraha, sairausloma, sairausvakuutus, eläkejärjestelyt ja muut edut eivät sisälly sopimusjärjestelyihin.

Tietysti on muitakin etuja. Työnantajien ja asiakkaiden ei tarvitse löytää tilaa sijoittaakseen toista ruumista tai maksaakseen työpöydästä ja tarvikkeista. Tämä alentaa entisestään heidän yleiskustannuksiaan.

Laaja koulutus ei ole tarpeen useimmille virtuaalisille avustajille. Kun ei tarvitse investoida merkittävään määrään koulutusta, säästää sekä rahaa että aikaa heidän kanssaan sopimuksen tekevälle yrittäjälle.

Mutta se on hyödyllistä myös silloin, kun tilanne on päinvastainen. Jos virtuaaliassistentilla on teknistä tietämystä, jota asiakkaalta puuttuu, se voi säästää asiakkaan tuhlaamasta aikaa sen selvittämiseen.

Säästää aikaa

Toinen asiakkaan etu on ajansäästö. Sopimuksen tekeminen virtuaaliassistentin kanssa antaa asiakkaalle mahdollisuuden maksimoida aikaansa välittämällä muiden tehtäviä. Näin yrityksen omistaja voi viedä päätökseen projekteja, joissa heillä on asiantuntemusta, ja maksaa jollekin toiselle arkipäiväisemmistä tehtävistä.

Yrityksen omistaja ei myöskään menetä aikaa työpaikan draaman vuoksi, kun hän palkkaa urakoitsijan. Et saa kiinni virtuaalista avustajaa juoruilemassa yrityksen aikaan, saapuvan myöhään tai pitämään palkallisia taukoja. Nämä ovat muutamia syitä, miksi virtuaaliassistentit houkuttelevat asiakkaitaan ja asiakkaitaan.

Joustavuus

Monet virtuaaliassistentit tarjoavat asiakkailleen joustavuutta, jota tavalliset työntekijät eivät pysty tarjoamaan. Esimerkiksi virtuaaliassistentti saattaa työskennellä viikonloppuisin tai iltaisin saadakseen projektin valmiiksi. Työntekijät puolestaan ​​tekevät vuoroaan ja menevät kotiin riippumatta siitä, onko tehtävä valmis vai ei.

Tietysti saatat joutua maksamaan enemmän virtuaaliassistentista viettääksesi ne parittomat tunnit, mutta jos he tekevät sen, projektisi saattaa valmistua aikaisemmin.

Rehellinen palaute

Yrityksen työntekijät saattavat pelätä liikaa työpaikkansa menettämistä ollakseen rehellisiä, kun heiltä kysytään mielipiteitä. Kuitenkin virtuaaliassistentilla on todennäköisesti myös muita asiakkaita, jotka maksavat palveluistaan.

Tämä tarkoittaa, että he ovat vähemmän uhkaavia mahdollisten työpaikkojen menettämisestä ja he antavat rehellistä palautetta pyydettäessä.

Rehellisen palautteen antaminen on tärkeää yrityksen omistajalle tai asiakkaalle, koska se voi auttaa heitä välttämään toisinaan kalliita virheitä.

Yhteenveto

Jos haluat lakata haaveilemasta täydellisestä työstä ja muuttaa visiosi todeksi, harkitse kotoa työskentelyn oppimista virtuaaliassistenttina. Monet muut ihmiset ovat tehneet sen ja sinäkin voit tehdä sen.