Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka tulla virtuaaliseksi avustajaksi: Vaiheittainen opas 25+ dollarin ansaitsemiseen/tunti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tulla virtuaaliseksi avustajaksi: Vaiheittainen opas 25+ dollarin ansaitsemiseen/tunti

Melkein joka päivä minulta kysytään, kuinka joku voi löytää kotityön, joka ei vaadi merkittävää kokemusta tai korkeakoulututkintoa.

Vastaukseni on lähes aina sama: Ryhdy virtuaaliassistentiksi.

Miksi?

Koska se on realistisin tapa ansaita rahaa kotoa hyödyntäen jo olemassa olevia taitojasi tai oppimalla helposti saavutettavia taitoja.

Tämä artikkeli opastaa sinut virtuaaliassistentiksi, mistä löydät ensimmäiset asiakkaasi ja kuinka voit laajentaa liiketoimintaasi ansaitaksesi rahaa tai työskennelläksesi kokopäiväisesti VA:na.

Mikä on virtuaaliassistentti ja mitä he tekevät?

Virtuaaliset avustajat eli VA:t ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia, jotka tarjoavat hallinnollista ja teknistä apua yrityksille. Koska kaikki työ tehdään verkossa, virtuaaliset avustajat voivat työskennellä missä tahansa.

Monet pienyritysten omistajat ulkoistavat työn virtuaalisille avustajille, jotta he voivat keskittyä yrityksensä kasvuun. Virtuaaliassistentit tarjoavat kustannustehokkaita ratkaisuja päivittäisten ja rutiinitehtävien suorittamiseen ja vapauttavat yritysten omistajien aikaa suurempiin projekteihin.

Et tarvitse minkäänlaista tutkintoa tai todistusta aloittaaksesi työskentelyn VA: na. Sinun tarvitsee vain hioa taitoa ja olla tarpeeksi kokemusta tehdäksesi sen hyvin useille asiakkaille.

Kuinka paljon virtuaaliassistentit tienaavat?

Kuten missä tahansa työssä, myös virtuaalisen avun palkkaasteikko vaihtelee. Se voi riippua useista tekijöistä, mukaan lukien:

  • Suoritetun työn tyyppi
  • Kokemustaso
  • Työtunteja viikossa

Kokeneemmat VA:t, jotka suorittavat enemmän teknisiä taitoja, voivat ansaita yli 50 dollaria tunnissa, kun taas uudet VA:t voivat alkaa 20 dollarista tunnissa. Kun kasvatat taitojasi ja asiakaskuntaasi, voit nostaa hintojasi ja kokonaispalkkaamme. ZipRecruiterin mukaan virtuaaliassistenttien keskimääräinen vuosipalkka kirjautuu sisään hieman yli 60 000 dollarilla vuodessa.

7 Virtual Assistant -palvelua suuressa kysynnässä

VA:n mahdolliset tehtävät ovat rajattomat. Virtuaaliassistenttina saat päättää, mitä tehtäviä tarjoat. Joten jos on jotain, josta et todellakaan pidä tekemästä (kuten blogitekstien oikoluku), sinun ei tarvitse tarjota sitä osana VA-pakettiasi.

Tämä luettelo kattaa joitain suosituimmista ja kysytyimmistä verkkotehtävistä, joita virtuaaliassistentit voivat tarjota, mutta se vain naarmuuntuu pintaa. Kun päätät, mitä palveluita tarjoat VA:na, ole luova. Mieti, kuinka voit käyttää ainutlaatuisia taitojasi ja kokemuksiasi tarjotaksesi lisäarvoa asiakkaillesi.

Asiakaspalvelu

1. Asiakastuki

Tyytyväiset asiakkaat ovat välttämättömiä minkä tahansa yrityksen menestykselle, mutta ne voivat viedä paljon aikaa. Aina on kysymyksiä, joihin on vastattava, käskyjä käsiteltäväksi ja kommentteja valvottava. Pienyritysten omistajilla ei yleensä ole tarpeeksi aikaa tarjota tällaista henkilökohtaista palvelua.

Siksi he usein ulkoistavat asiakkaisiin liittyvät tehtävät yksityiskohtaisille, nopeasti reagoiville virtuaaliassistenteille.

