Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Uri Bram ansaitsee 6 lukua vuodessa kuroiden Internetin parasta sisältöä tilaajilleen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Uri Bram ansaitsee 6 lukua vuodessa kuroiden Internetin parasta sisältöä tilaajilleen

Uri Bramille yrittäjyys ei ole vieras. Hänellä oli muutamia hyviä projekteja vyön alla, kun hän käynnisti viimeisimmän ja ehkä menestyneimmän projektinsa: The Browser.

Hän ja hänen liikekumppaninsa havaitsivat tärkeän tarpeen.

Internetissä oli jo paljon sisältöä, mutta todella lukemisen arvoisten artikkeleiden löytäminen oli yhä vaikeampaa. Brower on palvelu, joka lähettää tilaajilleen – kaikille 95 000:lle – verkon parhaat tarinat, valikoiman videoita ja podcasteja sekä sunnuntailiitteen.

Nykyään Uri ansaitsee kasvavasta liiketoiminnastaan ​​kuusi lukua vuodessa.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja:

  • Hänen yrittäjätaustansa
  • Miten selain syntyi
  • Kuinka hänen tiiminsä tunnistaa parhaan sisällön verkossa
  • Hänen markkinoinnin salaisuutensa
  • Resurssit ja työkalut, joita hän käyttää kasvattaakseen liiketoimintaansa
  • Suurin haaste, jonka hän on kohdannut
  • Hänen vaikuttavin saavutuksensa
  • Hänen suurin virheensä
  • Neuvot, joita hän antaisi muille yrittäjille

Tapaa Uri Bram

Olen viettänyt viimeiset kymmenen vuotta media-alalla.

Aloitin kirjailijana ja kirjoitin suositun tilastokirjan, vietin paljon aikaa kirjoittaessani jokapäiväisen elämän taloudesta Economist’s-lehteen, ja olen nyt onnekas saadessani ylläpitää Internetin suosikkia kuratointiuutiskirjettä, The Browseria.

Toisaalta minulla on ollut useita hauskoja ja kiehtovia projekteja, kuten Party-pelin Person Do Thing luominen ja SparkWaven sosiaalisesti hyödyllisten ohjelmistojen kehittäminen.

Hänen onnistumisensa ja epäonnistumisensa

Sanoisin, että elämässä on kahdenlaisia ​​suuria epäonnistumisia: asiat, jotka teit, jotka menivät huonosti, ja asiat, joita et tehnyt, mutta joiden olisi pitänyt olla.

Kaikki epäonnistumiseni ovat olleet toisen tyyppisiä, mikä tekee niistä melko tylsiä tarinoita. Ihmisillä, jotka käynnistävät suuria, näyttäviä epäonnistumisia, on paljon parempia tarinoita, joskus he saavuttavat asioita, joita me arkammat tyypit eivät uskoneet mahdollisiksi, mutta uskon, että he myös usein vahingoittavat monia ihmisiä (sen tunnustamatta) matkan varrella.

Riippuen näkökulmastasi, ehkä Big Failure Stories -tarinoiden puute on itse epäonnistumiseni.

Kuinka hän loi selaimen

Liikekumppanini Robert Cottrell oli legendaarinen ulkomainen kirjeenvaihtaja vuosikymmeniä. Ajatellessaan uutta omaa julkaisua hän tajusi, että se, mitä hän todella halusi elämältä, ei ollut uusi hyvien artikkeleiden lähde, vaan se, että joku kuratoisi verkossa jo olemassa olevia hämmästyttäviä kirjoituksia.

Luulen, että hän oli hyvin ennakoiva, koska se oli yli kymmenen vuotta sitten!

🔥 Empfohlen:  Pinterest bloggaajille: Kuinka käyttää Pinterestiä bloggaamiseen

Verkossa saatavilla olevan hyvän sisällön määrä on kasvanut räjähdysmäisesti sen jälkeen, mutta helmien löytäminen on vaikeampaa kuin koskaan. Joten erinomaisten “DJ:n” löytäminen kaikille kiinnostuksen kohteillesi on ratkaisevan tärkeää kaikille ajatteleville ihmisille, ja The Browser toivoo olevansa se DJ älykkäille lukijoille. Löydämme viisi erinomaista artikkelia, joita suositellaan joka päivä lyhyestä, hauskasta uutiskirjeestämme.

Uskomatonta, että koko toimitustiimimme on vain kaksi ilmiömäisen älykästä ja huomaavaista ihmistä: edellä mainitut Robert ja Caroline Crampton, joka on myös upea tietokirjallisuuden bestsellereiden kirjoittaja ja isännöi upeaa podcastia kultakauden salapoliisikirjallisuudesta. Se siitä!

