Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka vaihtaa Netflix-profiilisi olemassa olevaan tiliin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka vaihtaa Netflix-profiilisi olemassa olevaan tiliin

Netflix ei enää salli salasanan jakamista, elleivät kaikki asu samassa taloudessa. Onneksi profiilinsiirtoominaisuuden avulla voit helposti siirtyä omaan Netflix-tilaukseen menettämättä katseluhistoriaa, suosituksia, mukautettuja luetteloita ja muita tärkeitä asetuksia.

Voit vaihtaa oman Netflix-profiilisi olemassa olevaan tiliin sekä poistaa ominaisuuden käytöstä estääksesi muita siirtämästä profiilejaan tilillesi. Seuraa ohjeita saadaksesi lisätietoja Netflix-profiilin siirtämisestä ja tämän ominaisuuden poistamisesta käytöstä.

Netflix haluaa sinun maksavan omasta tilistäsi

Netflix on hillinnyt salasanan jakamista lisätäkseen tilausliiketoimintaansa. Olitpa aiemmin jakanut Netflix-tilin exäsi, kämppäkavereidesi tai jonkun muun kanssa, yrityksen on helppo vaihtaa kyseinen profiili omaan Netflix-tiliisi ilman, että aloitat tyhjästä ja mukautat kokemustasi uudelleen.

Voit siirtää profiilisi uudelle tai olemassa olevalle tilille Netflix Profile Transferin avulla, kunhan se on aktiivinen, ei ole suojattu PIN-koodilla ja siihen on liitetty sähköpostiosoite.

Lasten profiileja ei voi siirtää tilien välillä.

Mitä tietoja profiilin siirto sisältää?

Netflix sanoo, että ominaisuus kopioi seuraavat profiilitiedot uudelle tai olemassa olevalle tilille:

  • Profiilisi nimi ja kuvake
  • Henkilökohtaiset suositukset
  • Tarkastelulistasi Oma lista -osiossa.
  • Pelitallennukset ja Netflix-pelikahva.
  • Kielen, tekstityksen/jäljityksen, automaattisen toiston ja ikärajoitusten katselurajoitukset.
  • Katseluhistoria, mukaan lukien arviosi, kesto, laitetiedot, maa, “jatka katselua” ja paljon muuta.
  • Muut tiedot, mukaan lukien profiiliisi lähetetyt sovelluksen sisäiset ilmoitukset, testiosallistumishistoria ja streamin laatuasetukset.

Sinun olisi pitänyt saada Netflixiltä sähköposti, jossa vahvistetaan, että profiilin siirtoominaisuus, joka on saatavilla lokakuusta 2022 lähtien, on otettu käyttöön tililläsi.

Kuinka vaihtaa Netflix-profiilisi olemassa olevaan tiliin

Profiilin siirto on aloitettava verkkokäyttöliittymän alkuperäisen jäsenen tilin asetussivulta. Profiilin siirto ei ole käytettävissä mobiilisovelluksessa. Jos tilin omistaja ei ole vielä käyttänyt tätä ominaisuutta, hänen on ensin otettava se käyttöön valitsemalla Ota profiilin siirto käyttöön alla asetukset suuntaa kohti Netflix-tili sivua ja napsauttamalla Sallia.

🔥 Empfohlen:  Alaska Airlinesin kumppaniohjelman yleiskatsaus

Jos profiilissasi on PIN-koodi, poista se ennen profiilin siirtoa.

Profiilin siirron aloittamisen vaiheet:

  1. Mene Netflix ja kirjaudu sisään jaetulle Netflix-tilille. Jos tilin omistaja on vaihtanut salasanansa, pyydä häntä kohteliaasti hoitamaan prosessi puolestasi.
  2. Paina profiilikuvaa oikeassa yläkulmassa ja valitse Tili valikosta.
  3. Laajenna profiilisi alla Profiilit ja lapsilukkoja napsauta sitten Siirrä tämä profiili.
  4. Valitse seuraavassa näytössä Aloita profiilin siirto.
  5. Valitse Olemassa oleva tilija napsauta sitten Seuraava -painiketta.
  6. Anna oman Netflix-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja paina Seuraava -painiketta.
  7. Vahvista lopuksi toiminto napsauttamalla Siirrä profiili.

Kun profiilin siirto on valmis, löydät kopion Netflix-profiilistasi olemassa olevasta tilistäsi. Netflix-pelin kahva ja tallennuksesi poistetaan välittömästi vanhasta profiilistasi jaetulla tilillä, mutta muut tiedot säilyvät ennallaan, kunnes ne poistetaan manuaalisesti.

Jos sinulla on jo viisi profiilia nykyisellä Netflix-tililläsi, tilin siirron aloittaminen palauttaa virheilmoituksen, kunnes poistat profiilin.

Sinä tai tilin omistaja voit turvallisesti poistaa profiilisi jaetusta Netflix-tilistä milloin tahansa Hallitse profiileja -näytön kautta.

Tilillä, jolle siirrät Netflix-profiilisi, on oltava tilaus. Vierailla Netflixin tukisivu saadaksesi lisätietoja kumppanipaketin, paketin lisäosan tai kolmannen osapuolen laskutuksen käyttämisestä tilisi maksamiseen.

Kuinka poistaa profiilin siirto käytöstä Netflixissä

Profiilin siirto -ominaisuus on oletuksena käytössä uusilla Netflix-tileillä. Voit poistaa profiilin siirron käytöstä Netflixissä valitsemalla Poista profiilin siirrot käytöstä päällä Tilin asetukset -sivu ja vahvista toiminto napsauttamalla Poista profiilin siirto käytöstä seuraavassa näytössä.

Tämä estää profiilien muut siirrot tulevaisuudessa, mutta se ei vaikuta jo siirrettyihin profiileihin. Ota profiilin siirto uudelleen käyttöön milloin tahansa vaihtamalla tämä kytkin.

Klikkaus Ota heti käyttöön vahvistussähköpostissa välttääksesi kahden päivän odotuksen, ennen kuin Profiilin siirto näkyy tililläsi.

Nyt kun tilien jakaminen on virallisesti paheksuttu, Netflixin vapaavalintainen aikakausi on tullut väistämättömään loppuinsa. Netflix-tilin jakaminen kotitaloutesi ulkopuolisten ihmisten kanssa on mahdollista vain, jos lisäät heidät maksaviksi jäseniksi.

🔥 Empfohlen:  Mitä on vieraiden lähettäminen SEO:ssa? (+ Vierasbloggaaminen SEO-vinkkejä)

Tilaajat, joilla on yrityksen Standard- tai Premium-paketti, voivat lisätä tililleen enintään kaksi ulkoista jäsentä 8 dollarilla kuukaudessa.

Voit yhtä hyvin tilata Netflixin. Lisäksi ylimääräiset jäsenet ovat rajoitettu yhdelle näytölle, ja he voivat ladata ohjelmia offline-katselua varten vain yhdellä laitteella kerrallaan.

Jotta voit määrittää, onko Netflix rahan arvoinen sinulle, harkitse sellaisia ​​tekijöitä kuin suunnitelmat ja hinnat, videon laatu, eksklusiivinen sisältö, tarjottujen ohjelmien määrä ja tyyppi jne.