Hallinnollinen tuki

2. Hallinnollinen tuki

Nämä palvelut ovat melko yksinkertaisia ​​ja yleensä joitain helpoimpia ulkoistavia tehtäviä. Jos haluat päästä alkuun VA:na, hallinnollisen tuen tarjoaminen on hyvä lähtökohta.

Tämän kategorian virtuaaliassistentin tehtäviin voivat kuulua tietojen syöttäminen, laskentataulukoiden luominen, kalenterien hallinta ja matkajärjestelyjen varaus.

Aiheeseen liittyvä: 25 online-työideaa, jotka auttavat sinua luopumaan toimistokeikastasi

Sosiaalisen median hallinta

3. Sosiaalisen median hallinta

Sosiaalinen media on virtuaaliassistenttien erikoistunut alue. Se voi olla loistava tapa siirtyä hallinnollisten tehtävien ulkopuolelle ja siirtyä johonkin luovampaan ja kiinnostavampaan.

Tehtäviin voi kuulua sosiaaliseen mediaan julkaiseminen, kommentteihin vastaaminen, profiilien päivittäminen ja kaikki muu sinulle sopiva. Jos olet hyvä graafisessa suunnittelussa, voit jopa tarjota palveluita, kuten Pinterest-kuvien luomisen.

Premium-palvelut, kuten sosiaalisen median hallinta, tulevat premium-hinnalla, joten voit veloittaa niistä enemmän.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla sosiaalisen median johtajaksi

Verkkosivuston hallinta

4. Verkkosivuston hallinta

Älä anna verkkosivuston hallinnan ajatuksen pelotella sinua. Sinulla ei tarvitse olla koodauskokemusta tai olla huipputekniikkataito.

Virtuaaliset avustajat, joilla on kokemusta WordPressin tai muun sisällönhallintajärjestelmän (CMS) käytöstä, voivat tarjota blogin tai verkkosivuston hallintapalveluita. Tämä voi sisältää viestien muokkaamisen, kommentteihin vastaamisen, rikkinäisten linkkien päivittämisen ja yleisen verkkosivuston ylläpidon. Voit jopa tarjota palveluita blogitekstien tai muun tyyppisen sisällön kirjoittamiseen.

Virtuaaliavustajasivustoja on kaikenmuotoisia ja -kokoisia. Itse asiassa voit jopa aloita omasi joten voit näyttää online-portfolion työstäsi potentiaalisille asiakkaille, kun hankit kokemusta.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla freelance-verkkosuunnittelijaksi 7 yksinkertaisessa vaiheessa

Sähköpostimarkkinointi

5. Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi, kuten sosiaalisen median hallinta, vaatii hieman erikoisosaamista. Sinun on tiedettävä esimerkiksi automaattisten vastaajien määrittäminen, sähköpostiluetteloiden segmentointi ja sähköpostimallien suunnittelu MailChimp- tai ConvertKitin kaltaisten ohjelmistojen avulla.

Tämä on toinen erikoispalvelu, jota monet VA:t eivät välttämättä tarjoa, joten tämän taidon oppiminen on tapa erottua joukosta ja ansaita enemmän rahaa.

🔥 Empfohlen:  Miksi TikTok ei toimi? ja kuinka korjata se vuonna 2023

Facebook-mainokset

6. Facebook-mainokset

Mainonta Facebookissa on yritysten omistajille helppo ja tehokas tapa löytää lisää asiakkaita. Mutta monet eivät käytä sitä hyväkseen, koska heillä ei ole aikaa tai ei tiedä miten. Tämä on loistava tapa tarjota ensiluokkaista VA-palvelua. Koska monet VA:t eivät tarjoa tätä vaihtoehtoa, voit veloittaa siitä enemmän.

Jos päätät tarjota tämän tyyppistä VA-palvelua, voit auttaa pienyritysten omistajia luomalla mainoksia, seuraamalla heidän kattavuuttaan (kuinka moni ihminen näkee mainoksen) tai pitämällä kirjaa mainosten budjetista ja aikarajoista.

Kirjanpito

7. Kirjanpito

Yrittäjät tarvitsevat apua taloutensa pitämisessä. Kuinka paljon he tienaavat, kuinka paljon he kuluttavat ja mihin ja kenelle rahat menevät. Jos olet järjestäytynyt, yksityiskohtainen, osaat käyttää numeroita ja laskentataulukoita ja pystyt tasapainottamaan sekkitiliä, voit tarjota tämän palvelun pienyritysten omistajille.