Robert ja Caroline viettävät päivänsä lukemalla todella uskomatonta RSS-syötteiden kokoelmaa internetin eri puolilta ja päättäessään, mitkä osat ansaitsevat päivän selaimen siunauksen, käyttävät ylivertaista harkintaa.

Ydintiimimme olen minä, kaksi toimittajaamme, upea apulaiskustantajamme Sylvia ja erilaiset maagiset freelancerit.

Jokainen lukija saa samat viisi kappaletta joka päivä (vaikka tarjoamme uusille lukijoille henkilökohtaisen erikoispainoksen poiminnoista arkistostamme). Uskomme, että osa uutiskirjeemme vetovoimaa on se, että tarjoamme sinulle asioita, joita et muuten olisi lukenut.

Valintakriteerimme ovat yksinkertaiset ja ajattomat: onko tämä teos yhtä kiinnostava kymmenen vuoden kuluttua kuin nyt?

Kuinka paljon Uri tienaa

Teemme 6-numeroisia vuodessa tilauksillamme uskollisilta (ja älykkäiltä! ja houkuttelevilta!) lukijoiltamme.

Hänen paras markkinointistrategiansa

Alla on salaisuuteni #1 koko markkinoinnissa.

Useimmat markkinointikanavat kyllästyvät helposti ja ovat kuumia hyödykkeitä niille, jotka tuntevat ne, joten kukaan, jolla on todella maaginen markkinointikanava, joka tällä hetkellä toimii hyvin, ei todennäköisesti huuda siitä julkisella foorumilla.

Jos joku puhuu julkisesti loistavasta markkinointistrategiasta, se on todennäköisesti jo käytetty tai hän ei kerro sinulle yksityiskohtia, joita tarvitset saadaksesi sen toimimaan. Tietenkin toinen vaihtoehto on, että he vain väittävät, että heillä on markkinointisalaisuus, mutta todellisuudessa he eivät tee sitä!

Tästä johtuen siinä määrin, että saat etulyöntiaseman markkinoinnissa, sen täytyy tapahtua omien “suhteellisten etujesi” kautta – strategioiden, jotka ovat sinulle epätavallisen halpoja/helppoja/tehokkaita ja muille kalliita tai vaikeita.

Tämä voi olla totta tuotantopuolella: jos olet lahjakas kirjoittaja, jolla on hyvät näkemykset tietystä aiheesta, sinun on helpompi luoda mahtavia blogiviestejä kyseisestä aiheesta kuin toiselle yritykselle, jolla ei ole sinun etujasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda sisältöä, joka todella muuttaa

Se voi olla totta myös jakelupuolella: sinulla saattaa olla pääsy markkinointikanavaan, joka ei ole järkevää kilpailijoidesi kannalta. Joten jos olet pieni yritys, voit ehkä käyttää pieniä/paikallisia mainoskanavia, joissa ei ole järkeä valtavalle kilpailijalle, kun taas tällä valtavalla kilpailijalla on suhteellinen etu missä tahansa kanavassa, joka vaatii suuria investointeja ja paljon dataa vaativaa kokeilua. .

Runoilija Mark Leidner antaa parhaat neuvot, joita olen koskaan kuullut markkinoinnista:

Kun olin liiketoiminnassa, teimme tämän tempun. Kerromme muille ihmisille
meillä oli salaisuus. Kerromme heille, että jos he maksavat meille ja maksavat meille hyvin,
sitten näytämme heille, kuinka tehdä erittäin tehokasta ja kohdennettua markkinointia. Me
kertoisi heille, että markkinointitavallamme voit keksiä tuotteita ja
antaa ne kuluttajien käsiin vain hetkiä ennen näitä kuluttajia
tajusivat tarvitsevansa näitä tuotteita.

En voi antaa sinulle runon loppua, sinun on hankittava hänen kirjansa löytääksesi sen.

Kuinka kauan Urilta kesti saavuttaa 6 hahmoa

Aina kun ihmiset kysyvät menestyksemme salaisuutta, sanon heille aina, että se alkaa kymmenen vuotta sitten! Sen verran kauan kesti saavuttaa nykyinen liikevaihtomme, vaikka olen iloinen voidessani sanoa, että kasvamme edelleen vahvana.

Hänen suosikkiresurssinsa

Luulen, että parhaat neuvot indie-yritysten pyörittämiseen ovat John O’Nolanin Redvergen julkaisusta – tosin jokaisen tilanne on tietysti erilainen, ja yrityksesi erityisellä kontekstilla on paljon merkitystä!

Urin suosikkityökalut

Kaikkein tärkein työkalumme on Ghost-alusta, joka on ylivoimaisesti paras paikka kirjoittaa modernia blogia, uutiskirjettä, podcastia tai muuta jäsensivustoa. Ghostin yhdistelmä teknistä huippuosaamista, tyylikästä muotoilua ja luojien todellista riippumattomuutta on vertaansa vailla.

