Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka vahvistaa Google-yritys sähköpostitse

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka vahvistaa Google-yritys sähköpostitse

Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit vahvistaa Google-yrityksen sähköpostitse.

Alta löydät vaiheittaisen oppaan Google My Businessin vahvistamisesta sähköpostitse, jotta tietosi voidaan näyttää Google-haussa ja Google Mapsissa asiakkaiden löydettävissä. Yrityksesi vahvistaminen on tärkeää paikallisen hakukoneoptimoinnin (SEO) kannalta, koska se lisää yrityksesi näkyvyyttä verkossa ja auttaa sinua tavoittamaan suuren määrän potentiaalisia asiakkaita.

Kuten huomaat nopeasti, yrityksen vahvistaminen sähköpostilla Googlessa vie vain muutaman minuutin. Joten mennään asiaan!

Kuinka vahvistaa Google-yritys sähköpostitse

1. Kirjaudu Google-tilillesi

Ensimmäinen vaihe Google-yrityksen vahvistamiseksi sähköpostitse on kirjautua sisään Google-tilillesi (tai Gmailiin). Vain Google-tilin haltijat voivat vahvistaa yritystiedot sähköpostitse.

2. Siirry Google Businessiin

Seuraava vaihe on luoda uusi Google My Business -profiili yritykselle tai kaupalle tämän linkin kautta: business.google.com/create. Tämän jälkeen sinulle avautuu ikkuna, jossa voit lisätä uudet yritystiedot tai lunastaa olemassa olevan yritysprofiilin Googlessa.

3. Lisää yritysprofiilisi tai vaadi se

Ennen kuin voit vahvistaa Google My Businessin sähköpostitse, sinun on lisättävä yritystiedot tai lunastettava ne. Kirjoita tälle näytölle yrityksesi nimi nähdäksesi, onko se jo olemassa Google-haussa tai Google Mapsissa. Asiakkaat tai työntekijät ovat jo lisänneet joitakin yrityksiä ja kauppoja Googleen omistajan tietämättä. Kun teet haun, näet välittömästi, onko yrityksesi jo listattu Googleen ja valmis ilmoittautumiseen.

Jos yrityksesi ei näy hakukentässä, sinun on napsautettava Lisää yrityksesi Googleen -linkkiä rekisteröidäksesi organisaation tiedot, jotka sisältävät yrityksen nimen, tyypin, luokan, osoitteen, palvelualueen ja verkkosivuston URL-osoitteen. . Katso tästä liittyvästä oppaasta yrityksesi rekisteröinti Googleen saadaksesi lisätietoja määritysprosessista.

4. Valitse yrityksen vahvistaminen sähköpostitse

Google vahvistaa kaikki yritysten rekisteröinnit välttääkseen roskapostin ja säilyttääkseen kaikkien yritysprofiilien eheyden. Helpoin tapa on vahvistaa yritys sähköpostitse.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Maine IP-osoite vuonna 2023 (parhaat VPN: t)

Välittömän vahvistuksen saamiseksi sinun on varmistettava, että sähköpostiosoite noudattaa kahta ehtoa:

  • Sähköpostiosoite on yrityksen verkkotunnuksessa.
  • Sähköpostiosoite on sama kuin Google My Business -tilillä.

Jos sähköposti ja jompikumpi näistä asioista eivät täsmää, Google voi vaatia useamman kuin yhden vahvistustavan. Muista myös, että jokaiselle yritykselle tai kaupalle annetaan eri vaihtoehdot tietojensa tarkistamiseen liiketoimintatyypistä, luokasta, aukioloajoista ja alueesta riippuen. Näissä tapauksissa sinua pyydetään toimittamaan todisteet sähköpostivahvistuksen lisäksi postikortilla, puhelulla, tekstiviestillä tai videotallenteena. Tällä aiheeseen liittyvällä sivulla on selitys eri tavoista vahvistaa Google My Business.

5. Avaa sähköposti saadaksesi vahvistuskoodin

Kun olet päättänyt vahvistaa Google-yritysprofiilisi sähköpostitse, sinulle lähetetään vahvistuskoodi. Avaa sähköposti saadaksesi numerokoodin, jota käytetään seuraavassa vaiheessa.

6. Suorita vahvistusprosessi loppuun

Suorittaaksesi vahvistusprosessin sähköpostitse, sinun on syötettävä saamasi numerokoodi Google My Business -tilin asetusnäytölle. Kun olet kirjoittanut sen ja klikannut Lähetä, yritysprofiilisi vahvistetaan.

Huomaa: saatat saada myös sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että Google-yritystietojesi vahvistaminen voi kestää vähintään kaksi tuntia. Älä huolestu tästä sähköpostista. Google Webspam -tiimi tarkistaa kaikki yritysprofiilin vahvistukset varmistaakseen Google Maps -tietojen tarkkuuden ja eheyden. Voit jatkaa tietojesi päivittämistä ilman huolta, kunhan tiedot ovat tarkistettavissa ja tarkkoja.

Tarkista sähköpostisi vahvistuksen tila

Joissakin tapauksissa saatat joutua vahvistamaan yritystietosi käyttämällä muutakin kuin vain sähköpostia. Tämä koskee tiettyjä yritystyyppejä, luokkia, alueita ja aukioloaikoja. Se on myös totta, jos teet merkittäviä päivityksiä yrityksesi nimeen, osoitteeseen, puhelinnumeroon jne. Tässä tapauksessa Google pyytää sinua vahvistamaan tietosi jollain muulla tavalla, kuten postikortilla, puhelulla, tekstiviestillä tai videonauhoituksella. .

Jos näin käy, voit tarkistaa tilisi vahvistuksen tilan käyttämällä Googlen vahvistustilan tarkistustyökalua. (Katso kuva alla.) Ensin sinun on vahvistettava sähköpostiosoite, jota käytetään Google-yritysprofiilissa. Seuraavaksi sinun on valittava yritys, jonka haluat vahvistaa. Tämän jälkeen Google näyttää vahvistuksen tilan joko vahvistettuna tai vahvistamattomana.

🔥 Empfohlen:  Vendoon kuukausittaiset tuotepäivitykset maaliskuulle

Vahvista Google-yritysten sähköpostiyhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta Google-yritysten vahvistamiseen sähköpostitse.

Kuten huomasit, Google My Business -profiilin vahvistaminen sähköpostitse kestää vain muutaman vaiheen. Joissakin yrityksissä ja kaupoissa vain sähköpostin vahvistus vaaditaan tilin hyväksymiseen, kunhan sähköpostiosoite vastaa yrityksen verkkotunnusta ja Google Business -tilillä olevaa sähköpostiosoitetta.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.