Kuinka tulla virtuaaliseksi avustajaksi ilman kokemusta

Jos olet valmis perustamaan oman VA-yrityksesi, tässä on joitain ohjeita, joita sinun on noudatettava. Muista ladata ilmainen tarkistuslistamme seurataksesi edistymistäsi matkan varrella.

1. Osallistu virtuaaliassistentin koulutuskurssille

Yrityksen perustaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Onneksi et ole yksin.

Mitä tulee virtuaaliassistentiksi tulemisen oppimiseen, Gina Horkey on asiantuntija. Hän aloitti VA-liiketoimintansa vuonna 2014, ja vain muutamassa kuukaudessa hän ansaitsi jo yli 4 000 dollaria kuukaudessa.

Kun hän tajusi, kuinka suuri kysyntä virtuaalisille assistenteille on ja kuinka tuottoisaa se voi olla, hän kokosi kurssin auttaakseen muita seuraamaan hänen jalanjälkiä. Gina opettaa aloittelevia virtuaaliassistentteja kuinka perustaa oma VA-yritys ja saada ensimmäiset maksavat asiakkaat myydyimmällä kurssillaan Täysin varattu VA.

Sinun ei tarvitse suorittaa kurssia tullaksesi menestyväksi virtuaaliassistentiksi. Jos kuitenkin haluat nopeuttaa VA-liiketoimintaasi, asiantuntijalta oppiminen voi säästää aikaa ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin.

Aiheeseen liittyvä: Parhaat online-kirjoituskurssit uusille freelance-kirjoittajille

2. Määritä, mitä palveluita tarjoat

Ensimmäinen askel Virtuaaliavustajana aloitettaessa on määrittää, mitä tehtäviä tarjoat. Jos et ole varma, aloita tekemällä luettelo asioista, jotka jo osaat tehdä.

Hallitsetko omaa verkkosivustoasi tai blogia? Jos näin on, blogin/verkkosivuston hallinta saattaa mennä luetteloon. Oletko online-vaikuttaja? Sitten ehkä sosiaalisen median hallinta sopii hyvin virtuaaliavustajaohjelmistoosi. Oletko nopea laskentataulukoiden suunnittelussa? Tarjoa tiedonsyöttöä tai taulukkolaskentaa palveluna.

Muista, että tämä ei ole lopullinen luettelosi. Se on vain alustava tarjouksesi. Voit lisätä palveluita oppiessasi uusia taitoja ja ohjelmistoja.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla maksetuksi vaikuttajaksi ja ansaita rahaa sosiaalisessa mediassa

3. Aseta hinnat

Palveluista veloitettavan maksun päättäminen on luultavasti vaikein osa VA-liiketoimintasi perustamista. Haluat olla oikeudenmukainen ja kilpailukykyinen, mutta haluat myös varmistaa, että teet voittoa.

Useimmat virtuaaliassistenttien tarjoukset jakautuvat neljään päähintaluokkaan:

Tuntiittain: Asiakkaasi maksaa tuntipalkan ja sinulle maksetaan työajasta.

Projektipohjainen: Asiakkaasi maksaa kiinteän maksun kertaluonteisesta projektista (sosiaalisen median tilien perustaminen, verkkosivuston suunnittelu jne.).

Tuntipaketti: Asiakkaasi maksaa tietyn määrän tunteja käyttääkseen ajan mittaan. Sopimuksestasi riippuen ne voivat päättyä tietyn ajan kuluttua, kuten 6 kuukauden tai vuoden kuluttua.

Pidike: Asiakkaasi maksaa jatkuvan kuukausimaksun tietystä tehtävistä tai tuntimäärästä.

Helpoin tapa määrittää hinnoittelu on tutkia, mitä muut VA:t veloittavat vastaavista palveluista. Katso joitain heidän verkkosivustojaan, kysy kysymyksiä Facebook-ryhmissä ja tee nopea Google-haku. Keskimäärin nämä hinnat, ja sinulla on hyvä paikka aloittaa.

Ota huomioon taitosi ja kokemuksesi, kun määrität hintoja. Jos esimerkiksi olet kirjoittanut blogia kymmenen vuotta, mutta olet vasta aloittamassa VA:n ammattia, voit silti veloittaa palvelusta korkeamman hinnan. Toisaalta, jos et ole koskaan aiemmin suunnitellut Pinterest-kuvaa, sinun kannattaa aloittaa kyseisen palvelun palkkataulukon alapuolelta.