Churnbuster on ollut meille loistava. Pohjimmiltaan he lähettävät hyvin räätälöityjä sähköposteja asiakkaille, joiden luottokortti on vanhentunut, ja heillä on epätodennäköinen onnistumisprosentti näiden ihmisten saamisessa takaisin. Churnbuster-tilaus maksaa itsensä takaisin monta kertaa!

Lopuksi ListenNotes tekee uskomattomia asioita podcast-syötteillä. Pohjimmiltaan niiden avulla voimme luoda syötteen kaikista suosikkipodcast-jaksoistamme monista eri ohjelmista, yksi suosituista tilaajaominaisuuksistamme.

Hänen suurin haasteensa

Pienestä pienestä yrityksestä tavalliseksi pieneksi yritykseksi kasvattaminen on todella vaikeaa. Sinusta tuntuu usein, ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa/rahaa/huomiota ylittääksesi esteet, joita tarvitset vapauttaaksesi enemmän aikaa/rahaa/huomiota päästäksesi seuraavalle tasolle.

Toivon, että minulla olisi jotain viisasta sanottavaa tästä, mutta en sano!

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada New Mexico IP-osoite vuonna 2023 (parhaat VPN: t)

Temppu on luultavasti erittäin strateginen keskittyminen tärkeimpiin pullonkauloihin, mutta…. ongelma on juuri siinä, että sinusta tuntuu, ettei sinulla ole aikaa/rahaa/huomiota tehdä niin!

Hänen vaikuttavin saavutuksensa

Tämä kuulostaa erittäin korvolta, mutta uskon todella, että pysyminen uskollisena arvoillemme, pysyminen parhaina ystävinä (ja valtavana fanina) jokaiselle tiimilleni ja jatkuvasti houkuttelemaan lukijoita, joita kunnioitan ja ihailen, on arvokkaampaa kuin miljardien tai miljardien tienaaminen. nappaamalla otsikoita.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Toivon, että olisin tiennyt olevan riittävän varovainen ylirahoitettujen riskipääoman tukemien startup-yritysten suhteen. Heidän kiinnostuksen kohteet eivät useinkaan vastaa sinun pienyrityksenäsi, vaikka he selittäisivät sinulle miksi, jos asia on erilainen. Indie-ohjelmiston käyttäminen, jonka ovat rakentaneet siitä todella välittävät tiimit, näyttää olevan kestävämpää useammin.

Urin suurin virhe

Suurin virheemme oli liittyä Substackiin ja antaa heille mahdollisuus epäilyyn kauan sen jälkeen, kun he olivat menettäneet siihen oikeutensa.

Käytimme alun perin riskiä siirtämällä menestyksekkään uutiskirjeemme heidän alustalleen, kaksinkertaistamalla “heidän” maksamansa tilaajakunnan yhdessä yössä ja luotimme (mikä oli silloin) pieneen tiimiin, joka lupasi keskittyä tukemaan riippumatonta julkaisemista.

Valitettavasti kävi ilmi, että he lupasivat asioita, joita he eivät pystyneet toimittamaan kaikille eri kustantajille, ja yrittivät jatkuvasti puristaa numeroitaan ja kerätä lisää pääomaa, jotta he voisivat puristaa enemmän numeroita ja kerätä lisää pääomaa.

Käsitykseni on, että monet heidän suurista julkaisijoistaan ​​ovat yrittäneet lähteä viimeisen vuoden tai kahden aikana, mutta (mikä on jäljellä) 80 miljoonan dollarin riskipääomarahaa taskuissaan Substackilla on monia keinoja yrittää pitää heidät mukana.

Samaan aikaan tuntuu kuin katsoisi vauhtia kaikista huonoista tavoista mehunumeroihin. Toivon vain, että liian monet pienet kustantajat eivät palaudu prosessissa.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Tsemppiä sinulle ja toivottavasti kaikki menee hyvin!

Luulen, että vaikeimmat yritysongelmani ovat viime kädessä olleet emotionaalisia ongelmia, olipa kyse sitten pelon tai häpeän tunteista tai riittämättömyydestä tai jostain muusta. Joten siinä määrin kuin minulla on neuvoja, se on vain todella priorisoida rauhan tekeminen demonienne kanssa, olivatpa ne mitä tahansa.

Koska ilman sisäistä rauhaa ja hiljaisuutta, mielestäni on vaikea ratkaista käytännön liiketoimintaongelmiasi, vaikka hei, jotkut kuuluisat yritysjohtajat näyttävät menestyvän hyvin, vaikka heillä on edelleen ratkaisemattomia tunne-ongelmia, joten se osoittaa, kuinka vähän tiedän mistään!