4. Selvitä yrityksen nimi

Jokainen yritys tarvitsee nimen, ja se sisältää VA-yrityksesi. Vaikka sen ei tarvitse olla erittäin luovaa tai älykästä, haluat sen olevan ikimuistoinen, helppo kirjoittaa ja varmistaa, että se vastaa luomaasi brändiä.

Kun valitset nimeä, se auttaa tekemään tutkimusta. Tee nopea Google-haku saadaksesi selville, mitä muut VA:t ovat antaneet yrityksilleen nimen. Kysy ystäviltäsi ja perheeltäsi tai ammattiverkostoltasi, mitä he ajattelevat nimestä.

Selvitä, onko valitsemasi jo käytössä vai on ollut tavaramerkki. Sano se ääneen kuullaksesi miltä se kuulostaa.

Jos olet jumissa, voit käyttää resursseja, kuten Shopify Business Name Generator auttaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pelata BGMI:tä After The Banin Intiassa

Haluat myös varmistaa, että yrityksesi verkkotunnus on saatavilla. Tätä käytät, kun luot verkkosivustoasi, ja yrityksesi nimen tulee vastata URL-osoitetta, jota käytät potentiaalisten asiakkaiden ohjaamiseen. Jos ne ovat täysin erilaisia, olet vaarassa hämmentää asiakkaasi tai ohjata heidät vahingossa kilpailuun.

Mikä tärkeintä, sinun täytyy olla tyytyväinen nimeen. Näin aiot edustaa itseäsi ja palveluitasi potentiaalisille asiakkaille.

Aiheeseen liittyvä: Digitaalinen sihteeri: Kuinka yksi nainen ansaitsee 3 000 dollaria kuukaudessa virtuaalisena avustajana

5. Valitse kohdemarkkinasi ja asiakastyyppi, jonka kanssa haluat työskennellä

Kun olet määrittänyt tarjoamasi palvelut, sinun on määritettävä, millaisia ​​asiakkaita haluat saada. Ovatko he pienyritysten omistajia? Lakimiehet? Verkkosivuston tai blogin ylläpitäjät?

Oli kohdeasiakkaasi mikä tahansa, anna hänelle kasvot. Luo ihanteellinen asiakaskuvasi. Nimeä ne, anna heille kaikki ominaisuudet, joiden haluat asiakkaillasi olevan (tai ei ole) ja kirjoita, miksi haluat työskennellä heidän kanssaan.

Kysy itseltäsi, onko heidän tekemä työ kiinnostavaa vai onko se ala, johon olet tyytyväinen. Sinun on myös kirjoitettava ylös, kuinka voit auttaa heitä ja miksi heidän pitäisi valita sinut toisen VA:n sijaan. Tämä vaihe on välttämätön, koska se auttaa sinua luomaan markkinointisuunnitelmasi myöhemmin.

6. Selvitä yrityksen lailliset tiedot

Tämä on luultavasti vaikein vaihe VA-liiketoimintasi luomisessa, koska se vaatii navigointia monissa juridisissa kielissä ja valtion virastoissa. Valitettavasti, koska nämä muodostavat yrityksesi perustan, et voi ohittaa tätä osaa.

Muutamia asioita sinun tulee tehdä:

  • Päätä, aiotko toimia yksityisenä yrittäjänä vai LLC:nä
  • Varmista kaikki lisenssit tai luvat
  • Laadi asiakassopimus

Tässä VA-yrityksesi perustamisosassa kannattaa ehkä kysyä asianajajalta tai kirjanpitäjältä tarkistaaksesi, mitä olet tehnyt.

7. Luo verkkosivustosi mainostaaksesi VA-liiketoimintaasi

Vaikka verkkosivuston luominen ei ole edellytys ensimmäisen asiakkaasi hankkimiselle tai VA-yrityksesi aloittamiselle, verkkosivuston luominen saa sinut näyttämään ammattimaisemmalta ja vakiintuneemmalta. Ja se antaa sinulle paikan ohjata mahdollisia asiakkaita.

Verkkosivuston perustaminen on helppoa ja halpaa, eikä sinun tarvitse palkata ketään tekemään se puolestasi. Useimmat verkkosivustot voidaan suunnitella vedä ja pudota -työkaluilla, ja ne näyttävät ammattilaisten tekemiltä.

Huomautus: Voit saada verkkosivustosi toimimaan jo tänään HostGator vain 2,75 dollaria kuukaudessa (säästä 66% koodilla DOLLARIPROUT). Seuraa meitä verkkosivuston asennusopas vaiheittaiset ohjeet.

8. Vie yrityksesi talous oikeille raiteille

Asiakkaasi tarvitsevat tavan maksaa sinulle, ja sinä tarvitset tavan seurata tulojasi ja menojasi.

Vaikka voit tehdä tämän alussa yksinkertaisella laskentataulukolla ja PayPal-tilillä, kun yrityksesi laajenee ja saat lisää asiakkaita, tarvitset tehokkaampia palveluita, kuten FreshBooks tai Quicken. Kannattaa myös harkita pankkitilin avaamista ja luottokortin turvaamista yrityskuluja varten.

Järjestäminen rahoillasi alussa tekee kaikesta paljon helpompaa tulevaisuudessa ja verotuksessa.

9. Luo markkinointistrategiasi

Nyt kun yrityksesi on valmis aloittamaan toimintansa, on aika alkaa markkinoida itseäsi. Vaikka monet ihmiset kamppailevat itse mainonnan kanssa, tämä on paras ja tehokkain tapa löytää asiakkaita.

Onneksi on olemassa tapoja, joilla voit luoda markkinointistrategian, joka ei tunnu liian epämukavalta tai ylivoimaiselta. Jos sinulla on esimerkiksi jo sosiaalisen median tilejä, voit käyttää niitä palveluiden jakamiseen tai ystävillesi, perheellesi ja ammattiverkostollesi ilmoittamiseen, että olet perustanut oman yrityksen.

Jos haluat erottaa henkilökohtaisen elämäsi työelämästäsi, voit luoda sosiaalisen median tilit VA-palveluihisi ja mainostaa siellä.

Jos sinulla on jo blogi tai verkkosivusto ja olet kuroinut sähköpostiluettelon siitä, jaa uusi yritys luettelosi kanssa. Nämä ovat jo ihmisiä, jotka tukevat ja seuraavat sinua, joten voit pyytää heitä kertomaan verkkolleen VA-palveluistasi.

Voit myös käyttää Facebook-mainoksia tai blogiviestejä markkinoidaksesi online-yritysten omistajille. Esitteet ja käyntikortit sopivat mainiosti mainostamiseen potentiaalisten paikallisten ja offline-asiakkaiden kanssa.

10. Verkko

Nyt on aika ottaa yhteyttä muihin VA:ihin saadaksesi vinkkejä, ideoita ja viittauksia asiakkaiden löytämiseen sekä palautetta uudesta yrityksestäsi.

Verkostoituminen on helpompaa kuin uskotkaan. Voit ottaa yhteyttä muihin VA:ihin Facebookin, LinkedInin verkkofoorumeilla tai kokeneiden VA:iden tarjoamilla maksullisilla jäsensivustoilla. Verkkokonferenssit ja huippukokoukset ovat toinen kustannustehokas tapa verkostoitua mahdollisten asiakkaiden kanssa.

Internetin käyttäminen verkostoitumiseen tarkoittaa, että voit tehdä sen sohvalta käsin, ja se voi paljastaa sinut ihmisille kaikkialta maailmasta, mikä tekee mahdollisesta asiakaskuntastasi maailmanlaajuisen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita 5 000 dollaria NOPEASTI

Henkilökohtaiset verkostoitumistapahtumat ovat loistava ja helppo tapa pitää yhteyttä paikallisten yritysten omistajiin. Voit myös osallistua kokouksiin kauppakamarissasi tai missä tahansa muussa yhteisön yritysten omistajia yhdistävässä organisaatiossa.

Aiheeseen liittyvät: 189 parasta sivuhustle-ideaa vuodelle 2023

Mistä löytää virtuaalisen avustajan työpaikkoja verkossa (ja offline-tilassa)

Nyt kun olet päättänyt, mitä tarjoat, kuinka paljon veloitat palveluistasi ja olet luonut verkkosivuston, on aika löytää asiakkaita.

Asiakkaiden löytäminen on usein vaikeinta jokaiselle uudelle yrityksen omistajalle, ja sinun on ensin oltava aktiivinen. Onneksi on muutamia paikkoja, joissa voit todennäköisesti saavuttaa enemmän menestystä kuin muut.

Kokeile freelance-sivustoja

Virtuaaliavustajan paikkoja on suhteellisen helppo löytää freelance-sivustoilta, kuten Upwork ja People Per Hour. Tämä voisi olla hyvä reitti, jos et ole vasta työskennellyt virtuaaliassistenttina ja sinulla ei ole paljon kokemusta tai koulutusta.

Näiltä sivustoilta löytyvät työpaikat ovat yleensä alhaisempia. Joten jos valitset tämän tien aloittaaksesi, sinun tulee yrittää nostaa hintojasi, kun saat enemmän kokemusta ja tulet arvokkaammaksi asiakkaillesi. Voit aina neuvotella hinnoista uudelleen asiakkaiden kanssa myöhemmin.

Sosiaalinen media

Kerro ystävillesi, perheellesi ja ammattiverkostollesi, että olet avoin liiketoiminnalle jakamalla palveluluettelosi sosiaalisessa mediassa. Verkostoituminen on tehokas työkalu. Saatat yllättyä siitä, kuka tuntee jonkun, joka tuntee jonkun, joka etsii apua ja voi yhdistää sinut.

Paikalliset yritykset

Ota yhteyttä alueesi pienyritysten omistajiin ja kysy, voisiko joku käyttää apua tarjoamiesi palvelujen kanssa. Virtuaalinen avustaminen on vielä suhteellisen uusi ala, joten monet kivijalkayritysten omistajat eivät ole vielä harkinneet ulkoistamista VA:lle.

Kerro heille, mistä he jäävät paitsi, ja vakuuta heidät palkkaamaan sinut. Se on myös loistava tapa harjoitella markkinointitaitojasi.

Verkostoi vaikuttajien kanssa

Onko sinulla suosikkiblogi tai yritys, jota seuraat uskonnollisesti? Lähetä sähköpostia omistajalle ja kysy, tarvitseeko hän apua jossain yrityksensä osa-alueella. Ole lyhyt, ystävällinen ja luottavainen kentälläsi. Muista kertoa heille, mitä palveluita voit tarjota heille.

Jos he sanovat, etteivät he etsi apua juuri nyt, anna heille verkkosivustosi osoite ja pyydä heitä pitämään sinut mielessä tulevia työpaikkoja varten. Sinun tulee tehdä muistiinpano seurataksesi kolmen kuukauden kuluttua, jos jokin muuttuu.

Tilaa heidän sähköpostilistansa, jos et vielä ole sillä. Verkkoyritysten omistajat mainostavat avoimia virtuaalisia työpaikkoja sähköpostilistalleen.

Verkostoi muiden virtuaalisten avustajien kanssa

Yhteyden muodostaminen muihin virtuaaliassistentteihin on loistava tapa kasvattaa liiketoimintaasi. Sen lisäksi, että saat neuvoja hinnoittelusta, palveluista ja resursseista, kuten koulutuskursseista ja konferensseista, saatat löytää myös työmahdollisuuksia.

Usein VA:illa on asiakkaita, jotka tarvitsevat palvelujaan enemmän kuin pystyvät tarjoamaan, ja he ottavat yhteyttä verkkoonsa täyttääkseen aukot. He saattavat myös jakaa kohtaamiaan mahdollisuuksia, joita he eivät syystä tai toisesta voi ottaa vastaan.

Aiheeseen liittyvä: Parhaat virtuaaliavustajayritykset

Ryhdy virtuaaliavustajaksi ja työskentele kotoa käsin

VA:n työskentely on vaihtoehto kaikille, jotka haluavat tehdä töitä kotoa, aiemmasta kokemuksesta tai koulutuksesta riippumatta. Se on helppo aloittaa; tarvitset vain taitosi ja tietokoneen tai älypuhelimen (ja Wi-Fi-yhteyden).

Sinä määrität hinnat, tarjoamasi palvelut ja työtunnit. Virtuaaliavustajayrityksen perustaminen aiheuttaa minimaalisia etukäteiskustannuksia, mikä tekee siitä elinkelpoisen ja useimpien ihmisten käytettävissä. Älä pelkää investoida tietoihisi ja ota online-kurssi, kuten Fully Booked VA.

Vaikka ensimmäisen asiakkaan saaminen voi olla vaikeaa, luovan markkinoinnin ja verkostoitumisen avulla löydät sen mahdollisuudet ansaita rahaa verkossa virtuaaliassistenttina on runsaasti.